sietas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 λοιπον παιδες οπως εφευγα απο μια βολτα που ειχα παει ειδα οτι δεν μου αναβαν τα φωτα...βγαζω τις 2 15αρες ασφαλειες και τις βλεπω μια χαρα...εχει ξανασυμβει σε κανεναν το ιδιο προβλημα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Παιξε με το καλωδιο που ξεκινα απο τη το μαυρο καλυμμα που εχει το kill switch μεχρι το λαιμο. Καπου δεν σου κανει επαφη. Αν δεν εχεις αλλο προβλημα γενικοτερα εκει επικεντρωσου. Το εχω παθει και εγω,μοντελο 05.... Καλη τυχη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 τσεκαρε τα καλωδια που παν στη λαμπα,εκει στη φυσα της λαμπας ισως κοπηκε καποιο η καμενη λαμπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Οπως ειπαν και οι προλαλησαντες, εαν δεν αναβει καμια σκαλα απο τα φωτα δε θα ειναι καμμενη λαμπα, αρα ψαχνεις εκατοστο - εκατοστο το καλωδιο μεχρι να βρεις το σημειο που εχει προβλημα..Καλη τυχη φιλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Γνωστο θεμα, συνηθης υποπτος οι επαφες στο διακοπτη της μιζας http://www.vstromhellasforum.com/t14875-topic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Είχα το ίδιο θέμα σε άλλη μοτοσυκλέτα. Σε εμένα έφταιγε ο διακόπτης της μίζας. Έριξα μέσα λίγο wd40 και το πρόβλημα λύθηκε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sietas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 ευχαριστω παιδες!!το πρωι οπως πηγαινα για τη δουλεια μου ξαναδουλεψαν κανονικα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venumis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2019 Έχω το ίδιο πρόβλημα σε μοντέλο του 2006 650cc Δεν είναι από την μίζα. Την πρώτη φορά είχε κάψει την επαφή στην φύσα που βρίσκεται αριστερά από το τιμόνι όπου καλύπτεται με μαύρο κουκούλι. Έκανα bypass το συγκεκριμένο καλώδιο αφού οι επαφές είχαν καταστραφεί. Την δεύτερη φορά μου κάηκε το καλώδιο από το bypass που είχα φτιάξει. Την τρίτη φορά μου έκαψε την επαφή που βρίσκεται στην φύσα δίπλα στο ψυγείο, κάτω από το ρεζερβουάρ, κάτω από τις πεταλούδες. Πολύ μπελάς να δουλέψεις εκεί. Πρέπει να βγουν τα πάντα. Πάλι είμαι χωρίς φώτα, με λίγα λόγια είναι σαν να περνάει πιο πολύ ρεύμα και κάθε φορά μου καίγεται κάποιο σημείο που περνάει το ρεύμα για τα φώτα! Τι μπορεί να φταει, γιατί δίνει παραπάνω ρεύμα? Τα πάντα που σχετίζονται με τα φώτα της μηχανής είναι μαμά. Δεν έχω βάλει κάπου εξτρά φώτα ή led κτλ! Την βοήθεια σας παιδιά έχω βαρεθεί να είμαι χωρίς φώτα και συνέχεια να λύνω και να ψάχνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanosgp 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2019 Ανά 2 χρόνια (αν έχεις όρεξη και χρόνο ) άνοιξε τους διακόπτες στο τιμόνι και καθάρισμα από υγρασία-μάκα που συγκεντρώνουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες