asdoufasdouf 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Ρε σοβαρά , άτομα τα οποία δεν έχετε οδηγήσει τα μηχανάκια μην γράφεται δημόσια π@π@ριές και μπερδεύετε τον κόσμο που μπαίνει και τα διαβάζει . Εγώ με τον μπάμπη έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές τράμπα τα μηχανάκια σε βόλτα και μπορώ να σου πω πως η διαφορά σε δύναμη όσο και σε φρένα είναι τεράστια . Τώρα georgekle πιστεύω πως αν είχες οδηγήσει αυτά τα μηχανάκια θα το καταλάβαινες κι εσύ ο ίδιος . Σωκράτη αν σου αρέσει η αλλαγή κατηγορίας από street σε ψηλό δεν θα απογοητευτείς από την αλλαγή καθόλου το mt 03 εχει ακριβως τον ιδιο κινητηρα με το 660xt.Το οποιο δεν ειναι καθολου ψηλο[mt 03].Για εκει λεω να παω ,μιας και το μποι μου δεν με παιρνει για ψηλα[1.73].Μιας και δεν ειμαι χερας ,θελω να παταω καλα ,οταν γινω θα δοκιμασω και και πανηψηλο[ :mB_kalo_e: ] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 σιγά ρε μαν,και γω 1,75 είμαι,δεν έχω θέμα με το χτεχω οδηγήσει και το 660 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κι εγώ κάπου εκεί είμαι,αλλά όλα κομπλέ . Και πήρα το xt μετά από innova,δεν είχα πείρα από συμπλέκτη σε τίποτα και μαθαίνω πάνω του,δεν βρίσκω πρόβλημα ακόμα.. Εξάλλου το μόνο σημείο που χρειάζεσαι τα πόδια είναι το φανάρι,κι εκεί,φτάνει τουλάχιστον το ένα όσο ύψος και να'χεις. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2013 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ststgr74 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Άτσα το εργαλείο μου!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πατας κανονικα?Τεσπα ,εμενα μου εχει μπει στο ματι το mt 03.Μαλακια βεβαια γιατι τα xt τα πουλας για πλακα μετα .Ξερει κανεις αν εχει την ιδια δυναμη με το xt 660 ,μιας και λενε οτι εχει τον ιδιο κινητηρα? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2013 από τον socratis13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σε γενικές γραμμές ίδια είναι. Το ΜΤ έχει λίγο διαφορετική κλιμάκωση στο κιβώτιο (πιο μακρυά) και λίγο σφιχτότερες αναρτήσεις. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2013 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Πατας κανονικα?Τεσπα ,εμενα μου εχει μπει στο ματι το mt 03.Μαλακια βεβαια γιατι τα xt τα πουλας για πλακα μετα .Ξερει κανεις αν εχει την ιδια δυναμη με το xt 660 ,μιας και λενε οτι εχει τον ιδιο κινητηρα? Δοκίμασε το xtx πριν το ακυρώσεις λόγω ύψους.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2013 Εγώ πάντως είμαι της άποψης να επιλέξει ο φίλος μια μηχανή όπου θα πατάει ικανοποιητικά! Παίζει μεγάλο ρόλο μέσα στην πόλη. Με ύψος 1.73 καλύτερα να πάρεις φίλε το Μτ03. Mε το Xt ίσως παιδευτείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Εγώ πάντως είμαι της άποψης να επιλέξει ο φίλος μια μηχανή όπου θα πατάει ικανοποιητικά! Παίζει μεγάλο ρόλο μέσα στην πόλη. Με ύψος 1.73 καλύτερα να πάρεις φίλε το Μτ03. Mε το Xt ίσως παιδευτείς... Αυτο λεω και εγω.Δεν ειμαι καμια οδηγαρα ακομα,οποτε δεν ξερεις τι γινετε.Πχ με το ninjaκι κανα 2 φορες πηγε να μου πεσει,εε εκει αν δεν παταγα καλα θα επεφτα[απο μαλακιες τους αρχαριου].Πλεον βεβαια δεν εχω τετοια θεματα αλλα παντα μιλαμε για δυναμη ninja.Παντως θα παω να τα καβαλησω και τα 2 ,τουλαχιστον να δω σε θεμα υψους τι λεει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αυτο λεω και εγω.Δεν ειμαι καμια οδηγαρα ακομα,οποτε δεν ξερεις τι γινετε.Πχ με το ninjaκι κανα 2 φορες πηγε να μου πεσει,εε εκει αν δεν παταγα καλα θα επεφτα[απο μαλακιες τους αρχαριου].Πλεον βεβαια δεν εχω τετοια θεματα αλλα παντα μιλαμε για δυναμη ninja.Παντως θα παω να τα καβαλησω και τα 2 ,τουλαχιστον να δω σε θεμα υψους τι λεει. Δεν έχω ιδέα από συμπλέκτη,δεν έχω οδηγήσει ποτέ μου αμάξι,πήρα το xt πριν 3 βδομάδες και δεν ήξερα τίποτα,πάνω του μαθαίνω και άντε να σου ρίχνω 5 πόντους.Τώρα δεν ξέρω αν είναι ψηλότερο το δικό μου λόγω εντούρο,αλλά είναι παρόμοια. Είμαι πιο αρχάριος από'σένα μάλλον,και το έχω..(χωρίς να το τρέχω όπου δεν με παίρνει) Καβάλα το και πες μας.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2013 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 ναι ναι ,απο εβδομαδα θα παω να το δω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Εχω ακουσει οτι μπορεις να το κανεις supermotard.Το κατεβαζουν λεει,βαζουν μικροτερς ζαντες κτλ.Αξιζει?Μιλαω παντα για το xt. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 ποιο να κάνεις μοτάρντ? Το χτ600 κάνουν συνήθως "μοτάρντ" όπως το δικό μου. Το 660 δεν αξίζει να πάρεις την εντούρο έκδοση και να τη κάνεις μοτάρντ αλλάζοντας τροχούς,γιατί υπάρχει απ τη μάνα του και σε μορφή εντούρο και σε μορφή μοτάρντ,το ένα είναι το xt660x και το άλλο το xt660r. Και οι διαφορές που έχουν μεταξύ τους δεν είναι μόνο οι τροχοί,αλλά και σε σκληροτερα ελατήρια και γενικά πιο δρομίσιες αναρτήσεις που έχει το η έκδοση X απο την έκδοση R,όπως και διαφορές στα φρένα και κάποιες μικρές διαφορές στο κινητήρα. Τέλως πάντων δε σε συμφέρει να πάρεις το ένα και να του αλλάξεις τροχούς.ή παίρνεις το ΧΤ660Χ ή παίρνεις το ΧΤ660R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Σε υψος ειναι το ιδιο?Αποτι καταλαβα το xt 660X ειναι το super motard ,σωστα?Ειχα δει ενα xt 660x πριν καποιες μερες και ηταν λιγο πιο ψηλο απο το Ninja 250.Λογικα το ειχε κατεβασει,μπορω να κανω κατι τετοιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 ποιο να κάνεις μοτάρντ? Το χτ600 κάνουν συνήθως "μοτάρντ" όπως το δικό μου. Το 660 δεν αξίζει να πάρεις την εντούρο έκδοση και να τη κάνεις μοτάρντ αλλάζοντας τροχούς,γιατί υπάρχει απ τη μάνα του και σε μορφή εντούρο και σε μορφή μοτάρντ,το ένα είναι το xt660x και το άλλο το xt660r. Και οι διαφορές που έχουν μεταξύ τους δεν είναι μόνο οι τροχοί,αλλά και σε σκληροτερα ελατήρια και γενικά πιο δρομίσιες αναρτήσεις που έχει το η έκδοση X απο την έκδοση R,όπως και διαφορές στα φρένα και κάποιες μικρές διαφορές στο κινητήρα. Τέλως πάντων δε σε συμφέρει να πάρεις το ένα και να του αλλάξεις τροχούς.ή παίρνεις το ΧΤ660Χ ή παίρνεις το ΧΤ660R Εχω ακουσει οτι μπορεις να το κανεις supermotard.Το κατεβαζουν λεει,βαζουν μικροτερς ζαντες κτλ.Αξιζει?Μιλαω παντα για το xt. Σε υψος ειναι το ιδιο?Αποτι καταλαβα το xt 660X ειναι το super motard ,σωστα?Ειχα δει ενα xt 660x πριν καποιες μερες και ηταν λιγο πιο ψηλο απο το Ninja 250.Λογικα το ειχε κατεβασει,μπορω να κανω κατι τετοιο? 17 μέρες πέρασαν,το δοκίμασες ή όχι ακόμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 σε κάθε περίπτωση,όχι η μετατροπή δεν αξίζει. Παίρνεις κατευθείαν το ΧΤ660Χ και είναι έτοιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 17 μέρες πέρασαν,το δοκίμασες ή όχι ακόμα; Εκατσα απλα επανω,δεν με αφησαν να το δοκιμασω,και πατααγα στις μυτες.Για αυτο ρωταω μηπως υπαρχει και πιο κοντο xt 660.Ειμαι 1.73 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) ναι ρε φίλε,σε ποιο ανέβηκες όμως? Στο xt660x ή στο xt660r? Προσωπικά έχω οδηγήσει μόνο το X,όχι το R,οπότε δε ξέρω πόση διαφορά έχουν σε ύψος και αν έχουν.αλλά λογικά δε θα είναι λίγο πιο ψηλή η εντούρο έκδοση(R )? Ας πει κάποιος που τα χει οδηγήσει και τα δύο. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2013 από τον bill_daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 αν ανέβηκες στο xt660x και σου φάνηκε ψηλό και άβολο μην το κοιτάς καθόλου κατα τη γνώμη μου,χαμηλώνει κι άλλο με πατέντα αλλά δεν αξίζει πιστεύω να αλλάξεις τη γεωμετρία της μηχανής για αυτό το λόγο.κοίτα το mt03. Αν και γω που ειμαι δυο τρεις πόντους ψηλότερος όσες φορές έχω ανέβει στο xtx δεν είχα θέμα με το ύψος,στο δικό μου πατάω κανονικά,το ΧΤΧ μου φάνηκε ελάχιστα πιο ψηλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 αν ανέβηκες στο xt660x και σου φάνηκε ψηλό και άβολο μην το κοιτάς καθόλου κατα τη γνώμη μου,χαμηλώνει κι άλλο με πατέντα αλλά δεν αξίζει πιστεύω να αλλάξεις τη γεωμετρία της μηχανής για αυτό το λόγο.κοίτα το mt03. Αν και γω που ειμαι δυο τρεις πόντους ψηλότερος όσες φορές έχω ανέβει στο xtx δεν είχα θέμα με το ύψος,στο δικό μου πατάω κανονικά,το ΧΤΧ μου φάνηκε ελάχιστα πιο ψηλό. Εσύ μπορεί να'σαι πιο χοντρούλης και να κάθεται η μότο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 ε πόσο να κάτσει? Είμαι καμια 75αριά κιλά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) To r οπως και ολες οι αντιστοιχες enduro εκδοσεις(βλεπε 640 enduro) ειναι αρκετα πιο ψηλο απο το αντιστοιχο sm(απο προσωπικη εμπειρια το λεω). Στο r δε θα πατας με τιποτα κατω αλλα το x εχω δει να το οδηγουν πολυ κοντα ατομα. Δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα απο το xt 600 se υψος. Καλο ειναι γενικα να μπορεις να πατας καλυτερα κατω αλλα μην απορριψεις ολοκληρη μηχανη επειδη πατας λιγο λαθος. Στο 640 παταω με τις μυτες(ειμαι 1.85) και εχω καταφερει να σωσω αρκετες σαβουρες απλα βαζοντας ποδι κατω. Μολις αποκτησεις αυτοπεποιθηση θα εισαι μια χαρα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2013 από τον Angel13 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Το XTX είναι ψηλότερο από το XTR κατά 1 χιλιοστό.. Έτσι τουλάχιστον γράφουν τα χαρακτηριστικά από πολλά site.. Αυτό προφανώς συμβαίνει λόγο μαλακότερων αναρτήσεων και μεγαλύτερης γωνίας κάστερ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Το XTX είναι ψηλότερο από το XTR κατά 1 χιλιοστό.. Έτσι τουλάχιστον γράφουν τα χαρακτηριστικά από πολλά site.. Αυτό προφανώς συμβαίνει λόγο μαλακότερων αναρτήσεων και μεγαλύτερης γωνίας κάστερ.. Περιεργα πραγματα. Παει καιρος απο οταν δοκιμασα ενα xt-r αλλα θυμαμαι οτι πατουσα με δυσκολια κατω σε αντιθεση με το xtx. Ισως να ειναι διαφορετικη η σελα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες