NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 http://sharp.direct....jc-rpha-10-plus του έβαλαν 3 αστερια !!!! δεν ξερω πόσο (ΠΟΛΥ) καθοδηγείται αυτή η οργάνωση όσο αφορά τα μη ευρωπαικά κράνη (νομίζω αμερικάνικο δεν ειναι το HJC;) Με το ίδιο κράνος τρέχει ο Lorenzo στο motogp οπότε μάλλον π@π@ριές λένε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Με το ίδιο κράνος τρέχει ο Lorenzo στο motogp οπότε μάλλον π@π@ριές λένε... μεταξύ μας,δεν είναι το ίδιο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 μεταξύ μας,δεν είναι το ίδιο. Έστω, επιμένω πάντως ότι στο sharp το έχουν αδικήσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Εγώ το έχω ξαναπέι,αλλά με έχουν "κακοχαρακτηρίσει" το sharp το έχω χεσμένο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Εγώ το έχω ξαναπέι,αλλά με έχουν "κακοχαρακτηρίσει" το sharp το έχω χεσμένο. +1 μόνο όταν μπορέσουν να αποδείξουν ότι είναι αντικειμενικοί θα τους συμβουλευτώ. Μέχρι τότε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Πήρα τηλέφωνο στην colori.Σε μια βδομάδα θα μου φέρουν υποσιάγωνο.Κόστος 7 ευρώ.+1 στην Colori. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
promariuk 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 εχω το rh10-plus και το δικο μου στον 2μηνο επασε το υποσαγονιο το μερος που εχει πλαστικο!! μαλλον εχουν 8εμα εκει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Απλα θελει προσοχη στο βαλε βγαλε....οχι αποτομες και δυνατες κινησεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Απλα θελει προσοχη στο βαλε βγαλε....οχι αποτομες και δυνατες κινησεις. Δεν φαντάζεσαι πόσο απαλά το έβγαλα όταν άκουσα το πρώτο κρακ στον πρώτο μήνα. Πάντως ο τύπος που μίλησα στο τηλ της Colori,πολύ ευγενικός και μου λέει κάτσε να δω γιατί έχουμε έλλειψη σε αυτά τα υποσιάγωνα... Άρα φαντάσου τι γίνεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Εγώ κάθε φορά βγάζω το κράνος σαν ούνος και δεν έχει καταλάβει Χριστό. Μπορεί να ήταν προβληματική παρτίδα σε υποσαγώνια. Γνωρίζει κανείς το κόστος της ζελατίνας καθρέφτη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Εγγύηση δεν παίζει με αυτά?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
promariuk 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 εγω πιστεβω ειναι ελατωματικο το συγκεκριμενο σημειο.. γιατι ενα shoei που ειχα παρει πριν απο αυτο κανενα προβλημα!! αυτο με το ζορι εβγαινε το κεφαλι μου ηταν λογικο οτι καποτε 8α σπασει!! επισεις και η γυναικα hjc αλλο μοντελο βεβαια και κανενα προβλημα!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Εγώ κάθε φορά βγάζω το κράνος σαν ούνος και δεν έχει καταλάβει Χριστό. Μπορεί να ήταν προβληματική παρτίδα σε υποσαγώνια. Γνωρίζει κανείς το κόστος της ζελατίνας καθρέφτη? Αν δεν απατώμαι 70 ευρώ. Εγγύηση δεν παίζει με αυτά?? Παίζει,αλλά να περιμένω πάλι τον motorparts 6 μήνες+όπως για τον αεραγωγό δε ψήνομαι. Καλύτερα να δώσω 7 ευρώ παρα να κρυώνω με την δικαιολογία,άργησε να το στείλει η εταιρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Αν δεν απατώμαι 70 ευρώ. ευτυχώς συνήθισα να οδηγώ με τα γυαλιά. αν και κάποια στιγμή πρέπει..ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 εγω πιστεβω ειναι ελατωματικο το συγκεκριμενο σημειο.. γιατι ενα shoei που ειχα παρει πριν απο αυτο κανενα προβλημα!! αυτο με το ζορι εβγαινε το κεφαλι μου ηταν λογικο οτι καποτε 8α σπασει!! επισεις και η γυναικα hjc αλλο μοντελο βεβαια και κανενα προβλημα!! :) δε νομίζω πώς πρόκειται για ελάττωμα αλλά για κακοτεχνια του υποσιάγωνου. στο agv που είχα,που εν έβγαινε κιολας,δεν είχε πάρει χαμπάρι 2 χρόνια. ευτυχώς συνήθισα να οδηγώ με τα γυαλιά. αν και κάποια στιγμή πρέπει..ευχαριστώ άκυρο γύρω στο 50άρι πρέπει να κάνει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Ρωτήστε την colori για τιμές στις ζελατίνες. Το καλοκαίρι που πήρα σκούρα φυμέ την είχαν σε προσφορά (30 κάτι ευρώ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Ρωτήστε την colori για τιμές στις ζελατίνες. Το καλοκαίρι που πήρα σκούρα φυμέ την είχαν σε προσφορά (30 κάτι ευρώ). απο το google είδα τιμή στην colori. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2014 Ναι εννοώ πως καλύτερα να πάρει κανά τηλέφωνο σε κατάστημα να ρωτήσει γιατί δεν είναι απίθανο να αναγράφουν την κανονική τιμή στο site, και στο κατάστημα να κάνουν άλλη τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasg 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Δεν είναι το plus αλλά λέω να τσιμπήσω αυτό το κρανάκι λόγω τιμής τι λέτε?? http://www.lidsdirect.co.uk/helmets/brand-1/hjc-helmets/hjc-r-pha-10/hjc-r-pha-10-pinna-blue-mc-7.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kkoletsis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2014 Δεν είναι το plus αλλά λέω να τσιμπήσω αυτό το κρανάκι λόγω τιμής τι λέτε?? http://www.lidsdirect.co.uk/helmets/brand-1/hjc-helmets/hjc-r-pha-10/hjc-r-pha-10-pinna-blue-mc-7.htmlχτυπά το, αν φοράς medium... Η μονη ουσιαστικη διαφορά είναι ο μπροστά διαφορετικος αεραγωγός ..χτυπά το, αν φοράς medium... Η μονη ουσιαστικη διαφορά με το plus είναι ο μπροστά διαφορετικος αεραγωγός .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) παιδια παρελαβα σημερα, εννοειται οτι με την μια βγηκε η μαμα ζελατινα και μπηκε η φιμε. μια ερωτηση. 2 τρυπες που εχει στο πισω μερος που απο μεσα απο το κρανος βλεπεις εξω γιατι τις εχει? μιλαω γι αυτες που φαινονται Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2014 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 για να περνάει ο αέρας από τους αεραγωγούς που έχει μπροστά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 για να περνάει ο αέρας από τους αεραγωγούς που έχει μπροστά. μου εκανε εντυπωση που ειναι διαμπερες. δηλαδη απο μεσα αν κοιταξεις βλεπεις εξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Ναι ναι έτσι είναι. Εντάξει δεν είναι και απο τα ζεστά κράνη μη νομίζεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Ναι ναι έτσι είναι. Εντάξει δεν είναι και απο τα ζεστά κράνη μη νομίζεις... τι εννοεις θα με κοψει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες