nikelioum 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Καλησπερα στην παρεα για ακομα μια φορα ειμαι νεο μελος και νεος στον χωρο τησ μηχανης .πριν λιγες μερες καπαρωσα το hornetaki 600 του 2007 με abs και βρηκα αυτον τον εξοπλισμο για να παρω αλλα χρειαζομαι την γνωμη σας γιατι αυριο μεθαυριο να παο να τα παρω . σας ευχαριστο πολυ εκ των προτερων http://www.xmoto.gr/gr/cart.aspx?Prod_id=4318&Clr=000&Sz=15862&SPID=000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikelioum 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Καλησπερα στην παρεα για ακομα μια φορα ειμαι νεο μελος και νεος στον χωρο τησ μηχανης .πριν λιγες μερες καπαρωσα το hornetaki 600 του 2007 με abs και βρηκα αυτον τον εξοπλισμο για να παρω αλλα χρειαζομαι την γνωμη σας γιατι αυριο μεθαυριο να παο να τα παρω . σας ευχαριστο πολυ εκ των προτερων http://www.xmoto.gr/...=15862&SPID=000 http://www.xmoto.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=2077&cat=260 http://www.xmoto.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=4346&cat=195 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Ολα ειναι και γαμω! Με εμφαση στο κρανακι! Εγω αμα ειχα να κανω τετοιο shopping, δεν θα εκλεινα ματι το βραδυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Μια χαρά είσαι πολύ καλός. Επόμενο βήμα να τα φοράς... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Μια χαρά είναι ο εξοπλισμός που επέλεξες. Παραπάνω από καλός. Αλλά θα τον ευχαριστηθείς (μπουφάν και γάντια) μετά τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη και μέχρι τον Μάιο. Νομίζω ότι χρειάζεσαι και καλοκαιρινό μπουφανάκι και γάντια, εκτός και εάν έχεις σκοπό: Να οδηγείς μέσα στον ήλιο με τα δερμάτινα και να πηγαίνεις στον προορισμό σου 10 κιλά ελαφρύτερος...Να οδηγείς μόνο βράδυ ή χαράματα που παλεύεται η ζέστηΝα οδηγείς χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας την ημέραΝα μην οδηγείς μέχρι να έρθεις ο χειμώνας..... :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Μια χαρά είναι ο εξοπλισμός που επέλεξες. Παραπάνω από καλός. Αλλά θα τον ευχαριστηθείς (μπουφάν και γάντια) μετά τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη και μέχρι τον Μάιο. Νομίζω ότι χρειάζεσαι και καλοκαιρινό μπουφανάκι και γάντια, εκτός και εάν έχεις σκοπό:Να οδηγείς μέσα στον ήλιο με τα δερμάτινα και να πηγαίνεις στον προορισμό σου 10 κιλά ελαφρύτερος...Να οδηγείς μόνο βράδυ ή χαράματα που παλεύεται η ζέστηΝα οδηγείς χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας την ημέραΝα μην οδηγείς μέχρι να έρθεις ο χειμώνας..... :D Έτσι ακριβώς. εγώ δεν έχω καλοκαιρινό μπουφάν και δεν παλεύεται η κατάσταση από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 πολυ καλα τα βλεπω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Μια χαρά είναι ο εξοπλισμός που επέλεξες. Παραπάνω από καλός. Αλλά θα τον ευχαριστηθείς (μπουφάν και γάντια) μετά τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη και μέχρι τον Μάιο. Νομίζω ότι χρειάζεσαι και καλοκαιρινό μπουφανάκι και γάντια, εκτός και εάν έχεις σκοπό:Να οδηγείς μέσα στον ήλιο με τα δερμάτινα και να πηγαίνεις στον προορισμό σου 10 κιλά ελαφρύτερος...Να οδηγείς μόνο βράδυ ή χαράματα που παλεύεται η ζέστηΝα οδηγείς χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας την ημέραΝα μην οδηγείς μέχρι να έρθεις ο χειμώνας..... :D το καλυτερο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ωραίος ο εξοπλισμός!αλλά συμφωνώ με αυτά που γράφει ο gkourmoul1 πιο πάνω... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 13 , 2013 από τον gregomaga Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Καλησπερα στην παρεα για ακομα μια φορα ειμαι νεο μελος και νεος στον χωρο τησ μηχανης .πριν λιγες μερες καπαρωσα το hornetaki 600 του 2007 με abs και βρηκα αυτον τον εξοπλισμο για να παρω αλλα χρειαζομαι την γνωμη σας γιατι αυριο μεθαυριο να παο να τα παρω . σας ευχαριστο πολυ εκ των προτερων http://www.xmoto.gr/...=15862&SPID=000 Πολύ καλά γάντια και νομίζω ότι στο ΜΟΤΟΜΑΡΚΕΤ τα έχει 10€ φθηνότερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Μια χαρά είναι ο εξοπλισμός που επέλεξες. Παραπάνω από καλός. Αλλά θα τον ευχαριστηθείς (μπουφάν και γάντια) μετά τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη και μέχρι τον Μάιο. Νομίζω ότι χρειάζεσαι και καλοκαιρινό μπουφανάκι και γάντια, εκτός και εάν έχεις σκοπό:Να οδηγείς μέσα στον ήλιο με τα δερμάτινα και να πηγαίνεις στον προορισμό σου 10 κιλά ελαφρύτερος...Να οδηγείς μόνο βράδυ ή χαράματα που παλεύεται η ζέστηΝα οδηγείς χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας την ημέραΝα μην οδηγείς μέχρι να έρθεις ο χειμώνας..... :D Και δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία για τα καλοκαιρινά. Με κάνα 200άρι ευρώ έχεις κάνει πολύ καλή αγορά. Γενικότερα τα καλοκαιρινά είναι πολύ πιο οικονομικά. Στον χειμερινό εξοπλισμό μη παραλείψεις να προσθέσεις μπότες, πανταλόνι για τις βόλτες σου, και έξτρα προστασίες όπως ζώνη ή κροκόδειλο για την σπονδυλική στήλη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikelioum 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 παιδια το παντελονι θεωρω πως ακομα δεν χρειαζετε μονο αν κανω κανα μεγαλο ταξιδι και οι μποτες δηλαδη με παντελονι και κανονικα παπουτσια θα εχω θεμα για τισ μετακινισεις μου αντε και μεχρι την κορινθο που ειναι η κοπελια μου.οσο για το καλοκαιρινο οντως θα πρεπει να αγοραστει και αυτο αυριο .και κατι αλλο κρανος για τον συνοδηγο να μου προτεινεται αλλα κατι πιο γτηνο αλλα εξισου ποιοτικο και λειτουργικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Όσον αφορά το εάν χρειάζεσαι πανταλόνι ή όχι άμεσα, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι μόνο στις μακρινές βόλτες το βάζουμε όλοι γενικότερα μιας και είναι άβολο. Όσον αφορά τις μπότες έχω αντίθετη άποψη. Μέσα στην πόλη αν σε χτυπήσει αυτοκίνητο από πλάγια σου έχει συνθλίψει τον αστράγαλο. Εκτός πόλης τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Σου συστήνω να βρεις ένα παπούτσι, έστω, με κάποιες βασικές προστασίες. Και η μπότα είναι απαραίτητη, ειδικά τον χειμώνα όπου σου προσφέρει και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα. Κρανάκι φτηνό στα πόσα ευρά? Ας πούμε ~150 euro? http://www.xmoto.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=2655&cat=333 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black diamond 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 είναι μια χαρά ότι επέλεξες. καλοφόρετα και καλά χιλιόμετρα. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikelioum 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 παρα πολυ ωραιο ειναι και ευχαριστω για τις συμβουλες σας .ξεχασα να πω οτι σκεφτομαι να παρω και προστατευτικα για το γονατο βρηκα κατι ωραια με 35 ευρουλακια :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mind crime 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Γεια σου φιλαρακι και καλοταξιδο το hornetaki σου! Ολα οσα διαλεξες ειναι πολυ καλα και συμφωνω και εγω με τα παιδια πιο πανω. Μια ενσταση μονο ως προς το μπουφανακι. Κουκλι δε λεω, αλλα γιατι να σκασεις τοσα λεφτα ενω υπαρχουν πολυ ποιοτικα μπουφανακια στα μισα λεφτα? Εγω για παραδειγμα πηρα αυτο http://www.bikers-wo...nion-revit.html στα 220ε αν θυμαμαι καλα και ειμαι υπερευχαριστιστιμενος! Ψαξτο λιγο, σου βγαινει το κρανος της κοπελιας σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikelioum 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Γεια σου φιλαρακι και καλοταξιδο το hornetaki σου! Ολα οσα διαλεξες ειναι πολυ καλα και συμφωνω και εγω με τα παιδια πιο πανω. Μια ενσταση μονο ως προς το μπουφανακι. Κουκλι δε λεω, αλλα γιατι να σκασεις τοσα λεφτα ενω υπαρχουν πολυ ποιοτικα μπουφανακια στα μισα λεφτα? Εγω για παραδειγμα πηρα αυτο http://www.bikers-wo...nion-revit.html στα 220ε αν θυμαμαι καλα και ειμαι υπερευχαριστιστιμενος! Ψαξτο λιγο, σου βγαινει το κρανος της κοπελιας σου πω ρε φιλαρακι τι μου εκανες τωρα χαχαχαχαχαχα........οντως το μπουφαν ειναι κουκλι και πολυ μουρατο στα μισα λεφτα αλλα απο ασφαλεια σιγουρα ειναι περιπου το ιδιο ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Μπορεί και καλύτερο.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Πληροφοριακά και μόνο, για συγκρίσεις κρανών και το κατά πόσον είναι ασφαλή κτλ. υπάρχει και το http://sharp.direct.gov.uk/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Ωραίος ο εξοπλισμός που διάλεξες φίλε μου... Όσο για την revit είναι πολύ ποιοτική εταιρία, μην έχεις ενδοιασμούς. Εγώ έχω και revit και dainese. Κι από το dainese δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος (έσπασε το φερμουάρ στο μανίκι και δεν βρίσκω ανταλλακτικό,το πιστεύεις;).Κορυφαίο σε design βέβαια, όποιο σου αρέσει πιο πολύ πάρε. Προστασίες έχουν εξίσου καλές και τα 2 και στην πλάτη νομίζω τιποτα. Με την διαφορά ότι για το revit με 25 ευρώ παίρνεις και προστασία πλάτης ενώ για το dainese θες κανένα 60άρι...Αν πάρεις το revit με τα λεφτά που θα γλιτώσεις παίρνεις και καλοκαιρινό μπουφάν, και κρανάκι για την κοπελιά. http://www.pols.gr/i...=com_virtuemart Και 4 αστέρι στο sharp το mt http://sharp.direct....ings/mt-thunder Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mind crime 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 πω ρε φιλαρακι τι μου εκανες τωρα χαχαχαχαχαχα........οντως το μπουφαν ειναι κουκλι και πολυ μουρατο στα μισα λεφτα αλλα απο ασφαλεια σιγουρα ειναι περιπου το ιδιο ??? Κοιτα dinesse δεν ειχα ποτε, η revit σαν μαρκα νομιζω εχει αποδειξει οτι ειναι πολυ αξιοπιστη. Δε λεω, πολυυ καλα τα dainesse αλλα οσο να πεις πληρωνεις αρκετα και το ονομα. Εγω παντος απ το μπουφανακι μου ειμαι ευχαριστημενος απολυτα!!! Πολυ ωραιο δερμα, ραφες κλπΕμενα εχει προστασια πλατης, καλα μη φανταστεις, μαλακο προστατευτικο, αλλα εχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Αν και στους αγκώνες είχες μαλακή προστασία θα θεωρούσες ότι δεν έχεις τίποτα, πίστεψέ με... Την foam eva που έχουν τα revit στην πλάτη δεν την θεωρώ προστασία...απλά λες καλύτερα από το τίποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες