zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Είχαμε οικογενειακό τραπέζι κανονισμένο εδώ και καιρό και δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω... :( Χάμπος overload!!... Από Telelelelever σε μπροστινό Ντουντούκ, πώς να μην πάθεις υπερφόρτωση από την πληροφορία βρε αγόρι μου; Πάντως, το παραπάνω βίντεο δεν αφορά αγορά οικοπέδου, ούτε καν βόλτα για σωστή εξέταση του ακινήτου δεν έγινε. Μόλις που το άγγιξε το οικόπεδο, δεν γίνονται έτσι οι αγορές! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Και όσο αφορά την αξία οικοπέδων στην περιοχή της ορεινής Χαλκιδικής... Πάντως για να μιλήσουμε σοβαρά, μέχρι εκείνο το σημείο το τραινάκι Xampos-Άλλος-DimitrisK72-Vic πήγαινε αρκετά "σβέλτα" (Ο Ντένης μάζευε τους άλλους νομίζω). Ξαφνικά πέφτουν οι πρώτες στάλες βροχές και εγώ ωσάν χέστης που είμαι κόβω απευθείας. Ο Vic περνάει αλλά για κάποιο λόγο στη πρώτη στροφή δεν στρίβει καν, αλλά αψυχολόγητα φεύγει ευθεία. Να τονίσουμε ότι το παιδίκαι πολύ έμπειρο και πολύ καλό τιμόνι είναι. Το μόνο που που έρχεται στο μυαλό είναι το "target fixation" στο βράχο απέναντι αλλά καλύτερα να μας πει ο ίδιος. Η εμπειρία, η ψυχραιμία και η ικανότητα του οδηγού (και της μηχανής) να ξαναεπεξεργαστεί τα δεδομένα και να φρενάρει κρίνονται εκ του αποτελέσματος, το οποίο θα μπορούσε να είναι τελείως διαφορετικό για κάποιον άλλο οδηγό. Εγώ που ήμουν αρκετά πιο κοντά από ότι δείχνει η gopro (λόγω ευρυγώνιου μάλλον) είδα και τα δύο λάστιχα να καπνίζουν από το φρενάρισμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Η εμπειρία, η ψυχραιμία και η ικανότητα του οδηγού (και της μηχανής) να ξαναεπεξεργαστεί τα δεδομένα και να φρενάρει κρίνονται εκ του αποτελέσματος, το οποίο θα μπορούσε να είναι τελείως διαφορετικό για κάποιον άλλο οδηγό. Εγώ που ήμουν αρκετά πιο κοντά από ότι δείχνει η gopro (λόγω ευρυγώνιου μάλλον) είδα και τα δύο λάστιχα να καπνίζουν από το φρενάρισμα. αν κ στην κάμερα φαίνεται σχετικά χαλαρό κ ελεγχόμενο εγώ που ήμουν μια 50αρια μέτρα πίσω το είδα σαν αρκετά πιο άγριο και έντονο φρενάρισμα ... vic χεράς είσαι και το έσωσες... αν ήταν άλλος δύσκολο τον έβλεπα... θα το αγόραζε σίγουρα,,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Ωραία εμπειρία. Χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποιους από τους φίλους από κοντά, αν και λόγο του όγκου της συνάντησης δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με πολλά άτομα. Πριν σχολιάσω τα θετικά της βόλτας να πω ότι αιφνιδιάστηκα από την σχεδόν κάθετη στροφή που είναι λίγο μετά το σημείο που κάναμε στάση πάνω στο βουνό και φρέναρα υπερβολικά στο σημείο καταστρέφοντας την επιβράδυνση και μάλλον φεύγοντας πολύ μπροστά. Καθώς πανικοβλήθηκα δεν θυμάμαι τι ακριβώς έκανα τελικά και παρακαλώ τον φίλο με το VFR, που πιστεύω βρισκόταν πίσω μου σε εκείνη τη φάση, να με βοηθήσει να το διαφωτίσω. Κατά τα άλλα ήταν μια πολύ ωραία βόλτα και να πω την αμαρτία μου την ένοιωθα αρκετά γρήγορη ... παρά το γεγονός ότι από τα μεσαία έφτανα πάντα τελευταίος. Δυστυχώς σε εκείνο το κομμάτι η κάμερα δεν έγραφε οπότε δεν έχουμε ντοκουμέντα. Επειδή ήμουν πίσω σου αρκετή ώρα και σε παρατηρούσα έβλεπα ότι ένιωθες άβολα με τη συγκεκριμένη μηχανή, στο συγκεκριμένο δρόμο, με το συγκεκριμένο ρυθμό. Φαίνεται ότι υπάρχει μία απειρία, η οποία σου προκαλεί ανασφάλεια (συγνώμη αν και δεν σε ξέρω καθόλου). Επειδή είχα το μεγάλο bandit και ξέρω τα φρένα του, παρατήρησα ότι στο συγκεκριμένο σημείο πάτησες φρένο όχι καθυστερημένα αλλά ίσως με λιγότερη δύναμη από ότι έπρεπε. Μία επίσης παρατήρηση για τους νέους φίλους (οδηγικά εννοώ και όχι ηλικιακά) επειδή ακολούθησα αρκετούς εχθές, είναι ότι γενικά αποφεύγουν να "πλαγιάσουν" τη μοτοσυκλέτα φοβούμενοι ότι θα γλυστρίσουν προφανώς (ο φόβος φυλάει τα έρμα), ή πλαγιάζουν 10 μοίρες και νομίζουν ότι θα ξύσουν τα πάντα. Το ίδιο φυσικά κάνω και εγώ απλά μπορεί να είναι στις π.χ. 15 μοίρες (βλέπω βίντεο που με τραβάνε και κρύβομαι ). Πρέπει λοιπόν να προγραμματιστεί ο εγκέφαλος ώστε να ξέρει τα όρια την εκάστοτε μοτοσυκλέτας (ή της δυνατότητες της τελοσπάντων), και να τα αναπροσαρμόζει στα δεδομένα (δρόμος, ταχύτητα κλπ) της κάθε στιγμής. Άρα προπόνηση σε ελεγχόμενο χώρο (πίστα?) και κατά προτίμηση με ένα μικρό-ελαφρύ μηχανάκι που συγχωρεί λάθη ευκολότερα. Το χώμα ίσως είναι το καλύτερο σχολείο τουλάχιστον για αρχή. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Μία σε βάθος ανάλυση των χαρακτηριστικών του Multistrada 1200 από δύο ιδιοκτήτες. Πολύ χρήσιμο για μελλοντικούς κατόχους (να ξέρετε που πάτε να μπλέξετε ) axxxxxxxaxaxxaaxaxaxaxaxxaxa o Τσίκης και ο Τίκης!!!!ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stef64 405 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Δυστυχώς σε εκείνο το κομμάτι η κάμερα δεν έγραφε οπότε δεν έχουμε ντοκουμέντα. Επειδή ήμουν πίσω σου αρκετή ώρα και σε παρατηρούσα έβλεπα ότι ένιωθες άβολα με τη συγκεκριμένη μηχανή, στο συγκεκριμένο δρόμο, με το συγκεκριμένο ρυθμό. Φαίνεται ότι υπάρχει μία απειρία, η οποία σου προκαλεί ανασφάλεια (συγνώμη αν και δεν σε ξέρω καθόλου). Επειδή είχα το μεγάλο bandit και ξέρω τα φρένα του, παρατήρησα ότι στο συγκεκριμένο σημείο πάτησες φρένο όχι καθυστερημένα αλλά ίσως με λιγότερη δύναμη από ότι έπρεπε. Μία επίσης παρατήρηση για τους νέους φίλους (οδηγικά εννοώ και όχι ηλικιακά) επειδή ακολούθησα αρκετούς εχθές, είναι ότι γενικά αποφεύγουν να "πλαγιάσουν" τη μοτοσυκλέτα φοβούμενοι ότι θα γλυστρίσουν προφανώς (ο φόβος φυλάει τα έρμα), ή πλαγιάζουν 10 μοίρες και νομίζουν ότι θα ξύσουν τα πάντα. Το ίδιο φυσικά κάνω και εγώ απλά μπορεί να είναι στις π.χ. 15 μοίρες (βλέπω βίντεο που με τραβάνε και κρύβομαι ). Πρέπει λοιπόν να προγραμματιστεί ο εγκέφαλος ώστε να ξέρει τα όρια την εκάστοτε μοτοσυκλέτας (ή της δυνατότητες της τελοσπάντων), και να τα αναπροσαρμόζει στα δεδομένα (δρόμος, ταχύτητα κλπ) της κάθε στιγμής. Άρα προπόνηση σε ελεγχόμενο χώρο (πίστα?) και κατά προτίμηση με ένα μικρό-ελαφρύ μηχανάκι που συγχωρεί λάθη ευκολότερα. Το χώμα ίσως είναι το καλύτερο σχολείο τουλάχιστον για αρχή. Αχ........ ποσα ξερεις Θειο Μητσο !!! :baby: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Ο φίλτατος Stef64 δεν μας τίμησε με τη παρουσία του λόγω ιπτάμενης παντόφλας (μάλλον τσόκαρο ήταν) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Ο φίλτατος Stef64 δεν μας τίμησε με τη παρουσία του λόγω ιπτάμενης παντόφλας (μάλλον τσόκαρο ήταν) εχεις γούστο τελικα......kinky boy.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Πάντως για να μιλήσουμε σοβαρά, μέχρι εκείνο το σημείο το τραινάκι Xampos-Άλλος-DimitrisK72-Vic πήγαινε αρκετά "σβέλτα" (Ο Ντένης μάζευε τους άλλους νομίζω). Ξαφνικά πέφτουν οι πρώτες στάλες βροχές και εγώ ωσάν χέστης που είμαι κόβω απευθείας. Ο Vic περνάει αλλά για κάποιο λόγο στη πρώτη στροφή δεν στρίβει καν, αλλά αψυχολόγητα φεύγει ευθεία. Να τονίσουμε ότι το παιδίκαι πολύ έμπειρο και πολύ καλό τιμόνι είναι. Το μόνο που που έρχεται στο μυαλό είναι το "target fixation" στο βράχο απέναντι αλλά καλύτερα να μας πει ο ίδιος. Η εμπειρία, η ψυχραιμία και η ικανότητα του οδηγού (και της μηχανής) να ξαναεπεξεργαστεί τα δεδομένα και να φρενάρει κρίνονται εκ του αποτελέσματος, το οποίο θα μπορούσε να είναι τελείως διαφορετικό για κάποιον άλλο οδηγό. Εγώ που ήμουν αρκετά πιο κοντά από ότι δείχνει η gopro (λόγω ευρυγώνιου μάλλον) είδα και τα δύο λάστιχα να καπνίζουν από το φρενάρισμα. πολυ σωστά target fixation ηταν αρχικά στον κώλο του CBF του ΑΛΛΟΥ και στη συνέχεια απέναντι, ηταν καθαρά λαθος εκτίμηση μιας και αρχικά ειχα σκοπό να περάσω και τον ΑΛΛΟ στην είσοδο της στροφής αλλα ειδα οτι δεν προλάβαινα και πιθανότατα να μη μας έπαιρνε και τους δυο να στρίψουμε δίπλα διπλα, συν οτι ειχα μερικά (ενα δυο) χιλιομετρακια παραπάνω οποτε αποφασισα να φρενάρω.. και τελικα αφου ειδα απο κοντα το αγροτεμάχιο έκρινα οτι δεν αξιζει η αγορά του, ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς και συνεχισα! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stef64 405 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Ο φίλτατος Stef64 δεν μας τίμησε με τη παρουσία του λόγω ιπτάμενης παντόφλας (μάλλον τσόκαρο ήταν) Μια επίσης παρατήρηση για τους νέους φίλους (συζυγικα εννοώ και όχι ηλικιακά) επειδή ακολούθησα πολλους τροπους αποφυγης της εν λογω παντοφλας εχω δει αρκετούς γενικά αποφεύγουν να "πλαγιάσουν" την κεφαλα τους φοβούμενοι ότι θα την φανε χειροτερα την παντοφλια προφανώς (ο φόβος φυλάει τα έρμα), ή πλαγιάζουν 10 μοίρες και νομίζουν ότι θα την αποφυγουν για πάντα. Το ίδιο φυσικά κάνω και εγώ απλά μπορεί να είναι στις π.χ. 15 μοίρες (βλέπω την μετα πορεια της παντοφλας και βγαζω το αφαλες τελικο συμπερασμα . 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IlliGoS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Δυστυχώς σε εκείνο το κομμάτι η κάμερα δεν έγραφε οπότε δεν έχουμε ντοκουμέντα. Επειδή ήμουν πίσω σου αρκετή ώρα και σε παρατηρούσα έβλεπα ότι ένιωθες άβολα με τη συγκεκριμένη μηχανή, στο συγκεκριμένο δρόμο, με το συγκεκριμένο ρυθμό. Φαίνεται ότι υπάρχει μία απειρία, η οποία σου προκαλεί ανασφάλεια (συγνώμη αν και δεν σε ξέρω καθόλου). Επειδή είχα το μεγάλο bandit και ξέρω τα φρένα του, παρατήρησα ότι στο συγκεκριμένο σημείο πάτησες φρένο όχι καθυστερημένα αλλά ίσως με λιγότερη δύναμη από ότι έπρεπε. Μία επίσης παρατήρηση για τους νέους φίλους (οδηγικά εννοώ και όχι ηλικιακά) επειδή ακολούθησα αρκετούς εχθές, είναι ότι γενικά αποφεύγουν να "πλαγιάσουν" τη μοτοσυκλέτα φοβούμενοι ότι θα γλυστρίσουν προφανώς (ο φόβος φυλάει τα έρμα), ή πλαγιάζουν 10 μοίρες και νομίζουν ότι θα ξύσουν τα πάντα. Το ίδιο φυσικά κάνω και εγώ απλά μπορεί να είναι στις π.χ. 15 μοίρες (βλέπω βίντεο που με τραβάνε και κρύβομαι ). Πρέπει λοιπόν να προγραμματιστεί ο εγκέφαλος ώστε να ξέρει τα όρια την εκάστοτε μοτοσυκλέτας (ή της δυνατότητες της τελοσπάντων), και να τα αναπροσαρμόζει στα δεδομένα (δρόμος, ταχύτητα κλπ) της κάθε στιγμής. Άρα προπόνηση σε ελεγχόμενο χώρο (πίστα?) και κατά προτίμηση με ένα μικρό-ελαφρύ μηχανάκι που συγχωρεί λάθη ευκολότερα. Το χώμα ίσως είναι το καλύτερο σχολείο τουλάχιστον για αρχή. Καταρχήν σε ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες και την αναλυτική απάντηση σου. Για το συγκεκριμένο σημείο αυτό που μου συνέβει είναι ότι την συγκεκριμένη στροφή την "ξέρω" -με την κακή έννοια, με έχει τρομάξει στο παρελθόν- οπότε την είδα αυτή την φορά και αφού είχα ήδη αρχίσει να φρενάρω άλλαξα γνώμη, κλάσματα δευτερολέπτου, ρε μήπως πηγαίνω πολύ γρήγορα, πανικοβλήθηκα, οπότε πάτησα το φρένο πολύ παραπάνω και άρχισα να γλιστράω, επενέβει το ABS, και τελικά η απόσταση μου μεγάλωσε οπότε και αυτό που είχα απορία μήπως κατέγραψες με την κάμερα αν έφυγα πολύ μπροστά ή μετά στην στροφή έφυγα ανοιχτά και πέρασα στο αντίθετο ρεύμα. Αν και μάλλον το ψειρίζω το θέμα χωρίς νόημα στο συγκεκριμένο σημείο, βλέποντας και διαβάζοντας άλλες περιπτώσεις αφού τελικά την πήρα την στροφή φαίνεται να μην είναι θέμα. Πριν προχωρήσω να πω την αλήθεια ότι όντως δεν είμαι ιδιαίτερα έμπειρος και δεν έχει πολύ καιρό που άρχισα να μην νοιώθω άβολα με το μηχανάκι. Αυτό που σχολίασες για το ότι ένοιωθα άβολα με προβληματίζει πολύ γιατί -πέρα από το παραπάνω περιστατικό- δεν ένοιωθα έτσι. Περισσότερο σε εκείνο το κομμάτι που με ακολουθούσες που πηγαίναμε τρενάκι με άλλα παιδιά και με ρυθμό που ένοιωθα ότι τον είχα. Θα το εκτιμούσα πολύ αν μιλούσες λίγο παραπάνω για το πως έβγαλες το συγκεκριμένο συμπέρασμα. Έχω την υποψία ότι έκανα κάποιο τεχνικό λάθος που με έκανε να δείχνω ότι ένοιωθα άβολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 .....Αυτό που σχολίασες για το ότι ένοιωθα άβολα Αυτά τα λέω γιατί: Ο ρυθμός ήταν σε κάθε περίπτωση βόλτας και μάλιστα περιηγητικής. Παρατηρώντας λοιπόν τον μπροστινό μου (εσένα δηλαδή), δεν έβλεπα μια συνεχή ροή στις γραμμές, στα φρένα, στη θέση του σώματος κλπ (ανάλογη της ροής του δρόμου), αλλά μία οδήγηση με συνεχείς μικροδιορθώσεις εξού και το συμπέρασμα ότι πιθανόν ένιωθες άβολα. Όπως αναφέρεις και ο ίδιος πλησιάζεις μία στροφή και λες να φρενάρω, να μην φρενάρω, άντε καλά θα φρενάρω κοκ. και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από αυτόν που σε ακολουθεί. Στο φρενάρισμα να ξέρεις έφυγες ευθεία (δεν έστριψες καθόλου) και πέρασες στο αντίθετο, και μετά έστριψες. Ίσως να χρειάζεσαι περισσότερη δουλειά στο "διάβασμα" του δρόμου δεν ξέρω, να τα λέμε στις συναντήσεις και στις βόλτες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Utopia 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Μπράβο παίδες , έτσι για πλάκα μαζευτήκατε 35 μοτόρια! Χάμπο όταν έσκασε το γαρμπήλι για Δουμπιά , δεν μπορεί, το λησμώνησες το GS! Εγώ χόρευα καρσιλαμάδες εκεί πριν μια βδομάδα... Στο χωριό η μανούρα γιατί έγινε? Για το πάρκινγκ? Βαφτίζαμε την ανηψούλα μου χθες, την άλλη φορα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 .....Αυτό που σχολίασες για το ότι ένοιωθα άβολα Αυτά τα λέω γιατί: Ο ρυθμός ήταν σε κάθε περίπτωση βόλτας και μάλιστα περιηγητικής. Παρατηρώντας λοιπόν τον μπροστινό μου (εσένα δηλαδή), δεν έβλεπα μια συνεχή ροή στις γραμμές, στα φρένα, στη θέση του σώματος κλπ (ανάλογη της ροής του δρόμου), αλλά μία οδήγηση με συνεχείς μικροδιορθώσεις εξού και το συμπέρασμα ότι πιθανόν ένιωθες άβολα. Όπως αναφέρεις και ο ίδιος πλησιάζεις μία στροφή και λες να φρενάρω, να μην φρενάρω, άντε καλά θα φρενάρω κοκ. και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από αυτόν που σε ακολουθεί. Στο φρενάρισμα να ξέρεις έφυγες ευθεία (δεν έστριψες καθόλου) και πέρασες στο αντίθετο, και μετά έστριψες. Ίσως να χρειάζεσαι περισσότερη δουλειά στο "διάβασμα" του δρόμου δεν ξέρω, να τα λέμε στις συναντήσεις και στις βόλτες εχουν αρχίσει να μουδιάζουν τα ακρα μου ........απο τον αφηγηματικό σου ύφος Θειο μήτσο.......συνέχισε πλίζ...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IlliGoS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 .....Αυτό που σχολίασες για το ότι ένοιωθα άβολα Αυτά τα λέω γιατί: Ο ρυθμός ήταν σε κάθε περίπτωση βόλτας και μάλιστα περιηγητικής. Παρατηρώντας λοιπόν τον μπροστινό μου (εσένα δηλαδή), δεν έβλεπα μια συνεχή ροή στις γραμμές, στα φρένα, στη θέση του σώματος κλπ (ανάλογη της ροής του δρόμου), αλλά μία οδήγηση με συνεχείς μικροδιορθώσεις εξού και το συμπέρασμα ότι πιθανόν ένιωθες άβολα. Όπως αναφέρεις και ο ίδιος πλησιάζεις μία στροφή και λες να φρενάρω, να μην φρενάρω, άντε καλά θα φρενάρω κοκ. και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από αυτόν που σε ακολουθεί. Στο φρενάρισμα να ξέρεις έφυγες ευθεία (δεν έστριψες καθόλου) και πέρασες στο αντίθετο, και μετά έστριψες. Ίσως να χρειάζεσαι περισσότερη δουλειά στο "διάβασμα" του δρόμου δεν ξέρω, να τα λέμε στις συναντήσεις και στις βόλτες Οι πληροφορίες που μου δίνεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Κρίμα που δεν έχεις βίντεο, θα είχε πολύ ενδιαφέρον και πολύ θα ήθελα να με δω από έξω! Πιστεύω ότι για εμάς τους αρχάριους αυτές οι βόλτες με περισσότερο έμπειρα άτομα να μας παρατηρούν μπορούν να μας δώσουν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που δεν τις καταλαβαίναμε μόνοι μας. Και πάλι thanks για τις απαντήσεις σου Δημήτρη. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 πολυ σωστά target fixation ηταν αρχικά στον κώλο του CBF του ΑΛΛΟΥ και στη συνέχεια απέναντι, ηταν καθαρά λαθος εκτίμηση μιας και αρχικά ειχα σκοπό να περάσω και τον ΑΛΛΟ στην είσοδο της στροφής αλλα ειδα οτι δεν προλάβαινα και πιθανότατα να μη μας έπαιρνε και τους δυο να στρίψουμε δίπλα διπλα, συν οτι ειχα μερικά (ενα δυο) χιλιομετρακια παραπάνω οποτε αποφασισα να φρενάρω.. και τελικα αφου ειδα απο κοντα το αγροτεμάχιο έκρινα οτι δεν αξιζει η αγορά του, ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς και συνεχισα! Τι ειπες τωρα ρε. Τον ΑΛΛΟ δεν σου εχει πει κανενας πως η θα εισαι μπροστα του απο την αρχη η δεν θα τον περασεις ποτε? Επικινδυνα πραγματα πας να κανεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Μιας και λεμε για τον ΑΛΛΟ δε σας κρυβω, οτι ως πατηρ κι εγω, συγκινηθηκα καποια στιγμη που με προσπερασαν μαλλια υιος και πατηρ μαζι. Μακαρι σε καμμια 15αρια χρονια να βολταρω κι εγω με τον γιο μου παρεα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Τι ειπες τωρα ρε. Τον ΑΛΛΟ δεν σου εχει πει κανενας πως η θα εισαι μπροστα του απο την αρχη η δεν θα τον περασεις ποτε? Επικινδυνα πραγματα πας να κανεις χαχαχα ενα δικιο το εχεις αλλα ειχε κοψει ρε ο ΑΛΛΟΣ γιατι ειχαν αρχισει να πεφτουν οι πρωτες σταγονες βροχης.. ειπαμε καθαρα μαλακια μου ευτυχως τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ φρενα της μαμας Honda εσωσαν την κατασταση! Μιας και λεμε για τον ΑΛΛΟ δε σας κρυβω, οτι ως πατηρ κι εγω, συγκινηθηκα καποια στιγμη που με προσπερασαν μαλλια υιος και πατηρ μαζι. Μακαρι σε καμμια 15αρια χρονια να βολταρω κι εγω με τον γιο μου παρεα. σε ποιον τα πουλας αυτα ρε; εσυ πιο πολυ συγκινηθηκες που δουλευει ακομα το FZX παρα για το πατερας-γιος! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 .............. Τι ειπες τωρα ρε. Τον ΑΛΛΟ δεν σου εχει πει κανενας πως η θα εισαι μπροστα του απο την αρχη και θα σε περάσει η δεν θα τον περασεις ποτε? Επικινδυνα πραγματα πας να κανεις Τώρα είναι σωστό............ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costagio 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 ωραία βόλτα,καλή παρέα,ομορφα μερη. λίγο μας τα χάλασε ο καιρός στον Ταξιάρχη,ο τρομπας στα πετροκερασα και η μπαταρία του τίγρη που παρέδωσε πνεύμα εν μέσω κρίσης και εν μέσω βουνού.ένα μεγαλωωωωω ευχαριστώ σε όσους έπαιξαν το ρόλο της μίζας σπρωχνοντας την αφεντιά μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Ο ΑΛΛΟΣ πολύ δύσκολα να περαστεί .Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μου εμπειρία με το ΤΕΡΑΣ και νομίζω κρίνοντας και από τα σχόλια φίλων ότι πήγα αρκετά καλά για πρώτη φορά .Πάντως το ευχαριστήθηκα πολύ ......που θα πάει θέμα χρόνου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Ο ΑΛΛΟΣ πολύ δύσκολα να περαστεί .Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μου εμπειρία με το ΤΕΡΑΣ και νομίζω κρίνοντας και από τα σχόλια φίλων ότι πήγα αρκετά καλά για πρώτη φορά .Πάντως το ευχαριστήθηκα πολύ ......που θα πάει θέμα χρόνου... Μια χαρα σου πηγαινε φιλαρακι και μια χαρα το πηγαινες!!! Ειναι λογικο να εισαι ενθουσιασμενος γιατι απο Χονδα πηγες σε μοτοσυκλετα! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Μια χαρα σου πηγαινε φιλαρακι και μια χαρα το πηγαινες!!! Ειναι λογικο να εισαι ενθουσιασμενος γιατι απο Χονδα πηγες σε μοτοσυκλετα! Είσαι ΩΡΑΙΟΣ :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ο φίλτατος Stef64 δεν μας τίμησε με τη παρουσία του λόγω ιπτάμενης παντόφλας (μάλλον τσόκαρο ήταν) ειπα και εγω, σαν λιγοι να ειμαστε! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 από τον AdamLTR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2013 Λαοθαλασσα, μηχανακια, αλογα, παπακια, τερατα, οικοπεδα, μαθηματα, ποσταρισματα.... Τα καλυτερα χανω ρε γμτ το... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες