Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Ούτε που τολμάω να πάρω τηλέφωνο... Ποιανού μπορεί να μου έδωσες ; Μεγάλος αλήτης ρε παιδί μου αυτός ο Χοντάκιας..... καμμία σχέση μιλάμε. Από κανάν νταβά θα είναι ή καμμιά Ρωσίδα "χορεύτρια". :lol: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Ούτε που τολμάω να πάρω τηλέφωνο... Ποιανού μπορεί να μου έδωσες ; ...αν στην αλλη ακρη της γραμμης ακουσεις με βραχνη φωνη "γεια σου ΜΩΡΟ ΜΟΥ..." η συνεχεια στη ζωη σου θα ειναι "διαφορετικη"... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 αφιερωμενο στο Μανωλη.. Μανωλη δες να μαθαινεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Παίρνω μαθήματα απο τον Πρέκα,ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Παίρνω μαθήματα απο τον Πρέκα,ευχαριστώ. Ελα...σου'χω αβαταρ...αλλαξε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Ωωωωωω βέβαια έπρεπε να λέει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Ωωωωωω βέβαια έπρεπε να λέει. :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες