NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Να φανταστώ αναφέρεται στον Κο Μιχαλοφύρερ που μαζί με άλλους κάναν σούπα τα μυαλά του παιδιού του, βάζοντάς μέσα του το μικρόβιο του μίσους, του ναζισμού και όλα όσα, προφανώς (ελπίζω) γνωρίζουμε πλέον όλοι.. Καλό κουράγιο στις οικογένειες τον θυμάτων.. Μπράβο... Αυτούς εννοούσε και όχι αυτούς που τον πυροβόλισαν... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2013 από τον NERRY 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Μπράβο... Αυτούς εννοούσε και όχι αυτούς που τον πυροβόλισαν... Δεν χρειαζόταν να κάνεις edit. Παρόλα αυτά θα το κοιτάξω το γεγονός οτι είμαι ό,τι νάναι. Και μερσί για το emoticon που πρόσθεσες. Έκκληση του πατέρα του Γιώργου Φουντούλη για την αυριανή κηδεία "Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε το αγαπημένο μας παιδί Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ. Οι γονείς του θέλουν να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε ΤΙΜΗ γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας. Η Οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ στο οποίο φοιτά η ΕΙΡΗΝΗ η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ." 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Δεν χρειαζόταν να κάνεις edit. Παρόλα αυτά θα το κοιτάξω το γεγονός οτι είμαι ό,τι νάναι. Και μερσί για το emoticon που πρόσθεσες. Έκκληση του πατέρα του Γιώργου Φουντούλη για την αυριανή κηδεία "Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε το αγαπημένο μας παιδί Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ. Οι γονείς του θέλουν να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε ΤΙΜΗ γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας. Η Οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ στο οποίο φοιτά η ΕΙΡΗΝΗ η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Το ότι δεν επιθυμεί πολιτικού χώρου παρευρισκόμενους είναι απολύτως λογικό,αλλά δε μου λέει γιατί ¨κράζει¨τους χρυσαυγίτες μόνο,και όχι και αυτούς που πυροβόλησαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Έπρεπε να το αναλάβει η δίωξη ναρκωτικών... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) O Γιωρογος Φουντουλης με την αδερφη του Ειρηνη η οποια πασχει απο συνδρομο down.. Για αυτή την αδερφή του, δούλευε ο νεαρός στον κόκκινο κύκλο, που δολοφόνησαν άνανδρα οι τρομοκράτες και οι ηθικοί αυτουργοί αυτού του αποτρόπαιου (ενός ακόμη) εγκλήματος. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2013 από τον Strogilakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Η απλά σε αυτούς που τον γάζωσαν.όπως κάνουνε(και το κάνουνε δε λέω)οι Χρυσαυγίτες πλύση εγκεφάλου στα μέλη τους,άλλο τόσο μη πω και παραπάνω,κάνουν και τα άλλα κόμματα.όποιος έχει κάνει μια βόλτα από ένα Τει-Πανεπηστήμιο σίγουρα τα έχει δει. Τωρα μιλαμε για τη χρυση αυγη. Αν θες να πεις για καποιο αλλο κομμα, ανοιξε νεο θεμα. Μπράβο... Αυτούς εννοούσε και όχι αυτούς που τον πυροβόλισαν... Τωρα μιλαμε για τη χρυση αυγη. Αν θες να πεις για καποιο αλλο κομμα, ανοιξε νεο θεμα. Δεν το μαθατε ρε παιδες ακομα το ποιηματακι? Ανθρωπινα δικαιωματα και ιση μεταχειριση δικαιουνται να αξιωνουν μονο οι αριστεροι, οχι οι υπανθρωποι οι χρυσαυγιτες. Στο θεμα με την (ανανδρη, αδικαιολογητη, απαραδεκτη κλπ κλπ κλπ) επιθεση στο Φυσσα, σε 2 ωρες ειχαν γραφτει 10 σελιδες για συμπαρασταση και συλλυπητηρια, εδω στα @@ τους οι (ντεμεκ προοδευτικοι και δημοκρατικοι) αριστεροι. Ωρες-ωρες αυτη η υποκρισια των μελων του (αριστεροκρατουμενου) mybike προκαλει αναγουλες. ΦΩΤΟ O Γιωρογος Φουντουλης με την αδερφη του Ειρηνη η οποια πασχει απο συνδρομο down.. Για αυτή την αδερφή του, δούλευε ο νεαρός στον κόκκινο κύκλο, που δολοφόνησαν άνανδρα οι τρομοκράτες και οι ηθικοί αυτουργοί αυτού του αποτρόπαιου (ενός ακόμη) εγκλήματος. Μη με παρεξηγεις φιλε, αλλα θεωρω αντιαισθητικη αυτου του ειδους την προσεγγιση για τον ατυχο συνονοματο μου. Αν ηταν υγιης η αδερφη του, θα μειωνε τον πονο των δικων του ανθρωπων ο θανατος του? Και, συγνωμη για την καφριλα που ισως βγαλει αυτο που θα πω, αλλα η αδερφη του ειναι στον κοσμο της. Ως γνωστον τα ατομα με συνδρομο down εχουν χαμηλο δεικτη ευφυιας, κοινως για αυτην ο μηνας εχει 9. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Φαντάζομαι κάνεις χιουμορ λέγοντας να κάνουμε νέο θέμα και ότι εδώ μιλάμε για χρυσή αυγή ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Φαντάζομαι κάνεις χιουμορ λέγοντας να κάνουμε νέο θέμα και ότι εδώ μιλάμε για χρυσή αυγή ε; Ειρωνια ειναι αγαπητε Μακη, ειρωνια. Οταν δεν ειναι αρεστα αυτα που λεγονται, δεν αφορουν το τοπικ. Δεν το εχεις παρει χαμπαρι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Ειρωνια ειναι αγαπητε Μακη, ειρωνια. Οταν δεν ειναι αρεστα αυτα που λεγονται, δεν αφορουν το τοπικ. Δεν το εχεις παρει χαμπαρι??? :_thumbsup: Αν το έχω πάρει λέει;;2 μέτρα και 2 σταθμά πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Δεν το μαθατε ρε παιδες ακομα το ποιηματακι? Ανθρωπινα δικαιωματα και ιση μεταχειριση δικαιουνται να αξιωνουν μονο οι αριστεροι, οχι οι υπανθρωποι οι χρυσαυγιτες. Στο θεμα με την (ανανδρη, αδικαιολογητη, απαραδεκτη κλπ κλπ κλπ) επιθεση στο Φυσσα, σε 2 ωρες ειχαν γραφτει 10 σελιδες για συμπαρασταση και συλλυπητηρια, εδω στα @@ τους οι (ντεμεκ προοδευτικοι και δημοκρατικοι) αριστεροι. Ωρες-ωρες αυτη η υποκρισια των μελων του (αριστεροκρατουμενου) mybike προκαλει αναγουλες. Απλά επειδή χρησιμοποίησες δικά μου quotes θα ήθελα να μου εξηγήσεις που εντοπίζεις τα παραπάνω στο πρόσωπό μου. Για να βοηθήσω παραθέτω διάφορα που έχω ήδη γράψει στο συγκεκριμένο θέμα.. Να σκοτώνεις με "πολιτικά" κίνητρα, πόσο εγκεφαλικά νεκρός πρέπει να είσαι.. Πολλά τα "αν" βεβαίως αλλά δεν παύει να είναι τραγικό σαν γεγονός.. Κρίμας.. Για πολούς λόγους. [...]Το ότι η ΧΑ είναι μια μισσαλόδοξη και φασιστική οργάνωση με νομιμοφανή μανδύα πολιτικού κόμματος δεν κάνει μη εγκεφαλικά νεκρό αυτόν που σχεδιάζει και εκτελεί μια τέτοια δολοφονία,[...] [...] Καλό κουράγιο στις οικογένειες τον θυμάτων.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Απλά επειδή χρησιμοποίησες δικά μου quotes θα ήθελα να μου εξηγήσεις που εντοπίζεις τα παραπάνω στο πρόσωπό μου. Δεν χρησμοποιησα δικες σου παραθεσεις φιλε (δεν ξερω και το ονομα σου) ετσι οπως το λες. Τελευταια μηνυματα ηταν του general kai toy nerry, αλλα τα ποστ σου αποτελεσαν το εναρκτηριο λακτισμα για σχολιασμο, Οπως βλεπεις, παρα το τραγικο αυτο γεγονος, ο αλλος (εξωγηινος ή λεκτικος, για να μην ξεχνιομαστε) κανει μαυρο "χιουμορ". Δε σου κανει αισθηση που κατι τσογλανια που πρωτοστατουσαν στο θεμα με τον Παυλο δεν εχουν πει λεξη εδω? Ειμαι σιγουρος οτι, αν δεν φοβοντουσαν το χεσιμο που θα επεφτε, ολο και καποιος απο δαυτους του χθεσινους επαναστατες θα εγραφε "καλα να παθουν, τους αξιζε, αφου δεν ειχαν μυαλο εφαγαν το κεφαλι τους" κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Ως γνωστον τα ατομα με συνδρομο down εχουν χαμηλο δεικτη ευφυιας, κοινως για αυτην ο μηνας εχει 9. Όχι. Δεν είναι κανόνας, και είναι μια λανθασμένη γενίκευση μιας χρωμοσωμικής ανωμαλίας του ανθρώπου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Αμάν πιά! Ποιός είναι αυτος ο δυσλεκτικός??? Όλοι καταδικάζουμε την δολοφονία, όλοι είμαστε άνθρωποι! Και συλλυπητήρια στην οικογένεια. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Δεν χρησμοποιησα δικες σου παραθεσεις φιλε (δεν ξερω και το ονομα σου) ετσι οπως το λες. Τελευταια μηνυματα ηταν του general kai toy nerry, αλλα τα ποστ σου αποτελεσαν το εναρκτηριο λακτισμα για σχολιασμο, Οπως βλεπεις, παρα το τραγικο αυτο γεγονος, ο αλλος (εξωγηινος ή λεκτικος, για να μην ξεχνιομαστε) κανει μαυρο "χιουμορ". Δε σου κανει αισθηση που κατι τσογλανια που πρωτοστατουσαν στο θεμα με τον Παυλο δεν εχουν πει λεξη εδω? Ειμαι σιγουρος οτι, αν δεν φοβοντουσαν το χεσιμο που θα επεφτε, ολο και καποιος απο δαυτους του χθεσινους επαναστατες θα εγραφε "καλα να παθουν, τους αξιζε, αφου δεν ειχαν μυαλο εφαγαν το κεφαλι τους" κλπ. Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους άλλων παιδιών εδώ, μόνο για τον εαυτό μου. Και τοποθετήθηκα απο την πρώτη στιγμή και εδώ, όπως και με τον Φύσσα και ούτε κρύφτηκα πουθενά, είτε ως αριστερός είτε ως άνθρωπος. Ούτε ντεμέκ αριστερός υπήρξα ποτέ, ούτε ντεμέκ δημοκράτης, ούτε ντεμέκ άνθρωπος. Και μέχρι και μαλάκα με είπαν εδώ και τα χίλια μύρια έχω ακούσει. Και εδώ και σε άλλα θέματα που έχω τοποθετηθεί, και με έχουν ειρωνευτεί, κοροϊδέψει αλλά ποτέ δεν απάντησα προσβλητικά σε κανέναν. Οπότε μην τσουβαλιάζουμε τα πάντα πατσαβουρηδόν, οκ? ΥΓ. Άγγελος, χάρηκα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Ηρεμία guys,δεν είναι ανάγκη να τρωγόμαστε και με τα ρούχα μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους άλλων παιδιών εδώ, μόνο για τον εαυτό μου. Και τοποθετήθηκα απο την πρώτη στιγμή και εδώ, όπως και με τον Φύσσα και ούτε κρύφτηκα πουθενά, είτε ως αριστερός είτε ως άνθρωπος. Ούτε ντεμέκ αριστερός υπήρξα ποτέ, ούτε ντεμέκ δημοκράτης, ούτε ντεμέκ άνθρωπος. Και μέχρι και μαλάκα με είπαν εδώ και τα χίλια μύρια έχω ακούσει. Και εδώ και σε άλλα θέματα που έχω τοποθετηθεί, και με έχουν ειρωνευτεί, κοροϊδέψει αλλά ποτέ δεν απάντησα προσβλητικά σε κανέναν. Οπότε μην τσουβαλιάζουμε τα πάντα πατσαβουρηδόν, οκ? ΥΓ. Άγγελος, χάρηκα Φίλε μου συγνώμη και για το ύφος μου,και γι'αυτό που έγραψα αλλά και για το εικονίδιο. Μαλακία μου,η οποία προήλθε από την ένταση που είχα διαβάζοντας το θέμα. Ειλικρινά με συγχωρείς που σε προσέβαλα,ήμουν τελείως λάθος. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Φίλε μου συγνώμη και για το ύφος μου,και γι'αυτό που έγραψα αλλά και για το εικονίδιο. Μαλακία μου,η οποία προήλθε από την ένταση που είχα διαβάζοντας το θέμα. Ειλικρινά με συγχωρείς που σε προσέβαλα,ήμουν τελείως λάθος. No offence Λευτέρη, δεκτό. Σε ευχαριστώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Αυτή η εικόνα με τους αγγέλους ποιον σκοπό έχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Όχι. Δεν είναι κανόνας, και είναι μια λανθασμένη γενίκευση μιας χρωμοσωμικής ανωμαλίας του ανθρώπου. Γιατρος δεν ειμαι κι ουτε το παιζω. Οσα ατομα εχει τυχει να δω, ενω σωματικα ειναι ενηλικες, πνευματικα ειναι κατω κι απο μωρα. Διαβασα λιγο παραπανω και βρηκα αυτο Η νοητική υστέρηση κυμαίνεται από βαριά (IQ: 20-35) ως ελαφριά (IQ: 50-75). Οι διαταραχές στην ψυχοκοινωνική εξέλιξη περιλαμβάνουν επηρεασμό της βραχυχρόνιας μνήμης, της ικανότητας σκέψης, της ομιλίας και της κινητικής. Η κινητική και η λεκτική υστέρηση γίνονται εμφανή σε πρώιμη ηλικία. Καταγράφεται αυξημένη συχνότητα εμφάνισης αυτισμού, όπως και πρώιμης νόσου Alzheimer (από 35 ετών). Ο μεσος ορος IQ για την Ελλαδα ειναι λιγο κατω απο 100. Ε το 75 το λες ανετα πολυ κατω του μεσου ορου, για τα αλλα ποστοστα ουτε συζητηση. Εν παση περιπτωσει, στο θεμα μας τωρα, το οτι προσπαθουν να εκμεταλλευτουν συναισθηματικα για το κοριτσι αυτο το θανατο του αδερφου της, δε μου καθεται καλα. εντιτ: ξεχασα πηγη Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2013 από τον hayabusas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 δεν το έχω παρακολουθήσει πολύ το θέμα αλλά από ό,τι έχω δει μέχρι τώρα ήταν "φρούρηση" στα γραφεία? αν ναι για ποιό λόγο? λογικό αποτέλεσμα μου φαίνεται, δύο τυχαίοι, χωρίς φαντάζομαι καμία δυνατότητα για άμυνα αν πάλι όχι, ήταν πολύ άτυχοι και στις δύο περιπτώσεις τραγικό, όσο κι αν είμαι αντίθετος για το όλο σκηνικό έχω τις αμφιβολίες μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Λογικό αποτέλεσμα ως προς τι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 δεν το έχω παρακολουθήσει πολύ το θέμα αλλά από ό,τι έχω δει μέχρι τώρα ήταν "φρούρηση" στα γραφεία? αν ναι για ποιό λόγο? λογικό αποτέλεσμα μου φαίνεται, δύο τυχαίοι, χωρίς φαντάζομαι καμία δυνατότητα για άμυνα αν πάλι όχι, ήταν πολύ άτυχοι και στις δύο περιπτώσεις τραγικό, όσο κι αν είμαι αντίθετος για το όλο σκηνικό έχω τις αμφιβολίες μου Λογικό αποτέλεσμα ως προς τι; Και όμως, έτσι όπως το λέει βγάζει νόημα. ΑΝ υπήρχε λόγος ΟΝΤΩΣ να υπάρχει φρούρηση αλλά αυτή την ανέλαβαν τυχαίοι οπαδοί-μέλη τότε ναι, λογική η κατάληξη. Πρόβατα στη σφαγή. Μη λογικό είναι να υπάρχει λόγος φρούρησης, μη λογικό είναι να σκοτώνεται έτσι κόσμος, όπως και μη λογικό να δέρνονται τόσα χρόνια μετανάστες κλπ. Και καλά κάνει ο warlock και έχει αμφιβολίες αλλά ελπίζω να μάθουμε κάποια στιγμή τι πραγματικά έγινε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Έτσι ναι.Αν και πάλι λογικό δεν είναι για μένα,αλλά σίγουρα αν θέλεις φύλαξη,δε την αναθέτεις σε παιδιά άσχετα με το θέμα και απροστάτευτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 εντιτ: ξεχασα πηγη αν και δεν έχει νόημα πολύ μιας και το θέμα είναι άλλο, και μιας και παραθέτεις το ελληνικό λινκ της γουικιπέντια το οποίο είναι μια ατελής και λανθασμένη εν μέρη μετάφραση του αγγλικού, να σου παραθέσω το ίδιο ακριβώς από το αγγλικό γουικιπέντια και όχι από κανά ιατρικό σάιτ. "Most individuals with Down syndrome have intellectual disability in the mild (IQ 50–70) to moderate (IQ 35–50) range,[25] with individuals having Mosaic Down syndrome typically 10–30 points higher.[26] The methodology of the IQ tests has been criticised for not taking into account accompanying physical disabilities, such as hearing and vision impairment, that would slow performance.[27] Πιο συγκεκριμένα, στα κλασσικά iq tests των 200 ερωτησεων ένας μέσος άνθρωπος απανταει τις 80-100 ερωτησεις, όταν ο αντίστοιχος με σύνδρομο down δεν έχει καν τη δυνατότητα να ΔΕΙ ή να ΑΚΟΥΣΕΙ τις μισές από αυτές, και γιαυτό σε αυτές τις συγκεκριμένες βαθμολογούνται με 0. Η διανοητική αναπηρία δεν είναι ίδια με τη νοητική καθυστέρηση. Συγνώμη για την παρένθεση αυτή σε ένα θρεντ με άλλο θέμα, απλά ένιωσα και την ανάγκη να διευκρινίσω το παραπάνω για αυτή την κατηγορία ανθρώπων. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες