stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 δεν είμαι αθήνα και κυρίως ΔΕΝ έχω ιαπωνικό μηχανάκι χαχα. βασικά νομίζω αν πάρω κάτι τέτοιο θα είμαι καλυμμένος τί λες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 εγω για τα βασικα εχω μια τετοια...αρκετα ποιοτικα μπορω να πω.. http://www.kingtony.com/products/products_detail.asp?id=182&cid=2&cid1=21&sizeid=1&subid=0 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Ναι. Για 10 χρόνια δε θα χρειαστείς να πάρεις ίδια εργαλεία. Τα ακριβά εργαλεία από τα φθηνά έχουν μια βασική διαφορά: Θα τα χρησιμοποιούν τα εγγόνια σου. Αν κάποιο σπάσει έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής. Εγώ στη θέση σου θα ξεκινούσα κάθε μήνα να αγοράζω και ένα εργαλείο. 20 € το μήνα. Μια φθηνή και καλή μάρκα. Ας πούμε UNIOR. εγω για τα βασικα εχω μια τετοια...αρκετα ποιοτικα μπορω να πω.. http://www.kingtony....izeid=1&subid=0 Μου κάνεις μια χάρη να μου πεις πόσο τη πήρες γιατί πουλάω μια παρόμοια και θέλω να συγκρίνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 για τα craftsman τί άποψη έχουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Ναι. Για 10 χρόνια δε θα χρειαστείς να πάρεις ίδια εργαλεία. Τα ακριβά εργαλεία από τα φθηνά έχουν μια βασική διαφορά: Θα τα χρησιμοποιούν τα εγγόνια σου. Αν κάποιο σπάσει έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής. Εγώ στη θέση σου θα ξεκινούσα κάθε μήνα να αγοράζω και ένα εργαλείο. 20 € το μήνα. Μια φθηνή και καλή μάρκα. Ας πούμε UNIOR. Μου κάνεις μια χάρη να μου πεις πόσο τη πήρες γιατί πουλάω μια παρόμοια και θέλω να συγκρίνω. ποια πουλας? να σου πω την αληθεια δε θυμαμαι.να βρω το τιμολογιο και σου λεω..κανα 60αρι αν θυμαμαι καλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Τα καινούργια είναι χειρότερα και από τα Lidl. Οι αμερικάνοι βγάζουν αφρούς που η εταιρεία μετέφερε τη παραγωγή στη Κίνα και τα εργαλεία είναι για πέταμα. Βεβαίως έχουν εγγύηση συνεπώς οι USA φίλοι μας τα αγοράζουν μια φορά και κάθε μήνα πάνε και τα αλλάζουν!! Όσα Craftsman γράφουν USA είναι καλά εργαλεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Άρα δε μου κάνουν εγώ θέλω ένα καλό σετ με τα περισσότερα που θα μου χρειαστούν για βασικές δουλειές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 ποια πουλας? να σου πω την αληθεια δε θυμαμαι.να βρω το τιμολογιο και σου λεω..κανα 60αρι αν θυμαμαι καλα.. Είναι στην υπογραφή μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Άρα δε μου κάνουν εγώ θέλω ένα καλό σετ με τα περισσότερα που θα μου χρειαστούν για βασικές δουλειές. Πρέπει να μου πεις πόσα λεφτά διαθέτεις, ας πούμε για καστάνια καρυδάκια σετ 1/2 ή 3/8 για να σου πω τι επιλογές έχεις. Τώρα τι να σου πω; Πήγαινε πάρε Gedore; Έχεις 200 €; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 φίλε περνάω σε πμ για ποικίλους λόγους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balkan_express 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Καλημερα παιδια, να πω και εγω την αποψη μου, με εμπειρια μεσα απο τη βιομηχανια. Το εργαλειο πρεπει να ειναι "ΕΡΓΑΛΕΙΟ", οταν μιλαμε για FACOM και UNIOR PRO ειναι ισως οι δυο κορυφαιες στο χωρο τους, με πολλες αλλες να ειναι καλυτερες σε ΕΙΔΙΚΑ εργαλεια (π.χ KNIPPEX). Τα Force και εγω πιστευω πως ειναι απο τις καλυτερες οικονομικες λυσεις με Λιντλοκλειδα και Πρακτικοκλειδα να εχουν αισθητη διαφορα, χωρις αυτο να σημαινει πως δε μπορει καποιος να κανει μικροδουλειες με αυτα. Το θεμα ομως ειναι και το πεδιο εφαρμογων και η γνωση του τεχνιτη, π.χ εγω προσωπικα ποτε δε θα ξεκινουσα να επισκευασω εναν κινητηρα 400ΚW στο εργοστασιο αν δεν ειχα διπλα μου την εργαλειοθηκη της FACOM, οχι οτι με κανει καλυτερο μηχανολογο αλλα ετσι ειμαι το δυνατον πιο σιγουρος πως δε θα κανω καποια μικρη ζημια σε καποιο περικοχλιο και να χασω χρονο επισκευαζοντας κατι που σε αλλη περιπτωση δε θα το ειχα χαλασει. Για να κλεισουμε, αν δεν εχεις τις γνωσεις να κανεις το κατι το παραπανω στη μηχανη σου και τα κλειδια τα θελεις μονο για να λεινεις πλαστικα και να αλλαζεις λαδια ολα τα παραπανω ειναι υπερ αρκετα, αν καποια στιγμη οι γνωσεις σου αυξηθουν θα δεις πως μονος σου τοτε θα αναζητησεις το κατι παραπανω, ΤΙΡ: Μπορεις να αγορασεις τα καρυδακια που δουλευεις πιο συχνα απο μια καλη εταιρεια και για αρχη να χρεισιμοποιεις μανελα για χαλαρωμα ή τελικη συσφυξη' και μια μετρια καστανια για να κανεις την υπολοιπη δουλεια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Αν οι FACOM και UNIOR είναι κορυφαίες στο χώρο τους τότε αυτοί τι είναι....; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros79 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 ρε συ....αυτα δεν ειναι εργαλεια για μοτοσακα ....χειρουργικα εργαλεια ειναι...πωωωω τι να κλασουν ολα τα αλλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Φιλαράκια την κασετίνα του Lidl (http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-34471AC1-20679DE1/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=3102) την Πέμπτη 12-12-2013 θα την "χτυπήσω" άνετα. Τέτοια εργαλεία δεν έχω καθόλου, από καιρό σκεφτόμουν να πάρω καρυδάκια και συν της άλλης το σετ των 40ευρώ είναι σχεδόν πληρέστατο για ερασιτεχνική χρήση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 μια χαρα ειναι..την εχω για δευτερη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μια χαρά είναι για 40 €! Στο ebay ίδιας ποιότητας τις πουλάνε πάνω από 40 € + 20 € μεταφορικά. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ το ίδιο για τα άλλεν,τα torx και τα κατσαβίδια. Είναι άχρηστα και μπορεί να προκαλέσουν ζημιά. Κατσαβίδια, torx και άλλεν πάντα ποιοτικά Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Αφορμης δοθεισης προκειμενου να μην ανοιγω αλλο θεμα. Ψαχνω να βρω εναν πολυ εξεζητημενο γδαρτη καλωδιων ο οποιος κανει ενα καθετο κοψιμο 360 μοιρες το περιβλημα του ΝΥΜ για παραδειγμα και στη συνεχεια βγαζει μια μικρη λεπιδα και κοβει κατα μηκος του καλωδιου (το περιβλημα παντα) και απελευθερωνει τα εσωτερικα καλωδια. Εχω γυρισει πολλα καταστηματα με εργαλεια και τετοιο πραγμα δεν βρηκα. Αν ξερει καποιος θα του ημουν υποχρεος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Χα! το είχα ρε Πέτρο όταν δούλευα ηλεκτρολόγος. Ξεμουφαδόρος νομίζω λέγεται και η λεπίδα ρυθμιζόταν ως προς το μήκος της. Θα ψάξω αύριο Καλαμάτα μπας και σου βρω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 www.gedoretools.co.uk/stripping-pliers/1830856-gedore-1830856-8147-heavy-duty-cable-stripping-tool-4010886855225.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Αφορμης δοθεισης προκειμενου να μην ανοιγω αλλο θεμα. Ψαχνω να βρω εναν πολυ εξεζητημενο γδαρτη καλωδιων ο οποιος κανει ενα καθετο κοψιμο 360 μοιρες το περιβλημα του ΝΥΜ για παραδειγμα και στη συνεχεια βγαζει μια μικρη λεπιδα και κοβει κατα μηκος του καλωδιου (το περιβλημα παντα) και απελευθερωνει τα εσωτερικα καλωδια. Εχω γυρισει πολλα καταστηματα με εργαλεια και τετοιο πραγμα δεν βρηκα. Αν ξερει καποιος θα του ημουν υποχρεος. http://www.facom.com/Facom/Catalogs/fr-en/appli.html πανε στη σελιδα με τα electricity το πρωτο αριστερα πρεπει να θες οσο καταλαβα. Υποψιν ξες οτι τα facom ειναι λιγο γροθια στο στομαχι αλλα οτι δινεις παιρνεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfi-ka 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 Τον γδάρτη της facom τον έχω κι εγώ. Έχει και μιά μικρή λάμα μπροστά που εκτελεί χρέη μαχαιριού. Το εσωτερικό κοπίδι που γδέρνει το μανδύα περιστρέφεται το ίδιο ώστε να κόβει και περιμετρικά. Προσωπικά το κόψιμο 360 μοιρών το θεωρώ χάσιμο χρόνου, την ίδια δουλειά μπορείς να κάνεις με τον κόφτη, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 http://www.papatheodosiou.gr/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82/tabid/103/ProdID/1732/RtnTab/87/PageIndex/1/CatID/54/Default.aspx Εγώ θα πήγαινα σε Knipex. Θα το βρεις πιο εύκολα μιας και όλοι σχεδόν πουλάνε Knipex. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 http://www.bestprice.gr/search?q=%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%B9%CF%89%CE%BD&pg=2 http://www.daisat.gr/index.php?act=viewProd&productId=1319&ref=bestprice.gr 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2013 http://www.bestprice...F%89%CE%BD&pg=2 http://www.daisat.gr...ef=bestprice.gr Haupa δίχως αμφιβολία! Για 15 € είναι τοπ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daz 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 Ρε συ Miskin τι φωτό είναι αυτές που ποστάρεις? Με τέτοιες φοτό δεν υπήρχε περίπτωση να μην εντοπίσω το θρεντ κάποια στιγμή! Δεν σου λέω ποιός είμαι, πιστεύω ότι θα το καταλάβεις. Και δυο λογάκια από μένα γιατί κατά καιρούς διαβάζω σε θρεντ πολλές μπερδεμένες απόψεις. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω! Λοιπόν.. Τα facom είναι Κινέζικα. Ναι είναι! Πιστεύετε ότι δεν είναι καλά? Τι είναι αυτό που τα κάνει καλύτερα από τα ΗR, η αντοχή τους? Λάθος! Ο Miskin έχει τεστ όπου τα HR τα πάνε τόσο καλά σε θέμα αντοχής όσο και τα πανάκριβα snap-on. Η εφαρμογή που έχουν στη βίδα? Όχι απαραίτητα. Λίγη θεωρία. Υπάρχουν κάποια στανταντ που πρέπει να πληρούν τα εργαλεία ώστε να κάνουν τη δουλειά και να μην είναι επικίνδυνα. Υπάρχει το jis το (japan), το din (Γερμανικό) το iso (international) κτλ. Αυτά λοιπόν ορίζουν την ελάχιστη αντοχή που πρέπει να έχει ένα εργαλείο, την ελάχιστη εφαρμογή με την βίδα, ακόμα και τον τρόπο συμπεριφοράς του, όταν ασκηθεί δύναμη μεγαλύτερη απ' της αντοχές του. Ορίζει δλδ ότι το εργαλείο πρέπει να λυγίζει και όχι να σπάει. Όλα αυτά υπάρχουν για να προστατεύεται ο καταναλωτής. Τα ιδια πρότυπα υπάρχουν μέχρι και στις βίδες κτλ. Οπότε τα ΗR πληρούν τις ίδιες προδιαγραφές με τα facom. (όπου facom βάλτε την αγαπημένη σας ακριβή μάρκα). Και ανάμεσα σε δυο no name γερμανοπολύγωνα ποιο είναι το καλύτερο? Πως θα τα ξεχωρίσουμε? Απ το βάρος? Αν ήταν έτσι τότε τα ΗR είναι καλύτερα απ' τα πανάλαφρα (και πανάκριβα stahlwille). Απ' το πιο γυαλίζει περισσότερο όπως ειπώθηκε? Λάθος! Τα Gedore δεν γυαλίζουν καθόλου και είναι 10 φορές πιο ακριβά απ' τα stanley. Απ' την τιμή? Ναι αν είμαστε θύματα! Τα χρωμίου βαναδίου είναι καλύτερα! Ναι φυσικά και είναι αλλά τώρα πια όλα chrome-vanadioum γράφουν. Και αυτά που δεν το γράφουν έχουν χαραγμένο το CrV που είναι το ίδιο. Μήπως αυτά που γράφουν made in Germany ή made in france είναι καλύτερα απ' αυτά που γράφουν made in India ή δεν γράφουν τίποτα? Λάθος. Τα facom δεν γράφουν πια made in France αφού λίγα κομμάτια κατασκευάζονται στην Γαλλία πλέων. Έχει κρατήσει την παραγωγή από ελάχιστα κομμάτια στην Γαλλία, έχει κάποια εργοστάσια της Usag στην Ιταλία και τα υπόλοιπα είναι Κινα Ταιβαν κτλ. Εξαγοράστηκε απ' τον Stanley και μετέφερε την παραγωγή της σε χώρες που τα εργατικά είναι λιγότερα. Και δεν είναι η μόνη. Πρόσφατα η Γερμανική matadore δεν άντεξε τον ανταγωνισμό και σταμάτησε να τα παράγει μόνη της. Τα παραγγέλνει και αυτή απ' έξω. Η Beta έχει προ πολλού σταματήσει να είναι κατασκευάστρια και είναι πιο πολύ διανομέας. Οι εταιρίες που έχουν φθηνά εργαλεία όπως η force και η Proxon ήταν άλλοτε καθαρές Γερμανικές εταιρίες που κατασκεύαζαν τα προιόντα τους εντός συνόρων. Έγιναν οι Beta, Facom, matadore ίδιες με τις proxon και force? E όχι δα! Και τώρα που τα τσουβαλιάσαμε όλα ας δούμε τις διαφορες τους. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεχωρίσει κάποιος χωρίς εμπειρία, ποιο είναι το καλύτερο εργαλείο είναι απ' τον ήχο και τα χαρακτηριστικά του! Απ' τον ήχο καταλαβαίνουμε αν έχει γίνει σωστή δουλειά κατά την σφυρηλάτηση και απ' τα χαρακτηριστικά του αν έχει γίνει σωστή επιλογή του κράματος και της θερμικής κατεργασίας. Έτσι ένα γερμανοπολύγωνο HR μπορεί να έχει τις ίδιες αντοχές με ένα Stahwille αλλά για να το πετύχει αυτό χρειάζεται το διπλάσιο υλικό. Έχετε δει πόσο χοντρό είναι το δακτυλίδι ενός ΗR? Έχετε πιάσει ποτέ ένα Stahwille να δείτε πόσο λεπτό και ελαφρύ είναι? Τώρα θα πει κάποιος, τι με ενδιαφέρει εμένα αυτό αν αντέχουν το ίδιο. Την επόμενη φορά όμως που δεν θα χωράει το δαχτυλίδι να μπει σε μια βίδα γιατί αυτή θα είναι κοντά σε κάποιον άξονα ή σίδερο θα ξέρει την απάντηση. Αν χρησιμοποιήσει το ανοιχτό άκρο γιατί το δαχτυλίδι δεν χωράει και χαλάσει την βίδα, δεν θα φταίει η βίδα. Και περνάμε στην διαφορά ενός φθηνού με ένα ακριβότερο εργαλείο.. Η σωστή θερμική κατεργασία λοιπόν μας δίνει ένα συνολικά καλύτερο εργαλείο για την δουλειά μας γιατί αυτό είναι πιο λεπτό και χωράει παντού ενώ έχει την ίδια αντοχή. Μόνο αυτό? Όχι. Μας δίνει μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο. Δεν είναι μόνο πόση ροπή μπορεί να αντέξει ένα εργαλείο αλλά και πόσες φορές μπορεί να αντέξει αυτή την ροπή. Έτσι βλέπουμε ότι μετά από λίγο καιρό χρήσης, το ανοιχτό άκρο ενός κινέζικου να έχει γίνει σώβρακο ενώ ένα Hazet είναι μέσα στα στανταρ του din/iso ακόμα και μετά από χρόνια σκληρής χρήσης σε απαιτητικά περιβάλλοντά ή κατάχρηση. Μόνο αυτό? Όχι. Τα καλά εργαλεία υπερκαλύπτουν τα στανταρ του din/iso. Έχουν ακόμα μεγαλύτερες αντοχές και πολύ μικρότερες ανοχές στην εφαρμογή. Και δεν σταματάει εδώ. Η δουλειά που έχει γίνει στο τελείωμα του κλειδιού δεν έχει καμία σχέση. Το ένα έχει ένα λεπτό στρώμα χρωμίου που μετά από λίγο ξεφτίζει και σκουριάζει ενώ το άλλο έχει απίστευτη δουλειά κατά της διάβρωσης με πολύ περισσότερα στάδια κατά την παραγωγή με πολύ πιο ανθεκτικό χρώμιο αλλά και εχτρα αντιδιαβρωτική προστασία από κάτω. Το στρώμα χρωμίου μπορεί να είναι γυαλιστερό όπως τα facom ή τα Ιαπωνικά koken, καθρέπτης όπως τα Αμερικάνικα snap-on ή ματ όπως τα περισσότερα Γερμανικά Gedore, Hazet, Elora κτλ. Επίσης είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μην υπάρχουν γωνίες εκεί που πιέζει το χέρι με αποτέλεσμα να μην μας πονάει όταν ασκούμε μεγάλη πίεση. Όλα αυτά απαιτούν σχεδιασμό και μελέτη, δοκιμές επί δοκιμών, συνεχής ελέγχους κατά την παραγωγή, εξειδίκευσή και τεχνογνωσία. Έχουμε λοιπόν. Εξέλιξη Κράμα Θερμική επεξεργασία Αντιδιαβρωτική προστασία και Εγγύηση που αυξάνουν την τιμή και μας δίνουν: Καλύτερα χαρακτηριστικά Αντοχή Διάρκεια στην καταπόνηση Διάρκεια στον χρόνο Εφαρμογή Πιο άνετη εργασία Το πληρώνουμε μια φορά και ποτέ ξανά. Όλα αυτά ενδιαφέρουν τους επαγγελματίες. Ο ερασιτέχνης, περιστασιακός χρήσης μπορεί να επιλέξει κάτι που δεν τα έχει όλα αυτά και να είναι ικανοποιημένος. Πως θα ξέρει όμως κάποιος τι μάρκα πρέπει να πάρει και πόσα να ξοδέψει για τις ανάγκες του? Συνεχίζεται.. Το δαχτυλίδι ενός Stahlwille. Δείτε πόσο λεπτό είναι και το ανοιχτό άκρο. Ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις σήμερα. Stahwille test Κάνοντας το ίδιο τεστ σε ένα ότι να 'ναι χρωμίου βαναδίου. Επικίνδυνα κινέζικα σκουπίδια. unique 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες