mind crime 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Παιδες καλημερα! κανονισα να πουλησω τη μηχανη μου, και λογω αποστασης ειπαμε με τον αγοραστη να γινει η μεταβιβαση με εξουσιοδοτηση μου σε αυτον για να κανει οτι χρειαζεται. Αυτη η λυση φαινεται μονοδρομος αλλα εχω τις επιφυλαξεις μου. Θα κανει την μεταβιβαση σιγουρα? ( δεν τον γνωριζω). Υπαρχει καποιος τροπος να ειμαι καλυμμενος? Ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 σου στελνει με φαξ την καινουργια αδεια η οτι χαρτι θα του εχουν δωσει,αν δεν το κανει πας την αλλη μερα στο υπουργειο και ρωτας αν αυτη η πινακιδα εχει μεταβιβαστει.αν δεν γινει η μεταβιβαση δεν εισαι καλυμενος ποτε και για τιποτα,οτι και να κανει αυτος εσενα θα ψαχνουν μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Παιδες καλημερα! κανονισα να πουλησω τη μηχανη μου, και λογω αποστασης ειπαμε με τον αγοραστη να γινει η μεταβιβαση με εξουσιοδοτηση μου σε αυτον για να κανει οτι χρειαζεται. Αυτη η λυση φαινεται μονοδρομος αλλα εχω τις επιφυλαξεις μου. Θα κανει την μεταβιβαση σιγουρα? ( δεν τον γνωριζω). Υπαρχει καποιος τροπος να ειμαι καλυμμενος? Ευχαριστω! 1.Για να ρωτάς τα περί μεταβίβασης υποθέτω ότι έχεις ξεκαθαρίσει το θέμα της πληρωμής. 2. Εάν έχεις ξεκαθαρίσει το 1, τότε βεβαιώσου ότι στην εξουσιοδότηση αναφέρεται ρητώς πόσες μέρες έχει περιθώριο να κάνει την μεταβίβαση, άλλως είναι άκυρη η εξουσιοδότηση. 3. Δεν είσαι καλυμένος εάν δεν βγει η νέα άδεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike10 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 με 25-35 ευρω επιπλέον να τα πληρώσει ένας εκ των δυο σας θα είσαι ποιο καλυμμένος! θα βρεις ενα τετοιο "καταστημα" στην περιοχη του το οποίο αναλαμβάνει μεταβιβάσεις. Θα μιλήσεις μαζι τους.. θα τους κάνεις εξουσιοδοτηση, θα την αποστειλεις με κουριερ με τα 25-35 ευρω + τα χρηματα για το το παραβολο... Ο αγοραστης θα παει εκει και θα τους κανει μια εξουσιοδοτηση για να την μεταβηβασουν στο ονομα του.. Σε 3 ωρες ξέρεις συγουρα οτι "εφυγε" απο πανω σου. Αυτοι ασε που βγάζουν και την αδεια αυθημερων!!!!! ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ Στα χρηματα που θα την πουλήσεις πρόσθεσε και την αξια παραβολου.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mind crime 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 1.Για να ρωτάς τα περί μεταβίβασης υποθέτω ότι έχεις ξεκαθαρίσει το θέμα της πληρωμής. 2. Εάν έχεις ξεκαθαρίσει το 1, τότε βεβαιώσου ότι στην εξουσιοδότηση αναφέρεται ρητώς πόσες μέρες έχει περιθώριο να κάνει την μεταβίβαση, άλλως είναι άκυρη η εξουσιοδότηση. 3. Δεν είσαι καλυμένος εάν δεν βγει η νέα άδεια. Το θεμα της πληρωμης το εχω ξεκαθαρισει. Σκεφτομουν την περιπτωση παραλληλα με την εξουσιοδοτηση που θα του κανω εγω να κανει αυτος μια υπευθυνη δηλωση που να λεει οτι ειναι υπευθυνος να κανει τη μεταβιβαση εντος 10 ημερων και οτι ειναι υπευθυνος για οτιδηποτε για αυτο το διαστημα. Με αυτο τον τροπο λες να ειμαι καλυμενος? Εννοειτε οτι θα του ζητησω να μου στειλει με φαξ τη μεταβιβαση μολις τη βγαλει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Σκεφτομουν την περιπτωση παραλληλα με την εξουσιοδοτηση που θα του κανω εγω να κανει αυτος μια υπευθυνη δηλωση που να λεει οτι ειναι υπευθυνος να κανει τη μεταβιβαση εντος 10 ημερων και οτι ειναι υπευθυνος για οτιδηποτε για αυτο το διαστημα. Με αυτο τον τροπο λες να ειμαι καλυμενος? Εννοειτε οτι θα του ζητησω να μου στειλει με φαξ τη μεταβιβαση μολις τη βγαλει.. στην εξουσιοδότηση θα αναφέρεται ρητώς ότι "εξουσιοδοτώ τον τάδε να μεταβιβάσει ..... στον τάδε... εντός Χ ημερών. Πέραν των χ ημερών η παρούσα δεν έχει καμία ισχύ ή ως ημερομηνία λήξης της εξουσιοδότησης ορίζεται η ../../..". Για το διάστημα αυτό και μέχρι να εκδοθεί η νέα άδεια είσαι υπεύθυνος και υπόλογος ως ενεργός ιδιοκτήτης. Καμία υπεύθυνη δήλωση δεν έχει μεγαλύτερη νομική ισχύ από το δημόσιο έγγραφο, και επομένως ότι και υδ να κάνει αυτός, όσο είναι στο όνομά σου η άδεια, εσύ θα φταις για ότι συμβεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Γι'αυτο καλο ειναι το οχημα να ειναι ασφαλισμενο μεχρι και την ημερομηνια της μεταβιβασης . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 δωστου περιθωριο στην υδ μονο 2 μερες για να τσακιστη να την κανει γρηγορα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες