mind crime 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Πριν απο κανα εξαμηνο η μια ηλεκτρονικη αποφασισε να μας αφησει. Ψαχνοντας στο net βρηκα τροπο, την ανοιξα και την εφτιαξα, ομως ηξερα οτι ηταν προσωρινο, δε θα κρατουσε πανω απο χρονο. Πριν καμια εβδομαδα παρεδωσε πνευμα οποτε ειμαι για καινουρια. Η αυθεντικη ειναι πανακριβη, δε το συζηταω καν. Απο aftermarket εχαιτε να προτεινετε κατι? Απο που κλπ? Ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Ebay Γερμανιας & Αγγλιας για μεταχειρισμενη . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Από που είσαι; Θεσσαλονίκη ξέρω σίγουρα ότι παίζει ηλεκτρολόγος του τα φτιάχνει και σίγουρα έχει επαφές και για καινούρια. Κάνε και μια ερώτηση στο φόρουμ των τρανσαλπαδων, σίγουρα θα βοηθήσουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mind crime 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Από που είσαι; Θεσσαλονίκη ξέρω σίγουρα ότι παίζει ηλεκτρολόγος του τα φτιάχνει και σίγουρα έχει επαφές και για καινούρια. Κάνε και μια ερώτηση στο φόρουμ των τρανσαλπαδων, σίγουρα θα βοηθήσουν! Φιλε μου την εφτιαξα αλλα ξαναχαλασε. Εκανα εγγραφη στο φορουμ που λες αλλα κατι παιζει και δε μου ερχεται μειλ ενεργοποιησης. Κανενας απο ελλαδα να μην εχει ρε γαμωτο? Δε θελω να μπλεξω με μεταχειρισμενες ή με ebay. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotirisss 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://www.sxelectronics.gr/ , εχουν αγορασει απο εκει 2 φιλοι μου ανορθωτες εχουν περασει 4-5 χρονια κ ειναι απολυτα ευχαριστημενοι , στον εναν φιλο που αγορασε ανορθωτη του επισκευασε κ την ηλεκτρονικη του που ειχε προβλημα , εχουν περασει 4-5 χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα - για παρτον τηλ. αν επισκευαζει ηλεκτρονικες ακομα μηπως κάνεις την δουλεια σου Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 από τον sotirisss 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες