Jump to content
gkourmoul1

Έλεγχοι με δώρο ... κράνος από την τροχαία!!!

Recommended Posts

Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο!

Αν σταματήσουν ξανα όμως καποιον απο αυτούς που δεν εχουνε δικαιολογία πλέον για το κράνος, να του πάρουνε το δίπλωμα για πάντα. Γίνεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σκέψου τώρα να οδηγάει ο παρταλοακράνωτος και να του κάνει σήμα το όργανο και δίπλα ολόκληρο επιτελείο από υψηλόβαθμους, κάμερες, ρεπόρτερ κλπ. Θα έλεγε μέσα του "θα με σταυρώσουν, θα φάω ίσαμε 2 χιλιάρικα πρόστιμο". Και αντί να φάει την κλήση, του δίδουν κράνος.

Απίστευτο να το σκεφτεί κανείς ότι θα μπορούσε να γίνει, και όμως την ίδια στιγμή αυτονόητο και λογικό.

Δεν ξέρω πότε θα ξαναδούμε τέτοιου είδους ενέργειες.

Υ.Γ-ανέκδοτο:

Οδηγάει ένας ξεκράνωτος και βλέπει μπροστά του την τροχαία που κάνει έλεγχο.

Σταματάει μπροστά τους και τους λέει:

"ΟΕΟ που 'ναι το κράνος???" :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγχαρητήρια, πολύ καλή κίνηση!

αν είχε και υποσιάγωνο θα ηταν άψογη η κίνηση... :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον Mike10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγχαρητήρια, πολύ καλή κίνηση!

αν είχε και υποσιάγωνο θα ηταν άψογη η κίνηση... :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

Εννοείς εάν ήταν fullface?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θέλω να μιζεριάσω αλλά κάτι τέτοιες πρωτοβουλίες ( αναφέρομαι στην τροχαία και όχι στους ανθρώπους του Ομίλου ) μου προκαλούν απέχθεια και υποκρισία. Αν ήθελαν να λύσουν το πρόβλημα του κράνους το έλυναν σε μία βδομάδα χωρίς τέτοιες κινήσεις εντυπωσιασμού και άνευ ουσίας. Συγχαρητήρια για τα παιδιά από την Κρήτη για την κίνηση τους αυτή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ήθελαν να λύσουν το πρόβλημα του κράνους το έλυναν σε μία βδομάδα

Με ποιο τρόπο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν είναι να μου δώσουν κανα arai ή shoei να περάσω και γω απο κει ξεκράνωτος :P

πέρα απ τη πλάκα,καλή κίνηση.αλλά ρε παιδιά αν ο άλλος δεν έχει καταλάβει ότι πρέπει να το φοράει όσα κράνη και ν α του χαρίσεις δε θα τα βάλει.

Εξάλου οι περισσότεροι ξεκρανωτοι εχουν κρανος αλλα το έχουν και κάθεται στο ράφι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θέλω να μιζεριάσω αλλά κάτι τέτοιες πρωτοβουλίες ( αναφέρομαι στην τροχαία και όχι στους ανθρώπους του Ομίλου ) μου προκαλούν απέχθεια και υποκρισία. Αν ήθελαν να λύσουν το πρόβλημα του κράνους το έλυναν σε μία βδομάδα χωρίς τέτοιες κινήσεις εντυπωσιασμού και άνευ ουσίας. Συγχαρητήρια για τα παιδιά από την Κρήτη για την κίνηση τους αυτή.

Α να γεια σου !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ωραία λύση (λέμε τώρα), είναι να πιάνουν κάθε ακράνωτο να του κόβουν πρόστιμο την πρώτη φορα που πιάστηκε ακράνωτος και κάθε τέλος του εξαμήνου π.χ. να βγάζουνε ένα ποσο απο εκεί και να παίρνουνε κράνος για τα καγκουράκια μας :D

Mαλακία ε;

Y.Γ. Λέω την πρωτη φορά, γιατί αν σου στείλουν κράνος και σε ξαναπιάσουν, τότε είναι για να σε "τσακίσουν".

Τροποποιήθηκε από τον MentalRay

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν είναι να μου δώσουν κανα arai ή shoei να περάσω και γω απο κει ξεκράνωτος :P

πέρα απ τη πλάκα,καλή κίνηση.αλλά ρε παιδιά αν ο άλλος δεν έχει καταλάβει ότι πρέπει να το φοράει όσα κράνη και ν α του χαρίσεις δε θα τα βάλει.

Εξάλου οι περισσότεροι ξεκρανωτοι εχουν κρανος αλλα το έχουν και κάθεται στο ράφι.

Προφανώς, αυτή η κίνηση δεν έχει αποδέκτες 60χρονους ακράνωτους, οι οποίοι δεν έχουν ενδιαφέρον για το κεφάλι τους, αλλά για πιτσιρικάδες που πολλές φορές δεν έχουν κράνος και επίσης είναι "ανοικτοί" στο να αποκτήσουν παιδεία.

Είναι κάτι το καθαρά συμβολικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ποιο τρόπο?

Πολλοί τρόποι Γιώργη. Στην Γερμανία έχω κολλητό που εργάζεται και τον έπιασαν πιωμένο με το αυτοκίνητο. Το πρόστιμο ήταν 500 ευρώ. Αφού τον άφησαν να φύγει του συμβούλεψαν να μην οδηγήσει ξανά σε τέτοια κατάσταση. Εκείνος τους αγνόησε και την έκανε με αποτέλεσμα να τον σταματήσουν ξανά , πρόστιμο 1000 ευρώ επιπλέον , αφαίρεση διπλώματος για έναν χρόνο με δικαίωμα ανάκτησης του με χαρτί ψυχίατρου και σοβαρότατη επίπληξη ( που παραλίγο να του στοιχίσει την δουλειά του στο νοσοκομείο που εργάζεται ). Δεν με ενδιαφέρει αν το πρόστιμο είναι 500 ή 50 ευρώ. Και τα δύο θα λειτουργήσουν αν οι έλεγχοι είναι τακτικοί και όχι μία στο τόσο. Οδηγούσα για πάνω από 2 χρόνια και 17.000 χλμ ακράνωτος και δεν είχα φάει ούτε μια φορά πρόστιμο. Αν είναι δυνατόν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατάργηση φόρου στον εξοπλισμό!Όπως στην Αγγλία(νά'ναι καλά,και οι άγγλοι μέσω των οποίων παίρνουμε πιο φτηνά κατα 1/4 τον εξοπλισμό)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο, καλα κανουν κτλ. Αλλα θα πω και εγω τη κακια μου...

Ποσοι απο αυτους που πηραν το κρανος θα το ξαναφορεσουν...;

Μαλλον κανενας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατάργηση φόρου στον εξοπλισμό!Όπως στην Αγγλία(νά'ναι καλά,και οι άγγλοι μέσω των οποίων παίρνουμε πιο φτηνά κατα 1/4 τον εξοπλισμό)

Κάτι τέτοιο θα βοηθούσε αλλά είναι αδύνατον να το χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία εκτός αν κατέχουμε μηχανή και δεν μπορούμε να αγοράσουμε ένα κράνος των 200 ευρώ για 50 ευρώ που είναι χονδρικά η χασούρα από τον ΦΠΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκέψου τώρα να οδηγάει ο παρταλοακράνωτος και να του κάνει σήμα το όργανο και δίπλα ολόκληρο επιτελείο από υψηλόβαθμους, κάμερες, ρεπόρτερ κλπ. Θα έλεγε μέσα του "θα με σταυρώσουν, θα φάω ίσαμε 2 χιλιάρικα πρόστιμο". Και αντί να φάει την κλήση, του δίδουν κράνος.

Απίστευτο να το σκεφτεί κανείς ότι θα μπορούσε να γίνει, και όμως την ίδια στιγμή αυτονόητο και λογικό.

Δεν ξέρω πότε θα ξαναδούμε τέτοιου είδους ενέργειες.

Ω, μα τι καλοι ανθρωποι αυτοι οι ροταριανοι! Ποσο φιλεσπλαχνοι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

......

Συγνώμη έχεις δίκιο.

Τροποποιήθηκε από τον MentalRay

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα