Snd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα είμαι νέος στο φόρουμ αυτό είμαι 15 σε 3 μήνες πάω 16 και θέλω να ρωτήσω μερικά πραματα με το μηχανακη που πρόκητε να πάρω σκέφτομαι το beta rr 50cc enduro αλλά εχω μάθει οτι η εταιρεία του βγάζει καθαρόαιμα δλδ οχι πινακίδες οχι αδεια κυκλοφορίας http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1224698/ αυτό ειναι που θέλω να πάρω (με τα λεύτα μου φυσηκα αφού το καλοκαίρη δουλέυω σε ξενοδοχείο) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3036172/ ακόμη ενα καλήτερο είναι αυτο εδώ πείτε μου σασ παρακαλώ :taz: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 κανείς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 απαντήστε ρε παίδες εσυς που ξέρετε μάλλων κανείς δν ξέρει αυτό το μηχανάκη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 παλικαρε, το ΒΕΤΑ δεν νομιζω οτι ειναι 2008 μοντ.. πρεπει να ειναι 2006 Εγω θα επαιρνα το derbaki.. μαλλον :) M αρεσει πιο πολυ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Toυ 05 ειναι αυτο νομιζω. αυτο που ακολουθει ειναι του 10 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/927955/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 σε ευχαρηστώ φίλε αλλά δν με νιαζει αυτό μερική λενε οτι είναι καθαρόαιμα είναι αληθεία?για να καταλάβεις φίλος το θέλω να είναι φθηνό δν λεεί 1300ε και πάνω για 50αρι εκτοσ και αν πάρω αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1216680/ που με ανάβει κιόλαςξέρεις σουζές μπαντιλίκια στο χώμα να αντέχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 καθαροαιμα ειναι τα μεγαλυτερα τους, τα συγκεκριμενα νομιζω εχουν φωτα φλας κλπ, αρα και πινακιδα, βγαζουν. απο 50αρια κοιτα και το derbi senda sm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 αυτο εδώ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1216680/ είναι καλό?? μεταχειρησμένο αλλά εχει αδεια κυκλοφορίας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Αμα σου αρεσει, και το δει εμπιστος μηχανικος λεγοντας σου οκ, τοτε παρτο.. μην ακους παντα, το μακρυ και το κοντο του αλλου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 :) ευχαρηστο για της πληροφορίες παιδιά πάω για υπνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Εγώ έχω το Derbi Senda SM - Xtreme 50cc, και μέχρι τώρα μου έχει βγεί άριστο, κανένα απολύτως πρόβλημα! Η Derbi είναι θυγατρική της Piaggio, όπως κ η Aprilia, και μερικά μηχανάκι μάλιστα φοράνε ακριβώς τους ίδιους κινητήρες (Aprilia/Derbi). Για την Beta, γνωρίζω μόνο πως είναι κ αυτή Ιταλική, δεν γνωρίζω πολλές λεπτομέριες όμως! Για μεταχειρισμένο, δες το μηχανάκι, να το δεί και καποιος εμπειρος γνωστός σου, η μηχανικός, και αν είναι καλό κ αξίζει, εγώ θα έλεγα ναι! Δες και αυτό εδώ: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 μενω σε επαρχεια αδερφια ολοι εχουν μηχανακια κροςς αλλα πολλοι εχουν ντερμπι μου αρεσει πολλοι η ντερμπι αλλα και η μπετα εχω ακουση καλα λογια μονο που με προβληματιζει αν ειναι καθαροαιμο αυτο που θελω να παρω δες το και πες μου δν νμζ να ειναι καθαρο αλλα η εταιρια λεει οτι βγαζει καθαροαιμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1731592/ αν πάρω ντέρμπι ίσως αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Καθαρόαιμο δεν θα σε βολέψει, αφού το θες για την πόλη μέσα... Καθαρόαιμο είναι για το βουνό :Ρ Δεν έχει τόσο σημασία τι λέει η εταιρία, αλλά το ίδιο το μηχανάκι τι είναι. Το Derbi, που έχω εγώ, είναι motard.. Δεν έχει ούτε λάστιχα για βουνό, ούτε αναρτήσεις για βουνό, ούτε χούφτες για τα χέρια (για πετρες κλπ) ούτε τίποτα... Η Beta βγάζει κ Motard και Enduro.. Τα cross είναι για πίστα, δεν είναι για δρόμο, δέν εχουν ούτε φώτα, ούτε καθρέπτες, ούτε πινακίδα, ούτε τίποτα. Τα enduro είναι και για δρόμο και για βουνό... Αυτό που χρειάζεσαι πιστεύω είναι Motard, αν σου αρέσουν αυτά τα μηχανάκια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καθαρόαιμο δεν θα σε βολέψει, αφού το θες για την πόλη μέσα... Καθαρόαιμο είναι για το βουνό :Ρ Δεν έχει τόσο σημασία τι λέει η εταιρία, αλλά το ίδιο το μηχανάκι τι είναι. Το Derbi, που έχω εγώ, είναι motard.. Δεν έχει ούτε λάστιχα για βουνό, ούτε αναρτήσεις για βουνό, ούτε χούφτες για τα χέρια (για πετρες κλπ) ούτε τίποτα... Η Beta βγάζει κ Motard και Enduro.. Τα cross είναι για πίστα, δεν είναι για δρόμο, δέν εχουν ούτε φώτα, ούτε καθρέπτες, ούτε πινακίδα, ούτε τίποτα. Τα enduro είναι και για δρόμο και για βουνό... Αυτό που χρειάζεσαι πιστεύω είναι Motard, αν σου αρέσουν αυτά τα μηχανάκια. δηλαδή αυτο εδώ που έδειξά ποιο πρίν είναι κανονικό βγάζει πινακίδες http://www.car.gr/cl...s/view/1224698/ μαζεί και αυτόhttp://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1731592/ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 από τον Snd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Ναι και τα δύο κανονικά είναι.. Απλά με το Motard δεν θα πάς στο βουνό... θα πατήσεις χώμα μεν, αλλά όχι βουνό. Αντίθετα με το enduro, πάς χαλαρα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mybiker 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) λεπον, το beta (κιτρινο) είναι πολύ παλαιοτερο μοντελο από οσο λεει πριν το 2000 είναι νομιζω γιατι το εβλεπα κι εγω αυτό. ασε που το εχει και πανακριβο 1.500 για τοσο παλιο μηχανακι . και ντέρμπι το εχει αιβουτσικο μπορεις να βρεις πιο καινουργιο και καλυερη εκδοση (αυτό είναι χ ρεισερ αλλα υπαχει και το εξτριμ. οσο για το θέμα βουνο ναι μεν θα πηγαίνεις καλυτερα σε χωματοδρομο από ότι θα πηγαινες με το μοταρντ καθως εκεινο εχει ασφλτινα λάστιχα και πιο μικρη ροδα μπροστα και δεν προσφερεται για βουνο ιδιαιτερα για λασπη.ωστοσο όλα τα 50cc δεν εχουν δυναμη *και θελουν λιγο πειραγμα π.χ μετρακιτ ...και το πιο ακραιο και ακριβο το parmakit 110cc και το μηχανακι πεταει!!!!!!!!!!!!τεσπα εγω θα σου προτεινα να παρεις το ντέρμπι αναμεσ στα δυο .οπα τι εννουν καθαρόαιμα .αν εννοουν σε μοτοκροσσ είναι βαθια γελασμένοι. τομ mx είναι σε όλα πολύ ανωτερο. τα 50cc είναι υποκαταστατο και μαλιστα όχι πετυχημένα.τα μηχανάκια που καπως καλυτερα στην κατηγορια είναι τα : beta rr 50 factory valenti rme 50 hm cre 50 όμως είναι όλα πανάκριβα. καλυτερα να παρεις κανενα κτμ 300 με τοσα λεφτα να γουστάρεις κιολας! *δοκιασε να κανεις αλμα (κανονικο όχι 80cm)και μετα πες μας αν αντεξαν οι ροδες (ακτινες ζαντες)η ο σκελετος ή αν μετ το αλμα απεκτησες τσοπερ λογο του πιρυνιου!(επειδή το διαβασα και σε σημεια είναι ισως λιγο επιθετικο να πω πως είναι πλήρως φιλικο)!!!!!!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2014 από τον mybiker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 παίδες αφιστετο μου εδωσε ο θειος μ ενα c50 ανοιγω καινουριο θέμα δειτε το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες