klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγώ λέω να του τραβήξουμε μια απόσυρση του κωλόγερου που μου πειράζει τον αγαπητικό μου με την προπέλα. Μου θέλει να γίνει και Cousteau για να γιάνει γρηγορότερα χα,χα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2013 από τον klab Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 απλά πήρε χαμπάρι πιο είναι το φυσικό περιβάλλον ενός σκούτερ (δηλαδή μπλέ και στην θάλασσα) και είπε να εξασκηθεί στις καταδύσεις και πώς πλαγιάζεις για να ξύσεις τον βυθό! εγώ πάω να εξασκηθώ στο τρέξιμο τώρα γιατί αν με πιάσει την μπιιιιπππ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Έχει κάνει κανείς θεραπεία με Υπερβαρικό Οξυγόνο (ΗΒΟ) για αποκατάσταση τέτοιου τραυματισμού και έχει να μας πεί κάτι όπως εντυπώσεις κλπ? χρησιμοποιειτε σα θεραπεια σε ασθενεις με πολλαπλη σκλυρηνση και απο εμπειριες που εχω ακουσει βοηθαει, οπως τα λεει ο ναυτιλος δηλαδη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Σαββα εχε υποψη οτι αν τελικα μπεις στο θαλαμο για υπερβαρικο Ο² να εχεις μαζι και το σωστο εξοπλισμο...επειδη οδηγεις σκουτεροπαπο βγαζει για τα πόδια η dainese κατι φοβερα τέτοια.. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Σάββα, καλή ανάρρωση εντός του οίκου σου εύχομαι και ποτέ ξανά. Ευκαιρείας δοθείσης και λόγω του ότι είμαστε στο αυτό ηλικιακό γκρουπ επέτρεψε με να σου πω το εξής : O geros η από πέσιμο ή από χέσιμο .. και εσύ βάλθηκες να τα κάνεις και τα δύο αυτό να το προσέξεις Σάββα, ποτε δεν ξέρεις που θα σε βγάλει, διανύουμε και παράξενες ημέρες ..( π.χ. πω πω πως σας πάει το ροζάκι .. ) Σ Ι Δ Ε Ρ Ε Ν Ι Ο Σ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Είναι μια θεραπεία που χρησιμοποιείτε συνήθως σε χρόνια κινητικά προβλήματα και όχι σε κατάγματα, με αρκετά καλά αποτελέσματα. Βέβαια αν εσύ σαν χρόνιος καπνιστής δεν έχεις καλό κορεσμό οξυγόνου, (συνήθως οι χρόνιοι καπνιστές είναι γύρω στο 90% ίσως και ποιο κάτω) η συνεδρίες σε θάλαμο υπερβαρικού οξυγόνου θα αναγκάσουν τα κύτταρα σου να οξυγονωθούν και να ενεργοποιηθούν στο 100% επιταχύνοντας το χρόνο αποκατάστασης και αποθεραπείας. Μάλλον δύσκολο να βρεις κάποιον να έχει εμπειρία από τέτοιο θάλαμο που δεν είναι δύτης, και μάλιστα επιπόλαιος δύτης Ευχαριστώ Θωμάκο . Λοιπόν το κουλό με μένα είναι επειδή κάθε μέρα που μου μετράγανε πίεση κλπ ότι είχα πάνω από 95% κορεσμό οξυγόνου συνέχεια και πίεση άριστη. Τώρα αυτή η θεραπεία λέει για 60-70% επιτάχυνση του χρόνου επούλωσης των τραυμάτων αλλά..........καμιά 10-20αριά συνεδρίες από 70 ευραίους η μία ! Νομίζω όμως ότι θα αξίζει οπότε μόλις στανιάρω από την γαστρεντερίτιδα θα το βάλω μπρός. Σαββα θα μπεις εδω μεσα?? Θα μπώ Σπυράκο για 1,5 ωρίτσα περίπου τη φορά για να γίνω καλά γρηγορότερα μιας και είδα - σημείωσα ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα αντισκουτεροπόστ εδώ μεσα και πρέπει να τακτοποιήσω ορισμένους που βγάλανε γλωσίτσα τώρα πούμαι κάτω τα κατσούλια χωρίς να ξεχνάνε ότι τα καράβια που ταξιδεύουνε παθαίνουνε ζημιές, όσα είναι δεμενα στο κάβο δεν παθαίνουνε τίποτα κοκοβιοί ! Σάββα, σιδερένιος! :) Ευχαριστώ Ειρήνη νάσαι καλά φιλενάδα ! Εγώ λέω να του τραβήξουμε μια απόσυρση του κωλόγερου που μου πειράζει τον αγαπητικό μου με την προπέλα. Μου θέλει να γίνει και Cousteau για να γιάνει γρηγορότερα χα,χα Ού να μου χαθείς να χάνεσαι Χοντάκιας σοβαρός άνθρωπος να έχεις προπέλες αγαπητικούς...........ρε πές την αλήθεια .....ζήλεψες επειδή αγοράζουνε και άλλοι οικόπεδα λόγο σκληρού ανταγωνισμού? Παλιοσυνκωλόγερε θα σου εξηγήσω από κοντά ! (Αγαπάμε Γιώργη και δεν το κρύβουμε και όχι μόνο !) χρησιμοποιειτε σα θεραπεια σε ασθενεις με πολλαπλη σκλυρηνση και απο εμπειριες που εχω ακουσει βοηθαει, οπως τα λεει ο ναυτιλος δηλαδη Ευχαριστώ Άγγελε, τόψαξα αλλά είπα να ρωτήσω μη μπας και τόχει κάνει κάποιος φίλος να μούλεγε εντυπώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 θαλαμο εχουν στο Ναυτικο Νοσοκομειο... δε στα καλυπτει η ασφαλεια? ψαξε μη στα γραψει κανας γιατρος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Σαββα εχε υποψη οτι αν τελικα μπεις στο θαλαμο για υπερβαρικο Ο² να εχεις μαζι και το σωστο εξοπλισμο...επειδη οδηγεις σκουτεροπαπο βγαζει για τα πόδια η dainese κατι φοβερα τέτοια.. B) Έχω ρε συ άπειρα τέτοια αλλά........στο εξοχικό οπότε θα πάω μη εξοπλισμένος δυστυχώς. Θα πάρω όμως ένα σηματάκι με προπελίτσα ή αρκετά περιοδικά για να περνώ την ώρα μου. Σάββα, καλή ανάρρωση εντός του οίκου σου εύχομαι και ποτέ ξανά. Ευκαιρείας δοθείσης και λόγω του ότι είμαστε στο αυτό ηλικιακό γκρουπ επέτρεψε με να σου πω το εξής : O geros η από πέσιμο ή από χέσιμο .. και εσύ βάλθηκες να τα κάνεις και τα δύο αυτό να το προσέξεις Σάββα, ποτε δεν ξέρεις που θα σε βγάλει, διανύουμε και παράξενες ημέρες ..( π.χ. πω πω πως σας πάει το ροζάκι .. ) Σ Ι Δ Ε Ρ Ε Ν Ι Ο Σ !!! Ευχαριστώ φίλε μου αλλά ξέρεις τι λένε ε? Οι εξαιρέσεις υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα και από ότι φαίνεται παρόλο ότι προσπάθησαν και τα δύο πήρανε τα τρυφερά μου κανονικότατα ! Λοιπόν αφήστε όλοι τις μακακίες και αρχιστε να βγάζετε υπηρεσία ποιός θάρχεται κάθε μέρα να με πηγαίνει βόλτα με αναπηρικό καροτσάκι για να μην πήξω και να πίνει και ένα αυγουλάκι πρίν και να κάνει και ξερογκαζιές (συνεχείς ή με αλλαγές δεν πειράζει). θαλαμο εχουν στο Ναυτικο Νοσοκομειο... δε στα καλυπτει η ασφαλεια? ψαξε μη στα γραψει κανας γιατρος... Ευχαριστώ Άγγελε για να το ψάξω λίγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Παντως πλακα πλακα ρε σκουτερογερε στην περιοδο της αναρρωσης θα δεις τις περισσοτερες μοτο διπλα σου...επισκεπτες και ΦΙΛΟΥΣ :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 σαββαααααααααα την γυναικα την ρωτησες για αυτα που λες περι βολτας και τετοια??? :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 σαββαααααααααα την γυναικα την ρωτησες για αυτα που λες περι βολτας και τετοια??? :rotfl: Με το καροτσάκι Κωστάκη με το καροτσάκι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Μεγα σκουτερολαγνε γουελκαμ μπακ και σιδερενιος! Καλη αναρρωση και αν το SH δε φτιαχνεται θα μπορουσα να σε βαλω στο μυστικο κονδυλι του Ιβατα εφοσον μεταστραφεις εις τον ορθον δρομον 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Περαστικά και σιδερένιος Θείο Σάββα!!! :_thumbsup: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Μεγα σκουτερολαγνε γουελκαμ μπακ και σιδερενιος! Καλη αναρρωση και αν το SH δε φτιαχνεται θα μπορουσα να σε βαλω στο μυστικο κονδυλι του Ιβατα εφοσον μεταστραφεις εις τον ορθον δρομον Ευχαριστώ καλέ μου φίλε αλλά με στενοχωρείς αφού ξέρεις πως ήδη έχω δύο και πιθανώς οσονούπω και τρίτο (ψάρωσε η μικρή όταν με είδε ταβλα...). Εννοείται πως αν δεν φτιάχνεται δεν θα με χάλαγε και κανά καλό Majesty ή Χ ΜΑΧ γιατί το μαμημένο το Τ ΜΑΧ καίει τον άπακο μαμότω. Περαστικά και σιδερένιος Θείο Σάββα!!! :_thumbsup: Ευχαριστώ καλέ μου φίλε και ποτέ ξανά σε κανέναν. Παιδιά επιτρέψτε μου με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω και όλους όσους δεν απήντησα σε όλες τις προηγούμενες σελίδες πούμουνα εκτός νετ στο νοσοκομείο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας και έχετε όλοι την αγάπη μου ! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Ευχαριστώ καλέ μου φίλε αλλά με στενοχωρείς αφού ξέρεις πως ήδη έχω δύο και πιθανώς οσονούπω και τρίτο (ψάρωσε η μικρή όταν με είδε ταβλα...). Εννοείται πως αν δεν φτιάχνεται δεν θα με χάλαγε και κανά καλό Majesty ή Χ ΜΑΧ γιατί το μαμημένο το Τ ΜΑΧ καίει τον άπακο μαμότω.ωωωωωωχ νατααααα αρχισαμε,εσυ ο γκουρου της χοντα θα αλλαξοπιστισει??? Ευχαριστώ καλέ μου φίλε και ποτέ ξανά σε κανέναν. Παιδιά επιτρέψτε μου με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω και όλους όσους δεν απήντησα σε όλες τις προηγούμενες σελίδες πούμουνα εκτός νετ στο νοσοκομείο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας και έχετε όλοι την αγάπη μου ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Λοιπόν αφήστε όλοι τις μακακίες και αρχιστε να βγάζετε υπηρεσία ποιός θάρχεται κάθε μέρα να με πηγαίνει βόλτα με αναπηρικό καροτσάκι για να μην πήξω και να πίνει και ένα αυγουλάκι πρίν και να κάνει και ξερογκαζιές (συνεχείς ή με αλλαγές δεν πειράζει). Πόσο μπροστά σκεφτόμουν όταν έβαλα αυτήν την φωτό άραγε;;;; Σάββααααααααα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Πρίτς, ποιός τα λέει αυτά ρε παλιοζαγάρι? Το SH είναι αυτό πούναι και αν φτιάχνεται ουδεμία συζήτηση γίνεται περί αλλαγής του αλλά αν δώ έστω και το παραμικρό σε δομικό στοιχείο ΄θα αλλαχθεί όλο το πλαίσιο ή το μοτοσακό θα πάει για ανταλλακτικά. Κολλημένος με μάρκες πάντως ουδέποτε υπήρξα και ναι Γιαμάχα θάπαιρνα με χίλια ! Πόσο μπροστά σκεφτόμουν όταν έβαλα αυτήν την φωτό άραγε;;;; Σάββααααααααα Ακριβώωωωως έτσι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGELOFD 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Περαστικα σου φιλε!!! Και γρηγορα ξανα καβαλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Περαστικα σου φιλε!!! Και γρηγορα ξανα καβαλα... Ευχαριστώ φίλε μου, πάντα όρθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες