ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2013 το κινέζικο (bret νομιζω το ειπε) κανει 1000 περιπου καινουριο. δε μου ειπε για προβληματα,αλλα δε παιζει να μη βγαζει..ε? απο την αλλη το σπριντερακι ειναι αυτο που μου χει κανει κλικ εδω και καιρο.. αλλα εχω καποιες ερωτησεις που δε ξερω ποσο ευκολα λυνονται. για πειτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2013 και το sprinter κινέζικο είναι αλλά σίγουρα είναι πολύ ανώτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2013 Sprinter από μένα..πολύ καλύτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valadis43 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2013 φιλε ειμαι κι εγω στο ιδιο δυλιμα να παρω ενα apomimisi honda innova i sprinter 50cc help!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2013 sprinter... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2013 sprinter..πολύ καλύτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) μπορείτε να αιτιολογήσετε; αλλιώς το λαμβάνω σαν ολυμπιακός-παναθηναικός ξέρω 'γω.. επίσης να αναφέρω πως το sprinter θα ειναι μεταχειρισμένο.. (γιατί ναι,είναι παράγοντας και η τιμή) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2013 από τον ο νέος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2013 Λοιπόν το κινέζικο μπορεί να σου βαρέσει μπιέλα στα 7000 χιλιόμετρα ενώ το sprinter έχει αποδειχθεί πολύ αξιόπιστο και μπορεί να αντέξει και πειράγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manko5 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2013 Λοιπόν έχει ένας φίλος sprinder .Στα 25000 χιλ.περίπου του κόλλησε ανεξίγητα μετά απο service,τώρα αν έφταιγε ο μάστορας δεν ξέρω γιατι αποδείχτηκε τρελος απατεόνας αργότερα..τελοσπάντων το μηχανακι γενικα το είχε καλοσυντηρημένο και δεν το έλιωνε καθόλου..για μένα πάρε ένα yamaha που δεν παθένει τιποτα και πουλιέται μετα.το κινέζικο δεν πουλιέται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2013 Yamaha όμως τι να πάρει σε 50αρι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2013 δεν εχω σκοπο να πειραξω κανενα απο τα 2 μηχανακια,δεν ξερω απ'αυτα.. απλα θελω κατι δυνατο,και αν παρω 50 και οχι 125cc τοτε θελω να πωλειται μετα. η φαση ειναι οτιι το κινεζικο μπορει να εχει καποια εγγυηση,και ετσι αν σου χαλασει ψιλοκλαιν, αλλα το sprinteraki ειναι μεταχειρισμενο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2013 Πόσα χρόνια έχει το κινέζικο εγγύηση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manko5 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Κοίτα φιλε εγώ πήρα κινέζικο για πρώτο μηχανάκι και συνέχεια κάτι είχε..μικροζημιές μεν αλλα πολύ εκνευρηστικό.. δεν το συνηστώ..γιατί δεν παίρνεις ενα σκουτεράκι δίχρονο..ενα gilera 50?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Κοίτα φιλε εγώ πήρα κινέζικο για πρώτο μηχανάκι και συνέχεια κάτι είχε..μικροζημιές μεν αλλα πολύ εκνευρηστικό.. δεν το συνηστώ..γιατί δεν παίρνεις ενα σκουτεράκι δίχρονο..ενα gilera 50?? Ναι καλά λέει ένα gilera 2t 50cc θα σου είναι ότι πρέπει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) ευχαριστω για τις απαντησεις. απο τι καταλαβα δεν αξιζει να παρω κινεζικο οποτε ας μη το κουραζω αλλο.. σε λιγες μερες θα βγω μια τσαρκα στην αχαρνων να δω κανα μηχανακι.. εχετε να προτεινετε που να επικεντρωθω; (δεν εννοω μαρκα,αλλα συστηματα λειτουργειας πχ EFI) το βαζω εδω γιατι δεν αξιζει να ανοιγω αλλο θεμα για μια ερωτηση. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 19 , 2013 από τον ο νέος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 πως λοκαρω το θεμα; ή δε γινεται να το λοκαρω μονος μου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 τα daytona παντως εγω τα εχω σε εκτιμηση.στα 42000 το δικο μου δεν εχει κανει κιχ.με απλη συντηρηση,λαδια,μπουζια και 2 φορες που εχω ρυθμισει βαλβιδες. . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες