ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Την εχ@σα απο την χαρα μου ...... ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΩ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Καλορίζικο! Πρέπει να το πλήρωσες λιιιιγο ακριβά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΩ!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 από τον ΩΡΙΩΝ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Ρε θα φορέσω κΩλάν και κορδονούρη ναούμε να το παίξω φουλ καυλοσελίτσα. Θα βάλω και βυζιά για το φρενάρισμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΩ!!! μετά το water injection η αχ_βαχ τελεσόπινγκ με υπερηφάνεια παρουσιάζει το shit injection! για άμεση ψύξη, κάτω από όλες τις συνθήκες! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Καλορίζικο! Πρέπει να το πλήρωσες λιιιιγο ακριβά! δεν το εχω σκεφτει ακομα.Το αφηνω για αργοτερα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ωραίος ο χαβαλές κύριοι κτλπ κτλπ αλλά έχω μια ερώτησις : Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης άντε και το πήρε, τι στα κομμάτια το έκανε ? Κατευθείαν στο σαλόνι το έβαλε το μηχανάκι ? 2000 Km ? Το μηχανάκι George λες οτι καθόταν "χρόνια", ο λόγος ? Ο άνθρωπος έχει προβλήματα υγείας αν δεν απατώμαι οπότε, άντε να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο πουλήθηκε (μεταξύ άλλων), όμως, τι διάολο το έκανε τόσα χρόνια ? Δλδ, μηχανάκι 60 χιλιάρικα (υπο την προϋπόθεση οτι το πήρε καινούργιο), για να "κάθεται" με μόλις 2000 Km ? Μπορεί κάποιες αγορές να γίνονται με βάση το "ανέβασμα" του εγώ μας ή ως ανάδειξη του status μας, αλλά και πάλι, 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ? Μοντέλο του ΄08 και "καθόταν για χρόνια" ? Ξέχασα, 2000 Km... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 από τον Red1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ο Δ.Δ άντε και το πήρε, τι στα κομμάτια το έκανε ? Κατευθείαν στο σαλόνι το έβαλε το μηχανάκι ? 2000 Km ? Λογικά το είχε απλά και μόνο για τη συλλογή του, και όχι για χρήση σε πίστα ή έστω για καμιά βόλτα το ΣΚ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 από τον Apisteftos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Τα περισσοτερα χλμ απο 3-4 που πουλιωνται Ελλαδα ειναι κατω απο τις 5.000 Το πιο πολυ στις 11000. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Καλοριζικος! Εχει πανω και αριθμο παραγωγης? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 ναι, διψηφιος.Το ξεχασα το νουμερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Ωραίος ο χαβαλές κύριοι κτλπ κτλπ αλλά έχω μια ερώτησις : Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης άντε και το πήρε, τι στα κομμάτια το έκανε ? Κατευθείαν στο σαλόνι το έβαλε το μηχανάκι ? 2000 Km ? Το μηχανάκι George λες οτι καθόταν "χρόνια", ο λόγος ? Ο άνθρωπος έχει προβλήματα υγείας αν δεν απατώμαι οπότε, άντε να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο πουλήθηκε (μεταξύ άλλων), όμως, τι διάολο το έκανε τόσα χρόνια ? Δλδ, μηχανάκι 60 χιλιάρικα (υπο την προϋπόθεση οτι το πήρε καινούργιο), για να "κάθεται" με μόλις 2000 Km ? Μπορεί κάποιες αγορές να γίνονται με βάση το "ανέβασμα" του εγώ μας ή ως ανάδειξη του status μας, αλλά και πάλι, 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ? Μοντέλο του ΄08 και "καθόταν για χρόνια" ? Ξέχασα, 2000 Km... Δεν τη λες και μηχανή που πας στο σούπερμάρκετ ε; Είναι μεν λίγα τα χιλιόμετρα αλλά μην συγκρίνουμε με μότο καθημερινής χρήσης. Φίλε Ωρίωνα καλορίζικη και πάντα όρθιος εσύ και πλαγιασμένη η μηχανή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Καλορίζικη και πάντα όρθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Υπαρχει μια κουτα με ολα τα παρελκομενα που δινει το εργοστασιο ,κατι αυτοκολλητα και το φουλ ρεισινγκ ολοσωμο.Καθρεφτες και τετοια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 ΜΕΓΑΛΟ μέγεθος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Αυτες τραβηξα σημερα Που μυαλο για αλλες .Οταν το παραλαβω θα βγαλω και κανα βιντεακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Δεν τη λες και μηχανή που πας στο σούπερμάρκετ ε; Είναι μεν λίγα τα χιλιόμετρα αλλά μην συγκρίνουμε με μότο καθημερινής χρήσης. Φίλε Ωρίωνα καλορίζικη και πάντα όρθιος εσύ και πλαγιασμένη η μηχανή. Ούτε και καφετέρια...Δεν αγόρασε monster ο άνθρωπας για να μαζεύει τα Km... Ρητορική η ερώτηση/απορία προφανώς... Συλλεκτικό μηχανάκια μεν, 2000 Km είναι να το τσουλήσεις μεσα-όξω απο το garage/pit μερικές φορές δε (μην απαντήσεις, υπερβάλω προφανώς). Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου καλά χλμ και πάντα όρθιος φίλτατε... ΥΓ : οταν το βγάλεις βόλτα παραλιακή, βγες ακράνωτος εννοείται για να δούνε όλοι ποιος είναι αυτός που το καβαλάει , γΚξέρειζζ... Τέτοια μηχανάκια δεν τα καβαλάς φορώντας κράνος (ποτέ όμως)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Ενοειται ρε συ.Βερμουδιτσα,λαστιχενιο διχαλο mitsuko,και γυαλι καθρεφτη.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Ξεχνάς στριφτό τσιγαράκι, κινητό-μήλο κλπ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Ξεχνάς στριφτό τσιγαράκι, κινητό-μήλο κλπ κλπ ......Και 5ευρω βενζινη ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 τι μιτσουκο που ζεις ρε φίλε, χαβαϊάνας ΜΟΝΟ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Δε θα κάνω σχόλιο για το μηχανάκι γιατί ότι και να πω θα 'ναι πολύ λίγο. Εύχομαι μόνο να το χαρείς τόσο που να το βαρεθείς φίλε. Καλορίζικο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Οταν πηρε το μοτερ παιδες ,μεσα στο συνεργειο πρωτη φορα ...λες και εσκασε δυναμιτης ...Ο ηχος ερχεται απο την κολαση.Με εξατμισεις με καταλυτη ε ; δεν στεκεσαι απο πισω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Καλοριζικο και καλοβολτο να ειναι. Περιμενουμε και πολλες φωτο ακομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Καλοτάξιδο . Καλά συνολικά πόσες έχεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες