Jump to content

Recommended Posts

Το κολαούζο που πήρες Γιώργο είναι 3/4" που δηλώνει τη διάμετρο δηλ. 25.4 Χ 3/4 = 19.05 mm και

16 NF που δηλώνει το βήμα και σημαίνει 16 σπείρες άνα ίντσα δηλ. 25.4/16=1.5875 mm

Συνεπώς αν μπορούσες να μεταφράσεις το συγκεκριμένο σπείρωμα ίντσας σε μετρικό θα ήταν 19.05x1.5875 :crazy:

Επειδή όμως δε μεταφράζεται έτσι, λες τρία τέταρτα, δεκάξι σπείρες ανα ίντσα και καθάρισες!

Μαλακιες ειχα καταλαβει δηλαδη! :tooth:

Θενξ για αλλη μια φορα φιλε Miskin! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γιώργο μονά είναι μόνο τα κολαούζα μηχανής. Αυτά που χρησιμοποιούνται στις φρέζες και στα cnc. Τα χειρός πάνε σετ. Κάτι λάθος κατάλαβε το μαγαζί που το πήρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας και σρυ για το σχετικο οφφτοπικ και την ασχετοσύνη !

Θελω να παρω ενα καλο κατσαβιδι για γενικες χρησεις αλλα κυριως για ξεβειδωματα στον υπολογιστη . Ποια μαρκα προτεινεται (βασικα οχι μια μονο , ποιες θεωρουνται καλες ; ) ; Προφανως δεν θελω ενα επαγγελματικο ακριβο κατσαβιδι αλλα ουτε ενα φθηνο , πιστευω ενα μετριο χρειαζομαι .

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας και σρυ για το σχετικο οφφτοπικ και την ασχετοσύνη !

Θελω να παρω ενα καλο κατσαβιδι για γενικες χρησεις αλλα κυριως για ξεβειδωματα στον υπολογιστη . Ποια μαρκα προτεινεται (βασικα οχι μια μονο , ποιες θεωρουνται καλες ; ) ; Προφανως δεν θελω ενα επαγγελματικο ακριβο κατσαβιδι αλλα ουτε ενα φθηνο , πιστευω ενα μετριο χρειαζομαι .

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Για υπολογιστή που δεν ασκούνται δυνάμεις ότι και να πάρεις θα την κάνεις τη δουλειά σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε ένα Sora από τα πρακτικερ. Νομίζω ακόμη και ο γκουρού του τόπικ Miskin θα συμφωνήσει μαζί μου εδώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παπάρια γκουρού είμαι! Μαθαίνω και γω όπως όλοι μας. Τα Sora δε τα έχω δοκιμάσει. Ο hayabusas έχει κακή εμπειρία. Φίλε μου στα μικρά κατσαβίδια δεν έχεις την επιλογή του φθηνού. Θα πετάξεις τα λεφτά σου το πιθανότερο. Πόσα λεφτά διαθέτεις και πόσα κατσαβίδια θες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μειον ενα εργαλειο σημερα,εσπασα το φλογιστρο μου και εχω ριξει τα καντηλια της αρκουδας απο εκεινη την ωρα,γαμω! :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε οταν λεω κατσαβιδι για υπολογιστη δεν εννοω αυτα που ειναι για κινητα , αλλα τα κανονικα τωρα μεγεθος δεν ξερω ποσο ειναι παντως με ενα κατσαβιδι βιδωνω ολες τις βιδες οποτε δεν μου χρειαζονται πολλα . το θελω για βιδες σαν και αυτες http://www.aliexpress.com/item/Xmas-50-PCS-Quadrex-Head-Short-Computer-Case-Motherboard-Screws/32245854777.html . επισης αν γινεται να ειναι μαγνητικο . τα λεφτα δεν ειναι προβλημα μιας και ενα κατσαβιδι θελω που θα το χρησιμοποιωσω πολλες φορες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήρθε η ώρα να γράψω μερικά πράγματα για το πνευματικό.

Καταρχάς το εργαλείο δείχνει αρκετά ποιοτικό, τα εξαρτήματα που έχει μαζί του όχι και τόσο αλλά αυτό το περίμενα.

Σε ελαφρό καλέμισμα δούλευε καλά και σε μερικές τρύπες, απλά φαινόταν ότι τα εξαρτήματα είναι κακής ποιότητάς οπότε θα χρειαστώ αργότερα καλλίτερα.

Γενικά είμαι ευχαριστημένων από την αγορά που έκανα. Βέβαια εάν κάποιος το σκεφταιτε με λίγα χρήματα παραπάνω υπάρχουν καλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε οταν λεω κατσαβιδι για υπολογιστη δεν εννοω αυτα που ειναι για κινητα , αλλα τα κανονικα τωρα μεγεθος δεν ξερω ποσο ειναι παντως με ενα κατσαβιδι βιδωνω ολες τις βιδες οποτε δεν μου χρειαζονται πολλα . το θελω για βιδες σαν και αυτες http://www.aliexpres...2245854777.html . επισης αν γινεται να ειναι μαγνητικο . τα λεφτα δεν ειναι προβλημα μιας και ενα κατσαβιδι θελω που θα το χρησιμοποιωσω πολλες φορες!

παρε μαζι σου μια βιδα και πηγαινε σε ενα καταστημα που πουλαει εργαλεια να δοκιμασεις τα κατσαβιδια και να δεις πιο καθεται καλυτερα σαν μυτη επανω στην βιδα και σαν λαβη στο χερι σου,εγω θα προτεινα να παρεις απο αυτα που ξεκουμπωνει η μυτη απο επανω για να βαζεις διαφορες,αυτα εχουν και μαγνητη και μπορεις να προσαρμοσεις επανω και κεφαλη απο καρυδακι που θα σου σφιγγει καλυτερα τις συγκεκριμενες βιδες που δουλευεις που εχουν εξαγωνη κεφαλη για αυτο το λογο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μειον ενα εργαλειο σημερα,εσπασα το φλογιστρο μου και εχω ριξει τα καντηλια της αρκουδας απο εκεινη την ωρα,γαμω! :ranting:

Και σου 'πα η Loktite που βάλαμε στα αντίβαρα του τιμονιού δε βγαίνουν με ζέσταμα! Το πετάς το τιμόνι και παίρνεις άλλο... :peep:

φιλε οταν λεω κατσαβιδι για υπολογιστη δεν εννοω αυτα που ειναι για κινητα , αλλα τα κανονικα τωρα μεγεθος δεν ξερω ποσο ειναι παντως με ενα κατσαβιδι βιδωνω ολες τις βιδες οποτε δεν μου χρειαζονται πολλα . το θελω για βιδες σαν και αυτες http://www.aliexpres...2245854777.html . επισης αν γινεται να ειναι μαγνητικο . τα λεφτα δεν ειναι προβλημα μιας και ενα κατσαβιδι θελω που θα το χρησιμοποιωσω πολλες φορες!

Αν θέλεις να τι ψάξεις περισσότερο θα κάνεις αυτόπου σου είπε ο fasarias, αλλιώς πήγαινε τη Πέμπτη στα Leroy Merlin και πάρε ένα σετ κατσαβίδια Dexter. Πάρε και ένα magnitizer και είσαι οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασε και μ`εχουν πιασει τα διαολια μου απο εκεινη την ωρα,το χειροτερο μου ειναι να μου χαλαει εργαλειο.εν`τω μεταξυ εχω αλλα 2 φλογιστρα στην αποθηκη (εχουν μεινει απο την εποχη που λεφτα υπηρχαν) αλλα εγω θελω το ιδιο μ`αυτο που μου εσπασε.

Turbotorch stk 9 το γνησιο αμερικανικο και το καλυτερο της αγορας.

Γαμω! :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tι εσπασε στο φλογιστρο ωρε Μαικ? Κριμα παντως γιατι ειναι τσιμπημενα τα ρημαδια.

Γιώργο μονά είναι μόνο τα κολαούζα μηχανής. Αυτά που χρησιμοποιούνται στις φρέζες και στα cnc. Τα χειρός πάνε σετ. Κάτι λάθος κατάλαβε το μαγαζί που το πήρες.

Πηγα σημερα στο μαγαζι για βολτα, να μου φυγει και η απορια με το κολαουζο Αχιλλεα. Επιβεβαιωσε οτι ειναι κολαουζο μηχανης αλλα λεει μου το εδωσε επειδη δεν ηθελα κινεζικο κι οτι δεν αλλαζει κατι αναμεσα στα μηχανης και στα χειρος. :rolleyes: Ισχυει?

Για να το παρει πισω ουτε κουβεντα, απο τη στιγμη που το ειχα χρησιμοποιησει. (λογικο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγα σημερα στο μαγαζι για βολτα, να μου φυγει και η απορια με το κολαουζο Αχιλλεα. Επιβεβαιωσε οτι ειναι κολαουζο μηχανης αλλα λεει μου το εδωσε επειδη δεν ηθελα κινεζικο κι οτι δεν αλλαζει κατι αναμεσα στα μηχανης και στα χειρος. :rolleyes: Ισχυει?

Για να το παρει πισω ουτε κουβεντα, απο τη στιγμη που το ειχα χρησιμοποιησει. (λογικο)

Αν ήθελες να ανοίξεις καινούργιο σπείρωμα σε τρύπα που έκανες εσύ, θα δυσκολευόσουν πολύ και πιθανόν να μη τα κατάφερνες. Επειδή όμως απλώς διόρθωσες ένα ήδη υπάρχον σπείρωμα δε κατάλαβες τη διαφορά. Στα σετ, το πρώτο είναι λίγο μικρότερο σε διάμετρο από το δεύτερο και το δεύτερο από το τρίτο. Στην ουσία το κολαούζο μηχανής είναι το τρίτο από το σετ. Φτιάχνει τη τελική διάσταση του σπειρώματος.

Να πω μιας και το τραβήξαμε ότι στα σετ, το πρώτο έχει μια γραμμή (στη διάμετρό του χαμηλά στο καρέ), το δεύτερο δύο γραμμές και το τρίτο .... δεν έχει καμιά γραμμή! Άρα υποθετικά για να σε τρολιάσω και λίγο, μπορεί ο πωλητής να σου έδωσε το τρίτο από το σετ για τους δικούς του λόγους.... :devil:

SETKOL.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Miskin

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μπορεί ο πωλητής να σου έδωσε το τρίτο από το σετ.....

Κατσε ρε Αχιλλεα, πολυ χοντρα μας τα λες μωρε αδερφακι μου! :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασε και μ`εχουν πιασει τα διαολια μου απο εκεινη την ωρα,το χειροτερο μου ειναι να μου χαλαει εργαλειο.εν`τω μεταξυ εχω αλλα 2 φλογιστρα στην αποθηκη (εχουν μεινει απο την εποχη που λεφτα υπηρχαν) αλλα εγω θελω το ιδιο μ`αυτο που μου εσπασε.

Turbotorch stk 9 το γνησιο αμερικανικο και το καλυτερο της αγορας.

Γαμω! :ranting:

Mike παίζει "αφτερμαρκετ" ρυθμιστής + μπεκ με αυτόματη ανάφλεξη (σαν να λέμε το αντίστοιχο ST-33), στα 20e στη Σπ. Πάτση,

καλή τιμή αν σκεφτείς ότι σε ορίτζιναλ, απ ο,τι έβλεπα (έσπασε και το δικό μας πριν κάνα μήνα...) 20e έχει μόνο το μπεκ χωρίς αναπτήρα,

και καμιά 40αρα δίνουν τον ρυθμιστή.

Βέβαια, άλλο το ορίτζιναλ, άλλο το αφτερμαρκετ, και φαντάζομαι ότι εσύ το δουλεύεις συνέχεια,

ενώ εγώ μια στο τόσο να σπάσω καμιά κόλλα από κάνα δύσκολο ξεβίδωμα,

αν θες να δω μάρκα μοντέλο προέλευση κλπ του φτηνού για να δούμε τι παίζει, πες μου να κοιτάξω και να σου πω!

---

Αν θέλεις να τι ψάξεις περισσότερο θα κάνεις αυτόπου σου είπε ο fasarias, αλλιώς πήγαινε τη Πέμπτη στα Leroy Merlin και πάρε ένα σετ κατσαβίδια Dexter.

+660 για τα Dexter,

ήμουν Leroy τις προάλλες και έπεσε το μάτι μου σε μια συλλογή με 4 ίσια και 4 Φίλιπς στα 12,5e!

Μιλάμε για περίπου 1,5e το κατσαβίδι, apistefth τιμή αν σκεφτείς ότι με 1,5e δεν αγοράζεις ούτε δοκιμαστικό :lol:

και ότι γράφουν στη συσκευασία Lifetime Guarantee!

Πέρα από τα παραπάνω, πρώτη εικόνα πολύ καλή, καλή λαβή, καλές μύτες, τα έχω δώσει στον κατάλληλο άνθρωπο να τα

περάσει από κρας τεστ!

Σε μερικούς μήνες χρήσης θα δούμε τι λένε και επανέλθω με ρίβιου!

Οπως και να έχει, άλλη μια 8άδα, σε αυτή την τιμή, θα την χτυπήσω να υπάρχει

υ.γ. Αχιλλέα γιατί ανέφερες την Πέμπτη; Εχει καμιά προσφορά;

υ.γ 2. Μου έκανε εντύπωση που τα ίδια κατσαβίδια, στην συλλογή με τα 6 τεμάχια (δεν πρέπει να είχε τους δυο νάνους αν θυμάμαι)

​τα έδινε ποιο ακριβά από την 8αδα :think:

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:rotfl: Τώρα κατάλαβα τι έγραψα... Πάλι καλά που έχουν όλα το ίδιο μήκος και το τρίτο δεν είναι το μακρύτερο... :pray:

υ.γ. Αχιλλέα γιατί ανέφερες την Πέμπτη; Εχει καμιά προσφορά;

Λάθος μου νόμιζα ότι έγραφα για το Lidl που την Πέμπτη έχει εργαλεία (όχι κατσαβίδια). Πάντως αν όντως έχουν εγγύηση τα κατσαβίδια της Dexter είναι καλή περίπτωση.

edit: Στα ιταλικά lidl το είδα.

Τροποποιήθηκε από τον Miskin

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πετρο σ`ευχαριστω πολυ αλλα ουτε συζητηση για οτιδηποτε αλλο εκτος απο το turbotorch.

ειπα εχω αλλα 2 στην αποθηκη μου και δεν ειναι και κινεζικα αλλα γερμανικα,ομως μονο το stk 9 ειναι αναντικαταστατο στα δικα μου γουστα και δεν γραφω τυχαια οτι ειναι νουμερο 1.

γιωργο τον ρυθμιστη φλογας εσπασα,και ναι το ξερω οτι ειναι ακριβα τα ρημαδια και αυριο που θα παω απο τα εργαλειομαγαζα για να παρω καινουργιο εχει να πεσει πολυ ξυλο,θα γινει η μαχη του μεγαλου παζαριου. :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλό όμως.

''Κολλησε'' ταμάμ. :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

:peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως αν όντως έχουν εγγύηση τα κατσαβίδια της Dexter είναι καλή περίπτωση.

Θα τους πιω το αίμα, ώστε να χρειαστεί και να μάθουμε από πρώτο χέρι!

Το ξέρω βρε ότι για εσένα είναι βασικό εργαλείο, γι αυτό σου λέω άλλο το ορίτζιναλ, άλλο το αφτερμάρκετ!

​Ασε μην κάνει κάνα μπαμ βρεθείς καμιά ...Πενσιλβάνια! :D :P

Την Πέμπτη λέω να πάω Lidl να δω τι λένε τα παντελόνια τα camo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα πεταχτω πενσυλβανια,θες να τους δωσω χαιρετισμα απο`σενα?

Σ`εκεινο εκει το μωρο το xxl που χορευε ολο παθος θα παω και θα της πω οτι την ψαχνεις μωρη Qfala πετραν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ουτε λινκ, δε βαζετε μη παει και σας τα παρει άλλος, καμενοι-εργαλειαδες... :mB_kalo_e:

http://www.lidl-hell...-mas.htm?id=677

Παντως η τυπισα με τη σπαθόσεγα, κατι φερνει σε glory hole. :pray::crazy:

Fasarias + Apisteftos, να πάρετε και βρακιά που'χει.... :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ουτε λινκ, δε βαζετε μη παει και σας τα παρει άλλος, καμενοι-εργαλειαδες... :mB_kalo_e:

http://www.lidl-hell...-mas.htm?id=677

Παντως η τυπισα με τη σπαθόσεγα, κατι φερνει σε glory hole. :pray::crazy:

:tooth: :tooth:

τι λινκ, έχουμε φυλλάδια εμείς εδώ, πως θα περάσει η ώρα στο χέ$ιμο??!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα