MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε συ Χριστο. Άσχετο απλα επειδή πρόσεξα την περιοχή που έχεις βάλει. Με τα γιαπωνεζικα πως τα πας? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 από τον MentalRay Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Με τα γιαπωνεζικα πως τα πας? Τα χειρότερα διαλέγει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Ρε παιδιά, κάτι έφτασε στα αυτιά μου για κάτι υπερχειλίσεις σε Ταφοτενερέ; Ακούσατε τίποτα; ...............έχω πράκτορες παντού λέμε............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Ρε συ Χριστο. Άσχετο απλα επειδή πρόσεξα την περιοχή που έχεις βάλει. Με τα γιαπωνεζικα πως τα πας? Κατι ψιλα κατεχουμε για πες Ρε παιδιά, κάτι έφτασε στα αυτιά μου για κάτι υπερχειλίσεις σε Ταφοτενερέ; Ακούσατε τίποτα; ...............έχω πράκτορες παντού λέμε............. Ο νεος σου φιλος παραηταν λαρτζ με το παραφλου...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Έτσι είμαστε εμείς ρε, Large τύποι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Έτσι είμαστε εμείς ρε, Large τύποι. Αν και ηταν μαλλον ηθελημενο επειδη του ειπα οτι θα παω στον προεδρο, οποτε μαλλον σκεφτηκε να με σαμποταρει με τροπο ωστε να το μαθεις εσυ και να με πειλαζεις. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Καταστραφήκαμαν !!! :hunter: Αλητάμπουρα αντίχριστε πιάνουν οι κατάρες σου. Ένα από τα honda της οικογένειας πριν πωληθεί ακόμα, αντικαταστάθηκε με yamaha ντροπή και όνειδος. Μόλις πέρασε μπροστά μου το yamaha με τον πρώην ιδιοκτήτη του και μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Έπαθα ΣΟΚ ! Φωτογραφίες εντός της εβδομάδας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Σας ειπα ΓΙωργη, η εκδικηση του Ιβατα θα ειναι βαρια και πολυεπιπεδη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Καταστραφήκαμαν !!! :hunter: Αλητάμπουρα αντίχριστε πιάνουν οι κατάρες σου. Ένα από τα honda της οικογένειας πριν πωληθεί ακόμα, αντικαταστάθηκε με yamaha ντροπή και όνειδος. Μόλις πέρασε μπροστά μου το yamaha με τον πρώην ιδιοκτήτη του και μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Έπαθα ΣΟΚ ! Φωτογραφίες εντός της εβδομάδας Ευτυχώς που δεν πήρε...... :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Ααα για αυτό είναι βαρύ το yam, πολύ βαρύ λέμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Μα τι μπουρδέλα φτιάχνετε στο Iwata, πας να βάλεις πρώτη και σκορπάει το σασμάν, ακούς τα γρανάζια που σπάνε σε χίλια κομμάτια. Άσε αυτές της παλιο-Remus hexagon χάλι μαύρο. Αη σιχτίρ με την σκούνα, μαγάρισε το μαγαζί. Πω πω ΡΟΠΑΚΛΑ !!! Βάζω και ένα ζουμ της φωτογραφίας για να δείτε την έκφραση μου Εδώ εχάσαμεν ολίγον την ισορροπίαν μας και εχεστήκαμεν επάνω μας χα,χα 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αφιερωμένο στους χονΔαίους: http://www.jibjab.com/view/TfD7MXVQRLG7v9we7akT Εννοείται ότι είναι πλάκα εάν κάποιος παρεξηγηθεί ας σβηστεί επιτόπου, δεν έχω κανένα θέμα! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2013 από τον brutos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 I will find you, and I will πλύνω το MV σου με πιεστικό 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 I will find you, and I will πλύνω το MV σου με πιεστικό 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Παταμε χωμα με street ελαστικο και σαγιοναρα διχαλο Παμε βουνο Παμε παραλια Ευτυχως που δεν εχω χοντα εε, σπιτι θα την εβγαζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Φεουδάρχης : Ε ρε ψόφησα !!!!!!!!!! Πάλι κόντεψες ρε σύ ? Οικοπεδοφάγε? Καλό ε ? :tooth: Βρούτος ! Γκόλ ! :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Άσε πήγε να μου φύγει από τα χέρια την ώρα που σταμάτησα, έκλασα μπάμιες για μερικά μιλισεκόντια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Άσε πήγε να μου φύγει από τα χέρια την ώρα που σταμάτησα, έκλασα μπάμιες για μερικά μιλισεκόντια. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 εδώ, εδώ δείτε... Με παγιδέψανε οι φούστηδι και του πάει κιόλας!:lol: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δοκάρι ! :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 τι φωνάζει δεν μπορώ να καταλάβω ο ταλιμπάν??!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 τι φωνάζει δεν μπορώ να καταλάβω ο ταλιμπάν??!? ΓΙΑΜΑΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ! :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 τι φωνάζει δεν μπορώ να καταλάβω ο ταλιμπάν??!? ΧΕΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 ΧΕΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Γελάς κιόλας γαιδούρι ε? :rotfl: ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες