BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά είδα στην αλυσίδα μου μερικά κομμένα 0-rings!Είναι λογικό damage αυτό?Το μηχανάκι έχει 9.000χιλ. και την ψεκάζω με rock oil κάθε τρεις και λίγο, δηλ. την έχω πάντα καλά γρασαρισμένη!Σοβαρά τώρα, κομμένα O-Rings σε 9000 χλμ??????? Ευχαριστώ για την πρόταση Mental, αν χρειαστεί να παραγγείλω θα σου πω! Δεν έχω Paypal balance καθόλου αυτήν την στιγμή κι έχω κόψει εντελώς τις αγορές από ebay μην τυχόν και δεν περάσει η αγορά και άντε μετά να ακυρώσεις την αγορά και να μην φας και αρνητικό feedback. Btw, έχει βάλει κανείς εξάτμιση MIVV? Τις βλέπω αρκετά πιο οικονομικές από Akrapovic, Termignoni, Arrow κλπ. Έχει βλέπω διάφορες, και χαμηλά όπως η εργοστασιακή και high mounthttp://www.mivv.it/risorse/8/856/1180/Yamaha_ MT07_14-_ 73Y044LRB_$21.jpg Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2016 από τον BabisStinson Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπάμπης_39 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2016 Αν θέλετε αγορές μέσω ebay βγαλτε την viva....δεν έχει σχέση με τράπεζες την φορτιζεις και κάνεις κανονικά αγορές στο internet 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2016 Αν θέλετε αγορές μέσω ebay βγαλτε την viva....δεν έχει σχέση με τράπεζες την φορτιζεις και κάνεις κανονικά αγορές στο internetΚαι εξωτερικό κανονικά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπάμπης_39 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2016 Κανονικά και με το νομο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπάμπης_39 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2016 Αθηνα-Τριπολη-Αθηνα χτες για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας.... Από την ώρα που φύγαμε από το περίπτερο Χαιδαριου η ταχύτητα μέχρι τη Τριπολη ήταν σταθερά 150 μέχρι 180 και 200+ κάτι φορές....Στην επιστροφή η ταχύτητα ηταν πάλι σχεδόν η ίδια.... Οι ρυθμοί έπεσαν πολύ μετά τα Μέγαρα.... Για τα περίπου 350χλμ με αυτές τις ταχύτητες ή μηχανή έκαψε 26ευρω!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Και εγώ τώρα πλησιάζω το service των 10.000χιλ. και να για να πω την αλήθεια δεν ξέρω σε ποιόν να το πάω.Επίσης θέλω να ρωτήσω, ξέρει κανείς τι θα πρέπει να περιλαμβάνει αυτό το service και πόσο θα πρέπει να στοιχίζει? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπάμπης_39 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Δεν γράφει το βιβλιαράκι;; Λογικά λάδια και φίλτρο λαδιού.... Σε ποια περιοχή μένεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Δεν γράφει το βιβλιαράκι;; Λογικά λάδια και φίλτρο λαδιού.... Σε ποια περιοχή μένεις;Αθήνα μένω, μπορώ να το πάω σε οποιοδήποτε συνεργείο στην αττική, δεν έχω πρόβλημα σε αυτό.το service των 10.000χιλ. έχει παραπάνο πράματα απο τα λάδια και φίλτρο σίγουρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Αθήνα μένω, μπορώ να το πάω σε οποιοδήποτε συνεργείο στην αττική, δεν έχω πρόβλημα σε αυτό.το service των 10.000χιλ. έχει παραπάνο πράματα απο τα λάδια και φίλτρο σίγουρα.μπαα..αντε και κανα τεντωμα αλυσιας να χρειαστει να κανεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 μπαα..αντε και κανα τεντωμα αλυσιας να χρειαστει να κανειςΛες ε? θα πάρω κανένα συνεργείο τηλ. να ρωτήσω και θα ξανά γράψω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπάμπης_39 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Βάση του βιβλίου μόνο λάδι αλλαζεις.....το φίλτρο λαδιού κάθε 20000km!!!!!αντικατάσταση!!!! Φίλτρο αέρος κάθε 40000km!!!!!!Εγώ την αλλη βδομάδα το πάω για λάδια στις 5000χλμ στον Γιαννιρη στη Δυρραχιου στα Σεπολια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Για να τα εχετε μαζεμενα οριστεYou're welcome. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2016 από τον dimip Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyriakosrod 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Tracer 700! Είναι γεγονός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Tracer 700! Είναι γεγονός! Μόλις το πόσταρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyriakosrod 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Μόλις το πόσταρα βλέπω πολύ ψωμί σε αυτό το θέμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Και εγώ τώρα πλησιάζω το service των 10.000χιλ. και να για να πω την αλήθεια δεν ξέρω σε ποιόν να το πάω.Επίσης θέλω να ρωτήσω, ξέρει κανείς τι θα πρέπει να περιλαμβάνει αυτό το service και πόσο θα πρέπει να στοιχίζει?Τις επόμενες μέρες θα πάω στον Πιερράκο για το δικό μου service 10.000 χλμ. Λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρος DNA (δεν χρειαζόταν, για βελτίωση είναι), έλεγχο, τίποτα υγρά (φρένων, παραφλού/ψυγείο) αν χρειαστούν συμπλήρωμα, τέντωμα αλυσίδας κλπ. Κόστος το βλέπω στα 70-80 ευρώ.. (το DNA κάνει 60 ευρώ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Ρε παιδιά να ρωτήσω και κάτι άλλο?Το 15w50 λάδι κάνει για το μηχανάκι? γιατί το owners manual δεν το αναφέρει στα προτεινόμενα και εμένα αυτός που το πήγα για service στα 5.000 μου έβαλε castrol 15w50. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mrmelo 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 έχει βάλει κανείς top case ?ποία βάση για top case θα βάζατε? -είμαι ανάμεσα σε 3 : 1)http://www.motoraid.eu/index.php?route=product/product&path=59_73&product_id=12070&mfp=46f-my-moto-yamaha[310]2)https://yamaha-nikolakopoulos.gr/el/gnisia-axesouar-yamaha-el/1118--mt-07.html3)http://www.motorcycleplanet.co.uk/products/1791-givi-2118fz-top-box-rack-for-yamaha-mt-07Νομίζω πως η πιο όμορφη αισθητικά είναι η πρώτηη original yamaha μου φαίνεται η πιο στιβαρή από τις 3η givi τίποτα το ιδιαίτερο απλά την έβαλα και αυτή στο παιχνίδι μήπως και την έχει κανένας να μας πει την άποψη τουστις τιμές τους είναι πάνω κάτω το ίδιο όποτε δεν αποτελεί κριτήριο κ επίσης όλες θέλουν κάποιου είδους τρύπημα σε πλαστικά ή πλαίσιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2016 Κουτί στο ΜΤ; Βάλε κανένα tankbag! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mrmelo 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2016 man η απάντησή σου δεν βοήθησε κανέναν , το Tankbag είναι ήδη στο πρόγραμμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2016 Tailbag! Άσε τον συναναβάτη ποδαράτο! Χαχαχα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2016 Ρε παιδιά να ρωτήσω και κάτι άλλο?Το 15w50 λάδι κάνει για το μηχανάκι? γιατί το owners manual δεν το αναφέρει στα προτεινόμενα και εμένα αυτός που το πήγα για service στα 5.000 μου έβαλε castrol 15w50.΄για το κλίμα της Ελλάδας βρίσκω το 15/50 πιο σωστό....ότι και να του βάλεις απο τα 2 κομπλέ είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) Για μενα ανεξαρτητως μοτο καλυτερα 10-40 στην αρχη οσο ειναι καινουργιο και σφιχτο το μοτερ και μετα τα 50000 χλμ 15-50, μπορει να λεω κ βλακεια αλλα αυτο εφαρμοζω. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2016 από τον CafeRacer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2016 έχει βάλει κανείς top case ?ποία βάση για top case θα βάζατε? -είμαι ανάμεσα σε 3 : 1)http://www.motoraid.eu/index.php?route=product/product&path=59_73&product_id=12070&mfp=46f-my-moto-yamaha[310]2)https://yamaha-nikolakopoulos.gr/el/gnisia-axesouar-yamaha-el/1118--mt-07.html3)http://www.motorcycleplanet.co.uk/products/1791-givi-2118fz-top-box-rack-for-yamaha-mt-07Νομίζω πως η πιο όμορφη αισθητικά είναι η πρώτηη original yamaha μου φαίνεται η πιο στιβαρή από τις 3η givi τίποτα το ιδιαίτερο απλά την έβαλα και αυτή στο παιχνίδι μήπως και την έχει κανένας να μας πει την άποψη τουστις τιμές τους είναι πάνω κάτω το ίδιο όποτε δεν αποτελεί κριτήριο κ επίσης όλες θέλουν κάποιου είδους τρύπημα σε πλαστικά ή πλαίσιο mrmelo δεν θα έβαζα βαλίτσα προσωπικά, όσα έχω δει και έχουν φαίνεται κάτι να εξέχει και να χαλάει την σιλουέτα της μηχανής. ΕΠίσης διαβάζω όλο και περισσότερο τελευταία για διαρηγμένες βαλίτσες και κλεμμένα κράνη.. Γι' αυτό και προτίμησα ένα tail bag, που δένει στην σέλα και μπαίνει/βγαίνει σε 30".Αν σου είναι απαραίτητο πάντως προσωπικά θα έβαζα της SW Motech. Με έναν αντάπτορα βάζεις και βαλίτσες Givi ή οποιασδήποτε άλλης εταιρείας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπάμπης_39 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2016 Εγώ πάντως για τα ταξίδια πήρα αδιάβροχο σάκο sw motech 35lt!!!!Για μένα που είμαι μοναχικος καβαλάρης για 3ημερο και πανω φτάνει και περισσεύει!!!!Για διήμερο έχω αδιάβροχο σακίδιο πλάτης!!!!Δεν βάζεις κουτί σε αυτή τη μηχανή είναι ή γνώμη μου!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες