Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τα benman κινεζικα δεν ειναι? εχω παρει μια σειρα καστανογερμανοπολυγωνα και λεει μειντ ιν τσινα. Κινέζικα είναι αλλά καλής ποιότητας, επιπέδου Force και KS tools. Edit: Πόσο τη πήρες; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2015 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Πόσο τη πήρες; 8-10-12-13-14-15-17 τα κλειδια και την πηρα 56€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) 8-10-12-13-14-15-17 τα κλειδια και την πηρα 56€ Είναι με επιλογέα; Επισκευάζεται ο μηχανισμός; Με αυτά τα λεφτά παίρνεις μόνο 5 κλειδιά της Carolus που νομίζω κιόλας ότι δεν επισκευάζονται. Αξίζουν τα λεφτά τους τα Benman; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2015 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Είναι με επιλογέα; Ναι Επισκευάζεται ο μηχανισμός; Δεν εχει χρειαςτει να μαθω. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις μόνο 5 κλειδιά της Carolus που νομίζω κιόλας ότι δεν επισκευάζονται. Αξίζουν τα λεφτά τους τα Benman; Μια χαρα τα βρισκω. Υπαρχει κι η φακοσυλλογη βεβαια, τζαστ ιν κεις... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Επισκευάζεται ο μηχανισμός; τελικα τα κοιταξα πριν κι εχει ασφαλεια για να ανοιγει ο μηχανισμος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 τελικα τα κοιταξα πριν κι εχει ασφαλεια για να ανοιγει ο μηχανισμος. Μόλις αποφάσισα τη μάρκα θα είναι το 19άρι γερμανοπολύγωνο που θέλω να πάρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandross 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Ισάξιες οι ανώτερες από knipex σε βάθος χρόνου παιδιά? Τις είδα χθες από κοντά και έπαθα πλάκα. . Ισάξιες οι ανώτερες από knipex σε βάθος χρόνου παιδιά? Τις είδα χθες από κοντά και έπαθα πλάκα. . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Δύσκολα μας βάζεις... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandross 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Ειδικά πενσα και κοφτης είναι το κάτι άλλο..αλλά δεν ξέρω τίμες σε σχέση με knipex Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Επειδή έχω και από τα δυο, θα πας στην NWS μόνο για το design. Στην Ελλάδα δε συμφέρει να πάρεις κάτι άλλο εκτός από Knipex λόγω τιμής. Η Knipex είναι σχετικά φθηνή. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2015 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lice 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Έχει κανένας γνώμη για αυτή την εργαλειοθήκη Rothewald? Μου φαίνεται πολύ καλή η τιμή. http://www.motoraid.eu/main-maintenance/tools/rothewald-150-piece-toolbox Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το star ειναι το torx σωστά; Με ενδιαφέρει και εμένα μία αντίστοιχη, να πάρω και 2 δυναμόκλειδα για ερασιτεχνική δουλειά. Του motoraid ή κάτι τέτοιο (μέσω φίλου από αγγλία) http://www.halfords.com/motoring-travel/tools-diy/socket-sets/halfords-advanced-professional-150-piece-socket-ratchet-spanner-set Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2015 από τον xaotikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Έχει κανένας γνώμη για αυτή την εργαλειοθήκη Rothewald? Μου φαίνεται πολύ καλή η τιμή. http://www.motoraid....0-piece-toolbox Δες εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kkiriakos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Έχει κανένας γνώμη για αυτή την εργαλειοθήκη Rothewald? Μου φαίνεται πολύ καλή η τιμή. http://www.motoraid....0-piece-toolbox Αν αφαιρέσεις το ΦΠΑ τα μεταφορικά το κέρδος του εμπόρου το κέρδος του κατασκευαστή και το φόρο η αξία της εργαλειοθήκης είναι περίπου 25 ευρώ, σκέψου τι ποιότητα έχουν αυτά τα εργαλεία με 25 ευρώ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Παξιμάδια ανοξείδωτα, σε τιμη απίθανη, απο Leroy Merlin. 2e / σακουλάκι ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Σημερινή αγορά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kkiriakos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Αξιόπιστα σε πολύ καλή τιμή καλοδούλευτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
archimidis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Δευτέρα έχει το Lidl ένα δράπανο κρουστικό στα 50€. Θέλω κάτι για το σπίτι μιας και δεν έχω και μέχρι τώρα είμαι με δανεικό όποτε χρειάζομαι κάτι. Με ενδιαφέρει κυρίως για απλές τρύπες από κολώνες και τοίχους μέχρι ξύλα ή άλλα υλικά. Με τη λογική ότι σε τρυπανάκια θα πάμε σίγουρα σε καλύτερα (δεν έχει και τίποτα μέσα η βαλίτσα είναι η αλήθεια), πως το βλέπετε. Θα κάνω δουλειά? Υπ όψιν ότι μιλάμε για χρήση σε σπίτι και όχι για να δουλεύει 2 ώρες συνεχόμενα. Είναι καλύτερο να πάω σε κάτι επώνυμο με τα 2πλα χρήματα και τα μισά W? Υπάρχει περίπτωση να θέλει ειδικά καλέμια ή παίρνει αυτά που βρίσκουμε κανονικά στην αγορά? Τι είναι αυτά τα sds plus? Συγνώμη αλλά εντελώς άσχετος έχοντας εμπειρία μόνο με κλασικά τρυπάνια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Δευτέρα έχει το Lidl ένα δράπανο κρουστικό στα 50€. Θέλω κάτι για το σπίτι μιας και δεν έχω και μέχρι τώρα είμαι με δανεικό όποτε χρειάζομαι κάτι. Με ενδιαφέρει κυρίως για απλές τρύπες από κολώνες και τοίχους μέχρι ξύλα ή άλλα υλικά. Με τη λογική ότι σε τρυπανάκια θα πάμε σίγουρα σε καλύτερα (δεν έχει και τίποτα μέσα η βαλίτσα είναι η αλήθεια), πως το βλέπετε. Θα κάνω δουλειά? Υπ όψιν ότι μιλάμε για χρήση σε σπίτι και όχι για να δουλεύει 2 ώρες συνεχόμενα. Είναι καλύτερο να πάω σε κάτι επώνυμο με τα 2πλα χρήματα και τα μισά W? Υπάρχει περίπτωση να θέλει ειδικά καλέμια ή παίρνει αυτά που βρίσκουμε κανονικά στην αγορά? Τι είναι αυτά τα sds plus? Συγνώμη αλλά εντελώς άσχετος έχοντας εμπειρία μόνο με κλασικά τρυπάνια. Σκέφτομαι να το πάρω και γω. Έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια από άτομα που το έχουν χρόνια τώρα. Πολύ καλή επιλογή για ερασιτέχνες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
archimidis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 οκ ειδα τι είναι το sds plus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Δευτέρα έχει το Lidl ένα δράπανο κρουστικό στα 50€. Θέλω κάτι για το σπίτι μιας και δεν έχω και μέχρι τώρα είμαι με δανεικό όποτε χρειάζομαι κάτι. Με ενδιαφέρει κυρίως για απλές τρύπες από κολώνες και τοίχους μέχρι ξύλα ή άλλα υλικά. Με τη λογική ότι σε τρυπανάκια θα πάμε σίγουρα σε καλύτερα (δεν έχει και τίποτα μέσα η βαλίτσα είναι η αλήθεια), πως το βλέπετε.ψευτικη κατασκευη μεσα στην πλαστικουρα. Θα κάνω δουλειά?ανετα 100% Υπ όψιν ότι μιλάμε για χρήση σε σπίτι και όχι για να δουλεύει 2 ώρες συνεχόμενα. Είναι καλύτερο να πάω σε κάτι επώνυμο με τα 2πλα χρήματα και τα μισά W? οχι παρ`το Υπάρχει περίπτωση να θέλει ειδικά καλέμια ή παίρνει αυτά που βρίσκουμε κανονικά στην αγορά?οχι παιρνει τα κανονικα της αγορας και ειναι τεραστιο πλεονεκτημα οτι εχει sds κεφαλη αντι για απλη σε αυτα τα χρηματα Τι είναι αυτά τα sds plus? Συγνώμη αλλά εντελώς άσχετος έχοντας εμπειρία μόνο με κλασικά τρυπάνια. σου εβαλα με κοκκινο απαντησεις-την δικη μου γνωμη στις ερωτησεις σου. το δραπανο φαινεται και μαλλον ειναι εντελως ψευτικο σαν κατασκευη,ΑΛΛΑ σ`αυτα τα χρηματα και μ`αυτα τα χαρακτηριστικα δεν νομιζω οτι θα βρεις κατι καλυτερο οπου και να ψαξεις( εκτος αν πας στην λυση του μεταχειρισμενου και επωνυμου για κατι καλυτερο αν και ειναι λαχειο τα μεταχειρισμενα),δεδομενου κιολας για την χρηση που το προοριζεις νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις και μαλλον σου κατσε περιπτωση. η βαλιτσα δεν ειναι αδεια πρωτον εχεις βαλιτσα το οποιο δεν ειναι στανταρ μην το θεωρεις δεδομενο λογω οτι 90% των φθηνων εργαλειων παρεχονται σε χαρτοκουτο και αν θες βαλιτσα την αγοραζεις εξτρα και δευτερον τα τρυπανια μαζι και τα καλεμια (δεν ειναι και τα 2 καλεμια το ενα που το λεει πλατυ καλεμι ειναι το καλεμι και το αλλο που το λεει μυτερο καλεμι ειναι το βελονι ουτε να τα πουν σωστα δεν ξερουν οι μπουρτζοβλαχοι αλλα εν πασει περιπτωση δεν ειναι αυτο το θεμα μας τωρα) ειναι τα βασικα και αυτα που χρησιμοποιουνται κατα κορον συνηθως,τα οποια ακομα και κακιστης ποιοτητας να ειναι δεν σε πολυνοιαζει γιατι δεν παθαινουν κατι ουσιαστικο,μονο αν τα φερεις σε επαφη με νερο και δεν τα σκουπισεις μετα ή τα αφησεις σε μερος με εντονη υγρασια θα σου σκουριασουν,για να σπασουν θα πρεπει να τα ζορισεις πολυ. στα τεχνικα χαρακτηριστικα το δινει 1050 βατ και 3 τζαουλ νουμερο απιστευτο για τετοιας κλιμακας εργαλειο,προσωπικα ειμαι πολυ επιφυλακτικος γι`αυτο αλλα ενταξει και παλι κλαιν-μαιν. ειναι sds plus το ξερω οτι ξαναπα αλλα ειναι τρομερο πλεονεκτημα αυτο. σου εχει και γρασακι μεσα,πολυ καλη κινηση. σου εχει και κεφαλη ταχυτσοκ εξτρα μεσα,πλαστικη της πλακας κι`αυτη μεν πολυ καλη δευτερη κινηση δε. το καλυτερο το αφησα για το τελος,3 χρονια εγγυηση ρε φιλε ακομα και φωτια να σου παρει το πας πισω και σου δινουν καινουργιο. για`μενα παρ`το. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Θα το παρω και εγω αν και εχω αλλα δυο. Το εχω δουλεψει και ειναι πραματι πολυ δυνατο. Βεβαια, μετα απο καποιες ωρες συνεχομενες σε σκαπτικη λειτουργια (με διαλλειματα βεβαια) τα επαιξε. Θα το παρω μονο για να τρυπαω (αρα και να το διατηρω καθαρο) διοτι τα αλλα δυο που σκαβουν ειναι μεσα στην μπιχλα. Εναλλακτικα, μπορεις να δωσεις ακομα 20-30 ευρω και να παρεις ενα 750αρι skil το οποιο εχει και καλο σερβις και ποιοτητα κατασκευης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Θα το παρω και εγω αν και εχω αλλα δυο. Το εχω δουλεψει και ειναι πραματι πολυ δυνατο. Βεβαια, μετα απο καποιες ωρες συνεχομενες σε σκαπτικη λειτουργια (με διαλλειματα βεβαια) τα επαιξε. Θα το παρω μονο για να τρυπαω (αρα και να το διατηρω καθαρο) διοτι τα αλλα δυο που σκαβουν ειναι μεσα στην μπιχλα. Εναλλακτικα, μπορεις να δωσεις ακομα 20-30 ευρω και να παρεις ενα 750αρι skil το οποιο εχει και καλο σερβις και ποιοτητα κατασκευης. Τι εννοείς "τα έπαιξε"; Χάλασε; Έκανες χρήση της εγγύησης; Τα φτιάχνουν ή μπλέκεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Δεν ηταν δικο μου. Ηταν φιλου και το δουλευα παραλληλα με το δικο μου. Δεν το εφτιαξε τελικα καινδεν ξερω γιατι. Δεν ξερω τι παιζει το σερβις/εγγυηση του lidl, αλλα σιγουρα δεν εχει το σερβις που εχουν σοβαρες εταιριες οπου ξερεις οτι θα βρεις το καθε part του εργαλειου για την επομενη 10ετια. Αλλα για απλη χρηση ειναι πραγματικα αριστο τρυπανι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Δευτέρα έχει το Lidl ένα δράπανο κρουστικό στα 50€. Δες ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την λαβή που εχει απο κάτω. Εχει λόγο που υπάρχει, διοτι αυτα δεν λέγονται δράπανα, αλλά πιστολέτα (λόγω της λαβής)..... Και υπάρχει, ωστε να εφαρμόζεις ΣΩΣΤΑ τη δύναμη, για να ξετρυπάς ντουβάρια ή να σπάει τσιμέντο. Ειναι ΒΑΡΥ. ΙΣΩΣ να μην σε βολέψει για απλές οικιακές εργασίες.... Το πιστολέτο ΕΙΝΑΙ δυνατό, και θα αντέξει. Στην ίδια τιμή, υπάρχουν άλλα με την μισή ισχύ. Πιο ελαφριά, πιο βολικά για εργασίες οικίας. Τα 2 τσόκ που εχει ειναι τεραστια διευκόλυνση, και εναλλάσονται ευκολα μεταξύ τους. Ναι, η εγγυηση ΙΣΧΥΕΙ και τα αλλάζουν κανονικά και χωρις παρατραγουδα και χαρτουρα. Μονο την αποδειξη αγοράς ζητανε, με φαξ. Υπάρχουν και άλλες επιλογές, ακόμη πιο φθηνες. Με 27ε, απο leroy merlin. To πήρα πρόσφατα, και θα ενημερωνω για την πορεία του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες