Jump to content
mybiker

4χυτο σασμαν σε mx!!!!!!

Recommended Posts

εχω οδηγησει κχ 250 που εινααι πραγματικα τρακτερ 2τ και εχω δει να το ξεκιναν με 2ερα και πραγματικα οργωνε!!!!δοκιμαστε.τι να σας πω τωρα ???αντι να ΧΛΕΒΑΖΕΤΑΙ προτιμοτερο ηταν να ρωτησετε πρωτα και αλλους οδηγους που τρεχουν με 250+2τ και 450+4τ! και ισως ειναι πιο εμπειροι!!!!!!!!!αα και ξαναλεω πως αναφερομαι στα μχ μεγαλου κυβισμου και οχι σε 125/250!!!!...στο κατω κατω ερωτηση εκανα αν θελεται απανταται αν δε πατε αλλου.παρολα αυτα και παλι ευαριστω για το ''ενδιαφέρον''. :rtfm::mB_kalo_e:

ε δεν ηταν ερωτηση.Αν ηταν ερωτηση θα επερνες απαντηση.Αλλα και παλι ολοι σχεδον ξεκιναν με πρωτη.αλλιως ποιος και ο λογος να υπαρχει η ακομα η 1η ετσι οπως το θετεις .

Tα μοτοκρος εχουν εξελιχθει τοσο πολυ με δοκιμες μεσα απο αγωνες,με συμβουλες προς τα εργοστασια απο παγκοσμιους οδηγους κτλ,ειναι τρελο να εφτιαχναν ακομα mx η enduro ωστε να παιδευεσε να ξεκινας με 2ρα επειδη η 1η θα ειναι πολυ κοντη.Αν οδηγησες ΚΧ δεκαετιας του 90' ισως το γκαζι ετσι οπως το απεδιδαν να ηταν αποτομο

Τροποποιήθηκε από τον ger_zoym

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παρεμπιπτώντος μου φαινεται λιγο παραξενο .....με χρ 400 (ωραιο μοτορι)και ντριμ μπα'ι'κ χαλιαμπουσα?????????????

Να ξεκαθαρισω οτι αυτο που εγραψα ηταν καθαρα χαβαλες, με πρωτη ξεκιναω!

Δεν εχω ιδεα απο MX και γενικα απο αγωνες, εγω που πηγαινω εντουροβολτες βλεπω οτι το βαζω μεχρι τεταρτη, πεμπτη πολυ σπανια γιατι μαζευει αρκετα χιλιομετρα και την χρησημοποιοω μονο στο δρομο προς το χωμα, οπωτε οταν μιλαμε για μηχανες που ειναι αποκλειστηκα για χρηση πιστας εχουν εξελιχθει για αυτο και μονο το πραγμα, δεν θα πας με 140 μεσα στην πιστα επομενως η πεμπτη θα ηταν αχρηστη.

Το XR το αγαπησα, ειναι το μηχανακι που βγαζω τα γουστα μου, απο μικρος ειχα ερωτα με το χωμα και ονειρυομουν να εχω εντουρο, αυτο το κατεκτησα, η Hayabusa αποτελει μηχανη των ονειρων μου γιατι ξερω οτι δεν προκειτε να την παρω οπωτε μονο στα ονειρα μου θα μειενει, μου αρεσει πολυ εμφανησιακα, κτηνος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

*******************εγω υποθετω ρε παιδες για το 4αρι σασμαν , αφου ειανι καθαρα για πιστα δεν θα χρειαζεται κοντη πρωτη για αργα περασαμτα.οποτε την πρωτη ταχυτητα δεν θα την εχει τοσο κοντη αλλα ουτε και σαν δευατερα .καπου ενδιααμεσα και κατι πιο κοντα στην πρωτη.ετσι κατεβαινουμε μια ταχυτητα.με την ιδια λογικι και οι αλλες τρεις???????????απαντηστε μονο σε αυτο και τιποτε αλλο.με ναι ή όχι , γιατί.........(ευχαριστώ)!

Τροποποιήθηκε από τον mybiker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

*******************εγω υποθετω ρε παιδες για το 4αρι σασμαν , αφου ειανι καθαρα για πιστα δεν θα χρειαζεται κοντη πρωτη για αργα περασαμτα.οποτε την πρωτη ταχυτητα δεν θα την εχει τοσο κοντη αλλα ουτε και σαν δευατερα .καπου ενδιααμεσα και κατι πιο κοντα στην πρωτη.ετσι κατεβαινουμε μια ταχυτητα.με την ιδια λογικι και οι αλλες τρεις???????????απαντηστε μονο σε αυτο και τιποτε αλλο.με ναι ή όχι , γιατί.........(ευχαριστώ)!

ξαναγραψτω καθαρα το ερωτημα σου διοτι μας μπερδεψες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα