Jump to content

Recommended Posts

η αποψή μου είναι πάρε το μέκαψες, έχω ένα μεκαψες του alex-pak καμια 5ετία τώρα και δουλεύει άψογα. Σου δίνει και περισσοτερα κοκοψίνια μυτες κτλ.

Δεν αξίζει τα έξτρα γκαφρά το αυθεντικό dremel.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

γιστι τωρα τελευταια δεν μπορω να κατεβασω μουσικη απο το youtube με το youtube to mp3 converter? ποσταρω το λινκ αλλα δεν το διαβαζει

δοκιμασε αυτο http://www.video2mp3.net

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχει κανείς άποψη γι αυτό?

http://www.kentrovid...rod.php?id=4986

Αν θες ενα τηλεσκοπικο εργαλειο για μια βασικη και οχι επαγγελματικη χρηση ψαξε για κατι πιο φθηνο.

Εγω εχω αρκετα χρονια ενα Do It αγορασμενο απο τα ΄τοτε΄ alex pack + μια βαλιτσα με εργαλεια-ανταλλακτικα (συνολο 30 ευρω) και οτι και ναι κανω δεν εχει πει οχι.

Τωρα, αν εισαι επαγγελματιας και το θες για αναλογη χρηση τοτε αναγκαστικα Dremel, γιατι αλλα τα ματια του λαγου αλλα της κουκουβαγιας....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΨιλοSOS

Μπορείτε να μου πείτε ανταλλακτικάδικα Honda (με καινούρια ή/και μεταχειρισμένα) είδη και μπόλικο στοκ, γιατί έχω μείνει από έμβολο δαγκάνας στο cbfάκι και σε ένα μηχανικό που έχω ρωτήσει (που φέρνει και καινούρια ανταλλακτικά), δεν έχει βρει τπτ σε μεταχειρισμένο, ενώ λόγο έλλειψης του Σαρακάκη, το καινούριο θέλει ένα 20ήμερο....

Καίγομαι γιατί έχω μείνει αμήχανος εδώ και 1αμιση εβδομάδα, έχω αρχίσει να τρελένομαι από την έλλειψη 2τροχου.

ΨιλοSOS

Μπορείτε να μου πείτε ανταλλακτικάδικα Honda (με καινούρια ή/και μεταχειρισμένα) είδη και μπόλικο στον, γιατί έχω μείνει από έμβολο δαγκάνας στο cbfάκι και σε ένα μηχανικό που έχω ρωτήσει (που φέρνει και καινούρια ανταλλακτικά), δεν έχει βρει τπτ σε μεταχειρισμένο, ενώ λόγο έλλειψης του Σαρακάκη, το καινούριο θέλει ένα 20ήμερο....

Καίγομαι γιατί έχω μείνει αμήχανος εδώ και 1αμιση εβδομάδα, έχω αρχίσει να τρελένομαι από την έλλειψη 2τροχου.

Τροποποιήθηκε από τον FunkyBear

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω εμβολάκι μόνο, όχι δαγκάνα. Θα κάνω ένα τηλέφωνο μήπως τα δίνει χώρια. Θενκς. Είναι γνωστό - έμπιστο κατάστημα;

Υπάρχει θέμα με την προέλευση των ανταλλακτικών ή κακώς είμαι καχύποπτος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν κατοικώ Αθήνα.

Οπότε δεν μπορώ να σου δώσω απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το κλειδί της μηχανής έρθει σε επαφή με μαγνήτη, και μαγνητιστεί προσωρινά. Υπάρχει περίπτωση μετά να μπερδευτεί το immobilizer ώστε να μην μπορεί να διαβάσει το κλειδί, και να μην παίρνει μπρος η μηχανή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το κλειδί της μηχανής έρθει σε επαφή με μαγνήτη, και μαγνητιστεί προσωρινά. Υπάρχει περίπτωση μετά να μπερδευτεί το immobilizer ώστε να μην μπορεί να διαβάσει το κλειδί, και να μην παίρνει μπρος η μηχανή?

Ναι. Ισχύει.

Αν έχει μπλοκάρει το immo για λίγο, βγάλε το κλειδί από την κλειδαριά, δώσε 20sec χρόνο και ξαναβάλτο στην κεντρική κλειδαριά.

Το πιθανότερο είναι να πάρει μπροστά!

Φαντάσου πως κάποιες φορές επηρεάζεται και από το μαγνητικό tank bag.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχει κανείς άποψη γι αυτό?

http://www.kentrovid...rod.php?id=4986

Το έχω. πολύ καλό, δυνατό και με πολλά ψιψίνια και κοκόψαρα έξτρα ΑΛΛΑ όλα είναι σημαντικά πιο ακριβά από τα no-name και, το βασικότερο μείον, το τσοκάκι "πιάνει" μόνο εξαρτήματα της dremel κι όχι άλλων κατασκευαστών. Προσπαθώ να βρω το γιατί, δε μυο πάει κάπου ο νους.... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι. Ισχύει.

Αν έχει μπλοκάρει το immo για λίγο, βγάλε το κλειδί από την κλειδαριά, δώσε 20sec χρόνο και ξαναβάλτο στην κεντρική κλειδαριά. Αυτό έκανα, και μάλιστα το κοπάνισα λίγο στο τιμόνι για να απομαγνητιστεί.

Το πιθανότερο είναι να πάρει μπροστά!

Ευχαριστώ Γιάννη.

Την έχω πάθει 3 βράδια έτσι και χτυπούσα το κεφάλι μου να καταλάβω γιατί δεν έπαιρνε μπροστά. Γυρνούσα το κλειδί και ήταν λες και είχα πατημένο το kill switch. Μάλιστα ένα βράδυ από τις απεγνωσμένες προσπάθειες να βάλω μπροστά έμεινα από μπαταρία :online2long:

Και εχθές το βράδυ έφαγα φλασιά, γιατί συνειδητοποίησα ότι τα κλειδιά της μηχανής ήταν στην τσέπη μου με τα κλειδιά του σπιτιού που έχουν μαγνητάκι επάνω.

Βρέθηκε ο ένοχος!! :afro:

Τροποποιήθηκε από τον disaster13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δε διαβαζει το imo ο εγκεφαλος αναβει ενδειξη. Ειδες κατι διαφορετικο?

Το immο το είχε συνδέσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης με τον συναγερμό ΜΕΤΑ 3 (ή κάτι τέτοιο νομίζω ότι μου είχε πει)

Λοιπόν, απενεργοποιώ συναγερμό, βάζω κλειδί, το γυρνάω. Ανάβουν τα λαμπάκι στο κοντέρ, γυρνάνε οι δείκτες και μετά έβγαζε στο καντράν αυτό:

DSC05362-2.jpg

και δεν έπαιρνε μπροστά, ούτε ακουγόταν ο ήχος της αντλίας βενζίνης που κάνει στην αρχή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχω. πολύ καλό, δυνατό και με πολλά ψιψίνια και κοκόψαρα έξτρα ΑΛΛΑ όλα είναι σημαντικά πιο ακριβά από τα no-name και, το βασικότερο μείον, το τσοκάκι "πιάνει" μόνο εξαρτήματα της dremel κι όχι άλλων κατασκευαστών. Προσπαθώ να βρω το γιατί, δε μυο πάει κάπου ο νους.... :crazy:

το πήρα κι εγώ γιατί αποφάσισα οτι δε Γ@μιέται για ένα 20ευρω παραπάνω

όλα τα no-name 30 έκαναν

για το chuck τι εννοείς? έχει διάφορες φωλιές για να βάζεις και άλλα bits και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και multi chuck με μεταβλητή διάμετρο για να μην αλλάζεις φωλιές συνέχεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το chuck τι εννοείς? έχει διάφορες φωλιές για να βάζεις και άλλα bits και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και multi chuck με μεταβλητή διάμετρο για να μην αλλάζεις φωλιές συνέχεια

Στο πακετάκι αυτό δεν εχει άλλη φωλιά κι έτσι αγόρασα κι εγώ το "πολυτσοκάκι" αλλά από ebay. Προσωπικά δε βρήκα άλλη φωλιά της dremel (αγοράζω από leroy γενικά) και με ενδιέφερε γιατί από το no-name που έχω υπάρχει πλούσια συλλογή εξαρτημάτων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5385

αυτό είναι πακέτο με όλες τις φωλιές αλλά αφού έχεις το πολυτσοκ δεν το χρειάζεσαι

τα άλλα εξαρτηματα δεν μπαίνουν σε αυτό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα dremel εξαρτηματα (τρυπάνια, κοπτικά, βάσεις για βουρτσάκια κλπ) ταιριάζουν στη φωλιά που είχε από μαμά. Τα υπόλοιπα που είχα αγοράσει για το no-name ήταν μικρότερης διαμέτρου από αυτή του dremel. Άλλωστε, αν προσέξεις, ακόμα και τα τρυπάνια της είναι έτσι φτιαγμένα που ταιριάζουν στη μαμά-φωλιά. Περίπου 4mm διάμετρος η φωλιά και το τρυπάνι των 2 mm στο τέλος γίνεται 4 ώστε να σφίγγει στη φωλιά.

Έχω πάρει μεγάλη συλλογή από δισκάκια και άξονες που προσαρμόζονται στα δισκάκια. Ενδεικτικά σου λέω:

medium_10542518-orig.jpg

Το μετατρέπει σε δισκοπριονάκι

5299_sc545.jpg

Ταχυσύνδεσμος για εύκολη αλλαγή δίσκων. Έχει δισκάκια ξύλου, μετάλλου, για πλακάκια κλπ

TLS.070020.jpg

Το εύκαμτπτο αυτό

Και τρώγομαι για τη βάση που το κάνει σαν πριονοκορδέλα (αν και είναι παλμική η κίνηση και όχι περιστροφική)

Dremel%20Moto-Saw%20MS20.jpg

Αλλά έχει κάμποσα € και το έχω αφήσει προς το παρόν

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το δεύτερο που έβαλες είναι με το διαμάντι? έχεις ιδέα αν μπορεί να κόψει γυαλί?

το πολυτσόκ τα πιάνει τα μικρότερης διαμέτρου από το no name από ότι βλέπω λογικά

Τροποποιήθηκε από τον warlock9_0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα καταφέρεις και κόψεις γυαλί με dremel, χωρίς να σπάσει και χωρίς να πάς νοσοκομείο, πέσμου πως το πέτυχες, με ενδιαφέρει.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θεωρητικά με diamond wheel και νερό για να το ψύχεις μπορείς να το κόψεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί δεν βρίσκω "πουθενά" στην Αθήνα Valeo Protectiv 112;;;

VALEO820730.jpg

ο Λαμπριανιδης έχει καιρό να φέρει, και 1-2 φορές έχω πάρει ένα Total που έχει,

http://www.trade-win...auto-supra.html

100% οργανικό αντιψυκτικό / αντιθερμικό G12 υγρό νέας γενιάς χρώματος κόκκινο

και ο oilsmoto έχει αυτά http://www.oilsmotoa...ka-motosukletwn

​αναφέρω τους παραπάνω γιατί με βολεύουν εκεί που είναι, αλλά για πείτε από που αγοράζετε Valeo μπας και με βγάλει ο δρόμος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τετοιο έβαλα πριν κάνα μήνα

μόλις ξυπνήσει ο αδερφός μου θα τον ρωτήσω από που το πήρε

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάρε ρώτα εδώ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, Σολωμού 19, Περιστέρι 121 33, 210 5762891

• Like 1