empire21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Έχω κάποια θεματάκια στο astrea supra και σκέφτομαι μήπως είναι η ώρα να βάλλω χέρι στο μοτέρ και να το ξανακάνω καινούργιο. Λοιπόν, αρχικά καίει λάδι.Ειδικά στις ψηλές στροφές βγάζει ντουμάνι από άσπρο καπνό, πραγματικά λυπάμαι όποιον με ακολουθεί. :P Πάντως όπως το υπολογίζω στα περίπου 1000 χλμ μου έχει κάψει 1 λίτρο λάδι, συμπληρώνοντας από λίγο όποτε χρειαζόταν. Δεύτερο και σημαντικότερο θέμα που έχω είναι ότι το γκάζι του είναι αρκετά ψόφιο και δεν τραβάει.Για να καταλάβετε η 3η ταχύτητα τερματίζει στα 45 και με την 4η τερματίζω στα 80 με αρκετά ψηλές στροφές και μόνο σε ψιλοκατηφόρα.Αν πάρω δικάβαλο δεν το συζητώ εκεί δεν έχει καθόλου ροπές το μηχανάκι. Επειδή δεν γνωρίζω από μηχανολογικά εσείς τι μου προτείνετε;Να πειράξω το μοτέρ και να κάνω ανακατασκευή;Πάμε για κυλινδροπίστονο ή κάτι άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Σίγουρα θες κυλινδροπίστονο και τσιμουχάκια βαλβίδων ,από εκεί και πέρα αφού θα ανοιχτεί το μοτέρ θα αλλάξεις και βαλβίδες , καδένα , γρανάζι εκκεντροφόρου , όλες τις φλάντζες του μοτέρ και δίσκους συμπλέκτη-ελατήρια καμπάνας αν δεν έχει αλλάξει πρόσφατα. Χρησιμοποίησε ανταλλακτικά federal που είναι τα γνήσια του supra (αν δεις το εργοστάσιο κατασκευής στην άδεια είναι "pt federal" ) και αν εξαιρέσουμε τον κύλινδρο είναι φτηνά . Αν χρησιμοποιήσεις άλλα κατώτερης ποιότητας στο μέλλον θα σου στοιχίσουν παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empire21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Ωχ βλέπω να μου κοστίζει αρκετά αν αλλάξω όλα αυτά.Πόσο πάνε περίπου να τα αλλάξω όλα αυτά; Γύρω στα 150 νομίζω μου είχαν πει σε ένα συνεργείο για άνοιγμα μοτέρ και αλλαγή κυλινδροπίστονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 εκει γυρω στα 200 σε κοβω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Και να κοιταξεις και τα γραναζια σου να βαλεις αυτα που ειχε μαμα. Αν κανεις ολα αυτα η το πολυ 53mm κυλινδροπιστονα θα δεις μεγαλη διαφορα ειδικα με ενα καλο καρμπυρατερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empire21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Να ρωτήσω και κάτι ακόμα σχετικά με τα χιλιοστά που βλέπω να λέτε.Το μαμά πιστόνι πόσα χιλιοστά είναι;Αφού θα βάλλω που θα βάλλω χέρι θα ήταν καλή ιδέα να το ανεβάσω 1-2 χιλιοστά για να δώσω λίγο αέρα στο παπί;Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλω να χάσω σε αξιοπιστία και να μην αυξηθεί σημαντικά η κατανάλωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 αν ανεβεις σε 53χιλ τοτε θες και μεγαλυτερο καρμπυλατερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empire21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Το μαμά είναι 50;Αν του βάλλω 51-52; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Αν εχεις καλυτερο καρμπυρατερ ανεβασε το οπως ανεφερα το πολυ μεχρι 53mm αλλα καλης ποιοτητας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 και με το μαμα καρμπυρατέρ με ένα μεγαλύτερο ζικλεράκι μια χαρά θα δουλεύει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empire21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Το μαμά καρμπυρατέρ έχω και δεν νομίζω να το αλλάξω και αυτό γιατί με το ένα και το άλλο ανεβαίνει πολύ το κόστος.Είπα αφού θα ανοιχτεί το μοτέρ μήπως να το βελτιώναμε λίγο για να πάρει μια ανάσα και να αυξηθούν λίγο οι ροπές αλλά μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για παπί που το χρησιμοποιώ για την δουλειά μου και όχι για καγκουριλίκια. B) Το πολύ πολύ βάζω πάλι τα γνήσια να τελειώνει το θέμα και να ησυχάσω. :P Και κάτι τελευταίο επειδή στο θέμα συνεργείου δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία και δεν είμαστε για πειραματισμούς. Προτείνετέ μου μηχανικούς που να εμπιστεύεστε για να κάνω σωστή δουλειά και να μην μου πιάσουν τον κώλο.Περιοχή γενικά δεν με απασχολεί(καλά εντάξει να μην τρέχω και Σπάτα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες