mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 μετα απο πολυ καιρο καταφερα να μπω στο ομορφο forum σας μιας και περιμενα την ειδοποιηση με το mail για εγγραφη και το καραβι ποτε δεν ερχοταν.σημερα ομως ηρθε. καναδυο με ξερετε,καναδυο με φοβαστε. ναι ειμαι αυτος που θα κερασει τσαγακι στον nomethon και φυσικα στον multijohn(αν και αυτον καπου προς τις σερρες τον ειχα χασει απο τους καθρεφτες ) παω να βαλω avatar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jim4cyl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 Γεια σου φιλε mozart και καλωςήρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 KAΛΩΣ ΤΟ ΚΟΥΛΑΔΙ!!!! ΘΑ ΣΕ ΜΕΛΑΝΙΑΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! Σου το ξανάπα κουλέ!Εκέινη την ημέρα ήμουν με τα λινά και σε δημόσιο δρόμο!Για...έλα μου τώρα!!!! Για να βάλεις avantar πάς Προσωπικές ρυθμίσεις(πάνω πάνω στην οθόνη) και κατόπιν επεξεργασία avantar! Μα τόσο κουλάδι είσαι ρε αδερφάκι μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 Γεια σου φιλε mozart και καλωςήρθες καλως σας βρηκα και εσας γινεται να κερασετε φαγητο γιατι μπυρες δεν πολυ πινω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 KAΛΩΣ ΤΟ ΚΟΥΛΑΔΙ!!!! ΘΑ ΣΕ ΜΕΛΑΝΙΑΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! Σου το ξανάπα κουλέ!Εκέινη την ημέρα ήμουν με τα λινά και σε δημόσιο δρόμο!Για...έλα μου τώρα!!!! Για να βάλεις avantar πάς Προσωπικές ρυθμίσεις(πάνω πάνω στην οθόνη) και κατόπιν επεξεργασία avantar! Μα τόσο κουλάδι είσαι ρε αδερφάκι μου!!! μιλησε ο ανθρωπος ραντεβου. μου εχει φυγει ο πατος να φτασω στην ωρα μου εχω καψει τα αντερα μου με τα 220+ και αφου φτανω στα δικαστηρια και τον παιρνω τηλ μετα απο ενα τεταρτο,ο ανθρωπος κοιμοτανε εχε χαρη που βιαζομουν να φυγω αλλιως θα επερνα εκδικηση μεσα στην πιστα. αλλα ασε καλυτερα να μαζευτειτε ολα τα κουλαδια μαζι να μην πηγαινοερχομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 Γειά σου ρε Mozart μαέστρο...των κουλαδιών!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 Καλωσορισες φιλε mozart στη παρεα καλο ποσταρισμα και παντα ορθιος με το μαχημοτατο γκαζι σου... καιρος ηταν να δωσει παρων και η Kawasaki ....και καταλαβα καλα προκαλεις δημοσιoς τον ΠολυΓιαννη ...ΩΧ ωχ ...μου μυριζει μπαρουτι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 Γειά σου ρε Mozart μαέστρο...των κουλαδιών!!!!!! μιλησε και ο τεζα χαλιας λοιπον μολις φτιαξω το ποδηλατο μου θα ανεβω παλι στο αιγινιο να παρω το αιμα μου πισω με πολυεστερα αυτη τη φορα. βαφει κανενας καλα και φτηνα εκει πανω καπακι βολαν και μασκα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 ..Kαλως τον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 Καλωσορισες φιλε mozart στη παρεα καλο ποσταρισμα και παντα ορθιος με το μαχημοτατο γκαζι σου... καιρος ηταν να δωσει παρων και η Kawasaki ....και καταλαβα καλα προκαλεις δημοσιoς τον ΠολυΓιαννη ...ΩΧ ωχ ...μου μυριζει μπαρουτι!!!! καλως σας βρηκα παιδια. τωρα για το παντα ορθιος επρεπε να το πεις λιγες μερες πριν γιατι το ξαπλωσα την κυριακη στο Αιγινιο το τουμπανο. δεν τον προκαλω απλα.μεχρι και τον αρναουτογλου θα καλεσω να κανει στο πολυ την κυριακη απευθειας συνδεση με σερρες. α και τον nomethon παρακαλω μην τον ξεχναμε.μου κοτσαρε και την φωτο να ξυνει,ποιος ξερεις ποσο γυρισε την ασφαλτο στο photoshop προς τα πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 Γειά σου παιχταρά μου! Καλώς ήρθες κι εδώ. Για το καπάκι δεν είμαι σίγουρος αν βάφεται,για τα πλαστικά πάντως σίγουρα. Και καλή δουλειά. Αν είναι να έρθεις,ενημέρωσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 Καλωσηρθες και εχε κατα νου..."Μπορεις να τους εχεις ΟΛΟΥΣ...αλλά ΠΑΝΤΑ εντος πιστας ε;"...Να εισαι καλα και ποτέ παλι ξαπλα-οπως διαβασα-...Καλα ποστ εδω μεσα και οσο για τον "Mr Κουλαδι-ΠολυΤζωνη"...απ'οτι επιασα γνωριζεστε...Καλο παιδι...μεχρι του σημειου που...θα τον εχεις... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 Καλώς ήρθες ……..(αν και γιαπωνέζος , αλλά συγχώρησε λόγω Kawasaki ) Και το νου σου γιατί εκεί πάνω παίζει ο multijonh και όπως είναι γνωστό ΣΑΣ ΕΧΕΙ όλους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 Καλώς ήρθες ……..(αν και γιαπωνέζος , αλλά συγχώρησε λόγω Kawasaki ) Και το νου σου γιατί εκεί πάνω παίζει ο multijonh και όπως είναι γνωστό ΣΑΣ ΕΧΕΙ όλους ισως με το σκουτερ το 50 που εχω να εχει μια ελπιδα και εκει παλι αν γνωριζει την διαδρομη. ασε που απο μονος του εκανε εγγραφη στο forum k-b σαν κουλαδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 Το νού σου και τον δρόμο...στα Σέρρας(την πίστα αννοώ) την ξέρω.Και καλά μάλιστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 ωχ μου φαινεται σαν πολλοι γληγοροι μαζευτήκαμε εδω μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 Καλως ηρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 Καλως τον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 καλως σας βρηκα παιδια. nomethon το μηχανακι σου ειναι με carbon? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 ρε εδω δεν ειναι kawasakibikers που σπαμμαρουμε ολη την ωρα αν βαλεις msn-messenger θα σου πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 ρε εδω δεν ειναι kawasakibikers που σπαμμαρουμε ολη την ωρα αν βαλεις msn-messenger θα σου πω το msn-messenger ειναι σατανανικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigoris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mozart 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕ καλως σε βρηκα φιλε αν και εχω μπλε μηχανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xtreme13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 ftasane kai ta mple ta Kawasaki! :D kalws irthes kai apo edw. argises ligo alla irthes. etsi na pas, arga kai stathera. epese sto aiginio leei. pali epeses vre!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2006 re lalaka μουζικαντι εισαι το μοναδικο μελος που μπηκε, σπαμαρε ασυστολα, λεει τον nEmethon nOmethon, τους χει ολους και συμφερει, εχει μπλε kawasaki και μετα απο ολα αυτα εχει καταφερει να εχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΟΣΤ στο προφιλ του εισαι θεος ρε λακαμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες