propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 Πολυ ενοχλητικα αυτα τα κατσαβιδια που κατεβαινει η μονοση μεχρι την μυτη, πως και σε βολεψαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 Πολυ ενοχλητικα αυτα τα κατσαβιδια που κατεβαινει η μονοση μεχρι την μυτη, πως και σε βολεψαν? Για αυτά που έβαλα λες ? Όλα τα VDE έτσι είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikemart 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 γεια σας και ΠΑΛΙ παιδια , θα προσπαθησω να επιδιορθωσω ενα καγιακ που εχω που εχω και οι οδηγοι κανουν χρηση ενος εργαλειο που λεγεται plastic welding ( http://www.ebay.com/itm/80-Watt-Iron-PLASTIC-WELDING-KIT-TPO-TEO-PP-Rod-Mesh-Auto-Car-Welder-Repair-Kit-/191049824397) ξερεται πως λεγεται στα ελληνικα ; ευχαριστω πολυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 γεια σας και ΠΑΛΙ παιδια , θα προσπαθησω να επιδιορθωσω ενα καγιακ που εχω που εχω και οι οδηγοι κανουν χρηση ενος εργαλειο που λεγεται plastic welding ( http://www.ebay.com/...t-/191049824397) ξερεται πως λεγεται στα ελληνικα ; ευχαριστω πολυ! Στην ουσια λιωνει πλαστικο ιδιου τυπου και το ομογενοποιει.Αγορασε ενα κολλητηρι με διαφορετικες μυτες,βρες οτιδηποτε πλαστικο ειναι ιδιου τυπου με το καγιακ σου και ξεκινα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikemart 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 γεια σας παιδια βλεπω θα φερει το λιντλbits προτεινεται αυτες με 6 ευρω http://www.lidl-hellas.gr/el/ergalei...etail&id=36998 ή να δωσω αλλα 4 και να παρω και ενα κατσαβιδι http://www.lidl-hellas.gr/el/ergalei...etail&id=36945 . βλεπω το σετακι τις powerfix συμφερει πιο πολυ αλλα απο ποιοτητα τι λεει ;τα parkside ειναι καλα αν δεν κανω λαθος....ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να παρεις απο κανενα συνοικιακό κατάστημα της γειτονιάς σου.δεν θα εχει διαφορά στην τιμή.κ ούτε στην ποιότητα φυσικα! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2015 από τον c.l.a.b. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 γεια σας παιδια βλεπω θα φερει το λιντλbits προτεινεται αυτες με 6 ευρω http://www.lidl-hellas.gr/el/ergalei...etail&id=36998 ή να δωσω αλλα 4 και να παρω και ενα κατσαβιδι http://www.lidl-hellas.gr/el/ergalei...etail&id=36945 . βλεπω το σετακι τις powerfix συμφερει πιο πολυ αλλα απο ποιοτητα τι λεει ;τα parkside ειναι καλα αν δεν κανω λαθος....ευχαριστω!Να πάρεις τα Parkside. Τα Powerfix είναι πολύ κατώτερα ποιοτικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 Εδω και παααρα πολυ καιρο που συμμαζευα το υπογειο, βρηκα μια παλια εργαλειοθηκη-βαλιτσα του πατερα μου, που σκεφτηκα καποιον με τη μια οταν την ειδα! Αχιλλέα φιλε αφιερωμένη! :D :D :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2015 Αξίζει ένα restoration φίλε Γιώργο. Βέβαια αυτό το μπλεδάκι της Hazet είναι δυσεύρετο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 Το λιντλ αν δεν κανω λαθος ειχε βγαλει πριν καμα χρονο προσφορα ενα καθετο τρυπανι παγκου αν δεν κανω λαθος στα 60 περιπου ευρω? Απο κριτικες που διαβασα λενε οτι ειναι ισαξιο με επωνημα διπλασιασ αξιας.Ξερουμε αν θα ξαναβγει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το λιντλ αν δεν κανω λαθος ειχε βγαλει πριν καμα χρονο προσφορα ενα καθετο τρυπανι παγκου αν δεν κανω λαθος στα 60 περιπου ευρω? Απο κριτικες που διαβασα λενε οτι ειναι ισαξιο με επωνημα διπλασιασ αξιας.Ξερουμε αν θα ξαναβγει?Πρώτα θα βγει στη Γερμανία και Ιταλία και μετά εδώ. Αν τα παρακολουθείς θα ξέρεις νωρίτερα αν και πότε θα το φέρει. Θα έχω και γω το νου μου. Πήγα σήμερα στο Δαμίγο και πήρα ένα φιλεράκι (ποτέ δεν είχα δικό μου, πάντα "δανειζόμουν" απ' τη δουλειά) με 3.5 €. Μέχρι τέλος του μήνα πρέπει να τσεκάρω τις βαλβίδες στο στρωματάκι. Ξέρει κανείς αυτό το λιονταράκι ποια μάρκα είναι; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2015 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2015 Έχω το ίδιο (με το λιονταράκι) αλλά το έχω χρόνια και δε θυμάμαι μάρκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Έχω το ίδιο (με το λιονταράκι) αλλά το έχω χρόνια και δε θυμάμαι μάρκα.Το έχεις μετρήσει ποτέ να δεις αν όντως είναι σωστό; Εγώ το μέτρησα και έφριξα! Αν φτιάχνουν τέτοια φίλερ στη Γερμανία (πολύ αμφιβάλλω ότι είναι γερμανικά) τι να πω; Για πέταμα στη κυριολεξία! Το 0.05 μετράει 0.12! Τα τσέκαρα όλα. Το 0.02 μετρούσε 0.05 και το 0.35 μετρούσε 0.7! Προφανώς είχε χτυπημένα αλλά νούμερα.Πήγα λοιπόν εδώ και πήρα ένα Insize 4602-17. Δε ξέρω που κατασκευάζονται αλλά αξίζουν τα 4€ + ΦΠΑ. Έχουν και ένα χρόνο εγγύηση και serial number στο καρτελάκι.Ευτυχώς που δεν τσέκαρα βαλβίδες με το "γερμανικό"... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Τα insize είναι η καλύτερη ποιότητα Κίνας.Είναι πολύ αξιόπιστα,μπράβο καλή αγορά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Έχω το ίδιο (με το λιονταράκι) αλλά το έχω χρόνια και δε θυμάμαι μάρκα.Το έχεις μετρήσει ποτέ να δεις αν όντως είναι σωστό; Εγώ το μέτρησα και έφριξα! Όχι δεν το έχω μετρήσει (που να το φανταστώ άλλωστε) αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει κιόλας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 πάντως σε φιλεράκια praktiker με μέτρηση σε μικρόμετρο insize δείξανε πολύ καλά, απόκλιση της τάξης του 0,001 χιλιοστού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Έχω το ίδιο (με το λιονταράκι) αλλά το έχω χρόνια και δε θυμάμαι μάρκα.Το έχεις μετρήσει ποτέ να δεις αν όντως είναι σωστό; Εγώ το μέτρησα και έφριξα! Αν φτιάχνουν τέτοια φίλερ στη Γερμανία (πολύ αμφιβάλλω ότι είναι γερμανικά) τι να πω; Για πέταμα στη κυριολεξία! Το 0.05 μετράει 0.12! Τα τσέκαρα όλα. Το 0.02 μετρούσε 0.05 και το 0.35 μετρούσε 0.7! Προφανώς είχε χτυπημένα αλλά νούμερα.Πήγα λοιπόν εδώ και πήρα ένα Insize 4602-17. Δε ξέρω που κατασκευάζονται αλλά αξίζουν τα 4€ + ΦΠΑ. Έχουν και ένα χρόνο εγγύηση και serial number στο καρτελάκι. Ευτυχώς που δεν τσέκαρα βαλβίδες με το "γερμανικό"...ετσι σωστος ο παιχτης τελικα πηγες απο κει ε; αυτο το μαγαζακι θαθελα ναταν δικο μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandross 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά αδιακρίβωτα μετριτικά πως τα βάζουν στο μαγαζί τους ..?Θοδωρή είχε καποιο συνοδευτικό το το φιλερ με το λιονταράκι ή καποιο serial?Εχουμε το ίδιο insize Εχει και η gedore ένα σε προσφορα με 8€ οποιος ενδιαφερεται, αλλα ξεκιναει απο το .05mm και δεν μπορουν να γινουν πολλοι συνδιασμοι μετρησεων. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 8 , 2015 από τον Alexandross Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2015 Ερώτηση κουίζ:Και το φιλερ είναι σωστό και το μικρόμετρο μετρά σωστά. Που είναι το λάθος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2015 Εγω παντως πιστευω οτι χανει το μικρομετρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2015 Εγω παντως πιστευω οτι χανει το μικρομετρο. Μετρήθηκε με 2-3 μικρόμετρα. Όλα το ίδιο μέτρησαν. Η λύση είναι απλή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2015 Εεεε Αχιλλεααααα! Σε πειραζα βρε συ, ειναι δυνατον να το πιστεψες??? Αμα χανουΝ και τα μιτουτογιο, θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandross 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2015 Ερώτηση κουίζ:Και το φιλερ είναι σωστό και το μικρόμετρο μετρά σωστά. Που είναι το λάθος; Αν υποθεσουμε οτι το φιλλερ με το λιονταρακι ειναι διακριβωμενο σε μετρικό σύστημα απο το εργοστασιο και οχι ιντσες καθως και οτι βαθμονομησες το μικρομετρο σου πριν την μετρηση οτι ειναι ενταξει , δηλαδή ολα σε μετρικό συστημα, τοτε ήταν λάθος μέτρηση ?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2015 Να ρωτήσω κάτι άσχετο για τα Facom. Υποτίθεται έχουν εφ'όρου ζωής... Παίζει κάποιος στην Αθήνα που να τηρεί αυτή την εγγύηση ? Γιατί έχω ένα κοφτάκι που πλέον δεεεν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2015 @hayabusas τη πάτησα, νόμιζα ότι αμφισβητούσες τα Mitutoyo και ήμουν έτοιμος για χαρακίρι...@alexandross το βρήκες! Ο πωλητής από απροσεξία μου έδωσε φιλερ σε ίντσες! 0.02-0.35"! Δε το πρόσεξα ούτε εγώ όταν το πήρα. Πήγα και το άλλαξα και μου έδωσε ξανά λάθος, αυτή τη φορά με 20 λάμες, 0.02-0.4"! Το πήρε γραμμή ένας συνάδελφος που του το έδειξα. Δε φημίζομαι για τη παρατηρητικότητα μου... @stel0 Υπάρχει ο Καραΐσκος στη Σπύρου Πάτση που έχει Facom. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες