Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Τη δευτερα παιζει ο βιδολογος παρκσαιντ 18v 150Ν.Ειναι πολυ καλος,3χρονια εγγυηση κλπ.Το λεω μηπως τον περιμενε κανενας.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandross 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τη δευτερα παιζει ο βιδολογος παρκσαιντ 18v 150Ν.Ειναι πολυ καλος,3χρονια εγγυηση κλπ.Το λεω μηπως τον περιμενε κανενας..Το είδα και εγώ στην προσφορα και ηθελα να το τσιμπήσω. Ομως απο διπλανο φορουμ που το ψαχνουν αρκετά ειδα το παρακάτω βίντεο και δυστηχως μιλανε για ροπη 120 Nm και οχι 180 Nm και ετσι λεω να το αποφύγω.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2016 από τον Alexandross Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2016 Ναι οκ δε το αποκλειω καθολου να πιανει λιγοτερα.Ομως και 120 ειναι παρα πολλα για τητιμη του.Εξαρταται τι δουλεια θες να κανεις,τωρα τα μπουλονια απ τ αμαξι δε θα τα βιδωνα μ αυτο ουτως η αλλως 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas KTM 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Παιδες ριξτε μου καμια καλη ιδεα για σειρα κατσαβιδια, σταυροτο, ισιο, ψιλο, μεσαιο, χοντρουτσικο κτλ ψαχνω για κατι καλο και σε αντοχη και σε μαρκα. Εαν εχει κανει κανεις προσφατη ερευνα θα βοηθουσε, ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Το είδα και εγώ στην προσφορα και ηθελα να το τσιμπήσω. Ομως απο διπλανο φορουμ που το ψαχνουν αρκετά ειδα το παρακάτω βίντεο και δυστηχως μιλανε για ροπη 120 Nm και οχι 180 Nm και ετσι λεω να το αποφύγω.. To συγκεκριμμενο αργαλειο ειναι πολυ καλο και δυνατο.Οπως και το 14v επαναφορτιζομενο που εχει Τα εχω δουλεψει αρκετα και με ζορια. 10λεπτη λειτουργια συνεχομενα και με κρουση, τουμπες κλπ.Οι μπαταριες θελουν προσοχη ,οπως σε ολα τα επαναφορτιζομενα φυσικα. Τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα να φορτιζονται. Τωρα αν βγαζει 120 ή 180 δεν με νοιαζει. επισης οτι καποιος παει σαν χαζος και δοκιμαζει αυτο το εργαλειο σε ροδες αυτοκινητου μου λεει πολλα για αυτον και οχι για το εργαλειο. Για το σπιτι και ελαφρως επαγγελματικη χρηση ειναι μια χαρα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandross 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Παιδες ριξτε μου καμια καλη ιδεα για σειρα κατσαβιδια, σταυροτο, ισιο, ψιλο, μεσαιο, χοντρουτσικο κτλ ψαχνω για κατι καλο και σε αντοχη και σε μαρκα. Εαν εχει κανει κανεις προσφατη ερευνα θα βοηθουσε, ευχαριστω Μόνο σταυρούς και ίσια θέλεις ;Τι πόσο θέλεις να ξοδέψεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas KTM 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Μόνο σταυρούς και ίσια θέλεις ;Τι πόσο θέλεις να ξοδέψεις ?Ναι ... κατα βαση αυτα θελω το ποσο δεν κατι συγκεκριμενο, για κατι καλο θα μπορουσα να δωσω.Φυσικα δεν μιλαω για κατσαβιδια των 2 ευρω το κοματι τυπου LIDL και παζαρι,ψαχνω για κατι καλο και σε χειρολαβη ... και σε αντοχη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandross 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 To συγκεκριμμενο αργαλειο ειναι πολυ καλο και δυνατο.Οπως και το 14v επαναφορτιζομενο που εχει Τα εχω δουλεψει αρκετα και με ζορια. 10λεπτη λειτουργια συνεχομενα και με κρουση, τουμπες κλπ.Οι μπαταριες θελουν προσοχη ,οπως σε ολα τα επαναφορτιζομενα φυσικα. Τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα να φορτιζονται. Τωρα αν βγαζει 120 ή 180 δεν με νοιαζει. επισης οτι καποιος παει σαν χαζος και δοκιμαζει αυτο το εργαλειο σε ροδες αυτοκινητου μου λεει πολλα για αυτον και οχι για το εργαλειο. Για το σπιτι και ελαφρως επαγγελματικη χρηση ειναι μια χαρα Ηλια τα εργαλεία τα αγοράζουμε με βάση τις προδιαγραφές .Όταν λέει 180 Nm πρέπει να είναι τόσα.Το εργαλειο αυτό είναι παλμικο και η δουλειά του είναι να ξεβιδώνει παξιμάδια οπότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο επίκρισης .Ενημερωτικά να σου πω ότι ο ένα μπουλονι ρόδας αυτοκινήτου είναι μέσο όρο στα 90-100Nm.Το πείραμα θα μπορούσε να το εκτέλεσε και με κοχλιοσυνδέσεις Μ12 και να τις φορτίσει με 180 Νm ροπή για να είναι αρεστό .Όμως και πάλι δεν θα το έλυνε. Ναι ... κατα βαση αυτα θελω το ποσο δεν κατι συγκεκριμενο, για κατι καλο θα μπορουσα να δωσω.Φυσικα δεν μιλαω για κατσαβιδια των 2 ευρω το κοματι τυπου LIDL και παζαρι,ψαχνω για κατι καλο και σε χειρολαβη ... και σε αντοχηΜε 40 ευρώ θα πάρεις καλά κατσαβιδια Facom και θα κάνεις πλήρως την δουλειά σου για αρχή .Δες ακριβώς τι μεγέθη θέλεις από ίσια κατσαβιδια !αν δεν χρειάζεσαι πάνω από 8 mmΣε καλύπτει πλήρως το παρακάτω σετ. Σε ποια περιοχη είσαι ? https://www.google.gr/search?q=facom+12+piece+screwdriver+set&client=ms-android-samsung&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwju1eHNnd7NAhUFC8AKHeaYAAMQ_AUIBygB&biw=360&bih=559#tbm=isch&q=facom+10+piece+screwdriver+set&imgrc=Lol9ZiSSCwJ9fM%3A 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Εχεις δικιο.. Δεν ειχα πιει ακομα καφε Ειδα και το βιντεο. Παρολα αυτα επιμενω οτι αξιζει να το παρει καποιος οποιος θελει ενα τετοιιο και δεν θελει να δωσει 200-230€ πχ για το dewalt ( που επισης ειναι φοβερο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas KTM 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 εχω ηδη καποια της USAG ... νομιζω ειναι κοντα σε ποιοτητα με αυτα.το σταυροτο εσπασε σχεδον αμεσως :/δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τα USAG ... δεν θα τα ξανα επαιρνα !!! καποιος μου ειχε πει για τα Hayzet ... η καπως ετσι. Οτι ειναι καλυτερα ποιοτικος και δεν σπανε !! Ειμαι στο Πολυκαστρο του νομου Κιλκις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas KTM 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Φωτο απο το σπασιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandross 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Βλέπω είναι κρουστικα τα κατσαβιδια σου!!Αυτά που ψάχνεις τα θελεις το ιδιο ή απλά ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Ρε θηρίο πως κατάφερες και έσπασες το usag (Facom είναι στην ουσία). Λογικά αυτό έχει εγγύηση εφ'όρου ζωής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas KTM 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Βλέπω είναι κρουστικα τα κατσαβιδια σου!!Αυτά που ψάχνεις τα θελεις το ιδιο ή απλά ? Ψαχνω μαλλον σε κατι τετοιο παλι ... αλλα καλυτερο εαν υπαρχει ... Miskin εαν σου πω οτι δεν εφαγε ξυλο και εσπασε θα το πιστεψεις ?? :/και τα ειχα πληρωσει και ακριβουτσικα :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Ψαχνω μαλλον σε κατι τετοιο παλι ... αλλα καλυτερο εαν υπαρχει ... Miskin εαν σου πω οτι δεν εφαγε ξυλο και εσπασε θα το πιστεψεις ?? :/και τα ειχα πληρωσει και ακριβουτσικα :/Το πήρες από κει κοντά; Αν ναι, είναι υποχρεωμένος να στο αλλάξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stam. 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 καλημέρα!νομίζω ότι η εγγύηση γι' αυτά καλύπτεται από οποιονδήποτε τα πουλάει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ναι αλλά στη πράξη είναι δύσκολο να κάνεις χρήση της εγγγύησης αν το έχεις πάρει από το διαδίκτυο. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 6 , 2016 από τον Miskin 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stam. 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 χμμ... πιθανώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas KTM 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Η εταιρια που τα ειχα παρει νομιζω εκλεισε ... Contact την ελεγαν ..Οπως και να εχει εχω πολυ καιρο να ξανα παρω κατι απο αυτους,Εαν βρω αλλο μαγαζι στην Θεσσαλλονικη που εχει τα USAG θα τους κανω ερωτηση να δω μπορει να γινει ... εαν γινεται κατι !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Η ισόβια εγγύηση στα εργαλεία είναι πονεμένη ιστορία εδώ στην Ελλάδα. Το πιο πιθανό είναι να σου ζητήσουν απόδειξη αγοράς τελείως αυθαίρετα μιας και πουθενά η μαμά εταιρεία δε λέει κάτι τέτοιο. Τα Hazet είναι πολύ καλά αλλά δύσκολα θα τα βρεις Ελλάδα και είναι και πανάκριβα.Εκεί στο Πολύκαστρο τι μπορείς να βρεις; Από μάρκες εννοώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas KTM 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Η ισόβια εγγύηση στα εργαλεία είναι πονεμένη ιστορία εδώ στην Ελλάδα. Το πιο πιθανό είναι να σου ζητήσουν απόδειξη αγοράς τελείως αυθαίρετα μιας και πουθενά η μαμά εταιρεία δε λέει κάτι τέτοιο. Τα Hazet είναι πολύ καλά αλλά δύσκολα θα τα βρεις Ελλάδα και είναι και πανάκριβα.Εκεί στο Πολύκαστρο τι μπορείς να βρεις; Από μάρκες εννοώ.Εδω εχει μπολικα UNIOR (δεν μου γεμιζουν το ματι οσα εχω δουλεψει)εχουν πολυ ψευτικη αισθηση, το θεμα ομως δεν ειναι η περιοχη ... ειμαι σχετικα κοντα στην Θεσσαλλονικη.Θα μπορουσα να παρω απο εκει οποιαδηποτε μαρκα. Το θεμα ειναι οτι ψαχνω για κατι καλο !!!Να μην εχω σε 2 εβδομαδες παλι τα ιδια Τροποποιήθηκε Ιούλιος 6 , 2016 από τον Andreas KTM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Το Facom που έσπασε είναι κορυφαίο κατσαβίδι, άρα όλα μπορεί να σπάσουν. Τα Unior δε τα γουστάρω ούτε γω οπότε δε στα προτείνω. Κοίτα τα Wera με τη κίτρινη-μαύρη λαβή. Τα έχω και αντέχουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Με την εγγυηση ειναι οπου σε πετυχουν.Τι εννοω?Αν πας και δεν εισαι ψιλιασμενος και σου πουν, να ξερετε κυριε να πατε να το αλλαξετε απο εκει που το αγορασατε ή θελουμε αποδειξη κ.λ.π. και δεν τους πλακωσεις στα γαμωσταυριδια το εχασες το παιχνιδι επιτοπου.Η εγγυηση κανονικα καλυπτεται απο ολους τους επισημους αντιπροσωπους-εισαγωγεις, αφου οπως και να`χει στην μαμα εταιρεια του προιοντος θα το στειλουνε, αν η εταιρεια δωσει το ok για αντικατασταση θα σου δωσει το μαγαζι το εργαλειο και θα τους στειλουν αυτοι αλλο καινουργιο.Απλα εγω απ`οτι εχω καταλαβει, αυτοι βαριουνται ολη αυτη την διαδικασια και κανουν τα δικα τους για να σε "στειλουν". Αντρεα εγω εχω παρει τα wiha softfinish αυτα εδω Σ`αρεσουν ετσι οπως τα βλεπεις απο την φωτογραφια?Εχουν εγγυηση εφ`ορου ζωης και τα ειχα παρει και ψιλοοικονομικα, αν θες κανω μια ερωτηση ποσο τα πουλαει τωρα το σετ.Ανθεκτικα παντως ειναι μεχρι στιγμης, εγω τα βασανιζω αρκετα τα εργαλεια μου και ειμαι και πολυ απαιτητικος οποτε στην αντοχη τους βαζω καλο βαθμο, η λαβη τους ειναι καλη-οχι κορυφαια αλλα ουτε και χαλια, πιστευω τα λεφτα που ειχα δωσει για να τα παρω τ`αξιζουνε και με το παραπανω.Αυτη η σειρα ομως δεν ειναι η 'χτυπητη" αλλα η απλη, η 'χτυπητη' ανεβαινε αρκετα στην τιμη. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2016 από τον fasarias 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2016 Για να δουμε τι εχουμε εδω κυριοι. Η φραση του οτι πληρωνεις παιρνεις σε ολο της το μεγαλειο και με τυμπανοκρουσιες κιολας. Παω χθες να ξετρυπησω εναν τοιχο απο μπετο ενισχυμενο (οπλισμενο σκυροδεμα)Εδω στις δυο πρωτες φωτο βλεπουμε το τρυπανι που εχω παρει απο τα lidl (σειρα με εξι τρυπανια διαφορων μεγεθων) στην μολις πρωτη του χρηση. Παπαλα το τρυπανι, τα τιναξε τα πεταλα με συνοπτικες διαδικασιες και μου εβγαλε και την ψυχη μεχρι να ξετρυπησει. Εδω στην επομενη φωτο δειχνω ενα αντιστοιχο επωνυμο τρυπανι που το εχω νομιζω πανω απο μια δεκαετια και εχει ξετρυπησει τα παντα μεσα σ`αυτα τα χρονια, οι διαφορες τους βεβαια εκτος του οτι το ενα ειναι επωνυμο και το αλλο ειναι για τα πανηγυρια ειναι επισης πως το επωνυμο ειναι τετρακοπο αντι δικοπο που ειναι του λιντλ. Αυτα και τα συμπερασματα δικα σας!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimlertas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2016 Οκ. Καταλάβαμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες