Jump to content

Recommended Posts

Το δυναμόκληδο της carolus φαίνετε Super παντός και σε πολύ καλή τιμή .

Το δυναμοκλειδο της Carolus δεν είναι Taiwan αλλά Germany! Κατασκευάζεται στη Γερμανία από τη Rahsol εταιρεία του ομίλου Gedore, που φτιάχνει και τα δυναμοκλειδα της Gedore. Αξίζει όλα τα λεφτά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για αυτή την πένσα της Εngineer έχουμε άποψη;

http://www.engineer.jp/en/products/pz58e.html

Έχω μια παρόμοια, την έχω ποστάρει και στο mybike αλλά τώρα δε μπορώ να βάλω link. Είναι μάρκα merry κάνε search να τη δεις. Η Engineer είναι λίγο μικρή για τα χέρια μου. Πάντως κάνουν δουλειά στα κολλημένα βιδακια. Λεπτομέρειες όταν γυρίσω Αθήνα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω μια παρόμοια, την έχω ποστάρει και στο mybike αλλά τώρα δε μπορώ να βάλω link. Είναι μάρκα merry κάνε search να τη δεις. Η Engineer είναι λίγο μικρή για τα χέρια μου. Πάντως κάνουν δουλειά στα κολλημένα βιδακια. Λεπτομέρειες όταν γυρίσω Αθήνα!

Αυτή έχω. Το review είναι δικό μου...

http://global.rakuten.com/en/store/mutsuura/item/10006797/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αυτή έχω. Το review είναι δικό μου...

http://global.rakute.../item/10006797/

Αχιλλεα 15HRC ειναι βούτυρο..Ο κοφτης της nws ειναι στα 62HRC .Απο πρακτικοτητα ο Merry υποσχεται πολλα αλλά..τζίφος τελικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχιλλεα 15HRC ειναι βούτυρο..Ο κοφτης της nws ειναι στα 62HRC .Απο πρακτικοτητα ο Merry υποσχεται πολλα αλλά..τζίφος τελικά.

Κοίτα, άλλη η δουλειά του κόφτη και άλλη η δουλειά αυτού του εργαλείου. Εξάλλου ο κόφτης έχει 62 HTC στο κόφτη. Στα υπόλοιπα μέρη του είναι μαλακός κι αυτός. Πιστεύω ότι τελικά το έχουν επίτηδες τόσο μαλακό, ίσως βοηθά στο γράπωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Miskin, μια πένσα ΝΟS Βlack & Decker που αγόρασες από το ebay, λέει τίποτε; Εννοώ κόβει καλά, είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση; Το κάλυμμα της χειρολαβής είναι ΟΚ ή έχει αλλοιωθεί από την πολυκαιρία;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα, άλλη η δουλειά του κόφτη και άλλη η δουλειά αυτού του εργαλείου. Εξάλλου ο κόφτης έχει 62 HTC στο κόφτη. Στα υπόλοιπα μέρη του είναι μαλακός κι αυτός. Πιστεύω ότι τελικά το έχουν επίτηδες τόσο μαλακό, ίσως βοηθά στο γράπωμα.

Σωστός!Τωρα ειδα την προδιαγραφή της και αναφέρει τα 62HRC στο μαχαιρι του.

Λογικά στον Mary εχουν δωσει μικροτερη σκληροτητα για να μην χαλαει και γδερνει τα κεφαλια των βιδών. Εφόσον ομως χαλανε τα δοντια της πενσας στην μικρη δοκιμη που εκανες ψιλοχαλασαν κατι δεν παει καλα με την γενικότερη μελετη της και σε λιγο καιρο η λογική λεει οτι θα ειναι αναποτελεσματικη,

Τροποποιήθηκε από τον Alexandross

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Miskin, μια πένσα ΝΟS Βlack & Decker που αγόρασες από το ebay, λέει τίποτε; Εννοώ κόβει καλά, είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση; Το κάλυμμα της χειρολαβής είναι ΟΚ ή έχει αλλοιωθεί από την πολυκαιρία;

Η λαβή εσωτερικά έχει βρωμίσει λίγο. Σα πένσα μηχανικού είναι καλή. Στιβαρή αλλά δεν είναι πένσα υπομοχλίου, δηλαδή δε κόβει εύκολα εκτός αν είσαι πολύ δυνατό παιδί! Φαντάσου ότι με την 180αρα έκοψα τη βίδα σα βούτυρο,ενώ με την B&D ούτε τη σημάδεψε...

Σωστός!Τωρα ειδα την προδιαγραφή της και αναφέρει τα 62HRC στο μαχαιρι του.

Λογικά στον Mary εχουν δωσει μικροτερη σκληροτητα για να μην χαλαει και γδερνει τα κεφαλια των βιδών. Εφόσον ομως χαλανε τα δοντια της πενσας στην μικρη δοκιμη που εκανες ψιλοχαλασαν κατι δεν παει καλα με την γενικότερη μελετη της και σε λιγο καιρο η λογική λεει οτι θα ειναι αναποτελεσματικη,

Τα δόντια σημαδεύτηκαν με τη μια, αλλά τη δουλειά της τη κάνει κανονικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Miskin ευχαριστώ για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις.

Fasarias ψάχνω για πένσα γενικής χρήσης, ήτοι για σφίξιμο-συγκράτηση αντικειμένων, κοπή σύρματος/λεπτών καλωδίων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Miskin ευχαριστώ για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις.

Fasarias ψάχνω για πένσα γενικής χρήσης, ήτοι για σφίξιμο-συγκράτηση αντικειμένων, κοπή σύρματος/λεπτών καλωδίων.

και γιατι δεν πας στις σιγουρες και εγγυημενες λυσεις-εταιρειες του χωρου και την ψαχνεις με περιεργες μαρκες?

knipex-gedore-unior-nws

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα Central έχει κανείς άποψη ? Κυρίως ηλεκτρονικά και δικτυοτηλεφωνικά παράγει. Ελληνική εταιρία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε κατι πριζες δικτυου, καρφωτικα για οριολωριδες (ρεγκλετα), τηλεχειριζομενες πριζες κλπ παπαριτσες που εχω παρει ειναι μια χαρα. Εσυ τι χρειαζεσαι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε κατι πριζες δικτυου, καρφωτικα για οριολωριδες (ρεγκλετα), τηλεχειριζομενες πριζες κλπ παπαριτσες που εχω παρει ειναι μια χαρα. Εσυ τι χρειαζεσαι;

Πριζάκια που χω πάρει και γω οκ είναι, αν και έχουν λάθος το χρωματικό κώδικα εκεί που καρφώνεις και παρότι τους έστειλα mail με φωτό και τους το πα κιόλας δεν απάντησαν ποτέ φυσικά :P

Δεν θέλω να πάρω κάτι. Έχω ήδη ένα punchdown για πρίζες, ρεγκέλετες και patch panels. Προς το παρόν το χρησιμοποιούσα σπάνια αυτό και δεν έχει καταπονεθεί, όπως η πρέσα για rj45 πχ. Πρέσα όμως έχω knipex και φαίνεται ότι δεν μασάει αλλά το punchdown (Krone-LSA αλλιώς) της Central είναι λίγο πλαστικούρα και δεν ξέρω πόσο θα αντέξει τώρα που θα πάω να τερματίσω 30 patch panels συνεχόμενα :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ ωραιο φαινεται αυτο το force,hondaio καλοδουλευτο.

τα μπουλονια των ζαντων ειναι στανταρ νουμερο ή διαφερει αναλογως τον κατασκευαστη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Fasarias, το σύνηθες σε μπουλόνια επιβατικών είναι τα 17mm αλλά παίζουν και άλλα νούμερα (σίγουρα 19 και νομίζω και 15mm), 17άρια μπουλόνια αντιστοιχούν σε σπείρωμα Μ14x1,25 αν θυμάμαι καλά. Το μήκος σπειρώματος του μπουλονιού εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά (πλάτος) της ζάντας. Συνήθως παίζει γύρω στα 25 - 30 χιλιοστά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα είναι 21 mm όπως και τα περισσότερα Hyundai. Έχω ένα 17αρι KS Tools με μπλε προστατευτικό, Μιχάλη αν σου κάνει στο δίνω. Δυο μύτες impact θα σου κοστίσει...lol

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα force τα θεωρειτε τιμια εργαλεια? Πηρα μια μικρη καστανια που τη χρειαζομουν επειγωντος για μια δουλεια και μου φανηκε πολυ πιο φτινιαρικη κατασκευη απο μια amtech που ειχα πριν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ ωραιο φαινεται αυτο το force,hondaio καλοδουλευτο.

τα μπουλονια των ζαντων ειναι στανταρ νουμερο ή διαφερει αναλογως τον κατασκευαστη?

Ευχαριστώ. Μπουλόνια ανά κατασκευαστή διαφέρουν και στο μέγεθος και στο σπείρωμα

Τα force τα θεωρειτε τιμια εργαλεια? Πηρα μια μικρη καστανια που τη χρειαζομουν επειγωντος για μια δουλεια και μου φανηκε πολυ πιο φτινιαρικη κατασκευη απο μια amtech που ειχα πριν...

Ωραίος! Εγώ πάλι έχω την ακριβώς αντίθετη άποψη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαζι σου αλλα σαν κατασκευη δε αυγκρινονται ουτε στο μηχανισμο,ουτε στην ποιοτητα ουτε καν στη λαβη.Επισης η force εχει πλαστικο κουμπι για αφαιρεση του καρυδιου κακης ποιοτητας ενω η αλλη μεταλλικο.Πλακα πλακα εχω δυο μυτοτσιμπιδα amtech (τα κλασσικα γκρι μπλε) τα οποια ηταν του πατερα μου και εχουν φαει πολυ κακη χρηση απο μενα και ακομα ειναι πολυ καλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γνωριζετε αυτη την εταιρεια?

Rennsteig

ειναι κατασκευαστης εργαλειων απο την γερμανια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα