TOM_VITO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 (τροποποιήθηκε) μάγκες καλησπέρα......με τα από ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε στο καρμπυρατέρ του στρογγυλοφαναρου μου αποφάσισα να το καθαρίσω .επειδή είμαι ψιλό άσχετος με το θέμα καθαρισμου ξέρει κάνεις τι πρέπει να χρησιμοποιησω και πως να το κάνω ..ευχαριστώ προκαταβολικα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2013 από τον TOM_VITO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2013 το κανεις κομματια και βαζεις βενζινη,πινελακι και αμα θες φυσα λιγο και τα ζιγκλερακια.Αν και κανονικα τα ζιγκλερακια θελουν συγκεκριμενο τροπο για να καθαριστουν καλα.Αλλα πριν τα κανεις ολα αυτα ελενξε το μειγμα δες στις ποσες στροφες ειναι ρυθμισμενο ετσι ωστε να το ξαναβαλεις στο ιδιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Αν εχεις προσβαση σε κομπρεσερ τοτε κανεις δουλεια σου , λυσε ολα τα ζιγκλερ και φυσα τα και κανε το ιδιο στις διοδους(εκει που βιδωνουν τα ζιγκλερ) τους . Αν εχεις κανα βουλωμενο ζιγκλερ ρελαντι τοτε καλυτερα αλλαξε το . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TOM_VITO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 εχω ακουσει κατι για μπανιο σε χημικα. ξερετε τιποτα για αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Τα παραπανω που σου ειπαν τα παιδια, ειναι απ τους καλυτερους τροπους. Η πολυ απλα παιρνεις ενα σπρει καρπιλατερ και το ψεκαζεις, και παλι με πινελακι η οδοντοβουρτσα. Δεν εχεις να καθαρισεις και κατι τρομερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Το σπρευ δεν πρεπει να μη παει σε λαστιχακι/O-ring γιατι το καταστρεφει . Αν στο κουτι γραφει οτι ειναι ασφαλες για τα O-ring τοτε 99,9% δεν θα κανει δουλεια . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TOM_VITO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 οκ θα δωκιμασω με πινελο και βενζινη τις επομενες μερες και θα σας πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες