bagelismar 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 Δυστυχώς δεν προλαβα την προσφορα τον lidl ειχαν εξαντληθεί εδω στην Σαντορίνη μονο τα γερμανοπολυγονα προλαβα. Αρα μπορεις ναου προτείνεις κατι αντίστοιχο απο σκροθτζ γτ εδω τα τοπικα μαγαζια χρεωνουν 10πλασιες τιμες. Ευχαριστω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 Με 10€ συλλογή καστάνια-καρυδάκια, όχι δε μπορώ να σου προτείνω. Πρέπει να ανέβεις λίγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bagelismar 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 Ενταξει δείξε μου καποιες που πιστευεις οτι αξιζουν και ειναι οικονομικές. Στο 20ρικο γυρω και λιγο πιο πανω υπάρχουν επιλογές? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 Μου ρθε σήμερα από Γερμανία γιατί Ελλάδα όπου ρώτησα δεν το βρήκα. Καλή εναλλακτική κατ εμέ σε σχέση με τον πλαγιοκόφτη. Φυσικά για καλώδια, άντε κανά πλαστικό και όχι κάτι άλλο. Πιο ελαφρύ πιο ευέλικτο για μικροκοψίματα και γύμνωμα. Σε δύναμη και σκληρότητα συγκριτικά με τον κόφτη (έχω της ίδιας εταιρείας αυτούς που χουν χρωμιοχάλυβδα - μαύρη επένδυση) υστερεί αλλά όσον αφορά καλωδία δεν έχεις θέμα γιατί έχει τέλος της λάμας προς τις λαβές κυλότητα για καλώδια. στα 17 ευρώ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ενταξει δείξε μου καποιες που πιστευεις οτι αξιζουν και ειναι οικονομικές. Στο 20ρικο γυρω και λιγο πιο πανω υπάρχουν επιλογές? Πραγματικά σε αυτά τα λεφτά με ηλεκτρονική αγορά δε γνωρίζω. Ίσως να έβρισκες Dexter στα Leroy Merlin. Μπορεί κάποιο άλλο παιδί να έχει κάτι υπόψη του. Μου ρθε σήμερα από Γερμανία γιατί Ελλάδα όπου ρώτησα δεν το βρήκα. Μπορείς να δώσεις κάποιο link; Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2015 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 Πραγματικά σε αυτά τα λεφτά με ηλεκτρονική αγορά δε γνωρίζω. Ίσως να έβρισκες Dexter στα Leroy Merlin. Μπορεί κάποιο άλλο παιδί να έχει κάτι υπόψη του. Μπορείς να δώσεις κάποιο link; Φυσικά http://www.knipex.com/index.php?id=1216&L=8&page=group_detail&parentID=1371&groupID=2219 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) και τα υπόλοιπα... γιατί τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα. Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2015 από τον stel0 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 Εννοούσα το link του καταστήματος που τα πήρες. Διαδικτυακή αγορά δεν είπες ότι είναι; Πόλυ καλή επιλογή έχεις κάνει, ιδίως ο κόφτης είναι εργαλείο για μια ζωή. Τον έχω στη δουλειά (τον 180άρη) έχει φάει άπειρο ξύλο και η ακμή του είναι σα καινούργια. Πρόσφατα τον πήρα και για ένα γνωστό μου, αλλά με τη ψιλή μόνωση, που μου αρέσει περισσότερο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mpr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 Ενταξει δείξε μου καποιες που πιστευεις οτι αξιζουν και ειναι οικονομικές. Στο 20ρικο γυρω και λιγο πιο πανω υπάρχουν επιλογές? Σε συνέχεια του post του φίλου να ρωτήσω κι εγώ στην παρέα. Ψάχνω για (μεμονωμένη) καστάνια 1/2 ίντσας σε τιμή μέχρι τα 20-25 ευρώ το πολύ. Έχει βγάλει το lidl αυτές τις μέρες μια ανάλογη, στα 10 ευρώ η οποία καταρχάς δεν φαίνεται μάπα. Σημαντικό κατ' εμέ ότι όπως δηλώνει στη συσκευασία του προιόντος είναι κατασκευασμένη στην Ταιβάν. Υπάρχει κάποια εναλλακτική στα χρήματα που προανέφερα ή πιστεύετε ότι η συγκεκριμένη του lidl είναι μονόδρομος; Προφανώς μιλάμε για ερασιτεχνική χρήση, απλά επειδή είμαι ψείρας στα εργαλεία (ας όψεται ο εφαρμοστής σε μηχανουργείο πατέρας μου), κοιτάζω και το κάτι παραπάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σε συνέχεια του post του φίλου να ρωτήσω κι εγώ στην παρέα. Ψάχνω για (μεμονωμένη) καστάνια 1/2 ίντσας σε τιμή μέχρι τα 20-25 ευρώ το πολύ. Έχει βγάλει το lidl αυτές τις μέρες μια ανάλογη, στα 10 ευρώ η οποία καταρχάς δεν φαίνεται μάπα. Σημαντικό κατ' εμέ ότι όπως δηλώνει στη συσκευασία του προιόντος είναι κατασκευασμένη στην Ταιβάν. Υπάρχει κάποια εναλλακτική στα χρήματα που προανέφερα ή πιστεύετε ότι η συγκεκριμένη του lidl είναι μονόδρομος; Προφανώς μιλάμε για ερασιτεχνική χρήση, απλά επειδή είμαι ψείρας στα εργαλεία (ας όψεται ο εφαρμοστής σε μηχανουργείο πατέρας μου), κοιτάζω και το κάτι παραπάνω... Συνάδελφος δηλαδή ο πατέρας σου! Για καστάνια σε αυτά τα λεφτά θα πρέπει να ψάξεις στα μαγαζιά με εργαλεία, εκεί που θα σου κάνουν και καλύτερη τιμή, γιατί από το internet δε βρίσκω κάποια αξιόλογη σε αυτά τα λεφτά. Του Lidl που είδα από κοντά δε μου αρέσουν, μου φαίνονται ψεύτικες, αλλά με τόσο λίγα λεφτά είναι φυσιολογικό. Μια καλή περίπτωση είναι η Benman που έχει και ισόβια εγγύηση. Δεν τη ξέρω όμως τη καστάνια, δε την έχω πιάσει στα χερια μου. Αν ενδιαφέρεσαι έχω μια καστάνια που τη δίνω σε αυτά τα λεφτά, έχει φάει πολύ ξύλο και αντέχει. Αλλά δε δίνω ισόβια εγγύηση όπως η Benman Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2015 από τον Miskin 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pesadilla 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 παίζει η εξής προσφορά από την shell Συγκεκριμένα, κάθε φορά που γεμίζετε το αμάξι σας με τουλάχιστον 20 λίτρα Shell V-Power Racing και με επιπλέον χρέωση μόλις €17 μπορείτε να αποκτήσετε ένα επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός 4,8V ή με επιπλέον χρέωση €24 ένα επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο 14,4V, ενώ όταν γεμίζετε το αμάξι σας με τουλάχιστον 20 λίτρα Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel τα προϊόντα αυτά μπορούν να γίνουν δικά σας με €20 ή €27 αντίστοιχα. Δεν ξέρω τον κωδικό από το δραπανοκατσάβιδο αλλά το πιο φθηνό Black & Decker στα 14.4V στο σκρούτζ έχει 43,70 οπότε μάλλον συμφέρει από την shell αν ψάχνεται κάποιος. Βασικά το έχει πάρει ένας γνωστός μου και θα ρωτήσω τον κωδικό του για να δούμε πιο ακριβώς είναι. Αν μάθω θα ενημερώσω. σσ έρχεται μέσα σε κουτί και όχι βαλιτσάκι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 Τώρα πρέπει να βρούμε αμάξι να γεμίσουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 Ξερει κανεις πως να χρησιμοποιω εξολκεα ρουλεμαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 Στο Black & Decker δίνουν εγγύηση?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 Στο Black & Decker δίνουν εγγύηση?? http://service.blackanddecker.gr/gr/Products/ViewArticleBDK.aspx?ArticleID=WarrantyPolicy 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 Εννοούσα το link του καταστήματος που τα πήρες. Διαδικτυακή αγορά δεν είπες ότι είναι; Πόλυ καλή επιλογή έχεις κάνει, ιδίως ο κόφτης είναι εργαλείο για μια ζωή. Τον έχω στη δουλειά (τον 180άρη) έχει φάει άπειρο ξύλο και η ακμή του είναι σα καινούργια. Πρόσφατα τον πήρα και για ένα γνωστό μου, αλλά με τη ψιλή μόνωση, που μου αρέσει περισσότερο. Σόρυ δεν το κτλβα. http://www.conrad.de/ce/ O κόφτης όντως είναι πολύ καλός και αντέχει άπειρο ξύλο. Επίσης παρότι δεν είναι VDE έχει τύχει να κόψω καλώδιο που πέταξε σπίθα και έριξε την ασφάλεια αλλά είμαι εδώ και σου γράφω :P Με την ψιλή μόνωση το ίδιο πράγμα είναι αλλά αν πας να κόψεις κάτι δύσκολο θα ζοριστούν τα χέρια σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Η προσφορά της Shell https://www.shellsma...lack-and-decker το black & decker στο skroutz έχει από 43,70 και πάνω. not bad Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2015 από τον Road Pirat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikemart 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 παιδια τα κατσαβιδια δεν εχουν εγγυηση; πηγα στα praktiker και ρωτησα για την εγγυηση για ενα sora ph. no 1 και η υπαληλος μυ ειπε οτι δεν εχουν καθολου εγγυηση . ισχυει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 παιδια τα κατσαβιδια δεν εχουν εγγυηση; πηγα στα praktiker και ρωτησα για την εγγυηση για ενα sora ph. no 1 και η υπαληλος μυ ειπε οτι δεν εχουν καθολου εγγυηση . ισχυει; Μπορεί να ισχύει. Το site δεν αναφέρει πουθενά κάτι για εγγύηση. http://www.sora-schraubendreher.de/index.php/startseite_sora.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 παίζει η εξής προσφορά από την shell Δεν ξέρω τον κωδικό από το δραπανοκατσάβιδο αλλά το πιο φθηνό Black & Decker στα 14.4V στο σκρούτζ έχει 43,70 οπότε μάλλον συμφέρει από την shell αν ψάχνεται κάποιος. Βασικά το έχει πάρει ένας γνωστός μου και θα ρωτήσω τον κωδικό του για να δούμε πιο ακριβώς είναι. Αν μάθω θα ενημερώσω. σσ έρχεται μέσα σε κουτί και όχι βαλιτσάκι. o κωδικος του ειναι ΕPC14CA-QW Το πηρα προ ημερων,ωραιο γκατζετακι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 Για τα Stanley τι γνώμη έχετε ? Είναι αντάξια σε facom, knipex, unior κλπ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelakis1914 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 Με τις δυο πρώτες σε καμία περίπτωση. Την τρίτη την πλησιάζει. Η Stanley πάντως έχει άριστο value for money. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 Stanley και Facom είναι ίδια εταιρεία. Η Stanley αγόρασε τη Facom πριν λίγα χρόνια. Υπάρχουν εργαλεία της Stanley που είναι ίδια με τα Facom (κάποια κατσαβίδια). Γενικά όμως τα Facom είναι ανώτερα. Τα Knipex δε συγκρίνονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 Stanley και Facom είναι ίδια εταιρεία. Η Stanley αγόρασε τη Facom πριν λίγα χρόνια. Υπάρχουν εργαλεία της Stanley που είναι ίδια με τα Facom (κάποια κατσαβίδια). Γενικά όμως τα Facom είναι ανώτερα. Τα Knipex δε συγκρίνονται. Ρωτάω μην είναι τύπου Airtech και Tactix που δεν την παλεύουν και πολύ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 Για το "Lifetime Guarantee" στα Dexter των Leroy Merlin έχουμε καμία άποψη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες