parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 τελικά την γλύτωσες απο tps?τελευταία έχω αρχίσει παρόμοιο σύμπτωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 τελικά την γλύτωσες απο tps?τελευταία έχω αρχίσει παρόμοιο σύμπτωμαΝαι δε το άλλαξα. Δε μου ξαναέκανε αυτή τη μαλακία που έσβηνε μετά από σταθερό γκάζι (Αττική οδό). Δε θυμάμαι όμως γιατί το σταμάτησε. Το ρύθμισα; Θα σε γελάσω, έχουν περάσει 2 χρόνια. Πάντως έχω κάνει 24000 χλμ και δε το έκανε ξανά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) εγώ έκανα ένα check σε dealer mode χτες βράδυ και voila: θέλει ρύθμιση τουλάχιστον (και βλέπουμε) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2015 από τον parisstc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Νομίζω ότι έτσι είναι το σωστό. Στη μέση πάει η παύλα πάνω από τις 3000 στρ.edit: ή το ανάποδο; Αλτσχάιμερ... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2015 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 στο ρελαντί πρέπει να είναι στη μέση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2015 τελικά προσπάθησα να το ρυθμίσω και δεν ερχόταν με τίποτα στο σωστό σημείοβρήκα και κάτι σωληνάκια ξεραμένακαι το πήγα συνεργείο γιατί χειροτέρεψε πολύ η κατάσταση αφού προσπάθησα να το κουνήσω και έσβηνε συνεχώςμου είπαν οτι 2 σωληνάκια ήταν κομμένα και ρύθμισαν με την ευκαιρία και το TBS και καθάρισαν και αντλία βενζίνης που χρειαζόταν και το TPS ρυθμίστηκε κανονικά πλέον και δείχνει κανονικά οπότε θα ενημερώσω αν προέκυψε και τίποτα επιπλέον αλλά φαίνεται οτι την γλύτωσα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2015 Κάπως έτσι διορθώθηκε και μένα. Έκανα γενικό service και συνήλθε από μόνο του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 Bγάζεις ρεζερβουάρ & φίλτρο-κούτι.Αποσυνδέεις το φίς στο μοτεράκι της 2ης πεταλούδας και ανοίγεις διακόπτη.Aνοίγεις την 2η πεταλούδα με το δάκτυλο σου τέρμα ( τελείως ανοικτή)Μετράς με πολύμετρο την τάση στο φίς του αισθητήρα της κύριας πεταλούδας.(tps)Θα πρέπει να είναι:1,21v.Εάν όχι.Tότε και μόνο τότε γυρνάμε την βίδα την βίδα ρύθμισης του ρελαντί που βρίσκεται στα αριστερά μας,(συρματόσχοινο)έως ότου έχουμε την επιθυμητή τάση των 1,21v.Αφού έχουμε ρυθμίσει το υψηλό ρελαντί,στην συνέχεια ρυθμίζουμε το ρελαντί στις 1300 σ.α.λ.στρέφοντας την βίδα ρύθμισης του γκαζιού( βρίσκεται αριστερά-σταυρωτή)Το ξεθάβω γιατί έκανα μια δοκιμή να ρυθμίσω το αυτόματο τσοκ σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες. Καταρχήν προσπάθησα να ρυθμίσω το STV όπως περιγράφει το manual.Έφερα τις δευτερεύουσες πεταλούδες όσο καλύτερα μπορούσα και το λέω αυτό γιατί η πίσω πεταλούδα είχε ένα μεγάλο παίξιμο, χαλαρότητα, που δε ξέρω αν έτσι πρέπει να είναι. Στη συνέχεια προσπάθησα να τσεκάρω το STP όπως περιγράφει το manual παρακάτω και τα volt που βρήκα ήταν 4.85 V οπότε θεώρησα ότι είναι σωστό.Τέλος προσπάθησα να ρυθμίσω το αυτόματο τσοκ όπως μου έγραψε ο moto99, αλλά και όπως περιγράφει το manual. Όμως τα volt που μέτρησα ήταν 4.98V και όσο και να πείραζα το βιδάκι δεν άλλαξε τίποτα στη τάση. Μόνιμα 4.98V. Αυτή είναι η φίσα που μέτρησα και αυτή η βίδα που πείραξα.Αφού είδα κι απόειδα το έκλεισα χωρίς να το ρυθμίσω, απλώς το ξεβίδωσα αρκετά για να μη μου ανεβάζει 3000 στρ και περισσότερες το πρωί που είναι κρύο.Τι έχω κάνει λάθος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μιας και το δικό μου είναι μεταγενέστερο και έχει τελείως άλλη λογική του αυτόματου τσοκ,συμβουλεύτηκα το manual του δικού σου.Εχεις ψιλό ρελαντί και δεν πέφτει? Θέλω να πιστεύω ότι όλο το μοχλικό με τα 2 αξονάκια δουλεύει σωστά και δεν κολλάει.Δεν είδα να έκανες κάτι λάθος εκ πρώτης όψεως. Η μαμά suzuki όμως μας λέει επίσης να τσεκάρουμε και τον αισθητήρα θερμοκρασίας που βρίσκεται πάνω στον θερμοστάτη. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 από τον moto99 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 Μιας και το δικό μου είναι μεταγενέστερο και έχει τελείως άλλη λογική του αυτόματου τσοκ,συμβουλεύτηκα το manual του δικού σου.Εχεις ψιλό ρελαντί και δεν πέφτει? Θέλω να πιστεύω ότι όλο το μοχλικό με τα 2 αξονάκια δουλεύει σωστά και δεν κολλάει.Δεν είδα να έκανες κάτι λάθος εκ πρώτης όψεως. Η μαμά suzuki όμως μας λέει επίσης να τσεκάρουμε και τον αισθητήρα θερμοκρασίας που βρίσκεται πάνω στον θερμοστάτη.Εάν δεν...όποτε και όταν και θέλεις,μπορούμε να συναντηθούμε να τα ξαναδούμε από την αρχή. Οσο πιο πολλά μάτια τόσο το καλύτερο.Ναι είχα αρκετά ψηλά τις στροφές με κρύο το μοτέρ, πάνω από 3000 στρ. Τώρα έπεσε γιατί το ξεβίδωσα αρκετά. Δε μπορούσα να το τσεκάρω ζεστό. Το πρωί θα δω που βρίσκεται. Λογικά θα είναι πολύ χαμηλά, σχεδόν καθόλου αυτόματο τσοκ. Θα το βάλω μπρος και θα τσεκάρω με το μάτι αν πατάει η βίδα. Αν δε πατάει θα τη βιδώσω λίγο με τη πρώτη ευκαιρία. Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι πως αλλάζει τα volt στο TPS μια βιδούλα η οποία στην ουσία είναι αποστάτης και δεν έρχεται σε επαφή με κάτι. Ευχαριστώ για τη προσφορά σου, αν δε βρω άκρη θα σε ενοχλήσω σίγουρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εχεις π.μ. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 από τον moto99 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Τελικά μη τα εμπιστεύεστε και τόσο τα manual.... http://www.vstrom.info/Smf/index.php/topic,16728.new.html#newΗ μέτρηση πρέπει να γίνει με τη φίσα κουμπωμένη. Τα 4.98V που μετρούσα εγώ είναι σωστά γιατί είναι το STP sensor INPUT voltage, ΟΧΙ το outpout που ζητάει στο Fast Idle Adjustment. Το output πρέπει να είναι 4.26V με τις πεταλούδες ανοιχτές και όχι 1.21V. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Επειδη δεν καταλαβα Αχιλλεα, η πρωτη μετρηση ηταν εκτος οριων συμφωνα με τις αναγραφομενες τιμες απο το manual ή μετραγες (συμφωνα παλι με το μανιουαλ) σε λαθος σημειο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Οι τιμές που μετρούσα ήταν σωστές, αλλά μετρούσα σε λάθος σημείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mistermisi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2016 Παιδιά,πρόσφατα πήρα ένα μεταχειρισμένο Κ7 (32.000 km), μου παρουσίαζε από την αρχή τα ίδια συμπτώματα, διάβασα το νήμα μήπως βγάλω άκρη και αφού τσέκαρα το TPS και ήταν οκ, ήλπιζα ότι θα ήταν κάτι απλό (φίλτρο βενζίνης ή αέρα). Περίμενα να μαζέψω κανένα ευρώ (γιατί έμεινα στεγνός με την αγορά) για να κάνω ένα γενικό service, μπας και δω άσπρη μέρα. Μέσα σ' αυτό το διάστημα, είπα να κάνω ότι μπορώ από θέμα συντήρησης χωρίς ανταλλακτικά. Ενώ " χάιδευα " την καλή μου, είπα να συνδέσω και την βαλβίδα του συμπλέκτη που είχε βγάλει και "γεφυρώσει" ο προηγούμενος ιδιοκτήτης , αφαίρεσα την μονωτική ταινία και το καλώδιο - γέφυρα και κούμπωσα το φυσάκι στην βαλβίδα του συμπλέκτη.Αργότερα όταν τελείωσα με τα υπόλοιπα και έβγαλα βόλτα την μηχανή, από τα πρώτα δέκα μετρά κατάλαβα ότι η μηχανή έχει αλλάξει δούλεμα, από εκείνη την μέρα έχω κάνει γύρω στα διακόσια πενήντα χιλιόμετρα και η μηχανή δουλεύει ρολόι χωρίς να ξανά σβήσει πότε, ελπίζω να ήταν αυτό το πρόβλημα θα την καλοπιάσω κιόλας με τα λάδια,φίλτρα λαδιού, αέρος,βενζίνης και μπουζί που παρέλαβα σήμερα και ελπίζω να ζήσουμε μαζί, χωρίς άλλα προβλήματα στην σχέση μας !!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες