dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Καλησπερα με σταματησαν το πρωι στους Αμπελοκηπους οταν εκανα αναστροφη σε σημειο που απαγορευοταν. Ημουν ευγενικοτατος και ο ΜΠΑΤΣΟΣ ειχε πολυ υφακι και μου λεει "το ξερεις οτι απαγορευται η αναστροφη;" του ειπα ναι, εκεινος συνεχισε λεγωντας "και τα 2 κοκκινα που εφαγες". Εκει τρελαθηκα, δεχτηκα οτι εκανα παρανομη αναστροφη και μου φορτωσε 2 κοκκινα, οταν του ειπα οτι δεν περασα κανενα κοκκινο και το μονο πραγμα ηταν η αναστροφη ειρωνευωντας ειπε "τοτε ειμαστε τρελοι εμεις". Το αποτελεσμα ηταν μου εκοψε κληση 1050 ευρω για παραβιαση ερυθρου σηματοδοτη και 60 μερες αφαιρεση διπλωματως! Τι μπορω να κανω; Μπορω να επικαλεστω καμερες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 αν υπαρχουν καμερες στο σημείο πιστευω ναι. Πήγαινε στη τροχαία και κανε ένσταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 μετα μου λενε γιατι δεν τους παω. .παρομοιο μου χει τυχει,βγηκα απο ενα φαναρι με καμια 40αρια χιλιόμετρα και επειδη ηταν 90 μοιρες η στροφη εγειρα λιγο και περναει ο μπατσος με κοκκινο απ την αλλη με σταματαει και ισχυριζόταν οτι περασα εγω με κοκκινο και βγηκα με 80 απ το φαναρι,δικαβαλο με το παπι εντωμεταξυ που πιανει τελικη 80 σε γκρεμό,και μου λεει πως γινεται να χουμε και οι δυο πρασινο?του λεω δεν γινεται,εσυ περασες με κοκκινο για να με σταματησεις.και τελικα δεν με γραψε,και μου πε φυγε και με προσοχη,απαντησα:εσυ με προσοχη,εγω κοκκινο δεν περασα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα με σταματησαν το πρωι στους Αμπελοκηπους οταν εκανα αναστροφη σε σημειο που απαγορευοταν. Ημουν ευγενικοτατος και ο ΜΠΑΤΣΟΣ ειχε πολυ υφακι και μου λεει "το ξερεις οτι απαγορευται η αναστροφη;" του ειπα ναι, εκεινος συνεχισε λεγωντας "και τα 2 κοκκινα που εφαγες". Εκει τρελαθηκα, δεχτηκα οτι εκανα παρανομη αναστροφη και μου φορτωσε 2 κοκκινα, οταν του ειπα οτι δεν περασα κανενα κοκκινο και το μονο πραγμα ηταν η αναστροφη ειρωνευωντας ειπε "τοτε ειμαστε τρελοι εμεις". Το αποτελεσμα ηταν μου εκοψε κληση 1050 ευρω για παραβιαση ερυθρου σηματοδοτη και 60 μερες αφαιρεση διπλωματως! Τι μπορω να κανω; Μπορω να επικαλεστω καμερες; Όταν με είχαν σταματήσει για πίσω φως πριν 6 χρόνια, με πήγαν στο τμήμα να μου κόψουν κλήση. Η μόνο παράβαση μου ήταν το πίσω καμμένο φως, τιποτα άλλο. Οταν με σταμάτησαν λοιπόν οι Ζτάδες ενω ήμουν εν κινήσει, μου ζήτησαν χαρτιά και εγώ τους τα έδωσα χωρις να βγάλω το κράνος. Τότε ο Ζτας μου είπε "σας παρακαλω βγάλτε το κράνος" και τότε το εβγαλα. Αυτό σας το λέω για να σας δείξω πως και οι δυο μας ξέραμε οτι φοραγα κρανος Όταν πήγα στο τμήμα λοιπόν αφου μου έπιασε το μπιρι μπιρι γιατί πρεπει να εχω πισω φως και γιατι πρεπει να αλλάξω άδεια επειδή ήταν φθαρμένη, μου λέει: "Ωραία φίλε (μη χέσω), θα σε γράψω μόνο για πίσω φως και δεν θα σε γράψω για κράνος". Του λέω ευγενέστατα "κράνος φορούσα, νά το" και του το δείχνω στον αγκώνα. Μου λέει "ναι, στον αγκώνα το είχες". Τότε του θυμίζω το περιστατικό με τα λόγια τα δικά μου και τα δικά του αυτολεξεί και μου κάνει "αα ναι ναι...." και έκανε τη πάπια!..... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2013 από τον eftaxias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 ελα μωρε τη δουλεια τους κανουν και αυτοι. Μαγκια,υφακι και εισπραξεις χρηματων. . 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Δεν πιστευω να υπεγραψες την κληση????? Ειναι σαν να παραδεχεσαι οτι εκανες λαλακια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) φιλε πηγενε στο διοικητη του μην κανεις πισω με τιποτα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2013 από τον ibar132 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Μπορείς να κάνεις ένσταση αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει όπως με τις μηνύσεις αλλά φαντάζομαι πως θα πρέπει να μαζέψεις κανένα μάρτυρα να δηλώσει ότι σε είδε να μην περνάς κόκκινα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μπορείς να κάνεις ένσταση αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει όπως με τις μηνύσεις αλλά φαντάζομαι πως θα πρέπει να μαζέψεις κανένα μάρτυρα να δηλώσει ότι σε είδε να μην περνάς κόκκινα Λιγο απιθανο να βρω μαρτυρες, ηταν 5:30 το πρωι.. Θελω να ξερω αν μπορω να ζητησω να ελεγξουν τις καμερες για να διαπιστωσουν αν περασα η οχι τα φαναρια. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2013 από τον dEvilKinG Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) βασικά οι τροχονόμοι ζιταδες κτλπ πρακτικά δεν ειναι αστυνομικοί, αφου τρώγονται και με την υπόλοιπη αστυνομία επειδη καθε φορα που συμβαίνει κάποιο περιστατικό την κοπανάνε και καλούν την κανονική αστυνομία (πχ διας) το μισό μου σοι είναι στην αστυνομία σε εγκληματολογικό κτλπ σε μεγάλες θεσεις και παρόλα αυτα φοβούνται καθε φορά που τους σταματάνε γτ ειναι αποδεδειγμένο ποσο κάφροι ειναι ώρες ώρες. Δεν θελω να τους βαλω όλους στο ιδιο τσουβάλι αλλα ποτε δεν ξέρεις στην τροχαία σε πόσο μ@λ@κ@ θα πέσεις περιστατικο στο χωρίο μου, παλιός καμένος τροχονόμος έγραψε την γυναίκα του για παράνομο παρκάρισμα μεσα στο χωρίο, σε ενα κομμάτι ειχε δίκαιο αλλα ηταν μεγάλη υπερβολή για το χωρίο άσχετα αν ήταν η γυναίκα του μακάρι να μπορέσεις να βρεις το δίκαιο σου χωρίς να τραβηχτεί πολυ το θεμα, αν παλι σου μένουν μονο οι κάμερες φοβάμαι πως δεν θα μπορέσεις και πολλά γτ κατι άκουσα πως η τροχαία ειναι πλέων τυφλή απο κάμερες λογο υψηλών εξόδων συντήρησης δλδ έχουν μείνει για μόστρα ελπίζω να μην ισχύει Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2013 από τον jpn_sakis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) βασικά οι τροχονόμοι ζιταδες κτλπ πρακτικά δεν ειναι αστυνομικοί, αφου τρώγονται και με την υπόλοιπη αστυνομία επειδη καθε φορα που συμβαίνει κάποιο περιστατικό την κοπανάνε και καλούν την κανονική αστυνομία (πχ διας) το μισό μου σοι είναι στην αστυνομία σε εγκληματολογικό κτλπ σε μεγάλες θεσεις και παρόλα αυτα φοβούνται καθε φορά που τους σταματάνε γτ ειναι αποδεδειγμένο ποσο κάφροι ειναι ώρες ώρες. Δεν θελω να τους βαλω όλους στο ιδιο τσουβάλι αλλα ποτε δεν ξέρεις στην τροχαία σε πόσο μ@λ@κ@ θα πέσεις περιστατικο στο χωρίο μου, παλιός καμένος τροχονόμος έγραψε την γυναίκα του για παράνομο παρκάρισμα μεσα στο χωρίο, σε ενα κομμάτι ειχε δίκαιο αλλα ηταν μεγάλη υπερβολή για το χωρίο άσχετα αν ήταν η γυναίκα του μακάρι να μπορέσεις να βρεις το δίκαιο σου χωρίς να τραβηχτεί πολυ το θεμα, αν παλι σου μένουν μονο οι κάμερες φοβάμαι πως δεν θα μπορέσεις και πολλά γτ κατι άκουσα πως η τροχαία ειναι πλέων τυφλή απο κάμερες λογο υψηλών εξόδων συντήρησης δλδ έχουν μείνει για μόστρα ελπίζω να μην ισχύει Ευχαριστω, αλλα ψαχνω να βρω λυση και οχι αν ειναι καραγκιοζηδες η οχι. Δεν με ενδιαφερει κι ολας. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι μου φορτωσαν 1050, και δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθουν ουτε τα μισα μεσα στην 10ημερη προθεσμια της συντομης πληρωμης.. Επισης δεν νομιζω οτι ειναι δικο μου προβλημα αν λειτουργουν η οχι οι καμερες. Ο νομος λεει οτι γραφουν, αν δεν μπορουν να τις συντηρουν ειναι δικο τους θεμα και ξερω οτι ειμαι αθωος μεχρι να αποδειχτει το αντιθετο. Απο την στιγμη που κανω ενσταση με πιο τεκμηριο με κρινουν ενοχο; Την "μαρτυρια" του καραγκιοζη που μου εκοψε την κληση; Αν δεν μπορουν να το αποδειξουν με αλλα μεσα τι γινεται; Ο συνεπιβατης μου μετραει για μαρτυρας; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2013 από τον dEvilKinG Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
netrionio 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Και μετά αναρωτιόμαστε γιτι λέμε τους μπάτσους μπάτσους. Ναι καλα 1000 ευρω. 1000 ζευγάρια @ρχι...... θα πάρουνε τα κοπρόσκυλα του δημοσίου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 κανε ένσταση στη τροχαια οσο πιο νωρις γινεται και επικαλεσου τις καμερες ελπιζοντας να γινεται κατι αν αυτες δειχνουν οτι δεν περασες κοκκινο,δεν εχεις να χασεις τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 τελικά την υπέγραψες την κλήση ή όχι??? έχει σημασία!!! αν την υπέγραψες θες δικηγόρο πλέον για να την προσβάλεις... αν όχι τότε λογικά έχει πάρει ήδη την δικαστική οδό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 πήγαινε στην τροχαία και μιλά με τον διοικητή ή κάποιον υψηλό αρμόδιο για το θεμα ήρεμα και ωραία γτ εχω ακούσει οτι αρκετές φορες να βρίσκουν το δίκαιό τους απλα με αναφορά, αν δεν βγάλεις άκρη τοτε κοίτα για ποιο νομοθετικά το θεμα αφου πρώτα περάσεις απο τον δήμο γτ εκείνος ευθύνεται για τις κλήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Ναι την υπεγραψα την κληση.. Μου ειπε ο μπατσος αν δεν υπογραψω δεν μπορω να φυγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Ναι την υπεγραψα την κληση.. Μου ειπε ο μπατσος αν δεν υπογραψω δεν μπορω να φυγω. φτουυ. Πες το και αυτο οταν πας για ενσταση και πες οτι δεν ηξερες γιατι δεν εχεις ξαναφαει κληση. Επισης βρες σωστα επιχειρηματα για να τους πεισεις οτι εχεις δικιο.. Βρες τις αποστασεις μεταξυ των 2 φαναριων που και καλα περασες και ισχυρισου οτι δεν ειναι δυνατον να σε εχουνε δει 3 φαναρια πριν.. Τι μ@λακες παντως να φορτωνουν 1050 ευρω σε νεα παιδια αδικα στην εποχη που ζουμε?!?!? Στην παρεα μου και για μαλακιες που οντως φταιγαμε μας κοβανε μια πολυ μικροτερη κληση χαριστικα (πχ κρανος συνεπιβατη (δεν υπηρχε συνεπιβατης) η χρηση κινητου) απλα και μονο για την τιμωρια.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 φτουυ. Πες το και αυτο οταν πας για ενσταση και πες οτι δεν ηξερες γιατι δεν εχεις ξαναφαει κληση. Επισης βρες σωστα επιχειρηματα για να τους πεισεις οτι εχεις δικιο.. Βρες τις αποστασεις μεταξυ των 2 φαναριων που και καλα περασες και ισχυρισου οτι δεν ειναι δυνατον να σε εχουνε δει 3 φαναρια πριν.. Τι μ@λακες παντως να φορτωνουν 1050 ευρω σε νεα παιδια αδικα στην εποχη που ζουμε?!?!? Στην παρεα μου και για μαλακιες που οντως φταιγαμε μας κοβανε μια πολυ μικροτερη κληση χαριστικα (πχ κρανος συνεπιβατη (δεν υπηρχε συνεπιβατης) η χρηση κινητου) απλα και μονο για την τιμωρια.. ΑΝΑΦΟΡΑ ΧΑΛΑΡΑ!!! ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!! ΠΑΝΤΑ έχεις το δικαίωμα να μην την υπογράψεις... του λες στην ψύχρα "αυτή είναι η διεύθυνση μου, δωσ'την στον κλητήρα να μου την φέρει και θα τα πω του δικαστή" και... τα λες του δικαστή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_fr 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Σε περιπτωση που υπαρχουν καμερες κοντα:Περιφερεια Αττικης,διευθυνση οδικων εργων Δ9 ειναι στην 3ης Σεπτεμβριου,αλλα αν εχεις γνωστο Αστυνομικο,βαλε αυτον να το ζητησει ,εστω και τηλεφωνικα,αλλα θα πρεπει να τους στειλει την αιτηση του ταυτοχρονα και με φαξ...επισης πρεπει να λειτουργει κ η καμερα ...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Παιδια το οτι υπεγραψε ΔΕΝ σημαινει οτι παραδεχεται οτι τα εκανε ολα αυτα αλλα απλα οτι παρελαβε τη κληση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ξερετε σε ποια τροχαια παει απο Αμπελοκηπους; Αυτη στο μεταξουργειο; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2013 από τον dEvilKinG Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) βασικά οι τροχονόμοι ζιταδες κτλπ πρακτικά δεν ειναι αστυνομικοί, αφου τρώγονται και με την υπόλοιπη αστυνομία επειδη καθε φορα που συμβαίνει κάποιο περιστατικό την κοπανάνε και καλούν την κανονική αστυνομία (πχ διας) Φιλε μου αναποδα τα ειπες με τη διαφορα οτι οι ΔΙ.ΑΣ. ειναι ειδικοι φρουροι.Και οι τροχονομοι και οι Ζαδες μπαινουν στη σχολη κανονικα με εξετασεις και μετα τους κατατασουν ειτε στην τροχαια ειτε στους 'Ζ'!Ψαξτο λιγο! Απλα απ'ο,τι εχω ακουσει οι τροχαιοι με του ΑμεσοΔρασιτες (Ζαδες,περιπολικα αμεσης δρασης) εχουν μια "κοντριτσα" ας το πουμε ετσι.Δεν ξερω εαν ισχυει αυτο ακομα και εαν οι διοικητες των 2 υπηρεσιων τα 'βρηκανε'. Οσο για το θρεντ εαν υπαρχουν καμερες ψαξτο εκει.Αλλιως ρωτα κανενα δικηγορο πως μπορεις να το κυνηγησεις γιατι ειναι τουλαχιστον ανηθικο αυτο που σου εκανε (εαν δεν εχεις περασει με κοκκινο για να κανεις την αναστροφη). Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2013 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Μου εχει γραψει οτι περασα 2 κοκκινα, δεν εχει αναφερει καν την αναστροφη. Επισης, κανονικα για 2 κοκκινα δεν ειναι το προστιμο x2? Δηλαδη 2100? Καπου μου ειχαν αναφερει οτι αν δεν ειναι σωστα αυτα που γραφει η κληση πρεπει να ακυρωθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Μου εχει γραψει οτι περασα 2 κοκκινα, δεν εχει αναφερει καν την αναστροφη. Επισης, κανονικα για 2 κοκκινα δεν ειναι το προστιμο x2? Δηλαδη 2100? Καπου μου ειχαν αναφερει οτι αν δεν ειναι σωστα αυτα που γραφει η κληση πρεπει να ακυρωθει. Αδερφέ, μια ερώτηση και τελείως με το χέρι στη καρδιά: "Προκάλεσες" με κανέναν άλλο τρόπο; Και δεν εννοώ με τη συμπεριφορά σου; Εννοώ π.χ.: η μηχανή σου είναι κομπλέ, έχει κανα μπουρί που σηκώνει γειτονιές, κράνος φορούσες, οδηγούσες επιθετικά κλπ κλπ; Σε ρωτάω τελείως φιλικά , και στη λογική να δω την αιτία αυτής της αδικίας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jutzel 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Στους αμπελόκηπους εισαι οριακά για το που θα πάς...δες τι λέει το πρόστημο πανω ποια τροχαία είναι...αν ειναι στην Καισαριανή θα πάς στον Παπαφιλίππου που ειναι ο δοικιτής,ειχα πάει για αλλο θέμα...λιγο δυσκολο το βλέπω να σε βοηθήσει γιατι ειδικά τώρα νομίζουν οτι ο καθένας παει να βρει ψευτοδικιολογίες και καλα για να γλιτώσει τα λευτα. Δηλαδή εν μέρη το πιο πιθανό ειναι να πέι απλά μολις πληρώσεις εστο το μισό θα σου δωσω πισω το δίπλωμα αμεσως αντι για 60 ημέρες...Παντως παιζει να επεσες στον ιδιο που εγραψαν εναν γνωστό μου για κράνος και τον ειρωνευτικε (για σοβαρό λογο αλλα δε μπορω να το αναλύσω εδω) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2013 από τον jutzel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες