Jump to content
panagiotis_enduro

KTM Freeride 250 R (2014)

Recommended Posts

Για να έχει τα πλεονεκτήματα των άλλοτε ψευδοεντουρο θα πρέπει να έχει κεντρικό διακόπτη με κλειδί, κλειδαριά τιμονιού, φλας και καθρέπτες

Και Εδω οι Αυστριακοί ανταποκρίνονται σε ευκαταςτατους οικονομικά αναβάτες

Με τα χωματερα τους δεν πας για ψώνια στον μπακάλη η για τσιγάρα στο περίπτερο...μπορούν να σου το φάνε στο λεπτό μιας και απλώς τα Καβάλας, μανιβελα η μίζα και δρόμο...θέλουν να έχεις αυτοκίνητο > κοτσαδορο> Τρειλορ > χώρο για αποθήκευση > ίσως μονοκατοικία > περισσότερα φράγκα

Ενω με κλειδωμενο τιμονι ζοριζονται πολυ. Να τους πηρε και 5 λεπτα να φανε το δικο μου..

Βγάλε μωρή kawa ένα σύγχρονο kdx250 με μίζα για τον λαό και πάμε απο commuter , εντουρο , αςφαλτο , ταξίδια να γυρίσουμε τα βουνά όλης της Ελλάδας,

:_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για να έχει τα πλεονεκτήματα των άλλοτε ψευδοεντουρο θα πρέπει να έχει κεντρικό διακόπτη με κλειδί, κλειδαριά τιμονιού, φλας και καθρέπτες

Και Εδω οι Αυστριακοί ανταποκρίνονται σε ευκαταςτατους οικονομικά αναβάτες

Με τα χωματερα τους δεν πας για ψώνια στον μπακάλη η για τσιγάρα στο περίπτερο...μπορούν να σου το φάνε στο λεπτό μιας και απλώς τα Καβάλας, μανιβελα η μίζα και δρόμο...θέλουν να έχεις αυτοκίνητο > κοτσαδορο> Τρειλορ > χώρο για αποθήκευση > ίσως μονοκατοικία > περισσότερα φράγκα

Βγάλε μωρή kawa ένα σύγχρονο kdx250 με μίζα για τον λαό και πάμε απο commuter , εντουρο , αςφαλτο , ταξίδια να γυρίσουμε τα βουνά όλης της Ελλάδας,

Με το KLX 250 που πουλάει αυτή τη στιγμή η Kawa στις αντιπροσωπείες γυρίζεις ωραιότατα όλη την Ελλάδα ακόμα και απο το δυσκολότερο μονοπάτι!

Διάθεση λείπει, χρόνος, χρήμα και όχι τα κατάλληλα εργαλείο.

Στο μόνο σημείο που θα κολώσει το KLX είναι σε ακραία μονοπάτια με βαθειά νεροφαγώματα στα οποία θα βρουν πιο εύκολα απο ένα καθαρό εντούρο τα μαρσπιε-κοιλιά.

Στο 99,8% λοιπόν πάει ΑΝΕΤΑ και στο λέω με εμπειρία περίπου 3500km σε πολύ δύσκολα χωματα πάνω σε δαύτο!

Και επιπλέον ΑΣΠΑΣΤΟ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και λίγο απο δυνατότητες KLX 250 μιας και το κουβεντιάσαμε σε 2 βολτάκια με τον φίλο μου τον Σωτήρη πριν καμιά 3ετία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό λέγαμε Βαγγέλη οτι οι ιάπωνες έχουν εγκαταλείψει τα δίχρονα το ριξαν μονο σε τετράχρονα

γαμάτο το klx 250 και εγώ συμφωνώ οτι κάνει αυτά που περιγράφονται και άνετα αλλά μιλάμε για λάτρεις του 2stroke

η αναφορά έγινε ως αντίστοιχο δίχρονο του freeride με τα άλλοτε ψευδοεντούρο

kdx250sr_1991.jpg

βάζεις οτι είδους βενζίνη θέλεις δίχρονο είναι καταπίνει ακόμη και πετρέλαιο, ευκολότερο set-up σε καρπυρατερ, πανευκολία συντήρησης, χαμηλοτερο βάρος, δυνατότερο overall

όταν θα φτάσουν οι αυστριακοί εκτός απο τα εξειδικευμένα χωματερά να βγάλουν και χωματερά για όλες τις χρήσεις και με τάπες ρεζερβουαρ που κλειδώνουν θα τραβήξουν και το δικό μας old school ενδιαφέρον

υ.σ.και κάτι ακόμη που μου έκατσε κάπως, οι ιάπωνες δεν θα χρειαζόταν να αφαιρέσουν την power valve για να γίνει πιο αξιόπιστο το μοτερ

$(KGrHqYOKigE3EQ6beOcBNzS4tt7Q!~~_1.JPG

υ.σ.2 επίσης ένα συγχρονο σε σημεία dt230lanza με τις αναρτήσεις απο wr250r και κόστος 4500χιλ θα ήταν σουπερ για την αναβίωση της κατηγορίας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι το θέμα δίχρονο χωράει πολύ κουβέντα..

Οι ευρωπαίοι επιμένουν, οι Ιάπωνες το έχουν εγκαταλείψει.

Δεν ξέρω αν με ενθουσιάζει όμως 2-χρονο σε πολιτικό μηχανακι, μόνο τη βρώμα να χεις σου φτάνει. Νομίζω υπάρχει η τεχνολογία να ύπάρχουν 4-χρονα καθαρά,ελαφριά και ροπάτα μοτέρ με δυνατότητες.

Υπάρχει απο Ιάπωνα το WR-250R που είναι ότι πιο κοντινό σε καθαρό εντούρο απο πολιτικό και με 30 άλογα απο 250 κυβικάκια και καλά περιφερειακά.

Ακριβό μεν, αλλά όχι ακριβότερο εν τέλει απο το Freeride!! Άλλη κατηγορία όμως οπωσδήποτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι το θέμα δίχρονο χωράει πολύ κουβέντα..

Οι ευρωπαίοι επιμένουν, οι Ιάπωνες το έχουν εγκαταλείψει.

Δεν ξέρω αν με ενθουσιάζει όμως 2-χρονο σε πολιτικό μηχανακι, μόνο τη βρώμα να χεις σου φτάνει. Νομίζω υπάρχει η τεχνολογία να ύπάρχουν 4-χρονα καθαρά,ελαφριά και ροπάτα μοτέρ με δυνατότητες.

Υπάρχει απο Ιάπωνα το WR-250R που είναι ότι πιο κοντινό σε καθαρό εντούρο απο πολιτικό και με 30 άλογα απο 250 κυβικάκια και καλά περιφερειακά.

Ακριβό μεν, αλλά όχι ακριβότερο εν τέλει απο το Freeride!! Άλλη κατηγορία όμως οπωσδήποτε.

Μα όταν πέρνεις δίχρονο το κάνεις γιατί σου αρέσει αυτή η βρωμιά του βενζινόλαδου :mB_kalo_e: (στις κορασίδες δεν αρέσει καθόλου, αλλά αν δεν τους αρέσει να πάνε με τα ποδάρια τους :angry: ή με τους τύπους που έχουν αυτά τα καθαρά τετράχρονα)

ωραίο το 250 πινακίδα βγάζει λογικά? από συντήρηση κατανάλωση πως πάει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα