Silver17 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα. Εχω ενα innova 125 του 2003 το οποιο μου παρουσιασε ενα μικρο προβληματακι. Δεν περνει μπρος με μιζα.Προχθες που πηγα να το βαλω μπρος το πρωι , εκει που πατουσα την μιζα δεν επερνε( απλος ακουγα ενα τακ καθε φορα που την παταγα).Ειμαι τελειος ασχετος απο θεματα ηλεκτρικων .Υπεθεσα πως εκαψε καμια ασφαλεια. Αν ξερει κανεις ας μιλησει Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 από τον Silver17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Κατά πάσα πιθανότητα έχει τελειώσει η μπαταρία σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 99% κακκάρωσε η μίζα σου. Έλεγξε την μπαταρία αν ειναι οκ, και μετα βλέπεις αν χρειαστει αντικατασταση μιζας. Παρε τα πόστ απο την αρχή, εχει περιγραφει + με φωτό η όλη διαδικασία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες