Jump to content
l4m0

Τρίξιμο πίσω δισκόπλακας..

Recommended Posts

Έχω ένα θέμα με το πίσω δισκόφρενο.. Έχω κάνει εξαέρωση φρένων καθώς και αλλαγή υγρών φρένων για την πίσω δαγκάνα. Είδα τεράστια διαφορά στο πεντάλ καθώς το πίσω φρένο πλέον λειτουργεί, είχε μαζέψει πολύ αέρα το σύστημα και χρειαζόταν να πατήσεις πολύ βαθιά το πεντάλ για να πιάσει,και αν.

Τα τακάκια δεν τα άλλαξα καθώς δεν κατάφερα να βγάλω την δαγκάνα, ενώ η μπροστά βγήκε πολύ εύκολα η πίσω βγαίνει με διαφορετικό τρόπο και δεν κατάφερα να τα αλλάξω. Τέλοσπαντων ίσως να μην χρειάζονται και αλλαγή γιατί το φρενάρισμα που κάνουν είναι πάρα πολύ καλό.

Ας μπώ όμως στο κυρίως θέμα, εδώ και 5-6 μέρες που έκανα την εξαέρωση η πίσω δισκόπλακα τσιρίζει πολύ, σε ενοχλητικό βαθμό όταν πηγαίνω με λίγα χιλιόμετρα(10-20χλμ/ωρα). Όταν επιταχύνω σταματάει το τσίριγμα καθώς και όταν φρενάρω ελάχιστες φορές ακούγεται τσίριγμα(σε φυσιολογικά πλαίσια).

Το πρόβλημα είναι ότι τσιρίζει όταν πηγαίνω αργά και ο ήχος έχει σταθερό ρυθμό.. Τι μπορώ να κάνω? Προτείνεται καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ισως εχεις σκληρα τακακια και στα λιγα χλμ τσιριζουν λιγο, ενω οταν φρεναρεις απο 60-70 χλμ να δουλευουν κομπλε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...