Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Ρε παιδιά γεμίστε τους δρόμους με ΚαΤέΜια.!!! Είναι ένας πολύ καλός λόγος για να μην πάρω ένα. Βρώμισε ο τόπος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Πήγαινε άλλαξε λαδάκια στο CBF Άσε τα KTM διότι είναι σε άλλο επίπεδο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Πήγαινε άλλαξε λαδάκια στο CBF Άσε τα KTM διότι είναι σε άλλο επίπεδο! Έτσι και αλλιώς δεν έχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο.Για το μέλλον μιλούσα. Συγνώμη για το off-topic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos 07 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Ναι... και 'γω είμαι ο Valentino Rossi ναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos 07 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Απ' τις καλυτερες μηχανες που εχουν υπαρξει τα 690 και ειδικοτερα το smc. Το R ειδικα ΞΕΦΕΥΓΕΙ. Οχι δεν εχουν θεματα αξιοπιστιας τα 690, οχι δεν εχουν εξωφρενικα ακριβα service, οχι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος περα της ελειψης χρηματων γενικα για να μην παρεις ενα. Αλλα εδω εσυ θα δωσεις 9 χιλιαρικα για μηχανη και μιλαμε για ελειψη χρηματων? Εγω που επρεπε να δανειστω κιολας για να παρω 2μισι χιλιαρικα το 640 τι να πω, θα πρεπε να το ειχα πουλησει ηδη. Χτυπα το οπως ειναι. Με περιοριστη αφου εισαι 20 αν θες να χεις το κεφαλι σου ησυχο ο οποιος αφαιρειται πανευκολα στο συνεργειο και θα χεις και full δυναμη και νομιμοτητα(λες και θα σου κανει κανεις δυναμομετρηση και ακομα και απο ηθικης αποψης, θα πρεπε να χες απεριοριστο διπλωμα τωρα) Ενταξει κοιτα να δεις τα 9000 που θα τα δωσω τα μαζευω ποοσο καιρο δεν τα βρηκα ουτε κατω στο δρομο ουτε τα πηρα δανηκα..Σκεεφτομαι επησης να το παρω κουτα γιατι αυτα τα εργαλεια τα περνουν δεν ξερω εγω τι στροσημο τους κανουν και γενικα τι συντηρηση και μετα τα πουλανε!!οποτε πιστευω ειναι πολυ καλυτερο να τα σκασεις και να το παρεις καινουργιο για το 3ερεις απο την αρχη και γενικα να εισαι εσυ που θα κανεις το πρωτο μετρο παρα να το αγορασεις μεταχειρα και να εχεις αμφιβολιες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos 07 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Ενταξει κοιτα να δεις τα 9000 που θα τα δωσω τα μαζευω ποοσο καιρο δεν τα βρηκα ουτε κατω στο δρομο ουτε τα πηρα δανηκα..Σκεεφτομαι επησης να το παρω κουτα γιατι αυτα τα εργαλεια τα περνουν δεν ξερω εγω τι στροσημο τους κανουν και γενικα τι συντηρηση και μετα τα πουλανε!!οποτε πιστευω ειναι πολυ καλυτερο να τα σκασεις και να το παρεις καινουργιο για το 3ερεις απο την αρχη και γενικα να εισαι εσυ που θα κανεις το πρωτο μετρο παρα να το αγορασεις μεταχειρα και να εχεις αμφιβολιες Για το R που λες οτι ξεφευγει μπορεις αν σου ειναι ευκολο να μου το αναπτυξεις λιγο για να παρω μια γευση?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ενταξει κοιτα να δεις τα 9000 που θα τα δωσω τα μαζευω ποοσο καιρο δεν τα βρηκα ουτε κατω στο δρομο ουτε τα πηρα δανηκα..Σκεεφτομαι επησης να το παρω κουτα γιατι αυτα τα εργαλεια τα περνουν δεν ξερω εγω τι στροσημο τους κανουν και γενικα τι συντηρηση και μετα τα πουλανε!!οποτε πιστευω ειναι πολυ καλυτερο να τα σκασεις και να το παρεις καινουργιο για το 3ερεις απο την αρχη και γενικα να εισαι εσυ που θα κανεις το πρωτο μετρο παρα να το αγορασεις μεταχειρα και να εχεις αμφιβολιες Ακομα και να καταφερεις να το κολλησεις επειδη το εσκιζε τοσο ο προηγουμενος(που με τα 690 ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες επειδη εχουν πολυ αξιοπιστο μοτερ) με τα παραπανω λεφτα που θα δωσεις για να το παρεις καινουργιο θα αγοραζες 2 καινουργια μοτερ. Αν οντως δε σου περισσευουν καλυτερα να παρεις απλα ενα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση με λιγα χιλιομετρα. Τελοσπαντων σε καθε περιπτωση απλα παρτο και δε θα το μετανιωσεις. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2013 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos 07 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Ακομα και να καταφερεις να το κολλησεις επειδη το εσκιζε τοσο ο προηγουμενος(που με τα 690 ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες επειδη εχουν πολυ αξιοπιστο μοτερ) με τα παραπανω λεφτα που θα δωσεις για να το παρεις καινουργιο θα αγοραζες 2 καινουργια μοτερ. Αν οντως δε σου περισσευουν καλυτερα να παρεις απλα ενα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση με λιγα χιλιομετρα. Τελοσπαντων σε καθε περιπτωση απλα παρτο και δε θα το μετανιωσεις. θα σου ηταν ευκολο να μου αναπτυξεις το θεμα με το R που μου ειπες πριν?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 θα σου ηταν ευκολο να μου αναπτυξεις το θεμα με το R που μου ειπες πριν?? Λιγα παραπανω κυβικα και 67 ονομαστικα αλογα απο 62 της απλης εκδοσης. Επισης ειναι για μενα η πιο ομορφη μηχανη που υπαρχει(και dreambike). Ισως να χει και καποια αλλα παραπανω προτερηματα αλλα δεν τα θυμαμαι απλα ριξε μια ματια στο google. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos 07 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Λιγα παραπανω κυβικα και 67 ονομαστικα αλογα απο 62 της απλης εκδοσης. Επισης ειναι για μενα η πιο ομορφη μηχανη που υπαρχει(και dreambike). Ισως να χει και καποια αλλα παραπανω προτερηματα αλλα δεν τα θυμαμαι απλα ριξε μια ματια στο google. ναι αμπραβο νομιζω οτι μπορεις και να διαλεξεις χαρτη οδηγησης!!ναι εινΑΙ ΟΝΤΩς ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!το ΜΟΝΟ που με χαλαει πραγματικα ειναι οι πορτοκαλι ζαντες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 ναι αμπραβο νομιζω οτι μπορεις και να διαλεξεις χαρτη οδηγησης!!ναι εινΑΙ ΟΝΤΩς ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!το ΜΟΝΟ που με χαλαει πραγματικα ειναι οι πορτοκαλι ζαντες!! shhhh βλασφημε τελειο ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos 07 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 shhhh βλασφημε τελειο ειναι οταν με το καλο το παρω θα τουσ πω να μου τις αλαξουν και να βαλουν τις μαυρες γινεται δεν γινεται??!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Στις μέρες μας όλες οι μηχανές είναι αξιόπιστες. Τα ΚΤΜ γενικά είναι πιο πολεμικά μηχανάκια με πιο ιδιαίτερους κινητήρες και για αυτό έχουν τη φήμη πως χαλάνε. Απο τη στιγμή που θα το πάρεις καινούργιο όσο κάνεις τα σέρβις στην ώρα τους και ακολουθείς το μανουαλ δεν θα βγάλει κιχ. Καλά γκάζια..!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos 07 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Στις μέρες μας όλες οι μηχανές είναι αξιόπιστες. Τα ΚΤΜ γενικά είναι πιο πολεμικά μηχανάκια με πιο ιδιαίτερους κινητήρες και για αυτό έχουν τη φήμη πως χαλάνε. Απο τη στιγμή που θα το πάρεις καινούργιο όσο κάνεις τα σέρβις στην ώρα τους και ακολουθείς το μανουαλ δεν θα βγάλει κιχ. Καλά γκάζια..!!!! τα σερβις δλδ που θα χρειαζεται να κανω στο smc τι θα συμπεριλαμβανουν και καθε ποτε θα χρειαζεται να το πηγαινω?θελω να τα γνωριζω μην μου κατσουν αποτομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 τα σερβις δλδ που θα χρειαζεται να κανω στο smc τι θα συμπεριλαμβανουν και καθε ποτε θα χρειαζεται να το πηγαινω?θελω να τα γνωριζω μην μου κατσουν αποτομα Στο απλο καθε 5000 λαδια κτλπ που πανε γυρω στο 150αρι αν δεν πας σε κλεφτη μαστορα. Το R εχει ακομα πιο αραια service(7.500 νομιζω αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος). Ρωτα σε μια κοντινη αντιπροσωπια σου να παρεις σωστη απαντηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 τα κτμ δεν χαλανε χαλανε μερικους 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos 07 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Στο απλο καθε 5000 λαδια κτλπ που πανε γυρω στο 150αρι αν δεν πας σε κλεφτη μαστορα. Το R εχει ακομα πιο αραια service(7.500 νομιζω αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος). Ρωτα σε μια κοντινη αντιπροσωπια σου να παρεις σωστη απαντηση. εκτοσ δλδ απο τα λαδια βαλβιδες κλπ δεν θα χρειαζεται τιποτα αλλο??πιστονια δλδ και τετια πολυ πιο αραια?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Έχεις ανέβει πάνω του να το οδηγήσεις το 690; Γιατί καλά και χρυσά τα όσα μας αρέσουν αλλά μπορεί να μην κουμπώσεις πάνω του ή στο στυλ οδήγησης κλπ κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos 07 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Έχεις ανέβει πάνω του να το οδηγήσεις το 690; Γιατί καλά και χρυσά τα όσα μας αρέσουν αλλά μπορεί να μην κουμπώσεις πάνω του ή στο στυλ οδήγησης κλπ κλπ. εχω ανεβει αλλα οχι δυστηχως δεν ειχα την ευαιρια να το οδηγησω!οδηγαω ομως παρομοιο στυλ(μοταρντ εννοω)ενα χρ 250 και ενα yz 125 οποτε εχω την ιδεα του μονταρν!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Καλά το στυλ το ανέφερα σαν παράδειγμα μην το παίρνεις την μετρητοίς, να το οδηγήσεις είναι το βασικότερο γιατί υπάρχει και μερίδα κόσμου που πήρε λίγο γουρούνι στο σακί και το μετάνιωσαν μετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) εκτοσ δλδ απο τα λαδια βαλβιδες κλπ δεν θα χρειαζεται τιποτα αλλο??πιστονια δλδ και τετια πολυ πιο αραια?? Ποια πιστονια ρε συ δεν ειναι καθαροαιμο κανονικη μηχανη για καθε μερα ειναι.. Καλά το στυλ το ανέφερα σαν παράδειγμα μην το παίρνεις την μετρητοίς, να το οδηγήσεις είναι το βασικότερο γιατί υπάρχει και μερίδα κόσμου που πήρε λίγο γουρούνι στο σακί και το μετάνιωσαν μετά. Δε νομιζω να υπαρχουν πολλοι που οδηγησαν 690 και δε τους αρεσε. Με τα 640 ναι ειναι λιγο ιδιορυθμα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2013 από τον Angel13 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos 07 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Ποια πιστονια ρε συ δεν ειναι καθαροαιμο κανονικη μηχανη για καθε μερα ειναι.. Δε νομιζω να υπαρχουν πολλοι που οδηγησαν 690 και δε τους αρεσε. Με τα 640 ναι ειναι λιγο ιδιορυθμα εγω τωρα πολυ προσφατα ανεβηκα δικαβαλο σε ενα!!το γκαζι του και η ροπη πραγματικα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!ειναι πραγματιος διαολος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 εγω τωρα πολυ προσφατα ανεβηκα δικαβαλο σε ενα!!το γκαζι του και η ροπη πραγματικα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!ειναι πραγματιος διαολος... Του είπες τουλάχιστον του οδηγού να μην οδηγεί έτσι ξανά,όταν σε έχει απο πίσω ; Έλα,πες μας την αλήθεια.Πόσο είσαι ; 17... 16 ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos 07 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Του είπες τουλάχιστον του οδηγού να μην οδηγεί έτσι ξανά,όταν σε έχει απο πίσω ; Έλα,πες μας την αλήθεια.Πόσο είσαι ; 17... 16 ; το αναφερω στην 2η σελιδα..τραβα δες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos 07 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 οποιαδηποτε αλλη πληροφορια περι ktm 690 smc θα μου ηταν πολιτημη!!ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες