ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Μιας και βρηκαμε ευκαιρια χαλαρωσης απο τις βροχες παμε για εναν Πειραιωτικο καφε απογευματακι Τεταρτης. Οποιος μπορεσει λοιπον μαζωξη στις 16:45 στο ρολοι (φοβερη επιτυχια) και αναχωρηση στις 17:00 Το σημειο συναντησης ----> http://goo.gl/maps/AtlWn 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 μάλλον μέσα. Να στα ψάλλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 πλάκα κάνω ε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 πλάκα κάνω ε Το ξερω.Ελα να σου πω τι εγινε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Mπράβο παιδιά..να πάτε..να πάτε.. Μe,next time.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Μe,next time.. και θα ερχόμουνα για σένα, που έχω καιρό να σε δω... ξανασκέψου το... Τι, πάλι τον αξύριστο Κωστάκη να δω...??? :wub: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Dafuq???? Θα ερθεις Πειραια και εγω θα λειπω;; Δυστυχως γραφω σοβαρη προοδο στην σχολη και δεν μπορω να λειψω.. Ελπιζω να σε δω την επομενη φορα (νεξτ ταϊμ που λενε στο χωριο μου!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chopperas 227 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Εμείς θα είμαστε κατά τις 7 λίγο παρακάτω στο ''Μπουμπουλίνα'' στην πλατεία Αλεξάνδρας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Εμείς θα είμαστε κατά τις 7 λίγο παρακάτω στο ''Μπουμπουλίνα'' στην πλατεία Αλεξάνδρας. Ισως παμε εκει Δεν μ'αρεσει αυτο Mπράβο παιδιά..να πάτε..να πάτε.. Μe,next time.. Ναι Γιαννη...μετα τα Χριστουγεννα που θα κανει τετοιο καιρο στις Αλκυονιδες Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Ασε τα χμου και τα χμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Δεν μ'αρεσει αυτο ΟΚ μέσα αλλά θα αργήσω κανα δεκάλεπτο - τέταρτο... 4 σχολάω, και μισή θα είμαι σπίτι... ε να ρίξω και ένα :P ... παρά τέταρτο ξεκινάω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Μαλλον θα ερθω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Μαλλον θα ερθω! Εγινε Σπυρο. ΟΚ μέσα αλλά θα αργήσω κανα δεκάλεπτο - τέταρτο... 4 σχολάω, και μισή θα είμαι σπίτι... ε να ρίξω και ένα :P ... παρά τέταρτο ξεκινάω... Ενταξει προσεχε μονο μην το κοψεις ευθεια :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Ενταξει προσεχε μονο μην το κοψεις ευθεια :P Δε μου λες αν κατάλαβα καλά (γιατί είμαι από χωριό! :P ) είναι το σημείο που είχαμε συναντηθεί την προηγούμενη φορά ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Δε μου λες αν κατάλαβα καλά (γιατί είμαι από χωριό! :P ) είναι το σημείο που είχαμε συναντηθεί την προηγούμενη φορά ε; Σωστοοος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Θα ερθω αλλα κατευθειαν απο τη δουλεια και ειμαι με το ξιαμα. Αν αποφασιστει το μερος, αν μπει απο τωρα να ξερω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Θα ερθω αλλα κατευθειαν απο τη δουλεια και ειμαι με το ξιαμα. Αν αποφασιστει το μερος, αν μπει απο τωρα να ξερω. Κατα πασα πιθανοτητα "Μπουμπουλινα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 να το πω??????????? να το πω??????????? ρε κωστακη α στα διαλα πια αντε μην πω και αλλα το πα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Satyros919 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Νεα μέλη δέχεστε στο καφεδάκι ή παλιοσειρές μόνο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Ελα οπως κ να χει γιατι οδηγεις ενα απο τα αγαπημενα μου μηχανακια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rgiris7 312 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 χάρηκα που τα είπαμε παίδες. Άντε να κανονιστεί και καμιά στριφτερή βόλτα όμως γιατί σαπίσαμε. Δε κολώνω απ το κρύο λέμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 πάλι πρώτος γύρισα!; :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) πάλι πρώτος γύρισα!; :P ναι,εγώ είμαι ακόμα στο μαγαζί γιαυτό :P φίλε το αφεντικό έχει τρελαθεί με το rc8. :D Μου λέει,τι όπλο ήταν αυτό το ΚΤΜ? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2013 από τον bill_daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες