Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής: Πριν καιρό είχα πάρει κάποιες επιγονατίδες, από κείνες τις σκληρές και αρθρωτές που καλύπτουν γόνατο και καλάμι. Λόγω όμως του ότι ήταν αρκετά άβολες (σκληρές/δύσκαμπτες, ογκώδεις) αφενός δεν μεταφέρονταν / αποθηκεύονταν εύκολα όταν τις είχα μαζί μου, αφετέρου οι βίδες που υπήρχαν στις αρθρώσεις του γονάτου γρατζουνούσαν τα πλαϊνά μαύρα καπάκια του Tweety, αυτά κάτω απ' το ντεπόζιτο. Αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να μην τις έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 3-4 φορές και ήταν κρίμα. Έτσι λοιπόν γρήγορα τις έφαγε το μαύρο σκοτάδι της αποθήκης και πριν λίγο καιρό το μαύρο σκοτάδι της πώλησης (τις έδωσα). Από τότε όμως θέλω να βρω κάποιες που να είναι πιο μικρές και πιο ελαφρές / βολικές / μαλακές / εμφανίσιμες για το κάθε μέρα στη δουλειά με το σκούτερ και τις βόλτες με τη μηχανή. Ψάχνοντας λίγο στο net, βρήκα 2 που μου κεντρίσανε το ενδιαφέρον 1) της THOR (http://www.automotor...ic-elbow-detail) και 2) της SPEED-X με εξωτερική επένδυση υφάσματος (http://www.pols.gr/i...=com_virtuemart) Επειδή όμως αυτά τα πράγματα θέλουν δοκιμή για να δεις αν σου κάνουν και επειδή και τα 2 είδη δεν τα έχουν σε στοκ τα μαγαζιά, ενώ το 2ο το βρήκα μόνο σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη, - Έχει κανείς κάποιο απ' αυτά να μας πει τη γνώμη του? - Αν ναι και είναι εξ' Αθηνών, θα ήθελα να τα δοκιμάσω να δω πώς είναι. Προσωπικά μ' αρέσει περισσότερο το 2ο, που μοιάζει με ύφασμα παντελονιού και δε θα ξεχωρίζει άσχημα, ενώ δείχνει και πιο καλό ως κάλυψη του ποδιού μέχρι τα πλάγια (αν δεν το δω από κοντά πώς να ξέρω πώς ακριβώς είναι από μέσα?) και μοιάζει και μικρότερο σε ύψος απ' το 1ο, ενώ συμπτωματικά είναι και φτηνότερο (τελευταίο ως παράγοντας, αλλά όχι και εντελώς αδιάφορο). Βασικά, δεν ξέρω πόσο καλά είναι από θέμα προστασίας, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερα απ' το τίποτα που φοράω τώρα. Κάθε γνώμη και ιδέα που μπορούν να βοηθήσουν καλοδεχούμενες. (Έχω σκεφτεί κάτι για το 2ο εκ Πατρών, αλλά δεν είναι του παρόντος). Υ.Γ. Εσύ γνωστέ Πατρινέ παλιοχαρακτήρα, :P 'τοιμάσου ν' αποθάνεις αν αρχίσεις τα περί καλτσοδέτας & ζαρτιέρας που μού 'λεγες...... :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_fr 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Οι δευτερες που εχεις ποσταρει,δεν πιανουν καθολου καλαμι απ´οτι φαινεται .... Εγω εχω τις forcefield που δεν ειναι πολυ μαλακες,αλλα ουτε και σκληρες και ουδεποτε γρατζουνησα το κοκκινο Μουλτι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Forcefield-Knee-Protector-Limb-Tubes/SubProducts/Forcefield-Knee-Protector-Limb-Tubes-0001 εγγυηση!! με χρηση enduro εχω ακομα γονατα μπαινουν ανετα κατω απο παντελονι για να τα βαλεις βγαλεις πρεπει να βγαλεις βαλεις παπουτσια το καλοκαιρι σε ζεστενουν λιγο (αυτο της thor ειναι επιαγκωνιδα ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 για τον τιτλο του θεμαος θα απαντησω "σοφια προσχωμεν" Για τα υπολοιπα ενδιαφερομαι κι εγω γιατι και τα δικα μου κανανε σημαδια στα πλαστικα απο την πρωτη βολτα κιολας με την ασπρουλα μου. Για πειτε καμια γνωμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Δυστυχώς για τις συγκεκριμένες δε μπορώ να πω γιατί δε τις έχω. Εχω παραπλήσιες με τις πρώτες, συνδυασμός νεοπρέν με σκληρό. Δεν έχω κανένα παράπονο. Το χειμώνα είναι ιδανικές και είμαστε αχώριστοι από Οκτώβριο και μετα, το καλοκαίρι ιδρώνει το πόδι αλλά απορροφά το νεοπρέν (φυσικά αν φοριούνται τακτικά καλοκαίρι θέλουν κάνα πλυσιματάκι αραιά και που) Επίσης και οι αρθρωτές δε με έχουν προβληματίσει ποτέ, αλλά δε τις φοράω ποτέ πάνω απ το παντελόνι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Οι δευτερες που εχεις ποσταρει,δεν πιανουν καθολου καλαμι απ´οτι φαινεται .... Εγω εχω τις forcefield που δεν ειναι πολυ μαλακες,αλλα ουτε και σκληρες και ουδεποτε γρατζουνησα το κοκκινο Μουλτι... Μοιάζει να πιάνουν λίγο στην αρχή του καλαμιού, αλλά αν δεν τις δω / φορέσω δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Κανά link / φωτογραφία αυτών που έχεις? http://www.fc-moto.d...Limb-Tubes-0001 εγγυηση!! με χρηση enduro εχω ακομα γονατα Δεν έχω σκοπό να κάνω enduro καρντιά μου. :D μπαινουν ανετα κατω απο παντελονι Δε θέλω κάτω απ' το παντελόνι Άγγελε. Στο γραφείο τί θα κάνω, θα γδύνομαι για να τις βγάλω ή θα κυκλοφοράω όλη μέρα με δαύτες? για να τα βαλεις βγαλεις πρεπει να βγαλεις βαλεις παπουτσια Εντελώς μη πρακτικές για τη χρήση που γράφω. το καλοκαιρι σε ζεστενουν λιγο (αυτο της thor ειναι επιαγκωνιδα ) Όχι φίλε μου, επιγονατίδα είναι (τσεκαρισμένο με το μαγαζί που μίλησα). Επιαγκωνίδα είναι αυτή: για τον τιτλο του θεμαος θα απαντησω "σοφια προσχωμεν" Θεούλης! :lol: Για τα υπολοιπα ενδιαφερομαι κι εγω γιατι και τα δικα μου κανανε σημαδια στα πλαστικα απο την πρωτη βολτα κιολας με την ασπρουλα μου. Για πειτε καμια γνωμη Μας βλέπω για power-by. Κι ο Panag θέλει (το συζητούσαμε). Δυστυχώς για τις συγκεκριμένες δε μπορώ να πω γιατί δε τις έχω. Εχω παραπλήσιες με τις πρώτες, συνδυασμός νεοπρέν με σκληρό. Δεν έχω κανένα παράπονο. Το χειμώνα είναι ιδανικές και είμαστε αχώριστοι από Οκτώβριο και μετα, το καλοκαίρι ιδρώνει το πόδι αλλά απορροφά το νεοπρέν (φυσικά αν φοριούνται τακτικά καλοκαίρι θέλουν κάνα πλυσιματάκι αραιά και που) Επίσης και οι αρθρωτές δε με έχουν προβληματίσει ποτέ, αλλά δε τις φοράω ποτέ πάνω απ το παντελόνι Κανά link / φωτογραφία να δω τί είναι και αν ταιριάζει με αυτό που ψάχνω? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 παντως το λινκ που δινεις γραφει elbow guard...thor εχει ο paddock512 στην αγια παρασκευη αν θες, ο dirty harry :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 παντως το λινκ που δινεις γραφει elbow guard... Γίνεται ένα μπέρδεμα με τις ονομασίες και τις φωτογραφίες που συνοδεύουν τα είδη. Πήρα όμως τηλέφωνο σε μαγαζί και διευκρίνισαμε βάσει κωδικού προϊόντος ότι ισχύουν αυτά που γράφω. thor εχει ο paddock512 στην αγια παρασκευη αν θες, ο dirty harry :) Την ίδια, ή απλά κάποια της THOR? Έχει σημασία, γιατί για enduro δεν συνίσταται τέτοιου είδους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 παντως το λινκ που δινεις γραφει elbow guard... Δες κι εδώ Άγγελε που τη βρήκα στο fc-moto.de http://www.fc-moto.d...-Knee-Protector Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://www.fc-moto.d...Limb-Tubes-0001 εγγυηση!! με χρηση enduro εχω ακομα γονατα μπαινουν ανετα κατω απο παντελονι για να τα βαλεις βγαλεις πρεπει να βγαλεις βαλεις παπουτσια το καλοκαιρι σε ζεστενουν λιγο (αυτο της thor ειναι επιαγκωνιδα ) forcefield = κορυφη! Εδω και πιο οικονομικα και Ελληνικα! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2013 από τον Vic 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Βρήκα επ' ευκαιρία στο fc-moto και αυτές: 1) http://www.fc-moto.d...uards-2014-0001 (έχει 2 μεγέθη όμως, ποιό να ταιριάζει στον καθένα?) 2) http://www.fc-moto.d...uards-2014-0001 (αυτή μ' αρέσει πιο πολύ, κι αυτή με 2 μεγέθη). Ουπς, για μέσα απ' το παντελόνι είναι? 3) http://www.fc-moto.d...-Knee-Protector (κι αυτή δε 'ν κακή). Τιμές γιατί δεν εμφανίζει στις δύο πρώτες σελίδες με τις αύξουσες τιμές? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2013 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 και να μην εχει το συγκεκριμενο μοντελο θα μπορει να το φερει :) παρε τον τηλ http://www.paddock512.gr/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Θα βαλει λεει επιαγκωνιδες στα γονατα,μετα θα βαλει και χουφτες "αυτια ελεφαντα" να μην κρυωνει και υστερα ακριβως επομενο βημα ειναι αυτο... Γιατι δε μας λες οτι σιγα σιγα σταματας τη μοτοσυκλετα και μάς παιδευεις να σου λεμε αποψεις -και καλα-για τις επικειμενες παπουδοαγορές σου ρε συμπεθερε;... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) ................ Η ματασυκλέτα δεν κόβεται ρε πορνόγερε που να μπιστάς κάτου. και να μην εχει το συγκεκριμενο μοντελο θα μπορει να το φερει :) παρε τον τηλ http://www.paddock512.gr/ Πιο κοντά μου δε γίνεται ρε φίλος..... :0 Μια φωνή να μπήξω, με είδε και με άκουσε. :lol: Εννοείται θα περάσω να ρίξω μια ματιά στον Χάρη. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2013 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Κανά link / φωτογραφία να δω τί είναι και αν ταιριάζει με αυτό που ψάχνω? Tα δικά μου είναι παλιά μοντέλα και δε τα έχει το site τους και δε ξέρω και πως λέγεται το μοντέλο . Πάντως για να πάρεις μια ιδέα ο απόγονος τους (μαλλον) είναι αυτός α) νεοπρέν και β) οι ¨ανοιχτές¨ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Πιο κοντά μου δε γίνεται ρε φίλος..... :0 Μια φωνή να μπήξω, με είδε και με άκουσε. :lol: Εννοείται θα περάσω να ρίξω μια ματιά στον Χάρη. Πέρασα σχολώντας. Γκουμούτσες έχει, αν και είναι χωρίς φανερές βίδες αρθρώσεων. Δυστυχώς όμως είναι σκληρές σε όλο το μήκος-πλάτος και σίγουρα θα κάνουν ζημιές στα καπάκια. Όπως όμως μου είπαν τα παιδιά, αυτές είναι για μοτοκρός και όχι για street καταστάσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Κωστα τις θες γι απο μεσα η απέξω? για κρυο η' μονο προστασια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 εγω είχω αγοράσει πριν χρονια της spidi ακριβές βέβαια αλλα ειναι αυτο ακριβώς που περιγράφεις να φανταστείς είναι τοσο εύκαμπτες οι οποίες μπαινουν μεσα στο κράνος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Κωστα τις θες γι απο μεσα η απέξω? για κρυο η' μονο προστασια? - Μόνο για απ' έξω. - Μόνο για προστασία. - Όχι γκουμούτσες. Μικρές όσο γίνεται και εύκαμπτες για να μεταφέρονται και φοριώνται εύκολα. - Διακριτικές όσο γίνεται, μη μοιάζω ρόμποκοπ πηγαίνοντας στο γραφείο. - Και να μην έχουν σκληρή εξωτερική επιφάνεια ή βίδες που θα πληγώνουν τον tweety στα πλαϊνά καπάκια. εγω είχω αγοράσει πριν χρονια της spidi ακριβές βέβαια αλλα ειναι αυτο ακριβώς που περιγράφεις να φανταστείς είναι τοσο εύκαμπτες οι οποίες μπαινουν μεσα στο κράνος Κανά link έχεις να δω πού υπάρχουν? Μόνο με δοκιμή τέτοια πράγματα. Μέχρι στιγμής πάντως, δείχνει να μου κάνουν αυτές: Μίλησα και με το μαγαζί στην Πάτρα, τις φέρανε αλλά εγώ πώς να τις δοκιμάσω? :( Μένει να κανονιστεί με άτομο που έχει κάνει το Αθήνα-Πάτρα ----> Κολιάτσου-Παγκράτι, να τις δει για πάρτη μου και να τις πάρει για λογαριασμό μου..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Check Μοτομαρκετ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 εγω είχω αγοράσει πριν χρονια της spidi ακριβές βέβαια αλλα ειναι αυτο ακριβώς που περιγράφεις να φανταστείς είναι τοσο εύκαμπτες οι οποίες μπαινουν μεσα στο κράνος Και σου μπαίνει το κράνος μ'αυτές μέσα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 ρε μοτοβροχουλη τετοιες που ψαχνεις εχει ο Ξυκης,μαλιστα το προηγουμενο μοντελο το εχω παρει απο το 2009 στην Αννουλα,τρομερα ευχρηστες,μικρες με πολυ καλο προστατευτικο κ πληρη μονωση απο το κρυο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 To ξέρω ότι θέλεις δοκιμή πρώτα αλλά για κοίτα εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Check Μοτομαρκετ Έριξα μια ματιά στο site τους, αλλά δε βρήκα να διαφημίζουνε κάτι. Θα τους ρωτήσω, στο δρόμο μου είναι. Thanks. ρε μοτοβροχουλη τετοιες που ψαχνεις εχει ο Ξυκης,μαλιστα το προηγουμενο μοντελο το εχω παρει απο το 2009 στην Αννουλα,τρομερα ευχρηστες,μικρες με πολυ καλο προστατευτικο κ πληρη μονωση απο το κρυο. Θα πάω Γιώργη να τις δω από κοντά. Thanks. To ξέρω ότι θέλεις δοκιμή πρώτα αλλά για κοίτα εδώ Ενδιαφέρουσες Νίκο, αλλά η δοκιμή είναι απαραίτητη για μένα σε κάτι τέτοια, επειδή είναι ειδικά προϊόντα και πρέπει να βολέψουνε. Thanks. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Έριξα μια ματιά στο site τους, αλλά δε βρήκα να διαφημίζουνε κάτι. Θα τους ρωτήσω, στο δρόμο μου είναι. Thanks. σελίδα 27 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες