Jump to content
skotostra

Απόφαση για αγορά πάπιας!

Recommended Posts

Ύστερα απο πολύ καιρό ψαξίματος και σκέψης πιστεύω ήρθε η ώρα να αγοράσω το 50αρι που ήθελα.Είμαι ανάμεσα σε daytona dy και daytona sprinter.Λοιπόν αυτά που σκέφτομαι είναι τα εξής:

Αν πάρω daytona dy θα χρειαστεί να κόψω τις ποδιές και να βάλω κωλοφάναρο.Μετά απο λίγο καιρό να βάλω και πλαστικά απο Supra.Ξέρω ότι είναι πολύ γερό μηχανάκι χωρίς προβλήματα εαν και εσυ δεν το ταλαιπωρείς.Απο την άλλη το sprinter έχει πιο όμορφα πλαστικά χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάποια επέμβαση σε αυτά , απλά ένα κωλοφάναρο και θα είναι μια χαρά.Το θέμα είναι ότι όποιον και να ρωτάω μου λέει ότι μετά απο λίγο καιρό θα αρχίζουν να τρίζουν τα πλαστικά.Προβλιματίζομαι και είμαι λίγο πριν πάω να πάρω το dy.Nα το κάνω λέτε?Προσωπικές εμπειρίες?

(Έχω δίπλωμα και φυσικά δεν θα κάνω σούζες κτλπ.)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ειχα dy και οφειλω να πω οτι δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα το ειχα φτιαγμενο και το πηγαινα σχεδον ολη την ωρα τερμα (δεν εκανα σουζες) δεν εμαθα ποτε :D απο οτι καταλαβαινω εσυ τωρα εχεις την ορεξη να πειραματιστεις με το μηχανακι για εμενα πηγαινε καλυτερα σε ενα καλοσυντηρημενο glx για να σου βγουν ολα λιγοτερα λεφτα. Αν θες καινουριο παρε dy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα dy και οφειλω να πω οτι δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα το ειχα φτιαγμενο και το πηγαινα σχεδον ολη την ωρα τερμα (δεν εκανα σουζες) δεν εμαθα ποτε :D απο οτι καταλαβαινω εσυ τωρα εχεις την ορεξη να πειραματιστεις με το μηχανακι για εμενα πηγαινε καλυτερα σε ενα καλοσυντηρημενο glx για να σου βγουν ολα λιγοτερα λεφτα. Αν θες καινουριο παρε dy

Έχω σκοπο να αλλάξω αυτά που σου είπα μόνο.Μηχανικά δεν θα πειραχτεί καθόλου.(Δεν μ'αφηνουν κιόλας)

εχεις δει καθολου το jetix?

Το είδα αλλα δεν μου άρεσε , γουστα είναι αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν λεω ;)

ενας φιλος εχει το sprinter περιπου 8 μηνεςκαι δεν του εχει βγαλει τιποτα απολυτως και το εχει κανει και 125

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν λεω ;)

ενας φιλος εχει το sprinter περιπου 8 μηνεςκαι δεν του εχει βγαλει τιποτα απολυτως και το εχει κανει και 125

Φοβάμαι εαν πάρω sprinter και μου το ρίξουν η χτυπηθεί οτι για να πάρω καινούργια πλαστικα θα μου φύγουν αρκετά λεφτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φοβάμαι εαν πάρω sprinter και μου το ρίξουν η χτυπηθεί οτι για να πάρω καινούργια πλαστικα θα μου φύγουν αρκετά λεφτά.

γιατι να στο ριξουν ρε φιλε!?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε ένα dy,βάλε μάσκα και κωλοφάναρο σούπρα,και είσαι κομπλέ,τα σπρίντερ δεν έχουν καλής ποιότητας πλαστικά και είναι πανάκριβα σε ενδεχόμενη πτώση.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι να στο ριξουν ρε φιλε!?

'Eνας φίλος μου το πάρκαρε έξω απο το γυμναστήριο και του το έριξε ένας χαζός με το αμάξι.Περίπου πόσο να κάνουν τα πλαστικά του sprinter?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την ηλικία σου πάρε καλύτερα το Sprinter.Είναι πιο νεανικό.

Το DY το έχω ένα χρόνο-10.000km δεν τρίζει κάτι πάντως. Επίσης, γιατί να αλλάξεις το μούτρο με Supra, αυτό δεν το κατάλαβα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οντος τα πλαστικα ειναι ακριβα αλλα ειναι αξιοπιστο μηχανακι, απο μενα παρε μεταχειρησμενο και φυσικα να ειναι τουλαχιστον 72cc αμα δεν ειναι καντο εσυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την ηλικία σου πάρε καλύτερα το Sprinter.Είναι πιο νεανικό.

Το DY το έχω ένα χρόνο-10.000km δεν τρίζει κάτι πάντως. Επίσης, γιατί να αλλάξεις το μούτρο με Supra, αυτό δεν το κατάλαβα?

Δεν είπα οτι θα αλλάξω το μούτρο , απλα μετά απο λίγο καιρό σκεφτομαι για πλαστικα supra το σετ κανει 80 ευρώ.Το λέω γιατι εαν κοψω τις ποδιες θα φένεται το κόψιμο και επειδή είμαι πολυ αρχάριος μπορει να το γρατσουνίσω πουθενά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις ποδιές μην τις βγάλεις είναι πιο όμορφο έτσι...TC-drift λέμε για την μάσκα γιατί είναι πιο όμορφο,πιστεύω με μάσκα supra.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας κατα αρχην ειμαι καινουργιος και ενδιαφερομε και εγω πολυ για το daytona sprinter 50cc......αλλα επειδη ειμαι πολυ ασχετος τι ενοειτε οτι τριζει το πλαστικο???δλδ???οταν πιανεισ το λιγοτερο 50km/h βγαζει περιεργουσ ηχους???τι ενοουν μερικοι λεγοντας να το αφισουν μαμισιο????αμα παρεις το μηχανακι και δεν το φτια3εις καθολου(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ)δεν αντεχει για καμια 3-4 χρονια??ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα