propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Φορουσε το ενυσχυμενο ατσαλινο καριδακι force για αυτο δεν το δυαλισε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Τουλάχιστον λόγω δουλειάς, σε ηλεκτρολογικά κορυφή είναι knipex και τα facom. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Όσο για το κόστος θα μπορούσε κάποιος να πάρει ένα εργαλείο κάθε δέκα μέρες η όποτε μπορεί. Εδώ και δύο χρόνια παλεύω να συμπληρώσω τη συλλογή γερμανοπολύγωνα της Hazet, τα 600N. Μου λείπουν ακόμα το 15, το 16, το 20 και το 21. Μέχρι και το 28 τα έχω. Παίρνω ένα κάθε 1-2 μήνες! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Εδώ και δύο χρόνια παλεύω να συμπληρώσω τη συλλογή γερμανοπολύγωνα της Hazet, τα 600N. Μου λείπουν ακόμα το 15, το 16, το 20 και το 21. Μέχρι και το 28 τα έχω. Παίρνω ένα κάθε 1-2 μήνες! gipsy...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Ποσο κανει το ενα? Εμενα παντως μου αρκουν τα pastorino 83 που εχει ο μπαμπας μου 10 χρονια ετσι και αλλιως πιο πολυ δουλευουμε την καστανια και δεν χρειαστηκε συλογη των 500 αυτα εκαναν μολις 100 και πανε ακομα και θα πηγαινουν για πολλα χρονια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandross 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ειστε πολυ αμμεσοι! Ευχαριστω για τις απαντησεις! Το θεμα ειναι παιδια να υπαρχει μια εγγυηση που να πιανει τοπο οπως προανεφερει ο Miskin αλλα απο την αλλη με ενδιαφερει να τα προμηθευτω σε μια τιμια και αντιπροσοπευτικη τιμη. Λυπαμαι αλλα δυσκολα μπορεις να υποστηριξεις ελληνες αντιπροσωπους οταν πουλανε με +40% τιμες σε σχεση με του προμηθευτες/πωλητες του εξωτερικου. Για την Facom γνωριζω επισημως οτι δεν χρειαζεται αποδεικτικο στοιχειο αγορας για την αντικατασταση ελλατωματικου εργαλειου .Ομως δεν καλυπτει κατσαβιδια και μυτες?! Για τις εταιριες Wera ,Wiha , Vessel ξερουμε ποιοι πουλανε σε πραγματικα καλες τιμες εντος Αθηνας και τι παιζει πραγματικα με τις εγγυησης ή και αν σε καλυπτουν ? propapias εχεις δικιο μονο σε flat 10 ,12 χρειαζομαι με εξαγωνη πατουρα που σφιγγω βιδες απο ταπες.Οποτε αν παω στην αμεσως χαμηλοτερη ποιοτητα wiha ειναι εξισου καλα πιστευεται? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2015 από τον Alexandross Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 @hayabusa Τα σμμπρώχνω στα power tools! @propapias Είναι λίγο πιο ακριβά από τα facom. Το 18άρι το πήρα 14€ χωρίς ΦΠΑ. @alexandross Τα wiha της φωτογραφίας είναι strike through. Αν δε το χρειάζεσαι πήγαινε στα απλά. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις και τα Athlet αλλά είναι λίγο τσιμπημένα στο νετ. Στην Ελλάδα θα τα βρεις φθηνότερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι αν δεν βιάζεσαι να ψάξεις για προσφορές που βγάζουν τα καταστήματα ανά περιόδους και να τα πάρεις αρκετά φτηνότερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Παντως το πιο αστειο ειναι να πας να ξεβιδωσεις τροχο με μανελα απο γυφτικη συλογη... Πως ειναι οταν κοβεις βουτηρο ε καπως ετσι στραβωνει οταν βαζεις δυναμη :P χε χε το εχω παθει και γω με μια μανελα που δανειστικα .Χρειαστηκε να βαλω πολυ δυναμη και σιγα σιγα στραβωνε.Μεχρι που εφτασα να σκεφτωμαι:"τι δυναμη που εχω ρε πουστη μου". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kkiriakos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Εδώ και δύο χρόνια παλεύω να συμπληρώσω τη συλλογή γερμανοπολύγωνα της Hazet, τα 600N. Μου λείπουν ακόμα το 15, το 16, το 20 και το 21. Μέχρι και το 28 τα έχω. Παίρνω ένα κάθε 1-2 μήνες! Το καλό εργαλείο είναι επένδυση δεν είναι αναλώσιμο είδος. Καλοδούλευτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandross 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Ξερουμε καποιον για κατσαβιδια στην Αθηνάς ή Σπ.Πατση με καλές τιμές?Η γενικοτερα που να κοιταξω ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ors 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 το βερνικι μονο ο ηλιος μπορει να το βγαλει :/ αληθεια. . . . συνεργαζόμαι με dewalt,milwakee,einhell,bosh απο ηλεκτρικα. απο εργαλεία γενικότερα πολλές μάρκες. αν δείτε κάτι που σας ενδιαφέρει στείλτε ένα πμ. ίσως μπορώ να κάνω κάποια καλή τιμή για τα μελη του forum. αν απαγορεύτε απο τους κανονισμους αυτό το ποστ ας σβηστεί και με συγχωρείτε για την ενόχληση τα milwakee κατασκευάζονται ακόμα αμερική ή έχει μεταφερθεί η γραμμή παραγωγής αλλού ; φέρνεις και χειρός milwakee; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kkiriakos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Ξερουμε καποιον για κατσαβιδια στην Αθηνάς ή Σπ.Πατση με καλές τιμές?Η γενικοτερα που να κοιταξω ? Στη Σπύρου Πάτση έχει ανταγωνισμό και έχει καλές τιμές, απλά να αγοράσεις αυτό που έχεις αποφασίσει εσύ, και όχι το καινούριο μοντέλο μιας καινούριας απίστευτης μάρκας σε πολύ καλή τιμή που θα σου προτείνει ο πωλητής. Και κάτι ακόμα μπαίνοντας στο μαγαζί πότε δεν λέμε θα ήθελα να αγοράσω, λέμε θα ήθελα να ρωτήσω και όταν ακούσουμε την τιμή του λέμε αν θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο. Καλή ανάσταση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Στην Αθηνάς είναι ακριβά. Στη Σπ. Πάτση οι τιμές είναι λίγο καλύτερες και θα βρεις μεγαλύτερη ποικιλία, καθώς και NOS (New Old Stock). Τα τελευταία συμφέρουν. Μπορεί να βρεις σετ της Gedore παλιάς σειράς στη μισή τιμή. Εγώ παρόλα αυτά τις καλύτερες τιμές στα κατσαβίδια τις έχω πετύχει στο διαδίκτυο. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2015 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandross 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Βρηκα ενα καταστημα Αμερικα με τεραστια ποικιλια και καλες τιμες για Wiha αλλα στελνει μονο με courier.. και δεν το διαπραγματευεται για Ελλαδα. Δεν θελω να φαω κρυαδα και να τα πληρωσω χρυσαφι σε χρημα και χρονο εκτελωνισμου.. αν ηταν με usps θα ηταν σουπερ για ολους μας! Απο ebay αν καποιος εχει εντοπισει κατι καλο και στα μεταφορικα ας το παραθεσει! Καλη Ανασταση παιδες! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2015 από τον Alexandross Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 wiha πηρα εγω προσφατα,την σειρα που ποσταρες οχι ομως αυτα που ειναι για χτυπημα αλλα τα απλα.τι θες να μαθεις ρωτα με,εγω τα πηρα σε προσφορα παντως για αλλα πηγαινα αλλα πηρα αυτα τελικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Δε χρειάζεται να μπλέξεις με Αμερική. Υπάρχουν Ευρώπη αρκετά μαγαζιά που συμφέρουν. Αν δεν κακομεταχειρίζεσαι τα κατσαβίδια σου η καλύτερη επιλογή ειναι τα PB Swiss. Υπαρχει ενα site το www.werk10.com που έχει πολυ καλά μεταφορικά. Εχω κάνει και χρηση της εγγύησης για κάτι μύτες που μου είχαν σπάσει. Αξιζει να ρίξεις μια ματιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Να το πάρω ? ή δεν ειναι και τόσο προσφορά, τελικά... ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Να το πάρω ? ή δεν ειναι και τόσο προσφορά, τελικά... ? τι προσφορα ρε θαναση αφου στον σκρουτζ ξεκιναει απο 79 ευρω.υπαρχει κατι που δεν το βλεπω εγω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Εγώ πάντως με αυτά τα λεφτά είχα πάρει το αντίστοιχο πράσινο της Bosch πριν κάμποσα χρόνια. Σκυλί μαύρο. Υποθέτω το μπλε θα είναι καλύτερο. Μόλις γυρίσω από την άδεια θα ρίξω και ένα review για τα Boschάκια τα 10.8V. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 τι προσφορα ρε θαναση αφου στον σκρουτζ ξεκιναει απο 79 ευρω.υπαρχει κατι που δεν το βλεπω εγω? Ναι, το κοιταξα το σκρουτζ. Απλά, θα χρειαστω back-up, ενα δράπανο κρουστικό και σκεφτομαι ποιο απ' ολα.... Εχω ηδη αυτό, και μ'εχει βγαλει μια χαρά. Το μπλέ bosch, ειναι 50% ακριβότερο = 27 ευρω = δυσκολες εποχες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 @nikosk0 Εχω δει μία συλλογή κατσαβιδια και μια με πενσα κοφτη και μυτοτσιμπηδο τις tactix. Τα θέλω για ερασιτεχνική χρήση μεσα στο σπίτι, και οπου αλλου χρειαστούν, για απλά πράγματα τι λες να τα παρω θα βγουνε καλα?? Που κατασκευαζονται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Ναι, το κοιταξα το σκρουτζ. Απλά, θα χρειαστω back-up, ενα δράπανο κρουστικό και σκεφτομαι ποιο απ' ολα.... Εχω ηδη αυτό, και μ'εχει βγαλει μια χαρά. Το μπλέ bosch, ειναι 50% ακριβότερο = 27 ευρω = δυσκολες εποχες.... θαναση δεν νομιζω πως εχουν καμμια σχεση μεταξυ τους τα πρασινα με τα μπλε,απο την αλλη ομως οπως λες το πρασινο το εχεις και σου εχει βγει καλο αρα γιατι να μην το ξαναπαρεις και ειναι και πιο φθηνο.δεν ξερω για τι χρηση το θες (φανταζομαι λιγο απ`ολα) και η αληθεια ειναι πως δεν εχω αποψη για τα συγκεκριμενα εγω δουλευω σε μικρα τα 2κιλα τα σκαπτικα τα οποια σε κοστος εκτοξευονται συγκριτικα μ`αυτα που ποσταρες.καποια στιγμη θελω να παω κι`εγω να παρω ενα τετοιο,οχι τοσο για τις δυνατοτητες του αλλα γιατι ειναι παναλαφρο και θα βολευει για διαφορες εργασιες. αν το ψηνεις παντως το μπλε πες μου και θα παω να σπικαρω κανα-δυο φωνηεντα στον δριβα να δουμε ποσο θα μου το αφησει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Τα Benman τα φέρνει ένα μαγαζί που ψωνίζω εργαλεία. Τα κλειδιά και τα καρυδάκια έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής, τα σωληνωτά είναι made in Germany, κάποιες πένσες είναι NWS. Γενικά μου έκαναν καλή εντύπωση. Πήρα και δυο τροχούς κοπής 125 πολύ καλοί! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Τα benman κινεζικα δεν ειναι? εχω παρει μια σειρα καστανογερμανοπολυγωνα και λεει μειντ ιν τσινα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες