mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γεια σας ρε παιδια.Σημερα το πρωι μολις πηγα να εκκινησω το fazerακι,ακουστηκε ο κλασσικος ηχος της ψοφιας μπαταριας.Φοραει μια GS η οποια ηταν πολυ καλη.Επειδη τα οικονομικα αυτο το μηνα ειναι περιορισμενα,τι προτασεις εχουμε για μια σχετικα φτηνη (και οσο γινεται καλη)? Σας ευχαριστω για καθε γνωμη. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Γεια σας ρε παιδια.Σημερα το πρωι μολις πηγα να εκκινησω το fazerακι,ακουστηκε ο κλασσικος ηχος της ψοφιας μπαταριας.Φοραει μια GS η οποια ηταν πολυ καλη.Επειδη τα οικονομικα αυτο το μηνα ειναι περιορισμενα,τι προτασεις εχουμε για μια σχετικα φτηνη (και οσο γινεται καλη)? Σας ευχαριστω για καθε γνωμη. Υπαρχει κανενας που να εχει παρει καμια φθηνη που να του εχει βγει καλη?Με τη φορτιση ειναι καλο να την φορτιζω κι εγω εξτρα το χειμωνα για μεγαλυτερη ασφαλεια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 η καλυτερη επιλογη για κατι σχετικα φθηνο αλλα καλο, ειναι να παρεις μια YUASA made in Taiwan και οχι made in Japan εγω προσωπικα αλλα και πολλοι αλλοι που ξερω τις χρησιμοποιω χωρις το παραμικρο προβλημα τα τελευταια χρονια... σε σχεση με τις γιαπωνεζικες εχουν λιγο μικροτερη διαρκεια ζωης αλλα κοστιζουν περιπου 60€ (αναλογα το μοντελο) η τελευταια που εβαλα στο busa πριν 3 χρονια την πληρωσα 56€ (με Gel) και δουλευει ακομη απροβληματιστα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 η καλυτερη επιλογη για κατι σχετικα φθηνο αλλα καλο, ειναι να παρεις μια YUASA made in Taiwan και οχι made in Japan εγω προσωπικα αλλα και πολλοι αλλοι που ξερω τις χρησιμοποιω χωρις το παραμικρο προβλημα τα τελευταια χρονια... σε σχεση με τις γιαπωνεζικες εχουν λιγο μικροτερη διαρκεια ζωης αλλα κοστιζουν περιπου 60€ (αναλογα το μοντελο) η τελευταια που εβαλα στο busa πριν 3 χρονια την πληρωσα 56€ (με Gel) και δουλευει ακομη απροβληματιστα... Ενδιαφερον.Θα δω εδω στο νησι σε τι τιμες παιζουν (γιατι μου φαινεται οτι τις εχουν τσιμπιμενεςτις τιμες) και αναλογα θα πραξω.Ξερουμε κανενα αξιοπιστο μαγαζι απο Αθηνα που να μπορει να μου την αποστειλει(βεβαια δε ξερω ποσο θα αναβεσουν το κοστος τα μεταφορικα)? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Η made in taiwan είναι η μέση λύση (και καλύτερη για μένα). Οι japan είναι απλησίαστες σε τιμή και ειλικρινά πλέον δε ξέρω αν είναι καλύτερες. Αν το κύριο θέμα είναι το μπάτζετ, τότε υπάρχει και η λύση made in china, οι οποίες είναι 20 με 30Ε φθηνότερες, σε ποιότητα όμως είναι χάλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Η made in taiwan είναι η μέση λύση (και καλύτερη για μένα). Οι japan είναι απλησίαστες σε τιμή και ειλικρινά πλέον δε ξέρω αν είναι καλύτερες. Αν το κύριο θέμα είναι το μπάτζετ, τότε υπάρχει και η λύση made in china, οι οποίες είναι 20 με 30Ε φθηνότερες, σε ποιότητα όμως είναι χάλι Καλυτερα η ενδιαμεση λυση,για να ειμαστε σίγουροι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Πάτα με. 16 αποτελέσματα, με ετικέτα Μπαταρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες