Jump to content

Recommended Posts

Πολυ ενοχλητικα αυτα τα κατσαβιδια που κατεβαινει η μονοση μεχρι την μυτη, πως και σε βολεψαν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολυ ενοχλητικα αυτα τα κατσαβιδια που κατεβαινει η μονοση μεχρι την μυτη, πως και σε βολεψαν?

Για αυτά που έβαλα λες ? Όλα τα VDE έτσι είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας και ΠΑΛΙ παιδια , θα προσπαθησω να επιδιορθωσω ενα καγιακ που εχω που εχω και οι οδηγοι κανουν χρηση ενος εργαλειο που λεγεται plastic welding ( http://www.ebay.com/itm/80-Watt-Iron-PLASTIC-WELDING-KIT-TPO-TEO-PP-Rod-Mesh-Auto-Car-Welder-Repair-Kit-/191049824397) ξερεται πως λεγεται στα ελληνικα ; ευχαριστω πολυ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας και ΠΑΛΙ παιδια , θα προσπαθησω να επιδιορθωσω ενα καγιακ που εχω που εχω και οι οδηγοι κανουν χρηση ενος εργαλειο που λεγεται plastic welding ( http://www.ebay.com/...t-/191049824397) ξερεται πως λεγεται στα ελληνικα ; ευχαριστω πολυ!

Στην ουσια λιωνει πλαστικο ιδιου τυπου και το ομογενοποιει.Αγορασε ενα κολλητηρι με διαφορετικες μυτες,βρες οτιδηποτε πλαστικο ειναι ιδιου τυπου με το καγιακ σου και ξεκινα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας παιδια βλεπω θα φερει  το λιντλbits προτεινεται αυτες με 6 ευρω http://www.lidl-hellas.gr/el/ergalei...etail&id=36998 ή να δωσω αλλα 4 και να παρω και ενα κατσαβιδι http://www.lidl-hellas.gr/el/ergalei...etail&id=36945 . βλεπω το σετακι τις powerfix συμφερει πιο πολυ αλλα απο ποιοτητα τι λεει ;τα parkside ειναι καλα αν δεν κανω λαθος....
ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να παρεις απο κανενα συνοικιακό κατάστημα της γειτονιάς σου.δεν θα εχει διαφορά στην τιμή.κ ούτε στην ποιότητα φυσικα!

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας παιδια βλεπω θα φερει  το λιντλbits προτεινεται αυτες με 6 ευρω http://www.lidl-hellas.gr/el/ergalei...etail&id=36998 ή να δωσω αλλα 4 και να παρω και ενα κατσαβιδι http://www.lidl-hellas.gr/el/ergalei...etail&id=36945 . βλεπω το σετακι τις powerfix συμφερει πιο πολυ αλλα απο ποιοτητα τι λεει ;τα parkside ειναι καλα αν δεν κανω λαθος....
ευχαριστω!

Να πάρεις τα Parkside. Τα Powerfix είναι πολύ κατώτερα ποιοτικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω και παααρα πολυ καιρο που συμμαζευα το υπογειο, βρηκα μια παλια εργαλειοθηκη-βαλιτσα του πατερα μου, που σκεφτηκα καποιον με τη μια οταν την ειδα!

image.jpg

Αχιλλέα φιλε αφιερωμένη! :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αξίζει ένα restoration φίλε Γιώργο. Βέβαια αυτό το μπλεδάκι της Hazet είναι δυσεύρετο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λιντλ αν δεν κανω λαθος ειχε βγαλει πριν καμα χρονο προσφορα ενα καθετο τρυπανι  παγκου αν δεν κανω λαθος στα 60 περιπου ευρω? Απο κριτικες που διαβασα λενε οτι ειναι ισαξιο με επωνημα διπλασιασ αξιας.Ξερουμε αν θα ξαναβγει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λιντλ αν δεν κανω λαθος ειχε βγαλει πριν καμα χρονο προσφορα ενα καθετο τρυπανι  παγκου αν δεν κανω λαθος στα 60 περιπου ευρω? Απο κριτικες που διαβασα λενε οτι ειναι ισαξιο με επωνημα διπλασιασ αξιας.Ξερουμε αν θα ξαναβγει?

Πρώτα θα βγει στη Γερμανία και Ιταλία και μετά εδώ. Αν τα παρακολουθείς θα ξέρεις νωρίτερα αν και πότε θα το φέρει. Θα έχω και γω το νου μου.

Πήγα σήμερα στο Δαμίγο και πήρα ένα φιλεράκι (ποτέ δεν είχα δικό μου, πάντα "δανειζόμουν" απ' τη δουλειά) με 3.5 €. Μέχρι τέλος του μήνα πρέπει να τσεκάρω τις βαλβίδες στο στρωματάκι.

2i0w75v.jpg

2mpjxqc.jpg

Ξέρει κανείς αυτό το λιονταράκι ποια μάρκα είναι;

Τροποποιήθηκε από τον Miskin

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω το ίδιο (με το λιονταράκι) αλλά το έχω χρόνια και δε θυμάμαι μάρκα.

