Jump to content
μάθο...

Φωτογραφία της ημέρας vol.2

Recommended Posts

Της πουτ@ν@ς γινετε στα ΑΤΜ αχαχαχ

11692527_10155774714120790_5363143193666295293_n.jpg?oh=28a2ee21343c826d352469f91c00098c&oe=561B5BAF

Carbon τακούνι? :hunter: :hunter: :hunter: :hunter:

Τροποποιήθηκε από τον kouler
  • Like 5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

γιατι να μπει σε spoiler? καλυτερα η ωμη αληθεια σε αυτα τα θεματα...αν σαν εικονα φαινεται καπως σε μερικους και

χαλαει η αισθητικη του forum ας την βαλει καποιος συντονιστης...εγω παντως δεν την βαζω σε spoiler με τιποτα. :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα σας θυμιζω οτι υπαρχουν και πολυ μικροτεροι φιλοι που διαβαζουν την φωτο της ημερας :_thumbsup:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα σας θυμιζω οτι υπαρχουν και πολυ μικροτεροι φιλοι που διαβαζουν την φωτο της ημερας :_thumbsup:

και πρεπει να εχουν αγνοια για τους κινδυνους μιας πτωσης χωρις εξοπλισμο? ακομη κι απο το ποδηλατο τους :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και πρεπει να εχουν αγνοια για τους κινδυνους μιας πτωσης χωρις εξοπλισμο? ακομη κι απο το ποδηλατο τους :yes:

Μα και βεβαια οχι....Ειμαι καθετα αντιθετος σε αυτο. Απλα μπηκε το ανιψακι μου(7 χρονων) στο δωματιο και τρομαξε λιγο

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγνωμη γι' αυτο :blush2:

Ευτηχως φερθηκε σαν αντρας :D......Εκατσα του εξηγησα οτι αυτα θα παθεις αν καβαλας το ποδηλατο με το σωρτσακι και ειναι μια χαρα τωρα....Οποτε no problem :_thumbsup:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μιας κι ερχονται ζεστες μερες και ειδα αρκετα τραγελαφικα ντυσιματα σημερα απο αναβατες :mB_faskelo:

11659470_438493596330224_5710699719114036938_n.jpg?oh=5e2f5ba57b0112370e55caa6746e91cb&oe=55E7DFF9

Ντάξει, πολλοί από εμάς κυκλοφορούμε απλά με κράνος, γάντια μόνο, κάποιες φορές (στο κέντρο ειδικά). Τώρα άμα πας για καγκουράδες, στριψίματα και δεν φοράς μπουφάν κλπ, ναι εκεί οκέι, είσαι μαλάκας αλλά για κέντρο ειδικά, θεωρώ υπερτραβηγμένη τη φώτο.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα και βεβαια οχι....Ειμαι καθετα αντιθετος σε αυτο. Απλα μπηκε το ανιψακι μου(7 χρονων) στο δωματιο και τρομαξε λιγο

επρεπε να ησουν στο θεμα "το κοριτσι της ημερας" οταν μπηκε ο μικρος στο δωματιο... :mB_kalo_e:

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ντάξει, πολλοί από εμάς κυκλοφορούμε απλά με κράνος, γάντια μόνο, κάποιες φορές (στο κέντρο ειδικά). Τώρα άμα πας για καγκουράδες, στριψίματα και δεν φοράς μπουφάν κλπ, ναι εκεί οκέι, είσαι μαλάκας αλλά για κέντρο ειδικά, θεωρώ υπερτραβηγμένη τη φώτο.

Σέβομαι την άποψή σου (κυκλοφορώ πάντα με μπουφάν, κράνος, γάντια, παντελόνι) αλλά δεν συμφωνώ σε αυτό: για κέντρο ειδικά, θεωρώ υπερτραβηγμένη τη φώτο. Ο λόγος είναι ότι ακόμα και περπατώντας να πέσεις τραυματίζεσαι, πόσο μάλλον να είσαι με μηχανάκι οπουδήποτε, δεν υπάρχει κάποιος λόγος στις κοντινές αποστάσεις ή μέσα στην να υπάρχουν μειωμένες πιθανότητες πτώσης σε σχέση με τα μεγαλύτερα ταξίδια, συνήθως το αντίθετο συμβαίνει...

"Αν ακολουθούσαμε τις στατιστικές, θα βλέπαμε ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνο να μη χρησιμοποιούμε κράνος μέσα στην πόλη, παρά σε ταξίδι. Τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται σε ακτίνα 20 χλμ από τον τόπο κατοικίας και σε αστικό περιβάλλον."

Πηγή

Τροποποιήθηκε από τον bikefun
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο σε ελληνικη ασφαλτο και να το προσπαθησεις δε γινεται. Αντε σε καμμια Εγνατια ισως. Θυμαμαι παλιοτερα εχω φαει "φετα" καλοκαιρι με το παπι συρθηκα κανα τετραγωνο και ουτε που λερωθηκε το τζινακι. Το δε Τ-Shirt ισα που το τιναξα να φυγει η σκονη.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σέβομαι την άποψή σου (κυκλοφορώ πάντα με μπουφάν, κράνος, γάντια, παντελόνι) αλλά δεν συμφωνώ σε αυτό: για κέντρο ειδικά, θεωρώ υπερτραβηγμένη τη φώτο. Ο λόγος είναι ότι ακόμα και περπατώντας να πέσεις τραυματίζεσαι, πόσο μάλλον να είσαι με μηχανάκι οπουδήποτε, δεν υπάρχει κάποιος λόγος στις κοντινές αποστάσεις ή μέσα στην να υπάρχουν μειωμένες πιθανότητες πτώσης σε σχέση με τα μεγαλύτερα ταξίδια, συνήθως το αντίθετο συμβαίνει...

"Αν ακολουθούσαμε τις στατιστικές, θα βλέπαμε ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνο να μη χρησιμοποιούμε κράνος μέσα στην πόλη, παρά σε ταξίδι. Τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται σε ακτίνα 20 χλμ από τον τόπο κατοικίας και σε αστικό περιβάλλον."

Πηγή

Δεν είπα ότι γίνονται πιο μακριά ή σε ταξίδια.

Το θέμα που αναφέρομαι είναι η ταχύτητα πτώσης, όχι οι πιθανότητες του να πέσεις.

Στο κέντρο, με την ταχύτητα που θα πας, και να πέσεις, κλάιν (εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις υποθέτω). Προσωπικά 3 φορές έχω πέσει είτε από τρακάρισμα είτε από σούπα δική μου, τις 2 από αυτές με κάποιες γρατσουνιές στα πόδι και τέλος.

Αντιθέτως, άμα πάω για σούζες ή να εκβιάσω τη μηχανή μου να στρίψει και δεν φοράω τα απαραίτητα, είναι λογικό να μοιάσω στη φώτο.

Έντιτ. Δεν γίνεται κάτι τέτοιο σαν της φώτο να γίνει στην Ομόνοια ας πούμε, εκτός κι αν έχουν αδειάσει ξυραφάκια στο δρόμο :P .

Τροποποιήθηκε από τον CrazyTsach

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έντιτ. Δεν γίνεται κάτι τέτοιο σαν της φώτο να γίνει στην Ομόνοια ας πούμε, εκτός κι αν έχουν αδειάσει ξυραφάκια στο δρόμο :P .

Δυστυχώς όλα μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε μέρος ανάλογα με τις συνθήκες... :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον bikefun

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

LDMU71LCR4UI4CYEI31W.jpg

Άρρωστο..! Η πιο ωραία έκδοση με διαφορά! Το Racing Yellow της Yamaha με την μαύρη ρίγα είναι ο πιο εντυωπωσιακός χρωματισμός που έχουν βγάλει! B)

Θα γίνουμε Yamahικοί στο τέλος.. :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...