Jump to content
Nick the Greek

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ

Recommended Posts

Το ίδιο λέμε cora.

Η σημαία,χαρακτηρίζει ένα έθνος.

Το μαυροκόκκινο χαρακτηρίζει μια ιδεολογία,η οποία συγκεκριμένη ιδεολογία δεν θα πέθαινε

για τη μαυροκόκκινη.Θα πέθαινε(ίσως)για τις ιδέες της.

Αυτό θέλω να πω.

Και εννοείτε ότι και οι κομμουνιστές νοιώθουν και είναι Έλληνες.

Αλλά τον καιρό των ανταρτών και κατόπιν του εμφυλίου,η γαλανόλευκη ήταν το μήλο

της έριδος.Ποιος θα κυριαρχήσει κρατώντας την ψηλά.

Κυριάρχησαν οι "πατριώτες".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτή είναι η σημαία του Έθνους μας Billanti και οφείλουν να την κρατάνε ψηλά όλοι!!!

Τροποποιήθηκε από τον cora

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα πλάκα μας κανεις !! Άτυχος είμαι όσο δεν παει , δεν μπορούσα να είχα γεννηθεί αμερικανακι να είχα αγοράσει ήδη το iPhone 5s και να είχα συνδρομή στο playboy tv , να μην πλήρωνα τόσους φόρους για τα 5000cc αυτοκινητο που εχω !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα πλάκα μας κανεις !! Άτυχος είμαι όσο δεν παει , δεν μπορούσα να είχα γεννηθεί αμερικανακι να είχα αγοράσει ήδη το iPhone 5s και να είχα συνδρομή στο playboy tv , να μην πλήρωνα τόσους φόρους για τα 5000cc αυτοκινητο που εχω !

Καλά η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο. Αν δεις τι φόρους πληρώνουν τα αμαρικανάκια θα πάθεις πλάκα. Α και οι αμερικάνικες αυτοκινητοβιομηχανίες κλείνουν γιατίκανείς δεν μπορεί να βάζει βενζίνη σε 5000cc πλέον. Επίσης το 20% του πληθυσμού ή 60.000.000 ζει στο όριο της πτώχειας χωρίς καμία πρόσβαση σε κοινωνική περίθαλψη ή παροχές. Εσύ πάλι για 5000cc φαίνεσαι διατεθειμένος να πουλήσεις την εθνότητα σου. Μάλλον άλλη σημαία πρέπει να βάλεις στο μπαλκόνι. Εγώ δεν νιώθω έτσι πα΄ντως.

Τροποποιήθηκε από τον cora

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ίδιο λέμε cora.

Η σημαία,χαρακτηρίζει ένα έθνος.

Το μαυροκόκκινο χαρακτηρίζει μια ιδεολογία,η οποία συγκεκριμένη ιδεολογία δεν θα πέθαινε

για τη μαυροκόκκινη.Θα πέθαινε(ίσως)για τις ιδέες της.

Αυτό θέλω να πω.

Και εννοείτε ότι και οι κομμουνιστές νοιώθουν και είναι Έλληνες.

Αλλά τον καιρό των ανταρτών και κατόπιν του εμφυλίου,η γαλανόλευκη ήταν το μήλο

της έριδος.Ποιος θα κυριαρχήσει κρατώντας την ψηλά.

Κυριάρχησαν οι "πατριώτες".

... και όμως ήταν πατριώτες χωρίς εισαγωγικά έτσι απλά , και οι δύο πλευρές στον πόλεμο πολεμούσαν δίπλα -δίπλα στο ίδιο χαράκωμα

αλλά να ρωτήσω κάτι μήπως θυμάσαι και πω τελείωσε ο εμφύλιος ;

...αν και έχουμε ξεφύγει απ το θέμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ολα τα πουλάω !

Κατι αλλο βασικό και επι του θέματος !

Κάποιοι ήθελαν να υπαρχει ενα σύννεφο εμφυλίου για εμάς πράγμα που δεν νομιζω οτι ισχύει ! Βλέπω όμως μεγάλη αδιαφορία των ελλήνων σε ολα ! Τι μπορει να συμβαίνει ; Όλοι ειναι βολεμένοι ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σε βοηθήσω εγώ.

Η Ελληνική σημαία είναι αντιγραφή της Βαυαρικής.Μας την έφερε πεσκέσι ο Όθωνας.

Έφερε και την οικογένεια Έβερτ μαζί του.Άσχετο. :tooth:

Μην γράφετε ανιστόρητα πράγματα. Η ελληνική σημαία, αποφασίστηκε στην ''εν επιδαύρω εθνοσυνέλευση'' του 1822 , πολύ πριν έρθει ο Όθωνας, και σώζεται στα ιστορικά αρχεία αυτό.

Είχε δε ξαναχρησιμοποιηθεί στην ελληνική ιστορία, κατά τόπους και σε διάφορες παραλλαγές της, και πριν το 1821.

Διαβάστε εδώ >>> http://el.wikipedia.org/wiki/Σημαία_της_Ελλάδας

Αυτός ο μύθος ότι η ελληνική σημαία είναι τα χρώματα των Βαυαρών, την είπε ένας χαζός, φαίνεται και ψιλοπιστευτή, την αναπαράγουν όλοι... ε φτάνει!

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελείωσε;

αν σου απαντήσω μονολεκτικά κάπως έτσι «συνεχίζεται» πιστεύεις οτι θα βοηθούσε την κουβέντα ; Δεν νομίζω ,απλά δεν θες να απαντήσεις, οκ δικαίωμα σου είναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τότε να καταδικάσεις τώρα την βία του Κολοκοτρώνη και της συμμορίας του ενάντια στους Τούρκους

Τότε να καταδικάσεις τώρα τη βία των Ελλήνων απέναντι στους εισβολείς Γερμανούς και Ιταλούς

Να καταδικάσεις την βία της Γαλλικής επανάστασης

Να καταδικάσεις τη βία του Σπάρτακου

Να καταδικάσεις τη βία του Μέγα Αλέξανδρου απέναντι στους λαους της Ασίας...

τα μπέρδεψες λίγο αλλά εντάξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην γράφετε ανιστόρητα πράγματα. Η ελληνική σημαία, αποφασίστηκε στην ''εν επιδαύρω εθνοσυνέλευση'' του 1822 , πολύ πριν έρθει ο Όθωνας, και σώζεται στα ιστορικά αρχεία αυτό.

Είχε δε ξαναχρησιμοποιηθεί στην ελληνική ιστορία, κατά τόπους και σε διάφορες παραλλαγές της, και πριν το 1821.

Διαβάστε εδώ >>> http://el.wikipedia....αία_της_Ελλάδας

Αυτός ο μύθος ότι η ελληνική σημαία είναι τα χρώματα των Βαυαρών, την είπε ένας χαζός, φαίνεται και ψιλοπιστευτή, την αναπαράγουν όλοι... ε φτάνει!

Νομίζω ότι η πρώτη σημαία(προ Όθωνα) δεν ήταν με τις 9 γραμμές.Ήταν με το μεγάλο λευκό σταυρό.

Η σημερινή(θαλάσσης)ήρθε πιο μετά.Επί Όθωνα.

Τέσπα,ξεφύγαμε.

αν σου απαντήσω μονολεκτικά κάπως έτσι «συνεχίζεται» πιστεύεις οτι θα βοηθούσε την κουβέντα ; Δεν νομίζω ,απλά δεν θες να απαντήσεις, οκ δικαίωμα σου είναι

Όχι,απλά είναι πολύ γενική γενική η ερώτηση σου και δεν ξέρω τι να πρωτογράψω.

Να γράψω για τη συμφωνία της Βάρκιζας;

Να γράψω για το "παρά πόδα" του επίσημου ΚΚΕ;

Για Γράμμο-Βίτσι;

Βοήθησε με.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοίτα το θέμα επι της ουσίας είναι οτι ο εμφύλιος του 45-49 τέλειωσε ακόμη οτι όλοι μας καταλάβαμε οτι ένας εμφύλιος πέρα απο χειρότερος πόλεμος είναι και ο πόλεμος χωρίς νικητές .

Αυτό θα πρέπει να το εμπεδώσουμε και να το μεταφέρουμε σε όσους το αγνοούν ακόμη -κατα τη γνώμη μου- θα πρέπει να "αφοπλίσουμε" όσους το έχουν στο πίσω μέρος του εγκεφάλου

ΥΓ Για το Γράμμο- Βίτσι και γιατί σφαγιάστηκαν οι ΕΑΜ ητες . δε χρειάζεται να μου πεις , δείχνει να ξέρεις το πως έγιναν όλα δεν είναι εκεί το ζητούμενο

συγνώμη ΕΛΑΣ ...

Τροποποιήθηκε από τον οινοχόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ενω η Ελλάδα αγαλιά, ενωμένη στην απράμιλλη δημοκρατία της.. Τροποποιήθηκε από τον objecto

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοίτα το θέμα επι της ουσίας είναι οτι ο εμφύλιος του 45-49 τέλειωσε ακόμη οτι όλοι μας καταλάβαμε οτι ένας εμφύλιος πέρα απο χειρότερος πόλεμος είναι και ο πόλεμος χωρίς νικητές .

Αυτό θα πρέπει να το εμπεδώσουμε και να το μεταφέρουμε σε όσους το αγνοούν ακόμη -κατα τη γνώμη μου- θα πρέπει να "αφοπλίσουμε" όσους το έχουν στο πίσω μέρος του εγκεφάλου

ΥΓ Για το Γράμμο- Βίτσι και γιατί σφαγιάστηκαν οι ΕΑΜ ητες . δε χρειάζεται να μου πεις , δείχνει να ξέρεις το πως έγιναν όλα δεν είναι εκεί το ζητούμενο

Φίλε Οινοχόε,έχεις δίκιο.Άκρη δε βγαίνει με το να ψάξουμε τι έγινε στον εμφύλιο.

Σφάχτηκαν Έλληνες μεταξύ τους.

Και αν και με το ΚΚΕ δεν τα πήγα ποτέ καλά,υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορώ

να μην τα φωνάζω υπέρ τους.

Θέλω να πω ότι για μένα,τι είδους εμφύλιος ήταν αυτός που ή μία πλευρά είχε μαζί της

τον τακτικό Βρετανικό στρατό;

Της οποίας αυτής πλευράς,μεγάλο μέρος της,είχε συνεργαστεί με τους κατακτητές Γερμανούς;

Για τα λάθη και τα στραβά των κομμουνιστών δε θα γράψω.

Επέτρεψε μου να τους τα χώνω κατ'ιδίαν.Είναι ενδοοικογενειακές συζητήσεις αυτές! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.Άκρη δε βγαίνει με το να ψάξουμε τι έγινε στον εμφύλιο.

Σφάχτηκαν Έλληνες μεταξύ τους.

πραγματικά αυτό και ΜΟΝΟ αυτό έχει σημασία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματικά αυτό και ΜΟΝΟ αυτό έχει σημασία

Εαν ειναι απο διαφορετικές χώρες δικαιολογείτε...

http://www.enikos.gr..._epeisodio.html

Ναι καλα, η ΧΑ το έκανε !

Ασχολίαστο .... Απλά. 0

Τροποποιήθηκε από τον Lektikos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογω εξεταστικης-διαβασματος δεν εχω χρονο για να λαβω μερος στη συζητηση, δεν επιθυμω αντιπαραθεσεις σε αυτη τη δημοσιευση απλα 2 συνδεσμους θελω να μοιραστω.

Αν θελετε να σχολιασετε κατι σχολιαστε τους συνδεσμους που στελνω κ οχι εμενα. (Δεν ξερω κατα ποσο εχουν αναρτηθει σε προηγουμενες σελιδες, αν τα εχετε στειλει παλι, αγνοηστε το μηνυμα μου)

http://www.youtube.com/watch?v=StptWmIk2zw

http://www.youtube.com/watch?v=6OZWweTfck4

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο barnmax το μόνο που κατάλαβε απ αυτα που ειπα είναι ότι χαρηκα που πεθανε το παιδί και φυλακίστηκαν οι ΧΑγίτες.ασε μας ρε barnmax.

Που βλεπεις εσυ παραπερα και γω όχι.

Το παιδι που πεθανε το ηξερα,από κοινούς γνωστους μας.που θα μου πεις οτι χαρηκα κιόλας.αμα έτρωγαν το γιο σου τα φασισταριά να βλεπα αν θα καθόσόυν να αναλυσεις για το αλλο ακρο ή για το τι κρύβεται πίσω απ συλληψη τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογω εξεταστικης-διαβασματος δεν εχω χρονο για να λαβω μερος στη συζητηση, δεν επιθυμω αντιπαραθεσεις σε αυτη τη δημοσιευση απλα 2 συνδεσμους θελω να μοιραστω.

Αν θελετε να σχολιασετε κατι σχολιαστε τους συνδεσμους που στελνω κ οχι εμενα. (Δεν ξερω κατα ποσο εχουν αναρτηθει σε προηγουμενες σελιδες, αν τα εχετε στειλει παλι, αγνοηστε το μηνυμα μου)

http://www.youtube.c...h?v=6OZWweTfck4

Ψηλέ τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι αποδεδειγμένο υπερ-hoax, μην εκτίθεσαι όπως ο γαμπρός που το διάβασε κ στη Βουλή πανάθεμα τον!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Ελληνική αστυνομία έδρασε σαν ...............

FBI!!! :shoot: :shoot: :shoot:

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/351826/o-korios-tis-eyp-poy-edese-tin-omada-toy-mihaloliakoy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H Eλληνικη αστυνομια και η δικαιοσυνη εδρασε σαν αυτο που δεν επρεπε να ειναι , εντολοδοχοι της κυβερνησης.

Ειδικα η δικαιοσυνη που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως ειναι και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ (γελαστε οσο θελετε..).

http://www.enikos.gr..._epeisodio.html

Ναι καλα, η ΧΑ το έκανε !

Ολο και καποιος "μαρτυρας" θα βγει να πει οτι ειδε εκει κοντα καποιους με μαυρα μπλουζακια .

tsohatzopoulos+vs+kasidiaris.jpg

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...