Το έχεις μετρήσει ποτέ να δεις αν όντως είναι σωστό; Εγώ το μέτρησα και έφριξα! Αν φτιάχνουν τέτοια φίλερ στη Γερμανία (πολύ αμφιβάλλω ότι είναι γερμανικά) τι να πω; Για πέταμα στη κυριολεξία! Το 0.05 μετράει 0.12! Τα τσέκαρα όλα. Το 0.02 μετρούσε 0.05 και το 0.35 μετρούσε 0.7! Προφανώς είχε χτυπημένα αλλά νούμερα.

kcxlxf.jpg

Πήγα λοιπόν εδώ και πήρα ένα Insize 4602-17. Δε ξέρω που κατασκευάζονται αλλά αξίζουν τα 4€ + ΦΠΑ. Έχουν και ένα χρόνο εγγύηση και serial number στο καρτελάκι.

fardx.jpg

34oepl3.jpg

2469u3b.jpg

Ευτυχώς που δεν τσέκαρα βαλβίδες με το "γερμανικό"...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα insize είναι η καλύτερη ποιότητα Κίνας.

Είναι πολύ αξιόπιστα,μπράβο καλή αγορά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχεις μετρήσει ποτέ να δεις αν όντως είναι σωστό; Εγώ το μέτρησα και έφριξα!

Όχι δεν το έχω μετρήσει (που να το φανταστώ άλλωστε) αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει κιόλας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάντως σε φιλεράκια praktiker με μέτρηση σε μικρόμετρο insize δείξανε πολύ καλά, απόκλιση της τάξης του 0,001 χιλιοστού

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχεις μετρήσει ποτέ να δεις αν όντως είναι σωστό; Εγώ το μέτρησα και έφριξα! Αν φτιάχνουν τέτοια φίλερ στη Γερμανία (πολύ αμφιβάλλω ότι είναι γερμανικά) τι να πω; Για πέταμα στη κυριολεξία! Το 0.05 μετράει 0.12! Τα τσέκαρα όλα. Το 0.02 μετρούσε 0.05 και το 0.35 μετρούσε 0.7! Προφανώς είχε χτυπημένα αλλά νούμερα.

kcxlxf.jpg

Πήγα λοιπόν εδώ και πήρα ένα Insize 4602-17. Δε ξέρω που κατασκευάζονται αλλά αξίζουν τα 4€ + ΦΠΑ. Έχουν και ένα χρόνο εγγύηση και serial number στο καρτελάκι.

Ευτυχώς που δεν τσέκαρα βαλβίδες με το "γερμανικό"...

ετσι  σωστος ο παιχτης :ok:

τελικα πηγες απο κει ε; αυτο το μαγαζακι θαθελα ναταν δικο μου  :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά αδιακρίβωτα μετριτικά πως τα βάζουν στο μαγαζί τους ..?

Θοδωρή είχε καποιο συνοδευτικό το το φιλερ με το λιονταράκι ή καποιο serial?

Εχουμε το ίδιο insize :winking:

Εχει και η gedore ένα σε προσφορα με 8€ οποιος ενδιαφερεται, αλλα ξεκιναει απο το .05mm και δεν μπορουν να γινουν πολλοι συνδιασμοι μετρησεων. 

Τροποποιήθηκε από τον Alexandross

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερώτηση κουίζ:

Και το φιλερ είναι σωστό και το μικρόμετρο μετρά σωστά. Που είναι το λάθος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως πιστευω οτι χανει το μικρομετρο. :_hrm:

Μετρήθηκε με 2-3 μικρόμετρα. Όλα το ίδιο μέτρησαν. Η λύση είναι απλή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:tooth::tooth::tooth:

Εεεε Αχιλλεααααα! Σε πειραζα βρε συ, ειναι δυνατον να το πιστεψες??? 

Αμα χανουΝ και τα μιτουτογιο, θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερώτηση κουίζ:

Και το φιλερ είναι σωστό και το μικρόμετρο μετρά σωστά. Που είναι το λάθος;

Αν υποθεσουμε οτι το φιλλερ με το λιονταρακι ειναι διακριβωμενο σε μετρικό σύστημα απο το εργοστασιο και οχι ιντσες καθως και οτι βαθμονομησες το μικρομετρο σου  πριν την μετρηση οτι ειναι ενταξει , δηλαδή ολα σε μετρικό συστημα, τοτε ήταν λάθος μέτρηση ?!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω κάτι άσχετο για τα Facom. Υποτίθεται έχουν εφ'όρου ζωής... Παίζει κάποιος στην Αθήνα που να τηρεί αυτή την εγγύηση ? Γιατί έχω ένα κοφτάκι που πλέον δεεεν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@‌hayabusas τη πάτησα, νόμιζα ότι αμφισβητούσες τα Mitutoyo και ήμουν έτοιμος για χαρακίρι...

@‌alexandross το βρήκες! Ο πωλητής από απροσεξία μου έδωσε φιλερ σε ίντσες! 0.02-0.35"! Δε το πρόσεξα ούτε εγώ όταν το πήρα. Πήγα και το άλλαξα και μου έδωσε ξανά λάθος, αυτή τη φορά με 20 λάμες, 0.02-0.4"! Το πήρε γραμμή ένας συνάδελφος που του το έδειξα. Δε φημίζομαι για τη παρατηρητικότητα μου...

@‌stel0 Υπάρχει ο Καραΐσκος στη Σπύρου Πάτση που έχει Facom.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα