Jump to content
Sign in to follow this  
MixalhsBos

καλησπέρα σας θα ήθελα την βοήθεια σας

Recommended Posts

δεν ξέρω αν είμαι σε σωστή ενότητα

είμαι υποψήφιος αγοραστής ενός Daytona Sprinter 125 δεν έχω σκοπό να το πειράξω μηχανικά εκτος από χρώμα χερούλια

και άμα βάλω κάποια εξάτμιση το θέλω για βόλτες ( και απόστασης γύρο στα 80 χιλιόμετρα σπανια θα γίνονται η απόστασης μια φορα στους 3-4 μήνες ) ένας φίλος μου λέει να το αποφύγω όπως διάβολος το λιβάνι αλλα αυτός είναι πόλη παρτάλι και το έχει πειράξει έχει πέσει πολλές φορες έχει άνοιξη πάνω από 15 φορες τα πλαστικά του η πρόταση του είναι να πάρο ένα crypton x 135

πείτε μου την γνώμη σας και εσείς για το Daytona Sprinter 125

σας ευχάριστο έκτο προτερων

και συγγνώμη για τα πολλά αρθoγραφικα μου λάθη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φιλε μου αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα για το crypton x πραγματικα ουτε λογος συγκρισης ειλικρινα

Παρολα αυτα ειναι αρκετα αξιοπιστο και το Daytona αν και πραγματικα ωρες ωρες αυτα τα κινεζικα ειναι λαχειο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρκετά ποιοτικό το daytona για τα λεφτά του. Ξεφεύγει από τα κλασικά κινέζικα των 1000 ευρώ. Σοβαρό μηχάνημα και αξιόπιστο. Το βασικό είναι ότι έχει εξαιρετικό δίκτυο σέρβις και μπόλικα ανταλλακτικά διαθέσιμα.

Για να μάθεις τα πάντα γι' αυτό διάβασε εδώ

http://www.mybike.gr/topic/32322-daytona-sprinter-125/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το crypton x 135 φενετε καλό αλλά για μένα είναι λίγο σε άπιαστη τιμή

όμως για το Daytona έχω ακούσει τόσα πολλά για τα πλαστικά

αλλά θα δοκιμάσω να πείσω τον παππού μου να μου το πάρει ( λίγο δύσκολο το βλέπω αλλα και αυτός θέλει κάτι αξιόπιστο και σωστό )

σας ευχαριστώ για τα όσα είπατε

αν υπάρχουν άτομα που τα έχουν τα μηχανάκια και αυτά και θέλουν να με βοηθήσουν

ώστε να πάρο μια καλή απόφαση και μπορούνε ας soupene άμα θέλουν καλά και τα άσχημα που πιθανός να έχουνε

σας ευχάριστο έκτο προτερων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δε μπορω να δεχτω οτι το κρυπτον των 2200ε εχει πισω ταμπουρο... και σαν εμφανιση πιο πολυ γουσταρω το σπριντερ... ειδικα σε ερυθρολευκο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικά το αποφασισα και θα παρω το crypton x 135 μου φαίνεται πιο καλό για ταξιδάκια :)

πιστεβω ότι κάνω την καλύτερη επιλογή

η γνώμη σας ποια ειναι

αρχική μου επιλογή ήταν το daytona sprinter

( συγνώμη για τα ορθογραφικά μου )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε MixalhsBos είχα το κρύπτον χ μέχρι προχτές!έχω να σου πω ότι σαν μότερ το κρύπτον πιστεύω πως είναι το καλύτερο μιας και έχει και υδρόψυξη!έχει ροπάτο μοτέρ από τισ μεσαιές στροφές και πάνω!στις χαμηλές δεν τραβάει καθόλου λόγο διάφορων παραγόντων(4 βαλβίδες,ιντζεξιον....).το μόνο καλό που βρίσκω πάνω του είναι το μοτέρ μιας και φαίνεται ότι μπορεί να βγάλει πολλά χιλιόμετρα!!δουλεύει απροβλημάτιστα ο ψεκασμός και δεν πιστεύω να αντιμετωπίσεις ποτέ σου πρόβλημα!τώρα στα πλήν έχω να σου πώ!άνεση καθόλου αν χρειαστεί ποτέ να κάνεις ''ταξιδάκι'' 80 χιλιομέτρων να ξέρεις ότι θα σταματήσεις κανά 2-3 φορές γιατί η σέλα του δεν είναι άνετη!για παράδειγμα 2 άτομα το 85+ κιλών θα εσθανθούν πραγματικά άβολα!γενικά η σέλα έχει πολύ λίγο αφρώδες είναι στενή και κοντή!κάτω από το κάθισμα έχει χώρο μόνο για καμιά κλειδαριά δισκόπλακας και αυτή μαζεμένη καλά, πράγμα που δεν το κάνει καθόλου εύχρηστο σαν παπί μιας και αυτή είναι η δουλεία του!οι αναρτήσεις είναι χάλια,το μπροστινό τερματίζει για πλάκα και το πίσω κάνεις τραμπάλα ειδικά με δεύτερο άτομο!!στα 3000 χιλιόμετρα έψαχνα να βρω αναρτήσεις και όταν είδα τις τιμές τρελάθηκα!τώρα τα φρένα είναι καλά,το μπροστινό του λείπει το αρχικό δάγκωμα και έχει μια περίεργη αίσθηση που θα την χαρακτήριζα σπογγώδη!στο πίσω του λείπει λίγη δύναμη αλλά είναι καλό για μέσα στην πόλη...γενικά στα ''πολλά'' τα φρένα δεν επαρκούν!έγώ μετάνιωσα τα λεφτά που έδωσα γιατί τα πλήν είναι περισσότερα από τα συν!εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις κανά ζχ μιάς και τα έχει όλα!φρενάρες,φοβερή οδική συμπεριφορά που δεν χωράει αμφιβολία σε αυτό,σταθερότατο στα πολλά χιλιόμετρα,πραγματικά μεγάλο χώρο κάτω από την σέλα και φοβερή μπροστινή ανάρτηση!!!τώρα δεν ξέρω γιατί έχουν θεοποιήσει τόσο πολύ το κρύπτον ίσως της ωραίας εξωτερικής εμφάνησεις αλλά είναι πολλά τα λεφτά γι αυτά που δίνει!!ωραίο και το ψυγείο ωραίοι και οι στα χαρτιά και ΜΟΝΟ 12.6 ίπποι αλλά όχι και 2650!!ότι άλλο θες με ρωτάς για το μηχανάκι μιας και το έζησα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναπολέων

σε ευχαριστώ φίλε μου θα το λάβω υπόψη μου αυτό που είπες

και εγώ σήμερα έριξα αλή μια μάτια και τελικά θα πάρω το Crypton X Special 135 αφού η τιμή του είναι 200 ευρώ μόνο πάνω

έχω ακούσει πολλά καλά λόγια από άτομα που το έχουνε

αν και προσωπικά μου αρεση να ακούω γνώμες από αλους

και έτσι ώσπου να το πάρω θα συνεχίσω να ενημερονομε

( συγνώμη για τα ορθογραφικά μου )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε MixalhsBos είχα το κρύπτον χ μέχρι προχτές!έχω να σου πω ότι σαν μότερ το κρύπτον πιστεύω πως είναι το καλύτερο μιας και έχει και υδρόψυξη!έχει ροπάτο μοτέρ από τισ μεσαιές στροφές και πάνω!στις χαμηλές δεν τραβάει καθόλου λόγο διάφορων παραγόντων(4 βαλβίδες,ιντζεξιον....).το μόνο καλό που βρίσκω πάνω του είναι το μοτέρ μιας και φαίνεται ότι μπορεί να βγάλει πολλά χιλιόμετρα!!δουλεύει απροβλημάτιστα ο ψεκασμός και δεν πιστεύω να αντιμετωπίσεις ποτέ σου πρόβλημα!τώρα στα πλήν έχω να σου πώ!άνεση καθόλου αν χρειαστεί ποτέ να κάνεις ''ταξιδάκι'' 80 χιλιομέτρων να ξέρεις ότι θα σταματήσεις κανά 2-3 φορές γιατί η σέλα του δεν είναι άνετη!για παράδειγμα 2 άτομα το 85+ κιλών θα εσθανθούν πραγματικά άβολα!γενικά η σέλα έχει πολύ λίγο αφρώδες είναι στενή και κοντή!κάτω από το κάθισμα έχει χώρο μόνο για καμιά κλειδαριά δισκόπλακας και αυτή μαζεμένη καλά, πράγμα που δεν το κάνει καθόλου εύχρηστο σαν παπί μιας και αυτή είναι η δουλεία του!οι αναρτήσεις είναι χάλια,το μπροστινό τερματίζει για πλάκα και το πίσω κάνεις τραμπάλα ειδικά με δεύτερο άτομο!!στα 3000 χιλιόμετρα έψαχνα να βρω αναρτήσεις και όταν είδα τις τιμές τρελάθηκα!τώρα τα φρένα είναι καλά,το μπροστινό του λείπει το αρχικό δάγκωμα και έχει μια περίεργη αίσθηση που θα την χαρακτήριζα σπογγώδη!στο πίσω του λείπει λίγη δύναμη αλλά είναι καλό για μέσα στην πόλη...γενικά στα ''πολλά'' τα φρένα δεν επαρκούν!έγώ μετάνιωσα τα λεφτά που έδωσα γιατί τα πλήν είναι περισσότερα από τα συν!εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις κανά ζχ μιάς και τα έχει όλα!φρενάρες,φοβερή οδική συμπεριφορά που δεν χωράει αμφιβολία σε αυτό,σταθερότατο στα πολλά χιλιόμετρα,πραγματικά μεγάλο χώρο κάτω από την σέλα και φοβερή μπροστινή ανάρτηση!!!τώρα δεν ξέρω γιατί έχουν θεοποιήσει τόσο πολύ το κρύπτον ίσως της ωραίας εξωτερικής εμφάνησεις αλλά είναι πολλά τα λεφτά γι αυτά που δίνει!!ωραίο και το ψυγείο ωραίοι και οι στα χαρτιά και ΜΟΝΟ 12.6 ίπποι αλλά όχι και 2650!!ότι άλλο θες με ρωτάς για το μηχανάκι μιας και το έζησα!

Καλορίζικο το ΖΧ και μακάρι να σου βγει αστέρι!!

Το πήρες κούτα? Ελεγμένο?? Πρώτες εντυπώσεις και διαφορές με το Χ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ gkourmoul1!ναι καινούργιο κούτας!το μηχανάκι το είχα πάλι πριν το κρύπτον!!εντυπώσεις θα γράψω αν και τις έχω ξαναγράψει αρκετές φόρες σε μερικές μέρες και θα ανεβάσω φώτο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άρα είναι κούτα ακόμα και άστρωτο. Μην σε προβληματίσει εάν έχει ασταθές ρελαντί. Θα διορθωθεί μετά τα 1000 χιλιόμετρα. Στρώσε το καλά για να το χαρείς για πολλές πολλές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα.

Το καρμπ δημιουργεί προβλήματα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το kawasaki το ξέρω και από την καλή και από την ανάποδη μιας και το είχα για 6.000 χιλιόμετρα!το ξαναπήρα όμως γιατί το γουστάρω πραγματικά και ΑΞΙΖΕΙ και με το παραπάνο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To χ ειναι κατα τη αποψημου το καλυτερο παπι αυτην την στιγμη.

θα διαφωνησω και θα πω οτι τα + ειναι παρα πολλα και αν εχεις σκοπο να κανεις χιλιομετρα, αλλαζεις την σελα με μια 2 επιπεδων ανασκευασμενη και εισαι αρχοντας. (κοστος 90 ε)

οσο για τα φρενα , σιγουρα σαν παπι ειναι μετρια, αλλα το χ εχει παμπολλες βελτωσεις για αυτα π.χ. δισκοπλακες , 4πιστονες δαγκανες κλπ..

τα χρηματα αξιζει να τα δωσεις γιατι μιλαμε για συστημα πεδησης και συνεπως για ασφαλεια.ετσι το βλεπω και για το δικο μου πλεων.

Καλοριζικο και καλα χιλιομετρ με την χ αρα.

Τροποποιήθηκε από τον PanosDenzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ θεωρώ ότι στα λεφτά που δίνεις πρέπει να είναι και τα φρένα και οι αναρτήσεις σε υψηλά επίπεδα!τώρα να δώσεις 2650 και μετά άλλα 100 για σέλα άλλα 100 για δισκόπλακα και φρένα υψηλής άλλα 100 για δαγκάνα και άλλα 200-300 ευρώ για αναρτήσεις δηλαδή εντάξει!άμα είναι να σου πάει ένα παπί που επιμένω εξαρχής για τα λεφτά που δίνεις έπρεπε τουλάχιστον φρένα και αναρτήσεις να είναι πολύ καλά να σου πάει πάνω από 3000 ευρώ για να έχεις ένα πολύ καλό σύστημα πέδησης και αξιοπρεπείς αναρτήσεις εε τότε τι το θες!!σαν μοτέρ πιστεύω είναι το καλύτερο απ όλα του ανταγωνισμού!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εν μερη φιλε μου συμφωνω,αλλα εκει που θελω να σταθω ειναι στο οτι ο φιλος ειπε οτι θα κανει χιλιομετρα,

(90 η σελα) 115 η δαγκανα πιστευω οτι ειναι μαστ για ενα παπι....

σκεψου οτι εγω αφησα το εντουρακι και ανεβηκα στο παπι πριν 2-3 μερες, (Υamaha crypton r115) και νιωθω μισα τα φρενα οποτε σιγουρα θα τα αναβαθμισω.

ειναι θεμα ασφαλειας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι το μοναδικό παπί που έχει τόσο στενή,κοντή και άβολη σέλα!τώρα για τα φρένα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι είιναι θέμα ασφάλειας και όλοι μας θέλουμε το καλύτερο δυνατό αλλά ξαναλέω σε αυτά τα λεφτά έπρεπε να είναι κομπλέ το μηχανάκι!!!χιλιόμετρα πολλά μπορεί να βγάλει και με ένα ιννόβα ιντζεξιον με ένα ζχ με ενα σουζουκι αντρες!!το μοτέρ του είναι πολύ καλό αλλά πολλά το λεφτά για μια υδρόψηξη και μόνο!άμα έχει τα λεφτά και γουστάρει ας πάρει ένα ιννόβα στα 2250 και να ρίξει μετά μια 150αρα και να βάλει φρενάρες!!τώρα όμως 2650 και μετά από λίγο να ψάχνει για σέλες αναρτήσεις και φρένα τι να πω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα