Jump to content
ΩΡΙΩΝ

Ducati desmosedici RR the story

Recommended Posts

Το εσωτερικα αβαφα καρμπον που σηματιζουν τις βασεις των οργανων και την στηριξη του ντεποζιτου.Τα εξωτερικα βαμενα κοματια ειναι καρμπον και αυτα

kpu5.jpgwud8.jpg

...9e0t.jpg

Τροποποιήθηκε από τον ΩΡΙΩΝ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ κατ'αρχήν να πω καλορίζικο και να το χαρείς όσο δεν πάει!

Έχω μία απορία.

Διαβάζω όλα τα τεχνικά στοιχεία που υπάρχουν παραπάνω και φυσικά αυθυποβάλλομαι και εγώ, φαντάζομαι όπως όλοι μας.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν ότι έχεις και το Panigale και πιθανόν εμπειρία και με άλλες μηχανής τέτοιας κλάσης, το ερώτημα μου είναι αν το D16 σου δίνει την αίσθηση ότι όντως είναι κάτι σε άλλη κλάση από τα κοινά μηχανάκια. Προσοχή, δεν μιλάω για ιπποδυνάμεις, χρόνους σε πίστες αλλά για "αίσθηση". Ο καθένας αισθάνεται διαφορετικά πράγματα, άλλος εκστασιάζεται με τα carbon, άλλος χαιδεύει τη βαφή, άλλος το ψαλίδι, άλλος ακούει τη εξάτμιση σαν παραδεισένιο άκουσμα κοκ.

Δίνει λοιπόν αυτή την αίσθηση ότι ναι βρε παιδί μου, αυτό είναι άλλο πράγμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:shoot: Ήχος βγαλμένος κατευθείαν από την κόλαση!

Να το χαρείς όπως του αρμόζει και να το φιλάς από το κακό το μάτι! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θυμάμαι μια φορά που είχα ξανακούσει αυτό τον απόκοσμο ήχο στην Ποσειδώνος... Πραγματική μελωδία... Σκέφτηκα να το βάλω για ήχο κλήσης στο κινητό, αλλά δε λέει να εξέχει η Termignoni από την κωλότσεπη... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ κατ'αρχήν να πω καλορίζικο και να το χαρείς όσο δεν πάει!

Έχω μία απορία.

Διαβάζω όλα τα τεχνικά στοιχεία που υπάρχουν παραπάνω και φυσικά αυθυποβάλλομαι και εγώ, φαντάζομαι όπως όλοι μας.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν ότι έχεις και το Panigale και πιθανόν εμπειρία και με άλλες μηχανής τέτοιας κλάσης, το ερώτημα μου είναι αν το D16 σου δίνει την αίσθηση ότι όντως είναι κάτι σε άλλη κλάση από τα κοινά μηχανάκια. Προσοχή, δεν μιλάω για ιπποδυνάμεις, χρόνους σε πίστες αλλά για "αίσθηση". Ο καθένας αισθάνεται διαφορετικά πράγματα, άλλος εκστασιάζεται με τα carbon, άλλος χαιδεύει τη βαφή, άλλος το ψαλίδι, άλλος ακούει τη εξάτμιση σαν παραδεισένιο άκουσμα κοκ.

Δίνει λοιπόν αυτή την αίσθηση ότι ναι βρε παιδί μου, αυτό είναι άλλο πράγμα?

Eντελως διαφορετικο απο οποιαδηποτε εμπειρια ειχα μεχρι τωρα.Ειναι η συμπαγης αισθηση της κατασκευης που σε παραξενευει με την μονοκοματη και βιαιη κινηση της, χωρις βηξιματα τρυπες και σκορτσαρισματα.Οπτικα η ποιοτητα ξεχειλιζει ,ενω δειχνει πολυ μεγαλη μοτοσυκλετα. Δεν ειναι τελικα και τοσο ευκολοδηγητη.Τα ποδοστηρια ειναι πολυ πισω και ψηλα και σε βαζουν σε σταση που φορτιζει πολυ το μπροστινο.Το καντραν ειναι δυσδιακριτο και ψιλοπρωτογονο.Σχεση ταχυτητων δεν υπαρχει ,ουτε δεικτης για την βενζινη,ενω εχει θερμομετρο νερου,λαδιου...και εξωτερικο.Το σασμαν της ειναι αθορυβο,πραγματικο βουτηρο,σαφεστατο και αναποδο.Η γκαζιερα ειναι σκληρη και αποτομη ενω η μιζα της απαιτει ενα μονο πατημα και μετα γυριζει μονη της μεχρι να παρει μπροστα.Κραδασμοι δεν υπαρχουν καθολου.Το παραξενο ειναι οτι ο κινητηρας δεν παραγει καθολου ηχο κινουμενων μεταλικων μερων .Μονο ο ηχος των εξατμισεων ειναι ακουστος ..Τα φρενα ειναι φαρμακι ,θελουν ιδιαιτερη προσοχη καθ,οτι δεν υπαρχει abs.Το πισω φρενο ( !!!! ) ειναι το ιδιο δυνατο ( !!!! ) με το μπροστινο και τις περισσοτερες φορες αρκει για να σταματησει την μηχανη σε λογικες ταχυτητες.Ο κινητηρας ,βγαζει λογικη θερμοκρασια και ψυχεται πολυ γρηγορα σε συνθηκες κυκλοφοριας.Η ταυτοτητα της ομως ειναι αναγνωρισημη απο τον ηχο της.Ξεχειλιζει βαρβατιλα σαν μοτοσυκλετα.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dRpwIKz23Ak

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eντελως διαφορετικο απο οποιαδηποτε εμπειρια ειχα μεχρι τωρα.Ειναι η συμπαγης αισθηση της κατασκευης που σε παραξενευει με την μονοκοματη και βιαιη κινηση της, χωρις βηξιματα τρυπες και σκορτσαρισματα.Οπτικα η ποιοτητα ξεχειλιζει ,ενω δειχνει πολυ μεγαλη μοτοσυκλετα. Δεν ειναι τελικα και τοσο ευκολοδηγητη.Τα ποδοστηρια ειναι πολυ πισω και ψηλα και σε βαζουν σε σταση που φορτιζει πολυ το μπροστινο.Το καντραν ειναι δυσδιακριτο και ψιλοπρωτογονο.Σχεση ταχυτητων δεν υπαρχει ,ουτε δεικτης για την βενζινη,ενω εχει θερμομετρο νερου,λαδιου...και εξωτερικο.Το σασμαν της ειναι αθορυβο,πραγματικο βουτηρο,σαφεστατο και αναποδο.Η γκαζιερα ειναι σκληρη και αποτομη ενω η μιζα της απαιτει ενα μονο πατημα και μετα γυριζει μονη της μεχρι να παρει μπροστα.Κραδασμοι δεν υπαρχουν καθολου.Το παραξενο ειναι οτι ο κινητηρας δεν παραγει καθολου ηχο κινουμενων μεταλικων μερων .Μονο ο ηχος των εξατμισεων ειναι ακουστος ..Τα φρενα ειναι φαρμακι ,θελουν ιδιαιτερη προσοχη καθ,οτι δεν υπαρχει abs.Το πισω φρενο ( !!!! ) ειναι το ιδιο δυνατο ( !!!! ) με το μπροστινο και τις περισσοτερες φορες αρκει για να σταματησει την μηχανη σε λογικες ταχυτητες.Ο κινητηρας ,βγαζει λογικη θερμοκρασια και ψυχεται πολυ γρηγορα σε συνθηκες κυκλοφοριας.Η ταυτοτητα της ομως ειναι αναγνωρισημη απο τον ηχο της.Ξεχειλιζει βαρβατιλα σαν μοτοσυκλετα.

Επειδη σε βλεπω να ζοριζεσαι με τοοοσα αρνητικα που εχει η μοτοσυκλετα τουτη... οταν θες να την "σπρωξεις" κοψοχρονια στηλε μου ενα pm.

...ρε καντε του ενα ban να τελειωνουμε μαυτα τα κωλοθεματα... ακουω εξατμισεις στον υπνο μου λεμεεεε :wallbash:

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κολαζει και αγγέλους ο ηχος τής RR!!! :pray::worshippy: πανεμορφο σκουτερ

Σαββα μην ψαρωνεις για Μοτοσυκλετες μιλαμε...χεχε :P :lol:

...απιστευτη τεχνολογια και δυναμη και γραμμες και μ@υναρα και ...σκ@τα στη Honda-ασχετο! :crazy:

Τωρα τι να πω;Ποσα like να βαλω και που;....Το να εχεις 3 μοτοσυκλετες και η χειροτερη και πιο γηινη να ειναι ενα Multi S...νομιζω πρεπει ως μοτοσυκλετιστη να σε κανει τουλαχιστο να κανεις τσισα σου απο τη χαρα σου!!!Εγω τουλαχιστο θα ημουν σε νιρβανα και θα εψαχνα δικαιολογιες για να κανω καλες πραξεις....Να εισαι καλα να τις χαιρεσαι ολες και τι αλλο......με το καλό και μια γυναικα να χαλαρωνεις και λιγο... :na_mB:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κολαζει και αγγέλους ο ηχος τής RR!!! :pray::worshippy: πανεμορφο σκουτερ

Σαββα μην ψαρωνεις για Μοτοσυκλετες μιλαμε...χεχε :P :lol:

...απιστευτη τεχνολογια και δυναμη και γραμμες και μ@υναρα και ...σκ@τα στη Honda-ασχετο! :crazy:

Τωρα τι να πω;Ποσα like να βαλω και που;....Το να εχεις 3 μοτοσυκλετες και η χειροτερη και πιο γηινη να ειναι ενα Multi S...νομιζω πρεπει ως μοτοσυκλετιστη να σε κανει τουλαχιστο να κανεις τσισα σου απο τη χαρα σου!!!Εγω τουλαχιστο θα ημουν σε νιρβανα και θα εψαχνα δικαιολογιες για να κανω καλες πραξεις....Να εισαι καλα να τις χαιρεσαι ολες και τι αλλο......με το καλό και μια γυναικα να χαλαρωνεις και λιγο... :na_mB:

Facebook%20for%20Business-resized-600.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γραφω σβηνω, γραφω,

για να πω ενα...

απλα ζειστο

Τροποποιήθηκε από τον PanosDenzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χθεσινοβραδυνο βιντεο με την μαμα εξατμιση.Η καυλα του ηχου.Η ελευθερη εξατμιση ειναι πιο ησυχη.. αλλα πιο μπασα ...Μετα τις 7000 ..παρτε διαολοι βαγια ... :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=tJ1bIOlIVxk

Γιωργη... οταν κανεις βολτες στο Θησειο και σε βλεπουμε ριχνε και ενα ξερογκαζο γαμωτο να γουσταρουμε . :D

Ο ηχος της μηχανης και απο κοντα θα τον χαρακτηριζα τρομακτικο !!! :_w00t:

Α και που εισαι, δωσε και σε εμας καμια βολτα ωρε, ξερουμε και εμεις απο συμπλεχτη :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_thumbsup: Την ωρα που εφτασες το πρωι και το ανεβασες πανω στην πλατεια, ξεκινουσαμε για τον αγωνα enduro....

Ειδα το μηχανακι....λεω δεν μπορει να ειναι αλλο...και με αλλαγμενη εξατμιση.......σκεφτηκα θα ησουν εσυ,και πιο μετα καποια στιγμη στον περιφεριακο της πολης καπου χαιρετηστηκε η παρεα σου με την δικη μας.....

Κουκλα......και τρελος ηχος.......

Κριμα που δεν μπορεσαμε να πουμε ενα γεια....

Καλη επιστροφη.... :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα