vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 αν ειναι 3ημερο δε με βλεπω, αλλιως μπορει ισως κλπ κατά 99% τριήμερο... έχει να πέσει πολύ χιλιόμετρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τι ανάγκη έχεις εσύ ρε αλήτη από βραβεία; :lol: Φετος θελω γευστικα βραβεια και ωραιες φωτογραφιες .... : :D κατά 99% τριήμερο... έχει να πέσει πολύ χιλιόμετρο... Φερτε τα πριοοονιααααα edit: απο περυσι οπως βλεπω στις φωτο εχω χασει κιλα ...η αναλογια κιλων/ιππο θα ειναι υπερ μου φετος Θα την εγραφα τωρα την "κακια" μου σχετικα με το 36ωρο αλλα αστο καλυτερα. 5-10 φιλους εκανα εδω μεσα, μην δινουμε δικαιωματα. Πετραν καλυτερα να λες την γνωμη σου (και ας γινεσαι "κακος" για καποιους) παρα να πετας μια σποντα και να Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2014 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Φερτε τα πριοοονιααααα edit: απο περυσι οπως βλεπω στις φωτο εχω χασει κιλα ...η αναλογια κιλων/ιππο θα ειναι υπερ μου φετος το φετινό θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για τα μικρά κυβικά και τις μοτό με μη άνετη σέλα. Εκτός από τα χιλιόμετρα του πήγαινε-έλα στην εκκίνηση/τερματισμό, θα έχει περισσότερα από 1500 χλμ τη μέρα... ( φήμες λένε για περί τα 1800 τη μέρα! ) οπότε αναγκαστικά για να βγουν θα μπουν ενδιάμεσα και κάποια ανοιχτά κομμάτια που είναι σκότωμα για τα μικρά (aka αργά) μηχανάκια, ενώ τα μεγάλα θα ανοίγουν το γκάζι και θα φεύγουν. Πάω να ξαναδώ τις αγγελίες στο car... edit: εγώ πάλι τα κιλάκια μου τα έβαλα λιγουλάκι! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2014 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mcpap 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Σαν νέος στην άσκηση 36ωρο όπως έγραψα και πιο πάνω, μελετώντας όσο μπορούσα τον χάρτη επειδή θα ήθελα να συμετάσχω, παίρνω το θάρρος για ένα σχόλιο και μία ερώτηση. Καταρχήν συγχαρητήρια για την περισσότερη διαδρομή δεν έχετε αφήσει λίμνη για λίμνη και εκτός από το αδιάφορο (για μένα επειδή το έχω κάνει άπειρες φορές) Νάυπακτο-Πρέβεζα (παρόλο που το προσπαθείτε μέσω Κατούνας) και κάποιες διαδρομές κοντά-γύρω από Θεσσαλονίκη, οι άλλες διαδρομές είναι οι περισσότερες πανέμορφες. Όμως έαν ο "χειμώνας πάει πίσω" έχω την εντύπωση ότι στις 9 Μαιου σε ορισμένα κομμάτια ίσως έχει χιόνια (σε κάποια, παλαιότερα βέβαια, έχω συναντήσει εγώ 2 Μαίου), ξέρω σας χαλάνε το πρόγραμμα οι εκλογές. Στην περίπτωση αυτή τι γίνεται, αλλάζουν οι διαδρομές την τελευταια στιγμή με εναλλακτικές; (Πώς λέγαμε παλιά εναλλακτικό εντούρο.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ελινα καποιο λαθος κανεις ....1800 per day απλα ΔΕΝ βγαινουν ... εκτος αν παιξει ΕΟ Αθηνα Θεσ/κη μεσα σαυτα 3600 χλμ σε 2 μερες ??? ...εκτος εαν περασουμε και συνορα Σαν νέος στην άσκηση 36ωρο όπως έγραψα και πιο πάνω, μελετώντας όσο μπορούσα τον χάρτη επειδή θα ήθελα να συμετάσχω, παίρνω το θάρρος για ένα σχόλιο και μία ερώτηση. Καταρχήν συγχαρητήρια για την περισσότερη διαδρομή δεν έχετε αφήσει λίμνη για λίμνη και εκτός από το αδιάφορο (για μένα επειδή το έχω κάνει άπειρες φορές) Νάυπακτο-Πρέβεζα (παρόλο που το προσπαθείτε μέσω Κατούνας) και κάποιες διαδρομές κοντά-γύρω από Θεσσαλονίκη, οι άλλες διαδρομές είναι οι περισσότερες πανέμορφες. Όμως έαν ο "χειμώνας πάει πίσω" έχω την εντύπωση ότι στις 9 Μαιου σε ορισμένα κομμάτια ίσως έχει χιόνια (σε κάποια, παλαιότερα βέβαια, έχω συναντήσει εγώ 2 Μαίου), ξέρω σας χαλάνε το πρόγραμμα οι εκλογές. Στην περίπτωση αυτή τι γίνεται, αλλάζουν οι διαδρομές την τελευταια στιγμή με εναλλακτικές; (Πώς λέγαμε παλιά εναλλακτικό εντούρο.) Φιλε μου λιγο καιρο πριν το 36ωρο γινεται ενα "πιλοτικο" ...δηλαδη χαρτογραφειται ολη η διαδρομη με αυτοκινητο απο ανθρωπους της λεσχης. Οποτε κατι τετοιο αποφευγεται. Οσον αφορα τον "χαρτη" που λες οτι βλεπεις .... δεν ισχυει κατι τετοιο (τουλαχιστον προς το παρων) καιεχει μπει χαρειν αστεισμου. Stay tuned και οτι ενημερωση εχουμε θα την μαθαινεις ειτε απο εδω ειτε απο το forum moto guzzi. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2014 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Σαν νέος στην άσκηση 36ωρο όπως έγραψα και πιο πάνω, μελετώντας όσο μπορούσα τον χάρτη ... Κατά πάσα πιθανότητα ο χάρτης δεν θα ισχύσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ελινα καποιο λαθος κανεις ....1800 per day απλα ΔΕΝ βγαινουν ... εκτος αν παιξει ΕΟ Αθηνα Θεσ/κη μεσα σαυτα 3600 χλμ σε 2 μερες ??? ...εκτος εαν περασουμε και συνορα χμμμ.. σύνορα εεε.... η τελευταία πληροφόρηση που είχα ήταν επίσης πως αν κάποιος χάσει το δρόμο του (π.χ. καμιά στροφή) μπορεί όντως να περάσει τα σύνορα!!! όσο για τα χιλιόμετρα αυτά μου είπαν.... σίγουρα όμως το πιλοτικό είναι που θα καθορίσει τον τελικό ακριβή αριθμό... γιατί προς το παρόν όλα είναι σχέδια επί χάρτου (χάρτη). Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2014 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) η τελευταία πληροφόρηση που είχα Χμμμμ σοβαρο πληροφοριοδοτη εχεις :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2014 από τον patapios 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς τόσα χιλιόμετρα και μια μέρα παραπάνω; Δύσκολο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Χμμμμ σοβαρο πληροφοριοδοτη εχεις :P σοβαρός είναι... τώρα αν μου έκανε πλάκα για να με ψαρώσει δεν ξέρω... αλλά έχω ψιλοτσεκάρει τις πληροφορίες μου και τις ίδιες έχουν κι οι άλλοι! Εκτός αν η διοργανωτική επιτροπή φέτος αποφάσισε να μας "χορέψει στο ταψί" όχι μόνο το διήμερο του 36ώρου αλλά και 3-4 μήνες νωρίτερα... αστραχαναίοι είναι αυτοί... ποτέ δεν ξέρεις!!! Οπότε Πατάπη μάζεψε όσες παραπάνω πληροφορίες μπορείς για τις γευστικές ταβέρνες φέτος, γιατί μάλλον θα σε ακολουθήσουν πολλοί! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2014 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 να μας "χορέψει στο ταψί" αααα γεια σου ...καθε χρονο το ιδιο δεν γινεται??? Οπότε Πατάπη μάζεψε όσες παραπάνω πληροφορίες μπορείς για τις γευστικές ταβέρνες φέτος, γιατί μάλλον θα σε ακολουθήσουν πολλοί! ...ολοι οι καλοι χορανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 μμμ όχι ακριβώς... το παιχνίδι ώς τώρα παιζόταν για το είδος της διαδρομής, όχι για τον αριθμό χιλιομέτρων! Βεβαια μπορεί άνετα να "άπλωσαν" το παιχνίδι για να πέσει παραπάνω γέλιο... αλλά κράτα και μια πισινή στα νέα δεδομένα... μην τα απορρίπτεις αμέσως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Οπως και να εχει hope to see you Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Σαν νέος στην άσκηση 36ωρο όπως έγραψα και πιο πάνω, μελετώντας όσο μπορούσα τον χάρτη ... Η διαδρομή ειναι άγνωστη στα 36ωρα. Δίδεται στους συμμετέχοντες, λίγες μερες ΠΡΙΝ την εκκίνηση. Ο χαρτης που μπήκε πριν, ειναι καθαρά για αστείο... Δες τα λίνκ του Παταπη με το φορου των Γκουτσαίων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Θαναση ποια-ες χρονιες ειχες συμμετασχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mcpap 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για τις απαντήσεις. Προσωπικά η διαδρομή του χάρτη μου φαίνεται πολύ ωραία και αληθινή, (δεδομένου ότι τα στοιχεία της προφανώς επίσημης προαναρτηθείσας ανακοίνωσης για Πλαταμώνα, Ναυπακτο, Παργα, Πτολεμαιδα, Σέρρες κλπ είναι αληθή) πιθανόν να διαφοροποιηθεί ως προς κάποια "περάσματα¨ εκεί στα αψηλά, και ίσως στο κομμάτι της Χαλκιδικής που δεν αναφέρεται.) Αλλες απορίες που έχω είναι οι εξής. Η διανυκτεύρεση γίνεται υποχρεωτικά στην Πάργα, ή όπου θέλει ο καθένας πάνω στην διαδρομή? Ερωτώ γιατί έχω κάποιους φίλους στην περιοχή όπου θα μπορούσα επί τη ευκαιρία να διανυκτερεύσω. Επίσης έστω για κάποιο λόγο καθυστερείς αρκετά, π.χ. βλάβη-λάστιχο κλπ. Πόσο μένουν τα ΣΕΔ - ΣΕΧ ανοικτά? Αμα περάσει η σκούπα κλείνουν? (Υποθέτω υπάρχει σκούπα έτσι)? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 Ρίξε εδώ μια ματιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2014 1800 χλμ / μέρα ειναι εκτός φιλοσοφίας αφού σημαίνει πολύ ΕΟ. Μάλλον σε δοκιμάζουν να δουν αν μασάς :-) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 vael ή σε εχουν βαλει να μας δουλευεις ή σε δουλευουν και ψαρωνεις διαλεξε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Ή και τα 2 μαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 vael ή σε εχουν βαλει να μας δουλευεις ή σε δουλευουν και ψαρωνεις διαλεξε :P δωσε μου το striple (!) μια βόλτα και θα σου πω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) αλλιως δε μου λες? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2014 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 αλλιως δε μου λες? θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά... δε βλεπω πμ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 δε βλεπω πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες