Jump to content
rookie23

KAWASAKI BJ 250 ESTRELLA- είναι σκέτη τρέλα!

Recommended Posts

Νέες εκδόσεις για την αειθαλή kawasaki estrella:

http://www.mototriti...oseis_98937.asp

είναι να μη σου τρέχουν τα σάλια? Γενικά κοντά στη λογική του sr400 με μικρότερο κινητήρα, μικρότερο βάρος, 18 ατίθασα και τιμή στο Japan στα 3900 ευρώ...

Τροποποιήθηκε από τον rookie23

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λουκουμάκι! Αν το βγάζανε και στα 650 με τον κινητήρα του versys ακόμα καλύτερα! :peep:

έ! Ιερόσυλε! Υ/Ψ σε τέτοιο μοντέλο?

Πάντως για το κάτι παραπάνω (μη φανταστείς και... πύραυλο επιδόσεων!) υπάρχει το W800 το οποίο αντικατέστησε το W650 με ελάχιστες διαφορές...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έ! Ιερόσυλε! Υ/Ψ σε τέτοιο μοντέλο?

Πάντως για το κάτι παραπάνω (μη φανταστείς και... πύραυλο επιδόσεων!) υπάρχει το W800 το οποίο αντικατέστησε το W650 με ελάχιστες διαφορές...

Δεν αντιλέγω αλλά είναι σε απαγορευτικές τιμές κι εκείνα. Όχι ότι το 250άρι το'χουμε άνετα δηλαδή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν αντιλέγω αλλά είναι σε απαγορευτικές τιμές κι εκείνα. Όχι ότι το 250άρι το'χουμε άνετα δηλαδή!

απ'ότι φαίνεται, τέτοιου είδους μοτοσυκλέτες τις χρυσοπληρώνεις... Πάντως από το να δώσει κανείς 6500 ευρώ για SR 400 νομίζω τα 3900+ για estrella είναι προτιμότερα (και προσωπικά ομορφότερα...). Μακάρι να το δούμε στας Ευρώπας (με 'λογική' τιμή).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση...(αλλα εγω εχω χορτασει απο 250αρια στη ζωη μου...) ...Ωστοσο,αν(!) ερθει σε μια χαμηλη τιμη (να πω τα 4.200 να ειμαστε μεσα? :shades: ) πιστευω οτι θα βρει ανταποκριση...σε αυτους τουλαχιστον που δεν ψαχνουν παρα την κλασικη γραμμη και σχεδιαση και οχι το τρελο γκαζι στο δεξι καρπο για να το στραγγαλισουν( μπραβο rookie και παλι! :thumbsup1: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακάρι να έρθει Ελλάδα, ώστε να αυξηθούν οι επιλογές σ'αυτή τη κατηγορία... Ειδικά στα 'φθηνά' ρετρό, μιας και στα ακριβά υπάρχουν αρκετές επιλογές...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το προτιμώ 1000 φορές από το SR, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι άσχημο. Κάθε άλλο παρά. Η κα όμως μου κάνει κλικ πονηρά και πολύ θα ήθελα να την κάνω δική μου.

Σε μαύρο :punk:

bjestre2517.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Hokori

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το προτιμώ 1000 φορές από το SR, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι άσχημο. Κάθε άλλο παρά. Η κα όμως μου κάνει κλικ πονηρά και πολύ θα ήθελα να την κάνω δική μου.

Σε μαύρο :punk:

bjestre2512.jpg

αλλο το ενα,αλλο το αλλο...αν το διαλεξεις(κι εφοσον βεβαια το ξανα-δουμε στη χωρα μας...) πιστευω οτι θα ειναι μια πολυ καλη επιλογη...Καμια σχεση ομως με W800, SR400...Για να δουμε...Πολυ χαιρομαι οταν σε ολες τις κατηγοριες μοτο υπαρχουν αρκετες επιλογες...φαντασου να υπηρχε στην Ελλαδα μονο ενα ον-οφ,η 2-3 στρητ...δε θα ηταν πιο ασχημα τα πραγματα?? http://www.youtube.com/watch?v=4_m3PumiXvI Τροποποιήθηκε από τον NORMANN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

BJ Estrella?? Kinky και ανώμαλο συναμα.

Άντε βγάλε άκρη :crazy:

BJ=Blow Job

Estrella=Στρελλα=http://www.athinoram...aspx?id=1009065

Πάντως, περα απο την πλακα, πανεμορφο μηχανακι! Έρωτας!!

Αχ, και να ειχα λεφτα...

Τροποποιήθηκε από τον comrade

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κραταω την ουσια απ'οσα ειπες..."πανεμορφο" ...εγω την πλακα την αφηνω για αλλα δωματια, ( "ο πισινος της ημερας", "τι λουκανικο φαγατε σημερα", "τι καιρο ειχατε χτες?" .... B) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και για οσους θα ηθελαν μια πληρεστερη εικονα...

http://www.youtube.com/watch?v=bQ0V8TDsp2I

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

bjestre255.jpg

Πω ρε γ@μώτο χάθηκε να υπήρχε όταν άρχισα να ψάχνω μηχανή...

Φαντασιώνομαι πολλές φορές κάτι τέτοιο...

triumph_bonneville_l_3-4.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ όμορφο :wub:

Παντα μου άρεσαν τα ρετρο, δεν ξερω αν αξίζουν αλλα ειναι όμορφα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Ελλαδα "κοπηκε" στα τελη της δεκαετιας του '90...θα ηταν εξαιρετικη ιδεα να επιστρεψει...οπως γραφει και το Μοτοτριτη..."ας κανουμε ολοι μιαν ευχη στον Αγιο Βασιλη..." :pray: Εδω που τα λεμε ζουμε σε μια χωρα οπου υπαρχουν ισως και 200 διαφορετικες επιλογες για σκουτερ-παπακια...αλλα για ρετρο-στρητ-καστομ-κρουιζερ μικρομεσαιου κυβισμου δεν εχει κανεις να διαλεξει και πολλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τα πιο όμορφα μηχανάκια. Μακάρι να επιστρέψουν όλες οι εταιρίες στη κλασσική μοτοσυκλέτα. Να έχουμε περισσότερες επιλογές. Κ έτσι μέσω του ανταγωνισμού, καλύτερα προιόντα. Έχουμε γεμισει σκούτερ κ on off. Ένω αν καβαλήσεις μια φορα μια κλασσική μοτοσυκλέτα, η αίσθηση κ μονο σου αλλαζει τη ζωή. Λες ενα: -Τι οδηγούσα τοσα χρόνια ο ..........(συμπληρωστε το κενό με τη φαντασία σας).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...Καθε μοτοσυκλετα εχει την αξια της και το αγοραστικο κοινο της...Καμια δεν ειναι αχρηστη,κακη,για πεταμα...αρκει και εμεις να ξερουμε τι θελουμε,τι οδηγουμε και για ποιο λογο,ποια χρηση την αγοραζουμε.Και για μενα παντως το κλασικο (λογω σχεδιασης-εμφανισης-αισθητικης) θα ειναι παντα διαχρονικο...Μεχρι πριν απο 7-8 χρονια υπηρχαν αρκετες επιλογες και σ' αυτην τη γενικη κατηγορια μοτο...vn classic,w650,gz marauder,vl lc intruder,xvs, αλλα και η μεγαλη σειρα της xv που πουλησε αρκετα στη χωρα μας...Ναι,θα ηταν καλο επιτελους για την ελληνικη αγορα να υπαρχουν περισσοτερες επιλογες για ολους τους οδηγους,για ολα τα βαλαντια...Αυτος π.χ. που δε θα μπορουσε-λογω τιμης-να αγορασει μια bonneville,ενα W800,το vn900 η το νεο SR400,γιατι οχι. να παρει το estrella η οποιοδηποτε αλλο 100% made in japan μηχανακι σε μια πιο λογικη για τα δεδομενα της εποχης μας τελικη τιμη...Το estrella παντως πολυ ευχαριστως θα το αγοραζα,αν δεν ειχαν περασει τρια 250αρια απο τα χερια μου http://www.youtube.com/watch?v=lsLKb8eUcbI

Τροποποιήθηκε από τον NORMANN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε οικονομια θα ειναι μανουλα το 250. Οπως κ σε τελη, ασφαλεια. Καλη λυση ήταν το W650 της Kawasaki πριν το W800,για το σημα. Αν διαθεσεις κατι παραπανω ''μια bonneville,ενα W800,το vn900'' οπως εγραψες ειναι super. Ονειρο. Επισης το καινουριο CB 1100 της Honda ειναι ασσυληπτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε οικονομια θα ειναι μανουλα το 250. Οπως κ σε τελη, ασφαλεια. Καλη λυση ήταν το W650 της Kawasaki πριν το W800,για το σημα. Αν διαθεσεις κατι παραπανω ''μια bonneville,ενα W800,το vn900'' οπως εγραψες ειναι super. Ονειρο. Επισης το καινουριο CB 1100 της Honda ειναι ασσυληπτο.

ποιος αμφιβαλλει για το w800,την bonneville,η το cb1100???Αλλα ως δαπανη δεν ειναι για μενα πλεον...δεν μπορω να διαθεσω πανω απο 6.000+ για το τελος του 2014 τουλαχιστον...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιος αμφιβαλλει για το w800,την bonneville,η το cb1100???Αλλα ως δαπανη δεν ειναι για μενα πλεον...δεν μπορω να διαθεσω πανω απο 6.000+ για το τελος του 2014 τουλαχιστον...

και εννοειται οτι τα 250αρια ειναι τερατα οικονομιας απο καθε αποψη....αν αυτο το καβασακι υπηρχε το 2009 πριν τσιμπησω καινουργιο το ybr για τις καθημερινες μου μετακινησεις,ειλικρινα θα το ειχα αγορασει με νυχια και με δοντια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάντως αν αναφέρεσαι στο σήμα τελών κυκλοφορίας και το w800 στην ίδια κλάση με το w650 ανήκει (μέχρι 785 cc έχουν ίδια τέλη-το w800 είναι 773 cc).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάντως αν αναφέρεσαι στο σήμα τελών κυκλοφορίας και το w800 στην ίδια κλάση με το w650 ανήκει (μέχρι 785 cc έχουν ίδια τέλη-το w800 είναι 773 cc).

εγω πανω στη βιασυνη μου νομιζα οτι ο φιλος εννοουσε το λογοτυπο στο ρεζερβουαρ...τελοσπαντων μεγαλωνω κι εγω...Ειχες δεν ειχες τα καταφερες παλι και με τη νεα θεματικη σου...700 προβολες μεσα σε ενα 48ωρο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

bjestre255.jpg

Πανέμορφο.

Και γενικά σπάνιο ... δεν έχω δει ποτε Estrella στο δρόμο. Προσωπικά ελάχιστες φορές έχω δει Sr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανέμορφο.

Και γενικά σπάνιο ... δεν έχω δει ποτε Estrella στο δρόμο. Προσωπικά ελάχιστες φορές έχω δει Sr

φιλε μου μακαρι να ερχοταν κατα δωθε...αλλα πολυ χλωμο το κοβω...Στην Ιταλια γραφουν οτι δε θα το δουμε ουτε του χρονου δυστυχως στην Ευρωπη....Ειδες τι τυχεροι ειναι οι Γιαπωνεζοι??(Τους θαυμαζω ως λαο.../Εχω δει καποια sr...4-5 κομματια,μαμισια εννοειται...αλλα και κανα δυο sr250...Estrella ουτε ενα απο κοντα κοντα,αλλα αυτο δε σημαινει κατι.Ευχομαι οι της Καβασακι(γιατι οχι και οι της Χοντα-Σουζουκι?)να φωτιστουν με τη νεα χρονια και να δουμε επιτελους και καποια καλαισθητα,καλοφτιαγμενα νεοκλασικα μηχανακια σ' αυτην τη χωρα...ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα