Jump to content
socratis13

Ninja 250 σε xt660x?

Recommended Posts

Καλησπερα ξανα.Εχω βαλει το ninjaκι μου για πωληση και περιμενω καποια χρηματα για να παω για καποπ xt ειτε mt.

Το χτ Μαρεσει παραπανω απο το mt για να πω την αληθεια ,αλλα μιας και εχω ανεβει σε 3 διαφορετικα εχω ενα θεμα με το υψος.

Παταω καπως οπως το παιδι σε αυτο το

[ισως παταω λιγο καλυτερα εγω]αλλα προβληματιζομαι στο πως θα ανεβαινω πεζοδρομια[μια ροδα πανω μια κατω]κτλ.Ποσο μπορει να χαμηλωσει?Το εχω ερωτευτει το καγκουριστικο στυλ του,

ΑΑ και να πω οτι πηρα την ασφαλεια μου τηλεφωνο και μου ειπαν οτι με καλυτποιυν με το Α2 διπλωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΑΑ και να πω οτι πηρα την ασφαλεια μου τηλεφωνο και μου ειπαν οτι με καλυτποιυν με το Α2 διπλωμα.

Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ :clapping2::uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα εγραφα αποψη μιας και δεν το ειχα δει το θεμα αλλα μιας και ο φιλος επανηρθε θα πω και εγω μια μικρη αποψη 2 προτασεων...

BTW καλα φιλαρακι μου που μας ειπες για την ασφαλεια αν σε καλυπτει γιατι το ειχα απορια..

Ειλικρινα καθεστε μερικοι και συγκρινετε το 250 δικυλινδρο με το χτχ660?

Το νιντζα το ειχα στην κατοχη μου για περιπου 200 χλμ (2 μερουλες περιου)..Το xtx το εχω κανει μονο τεστντριβε για μιση ωρα..Και ομως ηταν αρκετη η ωρα για να καταλαω οτι ειναι τελτειως διαφορετικα μηχανακια..Το Α και το Ω απο ολες τις αποψεις..

Καταρχας το xtx εχει τοση ροπη που με 2 σχεση στο σασμαν και αποτομο σκασιμο γκαζιου σκαει σουζες...Στις υπολοιπες 3 σχεσης που του απομενουν τραβαει σαν τρελο στα χαμηλα και λιγο στα μεσαια αλλα και αρκετα ικανοποιητικα στα υψηλα..

Στο αλλο ακρο το νιντζα..Τραβαει στις μεσαιες και στις υψηλες ικανοποιητικα...Αμα κουμπωσει η 4,5,6 σχεση στο σασμαν τοτε χανει την μπαλα..Κουραζεται παρα πολυ..Και που αμα βγειτε σε εθνικη με κοντρα αερα..Απογοητευση..

Τελειως διαφορετικα μηχανακια..Καμια σχεση μεταξυ τους με το xtx να εχει πιο πολυ δυναμη,καλυτερες αναρτησεις και προσωπικα το θεωρω πιο μουναρα..

Συμβουλη μου?

Παρε το και δεν θα το μετανιωσεις..Ειναι εργαλειο-παιχνιδι μεσα στην πολη αλλα κουραστικο εκτος πολης(υποκειμενικο καθαρα,εμενα προσωπικα για την ηλικια μου δεν θα με χαλαγε καθολου)..Καταναλωση πανω κατω ιδια επιπεδα κιολας οποτε τσιμπα το...Θα το ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον πηγα και ειδα ενα xt το πηρα και μια πολυ μικρη βολτα .Οντως πιο δυνατο ,δεν με τρομαξε ομως ,και λογω το πως καθεσε πανω μου φανηκε και πιο ελαφρυ.

Θα ηθελα να ξερω ενα μηχανακι βαμενο,με καινουργια λαστιχα ,40000 χιλλιομετρα του 2006 μοντελο ποσο θα το περνατε?[το δινει 2700],Και σκεφτομαι τωρα οτι με 3000 παιρνω xt με 33000 χιλλιομετρα ακραπες ,ρ1 πισω,προγραμμα κτλ.Νομιζετε οτι τα αξιζει τα προσθετα η να παω σε ακτι μαμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό με τις ακράπες φαίνεται πολύ καλύτερο όσον αφορά τα έξτρα αλλά φαίνεται και πιο καγκούρικο άρα μάλλον και πιωμένο.

Φυσικά επειδή είναι ΥΑΜΑΗΑ δε νομίζω να καταλαβαίνει από τέτοια.

Εγώ θα πήγαινα γι' αυτό με τα έξτρα και τις ακράπες. Απλά έναν έλεγχο για τρακαρίσματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

660 κατω απο τα 3.000 είναι καλά, το δεύτερο που λες κυνηγημένο μου μυρίζει αλλά ποτέ δεν ξέρεις, εγω θα κοίταγα τα μαμά αλλά και τα εξτρα στοιχίζουν οπότε έρχεσαι σε δίλημμα στο τι ακριβώς ζητάς

ο έλεγχος για την επιλογή της μοτο είναι ο ίδιος σε όλες μην το ξεχνάς, τι και αν είναι xt ή ktm 450, εχω δει αρκετά χρεπια μοτερικα 660 ενώ απο έξω τα χάζευες

Τροποποιήθηκε από τον jpn_sakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως δεν ξέρω γιατί τέθηκε καν θέμα δύναμης ανάμεσα σε αυτά τα δύο μηχανάκια.

Από τη μία έχουμε το Ninja

2010-kawasaki-ninja-250r-hp-torque-dyno-1.jpg?g2_GALLERYSID=TMP_SESSION_ID_DI_NOISSES_PMT

και από την άλλη το ΧΤ (η πράσινη γραμμή είναι το μαμά)

XT660X05.GIF

XT Ninja

Κυβικά 660 - 250, 2,64 φορές περισσότερα

Άλογα 45 - 25,4 1,77 φορές περισσότερα

Ροπή 6 - 1,82 3,29 φορές περισσότερη

Από θέμα δύναμης δεν τίθεται θέμα,λογικό κιόλας αφού είναι πάνω από 2,5 φορές τα κυβικά, όσο για τη ροπή εκεί είναι χαώδης η διαφορά.

Στην τελική τους μην περιμένεις να δεις και καμιά αξιοσημείωτη διαφορά.

Τώρα όσον αφορά ανεμοκάλυψη κτλπ είναι καθαρά θέμα του αγοραστή.

Αφού το αποφάσισες φίλε μου καλορίζικο το ΧΤ :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον πηγα και ειδα ενα xt το πηρα και μια πολυ μικρη βολτα .Οντως πιο δυνατο ,δεν με τρομαξε ομως ,και λογω το πως καθεσε πανω μου φανηκε και πιο ελαφρυ.

Θα ηθελα να ξερω ενα μηχανακι βαμενο,με καινουργια λαστιχα ,40000 χιλλιομετρα του 2006 μοντελο ποσο θα το περνατε?[το δινει 2700],Και σκεφτομαι τωρα οτι με 3000 παιρνω xt με 33000 χιλλιομετρα ακραπες ,ρ1 πισω,προγραμμα κτλ.Νομιζετε οτι τα αξιζει τα προσθετα η να παω σε ακτι μαμα?

Εγω αυτο με τα προσθετα θα επαιρνα αν ειχα τα λεφτα 100% .

Μετα θα ξυπνουσα, θα γελαγα με το ονειρο που ειδα, θα μαζευα μερικα παραπανω και θα πηγαινα με 3700-3800 στο χερι και θα επαιρνα ktm 690 sm η duke και θα εφευγα προσπερνοντας xtx κτλπ. με μπαντες και σουζες, στο ηλιοβασιλεμα B)

Το οτι εχεις α2 ειναι αλλο θεμα :wallbash:

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ειχα διπλωμα για παραπανω μπορει να το επιχειρουσα.Αλλα κατσε να μαθουμε τα βασικα πρωτα και ερχονται και οι μπαντες σουζες :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το xt το θελω να μπω στον κοσμο της κανονικης μοτοσυκλετας ,γιατι για να πω την αληθεια ,αν και καινορυγιος οδηγος μηχανης[πρωτο μηχανακι το ninja ]αλλα 3-4 χρονια οδηγος αυτοκινητου,το ninja δεν με συγκηνησε και το βαρεθηκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το xt το θελω να μπω στον κοσμο της κανονικης μοτοσυκλετας ,γιατι για να πω την αληθεια ,αν και καινορυγιος οδηγος μηχανης[πρωτο μηχανακι το ninja ]αλλα 3-4 χρονια οδηγος αυτοκινητου,το ninja δεν με συγκηνησε και το βαρεθηκα.

Μια χαρα ειναι εαν δεν το συγκρινεις με τα αντιστοιχα ευρωπαϊκα.

Εγω πρωτη φορα που το οδηγησα εχοντας τοτε εμπειρια μονο με scooter και μικροτερου κυβισμου motard, επαθα πλακα απο τη ροπη του και το ποσο ανετα και ωραια με πηγαινε(οπως και με το οτι με το που ξεκινησα εφυγα σουζα :lipssealed: ). Θα μπορουσα να το οδηγαω για ωρες. Ταυτοχρονα βεβαια προσεξα οτι δεν εστριβε, αμα δεν το ειχες παρει αποφαση, αλλα ισως εφταιγα και εγω.

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

του εριξα μια στην πρωτη ταχυτητα [του εδωσα λιγο]αλλα δεν σηκωθηκε :mB_kalo_e: .Ωραιο παντως ,μαρεσε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα Σωκρατη γνωμη μου.... επελεξε το μαμα, και κυριως αν βρεις απο πρωτο χερι..που δεν ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο αρκει να ειναι βεβαια και οχι να το λεει ο ιδιοκτητης που ειναι ευκολο να το δεις...

φαναρι απο ebay ειναι 20-30€

εξατμισεις μεταχειρες βαζεις που δεν πανε πανω απο 400€ (μην ακουσω τπτ τρελο τωρα για τιμες κοιταχτε απλα στο καρ)

και αμα θες και προγραμμα κτλ αργοτερα το βλεπεις για να ανανεωνεται και στα ματια σου.....

τωρα για λεπτομερεις: μανετες , πλαστικα κτλ το ebay το ξερεις καλα!

ειναι ενα μηχανακι που θα το κρατησεις καιρο ετσι? οχι σαν το Ninja αρα ψαχτο σωστα για να μην εχεις θεματα και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..

ακομα σημαντικα ειναι: βιβλιο σερβις, αλυσιδογραναζα(κατασταση), δισκοπλακες( απο κει θα καταλαβεις αν ειναι αληθηνα τα χλμ ) , λαστιχα και γενικα τι χρειαζεται....

παντως στο ξαναλεω μαμα μηχανακι !!! Δεν ειναι κανονας αλλα μπορεις να αποφυγεις μια ομαδα μηχανακιων που εχουν υποστει βιαιη συμπεριφορα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο εδω που ειναι συμφορουμιτη? δε το ριχνεις μια ματια?

http://www.mybike.gr/page/classifieds/_/motorcycles/xt660-r2733

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το εχω δει φιλε ,αλλα εχει πολλα χιλλιομετρα και ψαχνω κατι με εξατμιση να πω την αληθεια[ειναι βεβαιο οτι θα βαλω στο μελλον εξατμιση ,οποτε καλο ειναι να την εχει ηδη πανω].

Επισης κατι που δεν ηξερα ειναι οτι τα μοντελα 2005 και 2006 δεν γραφουν πανω στην αδεια 35 kw,οποτε ειναι αοριστο[αν εγραφαν θα μου το ασφαλιζαν ολες οι ασφαλιστικες].

Παω για υπνο,εχω κουραστει να ψαχνω :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον socratis13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχεις απεριοριστο θα πηγαινα σε κατι αλλο[ktm 690].Αν εχεις α2 θα το επαιρνα με κλειστα ματια.Γκαζια μεσα στην πολη εχει πολυ καλα[κανει σχεδον τα παντα μεσα στην πολη],δεν ζηταει τιποτα.Πολυ τιμιο μηχανακι.Απλα αν ειχα απεριοριστο μαλλον θα κοιταγα κατι αλλο.

Επισης ειναι πανευκολο στην οδηγηση,πραγματικα καποιος με 0 πειρα δεν θα ειχε θεμα να το οδηγησει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να συμπληρώσω τον από πάνω μιας και πρόσφατα πήρα και εγώ ένα xtr την χαμηλή του κατανάλωση.

Είμαι από σέρβις βέβαια και συντηρητική οδήγηση μέσα σε πόλη στα 100 τρώει 4,4.

Επιβεβαιωθηκε χθες τελείως τυχαία μια.και πήγα να ρίξω ένα δεκαρικο αφού το είχα γεμίσει πριν 3 μέρες και είχα κάνει 117 χιλιόμετρα.

Περίμενα να το πάρει όλο αλλά τελικά 7 ευρώ μέχρι τάπα.

Είναι από σέρβις και το πάω πολύ συντηρητικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα