Jump to content
o_xlapatsas

Γιατί;...

Recommended Posts

Eλα ρε παιδια τωρα..... Θα πανε δηλαδη στο πιο ΙΝ στεκι της περιοχης τους τα παιδια με κρανος να γινουν περιγελος?

Να τους κοροιδευουν ολοι "να οι φλωροι που φορανε κρανος....αχαχαχαχαχ"!

Ο καθενας φιλοι μου κανει τις επιλογες του, εφοσον αυτοι επιλεγουν να ειναι "μελλοθανατοι"(ΝΑΙ! Ετσι τους λεω αυτους τους "μαγκια κλανια" με τα SS),

κακο του κεφαλιου τους! Ετσι κι αλλιως αν τους πεις καμια κουβεντα, καμια συμβουλη, θα σου πουν οτι εισαι βλακας και θα βγουν και απο πανω...

Τον αραπη κι αν τον πλενεις που λενε...

Λαδι δεν εχει ΚΑΝΕΝΟΣ το καντηλι! Ο καθενας αποφασιζει αν θα καιει για πολυ ή λιγο χρονο ακομα(υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις).

Τροποποιήθηκε από τον panagiotis_enduro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πραγματικα γελαω οταν βλεπω καποιους να κατακεραυνωνουν καποιους αλλους οταν οι τελευταιοι εκαναν μια μακακια να ανοιξουν λιγο παραπανω το μηχανακι τους ας πουμε ή να μην φορανε κρανος και εξοπλισμο. ἀναμάρτητος ὑμῶν πρῶτος βαλέτω λίθον, αν καποιος πιστευει οτι δεν εχει κανει ποτε μαλακια, δεν εχει οδηγησει ποτε χωρις κρανος και δεν εχει παραβιασει ποτε καμια διαταξη του κοκ ας συνεχισει να συζητα σε αυτο το θεμα, λογο δεν βρισκω να συνεχισω εγω να το κανω

Ε, γειτονάκι! Εδώ. Παρών! Ποτέ χωρίς κράνος. Μια φορά πέρασα με κόκκινο γιατί δεν το είδα και το έκανα και θέμα εδώ μέσα με το τι μαλάκας υπήρξα που δεν το είδα. Και άλλη μια πάρκαρα παράνομα γιατι δεν είδα το σήμα. Μπορώ να συνεχίσω να συζητώ στο θέμα ή είμαι ίδιος με τα παλικάρια?

Τεσπά, το νόημα το έπιασες νομίζω. Το να κάνεις λάθος ή μαλακία/παράβαση/παρανομία είναι προφανώς διαφορετικό απο τη συστηματική και συνειδητά επιθετική αδιαφορία προς τον ΚΟΚ και την υπόλοιπη κοινωνία, εκτός αν θεωρείς οτι η εικόνα που περιγράφηκε των εν λόγω μηχανόβιων είναι κάτι που πράξανε άπαξ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα γελαω οταν βλεπω καποιους να κατακεραυνωνουν καποιους αλλους οταν οι τελευταιοι εκαναν μια μακακια να ανοιξουν λιγο παραπανω το μηχανακι τους ας πουμε ή να μην φορανε κρανος και εξοπλισμο. ἀναμάρτητος ὑμῶν πρῶτος βαλέτω λίθον, αν καποιος πιστευει οτι δεν εχει κανει ποτε μαλακια, δεν εχει οδηγησει ποτε χωρις κρανος και δεν εχει παραβιασει ποτε καμια διαταξη του κοκ ας συνεχισει να συζητα σε αυτο το θεμα, λογο δεν βρισκω να συνεχισω εγω να το κανω

Μαλακιες ολοι κανουν.Εγω, εσυ, ο χ, ο ψ κτλ.Αλλα αν συμφωνεις το "περναω καθε κοκκινο με 140-160 και να κανω σουζες ακρανοβιτς" ε τι να σε πω.....

Φιλικα παντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα..ναι θα συμφωνήσω ότι μαλακίες όλοι κάνουν...αλλα τις κάνουν μέχρι τα 18-19 μετά το μυαλό θα πρέπει να αρχίσει να πήζει που λέμε .....εκτος και αν είναι σα σκατά οπότε ταιρίαζει καλύτερα στην άσφαλτό... και γιατί όμως να τις κάνουν στα 18-19 και να μην τις κάνουν ποτέ...ή να τις κάνουν αλλά να τις κάνουν με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις έχοντας δεχθεί κάποια εκπαίδευση έστω και υπο μορφή σεμιναρίου...το έχω πει και εγώ ότι πλέον θα πρέπει να αρχίσω να γίνομαι καρφί για οποιον δεν έχει πινακίδες κατ επέκταση ούτε ασφάλεια...οπότε δεν νομίζω ότι δικαιούται να έχει όχημα και δίπλωμα αφού ούτε τον εαυτό του σέβεται ουτε και τους γύρω του..μήπως όμως πριν γίνω ο ευσυνείδητος πολίτης και αρχίσω να καρφώνω να δώ τί κυκλοφοριακή παιδεία έχω δώσει σε αυτούς που ονομάζω σκατοκέφαλους πλέον ( γιατί κάποια στιγμή και εγώ τέτοιος ήμουν ). μήπως την επόμενη φορά που θα κάνουν κατάληψη τα τσογλάνια που απλά θέλουν να χάσουν μάθημα και και έχουν ως αίτημα να μπουν στρογγυλές τυρόπιτες στο κυλικειο να απαιτούσαν την απόκτηση κυκλοφοριακής παιδείας?....μήπως και εμείς οι γονείς μέσα από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων θα έπρεπε να απαιτήσουμε πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής και εκπαίδευσης με τα ποδήλατα για τα παιδιά του δημοτικού?ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. πολλά είπα ε??? δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μεταδώσω αυτά όλα στα παιδιά μου ...αλλά ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ να σέβεται τον εαυτο του και τους γυρω του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα που λετε εδω εχουν ειπωθει 1000 φορες στο φορουμ και τα ακουμε εμεις και εμεις που (ως επι το πλειστον) φοραμε κρανη-μπουφαν κτλπ.Το προβλημα αρχιζει απο τον γονεα που παιρνει παπι στο 15χρονο,συνεχιζεται με την παιδεια(καποιοι τα ειπατε αυτα) και με τους μπατσους που δεν σταματανε ακρανωτους ουτε με αιτηση.Πιστευω οτι το φαινομενο θα αντιμετωπιστει οπως εγινε και στον ηλεκτρικο.Βαλαν ελεγκτες σε 2 σταθμους και ξαφνικα ολοι κοβουν εισητηριο.Ασχετα αν πανε 1 σταθμο παρακατω.Ετσι αν βγουν οι μπατσοι παγανια και κοβουν κλησεις αβερτα τοτε η πλειονοτητα θα φορεσει κρανος οχι μονο εξαιτιας της κλησης αλλα και απτον φοβο της κλησης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι?

Γιατι θα το επαναλαβουν και δεν θα τους πει κανεις τιποτα

θα εχουν και θεμα συζητησης στην καφετερια

μετα θα δουνε και το fast and furous 6 και ολα καλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε άμα φοράς γυαλί και gel δεν σε πιάνει τίποτα... Και καθίστε εσείς τα γατάκια να βράζετε στο ζουμί σας...

Τα παιδιά έχουν στυλ και είναι το μόνο που μετράει

Επίσης το πιο πιθανό ήταν ότι πήγαιναν σε κοντινή απόσταση όπου ως γνωστόν σε αποστάσεις κοντινές δεν χρειάζεται να φοράς κράνη και εξοπλισμό γιατί δεν παθαίνεις τίποτα (υπάρχει ένα off the record κοντερ που μετράει τις αποστάσεις μας ο θεος και αποτρέπει τα ατυχήματα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην αγχώνεσαι αγόρι μου.

Κράτα εσύ την απόστασή σου και οδική παιδεία θα μάθουν. Είτε με το καλό είτε θα τους τη μάθει με το ζόρι ο στύλος της ΔΕΗ, πρόσωπο με πρόσωπο. Ευκαιριακά νομίζω θα πάρουν και ένα πολύ χειροπιαστό μάθημα στην έννοια της αδράνειας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι?

Γιατι θα το επαναλαβουν και δεν θα τους πει κανεις τιποτα

θα εχουν και θεμα συζητησης στην καφετερια

μετα θα δουνε και το fast and furous 6 και ολα καλα

Μην αγχώνεσαι αγόρι μου.

Κράτα εσύ την απόστασή σου και οδική παιδεία θα μάθουν. Είτε με το καλό είτε θα τους τη μάθει με το ζόρι ο στύλος της ΔΕΗ, πρόσωπο με πρόσωπο. Ευκαιριακά νομίζω θα πάρουν και ένα πολύ χειροπιαστό μάθημα στην έννοια της αδράνειας.

So, so true καρντάσια...

Πείτε με εμπαθή κύριοι αλλά : Δεν νιώθω κανέναν οίκτο προς τέτοια άτομα...Τα "Φροντίζεις για να έχεις", "όπως στρώσεις ετσι θα κοιμηθείς" έρχονται στο νου...

Απλά τα πράματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια το πραγμα ειναι απλο...Και οι 4 ητανε μπατσοι οι οποιοι κανανε την λεζαντας τους...Δεν ειμαι προκατηλημενος αλλα επειδη συναναστρεφομαι με παιδια του επαγγελματος και ξερω πως συμπεριφερονται εξω,μετα την υπηρεσια και ετοιμη για καφεδακι...Λεζαντες του κωλου !

Ισχύει αυτό που λέει το παιδί,συγκεκριμένα έχω ένα φίλο του επαγγέλματος που όταν πηγαίνουμε για καφέ δεν βάζει κράνος κι αν τον ρωτήσω γιατί,η απάντηση είναι "δεν με πιάνει"..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομιζω ειναι μεχρι να φανε μια κληση για επιδειξη ικανοτητων που το ποσο ειναι αστρονομικο....Μετα ολοι χαλαρωνουν την γαματοσηνη που κρυβουν μεσα τους.Τωρα οσον αφορα τα κρανη δε με ενδιαφερει αν φορανε ή δε φορανε αγνωστοι στο δρομο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομιζω ειναι μεχρι να φανε μια κληση για επιδειξη ικανοτητων που το ποσο ειναι αστρονομικο....Μετα ολοι χαλαρωνουν την γαματοσηνη που κρυβουν μεσα τους.Τωρα οσον αφορα τα κρανη δε με ενδιαφερει αν φορανε ή δε φορανε αγνωστοι στο δρομο.

Είναι πολλές φορές που κάτι τέτοιοι είναι άκρως ματσώ και τις "φοράνε" τέτοιες κλήσεις μετά για παράσημα και μαγκιά στους φίλους την επόμενη στην καφετέρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτα συμβαινουν οταν ισως το μεγαλυτερο κομματι της κοινωνιας εχει για προτυπο τη μαγκια και την καφριλα και θεωρειται πιο μαγκας οποιος αδιαφορει για τους κανονες περισσοτερο και ζει εις βαρος των "κοροιδων"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε εντάξει,να φανταστώ απ αυτά τα ss με τους ακρανους και τα τετράγωνα λάστιχα,πάρε ένα παπί και πηγαινε σούνιο να δεις πόσοι απ αυτούς θα πηγαίνουν πιο αργά απο σένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετα εχει γινει η μοτοσυκλέτα κατα κοινη ομολογια επικίνδυνη και ""σκωτοστρα"" ε προφανως για αυτο παιζουν αποψεις του στυλ εγω ποτε μηχανη και που πας να σκωτοθεις αγορι μου και τα λοιπα !!!τωρα μεταξυ μας το 70-80 τις εκατο των ατυχηματων που ακουω εμπλεκονται ατομα τα οποια εχουν τα εξης χαρακτηριστια (ενα ή παραπανω) : 1ο δεν φορουσε κρανος 2ο δεν φορουσε ουτε μπουφαν γαντια και τα λοιπα 3ο οδηγουσε μηχανη χωρις το καταλληλο διπλωμα (συνηθως χωρις καν διπλωμα ή με 125αριου και ηταν πανω στην gixxer) 4ο ειχε πιει αλκοολ ή και κατι αλλο...5ο ετρεχε με 700 να πουμε σε δρομο που ειναι για καμια 50αρια..και ειλικρινα λυπαμαι για τους τραυματιες-νεκρους αλλα καμια φορα σκεφτομαι οτι προκαλουν υπερ το δεον την τυχη τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισχύει αυτό που λέει το παιδί,συγκεκριμένα έχω ένα φίλο του επαγγέλματος που όταν πηγαίνουμε για καφέ δεν βάζει κράνος κι αν τον ρωτήσω γιατί,η απάντηση είναι "δεν με πιάνει"..

To τριτώνω και εγώ. Έχουν γραφείο + 3όροφο γυμναστήριο τα ΜΑΤ απέναντι απ'το σπίτι μου.

Έχω κόψει καμιά τετράδα από αυτούς που μπαινοβγαίνουν στο γκαραζ τους ακράνωτοι, γυμνοί και μπαντιλικωτοί.

Το καλύτερο?

2 απ'αυτούς δεν έχουν πινακίδες στα μοτό.

Γιατί?

Γιατί είναι ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης μωρέ, σιγά μην τους γράψουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα