originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Αντιγράφω από τη σελίδα της Yamaha Motor Greece στο Facebook: ... Discover Your Dark Side... Ελάτε στην αποκάλυψη του ΜΤ-09 σε μία πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση σήμερα το βράδυ στην Τεχνόπολη, Γκάζι, και με πολλές εκπλήξεις! Σήμερα στις 21:00 το Γκάζι θα πάρει "Φωτιά"ι!!!! Φωτογραφία από προετοιμασία... και η σελίδα του μοντέλου ( ρε λιγούρια , της μηχανής εννοώ - αμέσως να σας τρέξουν τα σάλια - όχι καμιά γκομενίτσα !!! ) http://www.yamaha-mo...s/mt/mt-09.aspx 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 άμα έχει και γκομενάκια, θα πάω! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 άμα έχει και γκομενάκια, θα πάω! :D σήμερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 σήμερα? Yeap! Για σήμερα λέει το link του original παραπάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 άμα έχει και γκομενάκια, θα πάω! :D σήμερα? "love is in the air...." !!!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 "love is in the air...." !!!! ;) θα σαι και σύ??? να κάνουμε πάρτυ... με ούζα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Αφηστε τα γκομενακια και τα ουζα και βγαλτε καμια φωτογραφια (οχι τα γκομενακια λεμεεεεε!), να χαλβαδιασουμε κανενα μοτορι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Εγώ πάντως θα είμαι εκείθε, με το S.C.H. καθ'ότι θα παρατάξουμε τα scooter. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγώ πάντως θα είμαι εκείθε, με το S.C.H. καθ'ότι θα παρατάξουμε τα scooter. θα περάσω κι εγώ σημερα το απογευμα... αν δεν σε δω ρίξε μια φωνή! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2013 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 "love is in the air...." !!!! ;) ρε, μπαρεξήγησις!κάνα test ride να μας το δώσουν, και να αφήσουν τις παρουσιάσεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Tι σημερα ρε? Διαβαστε και κανενα σχετικο τοπικ. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 mt-9 να πάω και να χάσω τον ύπνο μου?? η να κατσω στα αυγα μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Tι σημερα ρε? Διαβαστε και κανενα σχετικο τοπικ. :P http://www.mybike.gr...ost__p__1583521 έτσι λέει η μαμά στο FB, αφού :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bart Allen 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Τελικά ειναι όντως σήμερα ρε μάγκες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Μια η άλλη από εκεί περνάω οπότε λέω να δω αν και τι παίζει. Αλλά οκ, νταξ παρουσίαση. Πόσο ενδιαφέρον να έχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Τελικά ειναι όντως σήμερα ρε μάγκες??? ρε 'σεις, παρακάτω Αντιγράφω από τη σελίδα της Yamaha Motor Greece εδω δλδ--> https://www.facebook...cation=timeline λεει: 5 ώρες πριν ... Discover Your Dark Side... Ελάτε στην αποκάλυψη του ΜΤ-09 σε μία πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση σήμερα το βράδυ στην Τεχνόπολη, Γκάζι, και με πολλές εκπλήξεις! Σήμερα στις 21:00 το Γκάζι θα πάρει "Φωτιά"ι!!!! και: 3 ώρες πριν Οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς!!!! άρα για σήμερα, εκτός αν η Yam τρολάρει! Μια η άλλη από εκεί περνάω οπότε λέω να δω αν και τι παίζει. Αλλά οκ, νταξ παρουσίαση. Πόσο ενδιαφέρον να έχει? καλά όντος κλάιν θα είναι, το θέμα είναι να το κάνουμε κάποια στιγμή κάνα σοβαρό test ride! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 κρατηστε αλλες 2 κοπελες ...εεεε θεσεις ηθελα να πω για εμενα και τον anastasio .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_fr 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Ομορφο ειναι ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Ωχ ωχ, ωραίος ο διάδοχος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 πωωωωωω.... ερωτεύτηκα................. τελικά όντως love was in the air.. και μάλιστα εντελώς απρόσμενα... αχχχχχχχχ........ Ασχετο, αύριο και την Κυριακή 8-10 το βράδυ θα γίνει και μάθημα ασφαλούς οδήγησης από τον Τάκη Μανιάτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 The dark side of japan !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 γμ τη δουλειά μου μέσα και τις υποχρεώσεις μου μέσα ΓΜ !!!! πάντα στα πάρτυ με τα ούζα "στην απ' έξω" !?!? μα παντααααα !?!?!? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 ποιοι πηγατε; πως ηταν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Ωραια τωρα μενει να γινει εκδηλωση/τεστ οπως του τενερε 1200. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Έχω θέλω την ξανθιά χορεύτρια για test ride . αύριο θα έχει κ φωτο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες