Jump to content
protlouk

Δεν κρατάει ρελαντί

Recommended Posts

Guys σήμερα είπα να πλύνω το μωρό μου. Τη βάζω μετά μπροστά να δω αν δουλεύουν όλα τα ηλεκτρικά και ήταν κομπλέ. Μετά από κάνα 2λεπτο την ακούω να ζορίζεται, να πέφτουν οι στροφές και να σβήνει. Την ξαναβάζω μπροστά τα ίδια. Την πήγα βόλτα και σε μια στάση που έκανα έσβησε μόλις πατήσα συμπλέκτη ενώ στην επιστροφή έσβησε δύο φορές. Τί κάνουμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στεγνή είναι, τίποτα. Λειτουργεί για συνολικά max 10 δυτερόλεπτα. Το χειρότερο είναι ότι προσπάθησα να ρυθμίσω το ρελατί και πάλι δεν υπακούει. Αν μαρσάρω και αφήσω το γκάζι, σβήνει με τη μια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψάξε για νερό-υγρασία σε μπουζόπιπες-μπουζοκαλώδια-μπουζί και σε δεύτερο στάδιο τα σχετικά φις στην καλωδίωση ανάφλεξης-ψεκασμού. Αν βρεις νερό, σκούπισμα και πιστολάκι ζεστού αέρα.

Και την επόμενη φορά, προσοχή σε πλύσιμο που ρίχνεις νερό, έχει κι αυτό την τέχνη του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια τη στέγνωσα τελείως. Δεν είχε και κανα τρελο νερό. Το ότι ο ρυθμιστής του ρελαντί δεν λειτουργεί αυτό με παραξενεύει. Αριστερά - δεξιά δεν ακούω διαφορά (όση ώρα κρατάει το ρελαντί).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γενικα να αποφευγεις πλυσιμο με πιεση(πιστολι). καλυτερα με σκετο λαστιχο. αυριο που θα εχει στεγνωσει τελειως πιστευω θα ειναι κομπλε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια τη στέγνωσα τελείως. Δεν είχε και κανα τρελο νερό. Το ότι ο ρυθμιστής του ρελαντί δεν λειτουργεί αυτό με παραξενεύει. Αριστερά - δεξιά δεν ακούω διαφορά (όση ώρα κρατάει το ρελαντί).

διορθώθηκε τελικά;

ο ρυθμιστής του ρελαντί θέλει λίγη διαδρομή για να αρπάξει παντως, γιατί είναι μια ντίζα που ανεβαίνει σε μια μη προσβάσιμη βίδα πιο ψηλά. δοκίμασε να τον γυρίσεις παραπάνω μέχρι να δεις διαφορά...και εγώ είχα ψαρώσει όταν τον πρωτοχρησιμοποίησα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικα το κρινω ως τυχαιο γεγονος. Τα μηχανακια ειναι ετσι φτιαγμενα που δεν εχουν προβλημα απο πλυσιμο με πιεστικο, τα ευαισθητα μηχανικα/ηλεκτρικα μερη ειναι καλα προστατευμενα. Οσα μηχανακια ειχα, ποτε δεν με απασχολησαν μετα απο πλυσιμο, κι ουτε φυσικα μετα απο πλυσιμο κινητηρα.

Στο θεμα τωρα, το ρελαντι, για οσο βασταει το μηχανακι, στις ποσες στροφες ειναι? Θελω να πω οτι αν ειναι εντος φυσιολογικων τιμων δεν υπαρχει λογος να το ανεβασεις ωστε να μη σβηνει, αντιθετα πρεπει να βρεθει η αιτια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σπρέι επαφών στις φίσες που είναι σε εμφανή σημεία, ανορθωτή ηλεκτρονική, ασφαλειοθήκη και άλλα σημεία που έχουν πρόσβαση στο νερό πλύσης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

PROBLEM SOLVED. Τελικά μάλλον υγρασία ήταν. Όλα δουλεύουν ρολόι. Όπως και πριν. Honda δεν παίρνω, ούτε για βόλτα :crazy: .

Υ.Γ. Ninja σε αγαπώ περισσότερο από πριν :wub: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έγινε κάτι άλλο όμως. Από τότε όταν η μηχανή ζεσταθεί κάνει ένα θόρυβο, συνεχόμενο, που μοιάζει σαν να γυρνάει κάτι και να υπάρχει κάτι που να το εμποδίσει. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Σαν να γυρνάει ένα ανεμηστήρας και εσύ να έχεις βάλει ένα χαρτί στην άκρη του. Το ξέρω οτι έχω κάνει παπ cussing.gif ρια αλλά δεν ξέρω τι είναι, αν διορθώνετε και πόσο θα πάει η διόρθωση. Το κάνει όταν ζεσταθεί. Όταν είναι κρύο ακούγεται νορμάλ. Mάλλον το βεντιλατέρ είναι, αλλά τι μπορεί να έχει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα